hayırlıs olsun canım:teselli:günaydın kızlar pinkrose canım başınız sağolsun ,bademcin kayınvalidene ALLAHtan şifalar diliyorum canım.canlar u arada sizlere çok güzel haber vermeyi isterdim ama kan tahlilinin sonucunu bile almaya gerek kalmadan bu gün sabah kırmızılar geldi o kadar gecikmeden sonra.ne hissedecegimi bilemedim ve ilk defa hayal kurmuştum ben tüp bebek denemesinden sonra bile bu kadar hayal kurmamıştım ya.çok kötüyüm ama elden bişey gelmiyor...... dünde bir akrabanın haberini almıştık doguma gidecekleri günün gecesinde rahatsızlanmış kadın hastaneye zor yetiştirmişler yetiştirmesinede bebek ölmüş anne karnında görenler anlatıyor öyle ana babadan öyle bir çocuk nasıl olmuş diye ama işte verende O alanda O yapılacak birşey yok moralim çok kötü ALLAh ım sen bilirsin bizlere dayanma gücü ver eşime telefon açmaya gücüm yok şu an.... nasılda sevinmişti onun o sevincini devam etmesi için canımı bile verebilirdim ama can verecek bişeyim kalmadı senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
önemli birşey olmamasına sevindim canıma.s.günaydın topiğin şekerleri, nasılsınız görüşmeyeli bakiim, kızlar cvplar için teşekkür ederim bizde drla görüştük önemli bişey değil ilaçlardan dolayı olabilir dedi umarım önemli bişey çıkmazda iyi sonuçlar alırız
oh oh kistlerde gitmiş...günaydın kızlar.
bende şimdi doktordan geldim. kistlerim yok olmuş.çok sevindim. bir aksilik çıkmaz ise öbür adet olduğumda 3. aşılamaya start vericem kızlar. allahın hakkı 3 tür 3. yüde deneyelim bakalım.
günaydinnnnnnnnn
hadi canlanin kizlar,kahveler benden bu sabahhihoyyyt
hoş geldin canıma.s.iyi geçti bitanem:asigim:
su gibi hemencik bitti
ama çok güzeldi:lepi:
gene kaçmıyo senden hemen beni alttan yakaladın geçmişi okuyodum
gene listenin başına 27 şubat olarak gelip oturmuşum:çok üzgünüm:
Allahım ne olacak benim bu halim yaaaaaakötükedihüso
çıldırmaya ramak kaldıklava:kötükedihüso
canım yaptıran rakadaşlar hep aşılamnın kolay olduğunu söylüyorlaar...canım ilk önce hayırlısı olsun inşallah bu acılarının karşılığı 9 ay 10 gün sonra kucağının dolmasıyla taçlanır. bişey sorcam aşılamada kanaman mı oldu yoksa hsg gibi mi oluyo
canım ben smer alırken maşallah hiç birşey hissetmemiştim...yani aşılamayı etkilemiyorumu bu kanama olayı . benim smer alınırken bile kanadı demek aşılamadada olucak aynı şeyler :çok üzgünüm:
ben bu aleti sayısını bilmediğim kadar takıldım ama hiç bahasedildiği gibi acım olmadı...valla kocişle yapılan şeye pek benzemiyo bana ilk takıldığında hiç bişey olmadı ama sonraki 2 takılmasındada kanamam oldu nasıl becerdiyse kadın smer alırken kanattı bi daha o aleti takmalrını istemiyorummmmmmmm:1no2:
hayırdır inşallah canım...kızlar benimde hala kırmzıılar gelmedi 6gün geçikti bugün hiç umudum yok sancım var
gelecek gibi ama neden böyle oluyor ya durduk yerde 3-4aydır günü sürekli başka bigün hep değişik negüzel heray düzenli oluyordum birde bu çıktı şimdi biranönce olayımda busefer kesin doktora gitcem
hoşgeldin bitanemŞenizben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
canım burdan bakabilirsin...kızlar gelişmeleri yazarmısınız bana hiçbirşeyden haberim yokkk sizi çok özledim
maşallah canım:asigim:ben kız çocuklarını çok severim...kızlar kız kardeşim 5 aylık hamileydi.cumartesi kontrole gitmiş bebişimiz kızmışkaydirigubbakcemile3
minik meleğimiz Rabbim nasip ederse 4 ay sonra inşallah kucağımızda olacağız. :ecrin_bebek:teyze olmama az kaldı...
Bende bayılırım zaten kız cocuklarına kısacık bi etek giydireceksin yürümeye yeni başladıklarında popoda koca bir bez ay ben bitiyorum o görüntüyesenağlama
sağol casperim inşallah hepimiz anne oluruz en kısa zamanda:Saruboceq:
he he ben yoktum o roket olayında yuları çıkmıştım yaaasırnaşık şeydelikafadulden
ama ablalar çok iyidir o az konuşan yeni evlendi daha 1 ay olmadı:roflol:
günaydın kızlar pinkrose canım başınız sağolsun ,bademcin kayınvalidene ALLAHtan şifalar diliyorum canım.canlar u arada sizlere çok güzel haber vermeyi isterdim ama kan tahlilinin sonucunu bile almaya gerek kalmadan bu gün sabah kırmızılar geldi o kadar gecikmeden sonra.ne hissedecegimi bilemedim ve ilk defa hayal kurmuştum ben tüp bebek denemesinden sonra bile bu kadar hayal kurmamıştım ya.çok kötüyüm ama elden bişey gelmiyor...... dünde bir akrabanın haberini almıştık doguma gidecekleri günün gecesinde rahatsızlanmış kadın hastaneye zor yetiştirmişler yetiştirmesinede bebek ölmüş anne karnında görenler anlatıyor öyle ana babadan öyle bir çocuk nasıl olmuş diye ama işte verende O alanda O yapılacak birşey yok moralim çok kötü ALLAh ım sen bilirsin bizlere dayanma gücü ver eşime telefon açmaya gücüm yok şu an.... nasılda sevinmişti onun o sevincini devam etmesi için canımı bile verebilirdim ama can verecek bişeyim kalmadı senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
kızlar kız kardeşim 5 aylık hamileydi.cumartesi kontrole gitmiş bebişimiz kızmışkaydirigubbakcemile3
minik meleğimiz Rabbim nasip ederse 4 ay sonra inşallah kucağımızda olacağız. :ecrin_bebek:teyze olmama az kaldı...
merhaba kızlar nasılsınız benim moralim daha iyi babaannem dün gözlerini açtı ve bilincide yerindeydi çok sevindik :1rolleyes:
kadınlar gününüz ve mevlüt kandilinizi kutlarım rabim dualarımızı kabul eylesin inşallah :Saruboceq:
nevromun transferin güzel geçer inşallah rabbim yardımcın olsun nitekim en zor sürece giriyorsun 12 gün beklemek gerçekten zor hakkında hayırlısı canım
nevrocum belirtmiştim ama arada gözden kaçmış demekki ben 5 martta regl oldum yeni tarih 6 nisan canım :1hug:
bal yüzlüm aşılaman gerçekleşmiş rabbim bu sıkıntılarının üstüne yüzünü güldürür inşallah hepsini unutursun canım :1hug:
bademcim çok geçmiş olsun kayınvalidene allahtan acil şifalar dilerim :Saruboceq:
pinkrosecim başınız sağolsun allah rahmet eylesin :Saruboceq:
nesrincim kızkardeşini tebrik ederim kız çocuğu ne güzel bende çok isterdim bir kız çocuğum olsun benimde kız yeğenim var bir cadı oluyorlarki sorma ama tatlı cadı kaydirigubbakcemile3
ben bu aleti sayısını bilmediğim kadar takıldım ama hiç bahasedildiği gibi acım olmadı...
canımbu biraz pskolojik..
rahat olmak lazım...
biliyoruzki rahim kasları açılmaya müsait bu yüzden rahat olduktan sonra hiç bir acı duymuyorsun...
yok bitanem psikolojik değil neden dersen . benim ilk taktırışım değildi. ve o kadar rahat yattımki çünkü biliyordum smer çok kolay alınıyodu ama canımı öle yaktı kiiii çığlık attım o yuzden bundan sonrakilerde belkide psikolojık kendimi kasıcam:çok üzgünüm:
canım bilmiyordum annede acil şifalar dilerim anne gibi yar olmazmış rabbim onları başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:ceylincim çok sevindim babaannen düzelmiş biraz... rabbim en kısa zamanda şifa versin bütün hastalar sonra da beni anneme :Saruboceq:Çok üzgünüm çoook
canım böyle negatif düşünme allahtan hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım inşallah sonucum pozitiiiifffff diye haykırırsın buradan neden olmasın :CüvCüv:kızlar kan tahlilini verdim ama sanki adet olacam.ben ne zaman test yaptırmaya gitsem yada gidecek olsam adetim geliyor.1 saat sonra belli olacak internetten bakacam sonuca..biliyorum 0.100 ama olsun hiç değilse adetim gelir.tedavime devam ederim..
ceylin geçmiş olsun .. Allah bir daha göstermesin .. inş daha da iyi olur evine çıkar bir an önce. ..
Celin naz canım sağolasınn ....hadi gözünüz aydınn çok geçmişlerrr olsunn.Allahımm şifalarrr versinn inşallahh tez zamanda iyileşsinnn :Saruboceq::Saruboceq:
gozunuz aydin canim
insallah en kisa zamanda dahada toparlanir canimm:Saruboceq:
canım bilmiyordum annede acil şifalar dilerim anne gibi yar olmazmış rabbim onları başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
canım böyle negatif düşünme allahtan hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım inşallah sonucum pozitiiiifffff diye haykırırsın buradan neden olmasın :CüvCüv:
teşekkür ederim kızlar,hepinizden rabbim razı olsun şu an hala yoğun bakımda rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:
canım bilmiyordum annede acil şifalar dilerim anne gibi yar olmazmış rabbim onları başımızdan eksik etmesin :Saruboceq::Saruboceq:
canım çok zor biliyorum.bende test yaptırdım ama biliyorum negatif çokta üzülecem ama hayırlısı olsun..hastaneye bi kadın gelmiş kürtaj olmak istiyormuş.dedim neden 2 tane var dedi.bende bak bana 6 yıldır istiyorum olmuyor allah nasip ettiyse bi hayır vardır dedim.nuh diyor peygamber demiyor.hiç kabullenememiş bebeği bizim gibi olsaydı anlardı.çok üzüldüm ağladım.ben negatif sonucu görecem diye korkuyla yaşarken kadın aldırıyor.keşke ondan alma imkanım olsada kendime koyabilseydim dedim içimden..sınav dünyası işte ama sınavı kazanan biz olacaz o kaybetti canından can olana kıyacak..rabbim isteyenlere nasip etsin işallah..
gözünüz aydın canım inşallah en kısa zamanda seninkide gelir bende halayım 1 kız 1 erkek çok tatlı oluyorlar en az kendi çocuğumuz kadar seviyoruz valla allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımkızlar kız kardeşim 5 aylık hamileydi.cumartesi kontrole gitmiş bebişimiz kızmışkaydirigubbakcemile3
kızlar kan tahlilini verdim ama sanki adet olacam.ben ne zaman test yaptırmaya gitsem yada gidecek olsam adetim geliyor.1 saat sonra belli olacak internetten bakacam sonuca..biliyorum 0.100 ama olsun hiç değilse adetim gelir.tedavime devam ederim..
merhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...
merhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?