Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylin geçmiş olsun .. Allah bir daha göstermesin .. inş daha da iyi olur evine çıkar bir an önce. ..

yabangülüm hayırlısı neyse o canım.. üzülme sağlığın yerinde olsun yeter ki..

hayırlıs olsun canım:teselli:
bu kadar üzülme...
senin bebişinde elbet birgün gelecektir....

önemli birşey olmamasına sevindim canıma.s.

oh oh kistlerde gitmiş...
tedavinde hayırlısıyla olur inşallah...

günaydinnnnnnnnn
hadi canlanin kizlar,kahveler benden bu sabahhihoyyyt

canım ben bu kahveyi içmeye kıyamam:asigim:

kavve için yazdığın yazıda çok hoştu:asigim:
çok teşekkürler bitanema.s.

hoş geldin canıma.s.
senin bu kırmızılarda gerçekten sinir ediyorklava:
bitanem seni çok iyi anlıyorum...
allah yardımcın olsun...

canım yaptıran rakadaşlar hep aşılamnın kolay olduğunu söylüyorlaar...

yani aşılamayı etkilemiyorumu bu kanama olayı . benim smer alınırken bile kanadı demek aşılamadada olucak aynı şeyler :çok üzgünüm:
canım ben smer alırken maşallah hiç birşey hissetmemiştim...
kanamam da olmamıştı....

ben bu aleti sayısını bilmediğim kadar takıldım ama hiç bahasedildiği gibi acım olmadı...
canımbu biraz pskolojik..
rahat olmak lazım...
biliyoruzki rahim kasları açılmaya müsait bu yüzden rahat olduktan sonra hiç bir acı duymuyorsun...

hayırdır inşallah canım...
bu birkaç kere oldu...
bazen kadınlarda böyle oluyor...
ama istersen dr a gidebilirsin...
sebebini öğreninice daha rahat edersin...

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin bitanemŞeniz

kızlar gelişmeleri yazarmısınız bana hiçbirşeyden haberim yokkk sizi çok özledim
canım burdan bakabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-5051.html#post5625813

maşallah canım:asigim:ben kız çocuklarını çok severim...
sağlıcakla kucağına alır inşalah...

herkese günaydın canlara.s.

delikafadulden taze gelin desene ayy çok alemler yaa ne güzelllll tam bulmuşlar birbirlerini sırnaşık şey

canım çok zor biliyorum.bende test yaptırdım ama biliyorum negatif çokta üzülecem ama hayırlısı olsun..hastaneye bi kadın gelmiş kürtaj olmak istiyormuş.dedim neden 2 tane var dedi.bende bak bana 6 yıldır istiyorum olmuyor allah nasip ettiyse bi hayır vardır dedim.nuh diyor peygamber demiyor.hiç kabullenememiş bebeği bizim gibi olsaydı anlardı.çok üzüldüm ağladım.ben negatif sonucu görecem diye korkuyla yaşarken kadın aldırıyor.keşke ondan alma imkanım olsada kendime koyabilseydim dedim içimden..sınav dünyası işte ama sınavı kazanan biz olacaz o kaybetti canından can olana kıyacak..rabbim isteyenlere nasip etsin işallah..

Son düzenleme:
pink rose başınız sağolsun canım. allah rahmet eylesinmekanı cennet olsun. allah günahlarını affetsin canım.

ben bu aleti sayısını bilmediğim kadar takıldım ama hiç bahasedildiği gibi acım olmadı...
canımbu biraz pskolojik..
rahat olmak lazım...
biliyoruzki rahim kasları açılmaya müsait bu yüzden rahat olduktan sonra hiç bir acı duymuyorsun...

yok bitanem psikolojik değil neden dersen . benim ilk taktırışım değildi. ve o kadar rahat yattımki çünkü biliyordum smer çok kolay alınıyodu ama canımı öle yaktı kiiii çığlık attım o yuzden bundan sonrakilerde belkide psikolojık kendimi kasıcam:çok üzgünüm:

tebrik ederimm insallah sende kardesini en kisa zamanda teyze yaparsin canim

gozunuz aydin canim
insallah en kisa zamanda dahada toparlanir canimm:Saruboceq:

evet canım çok basit bir işlem...
demekki takan acamiymiş klava:
ben genelde o koltuğa yattığım zaman aletlere hiç bakmam...
gördümü insan daha çok etkileniyor...
bir keresinde bende muayene olurken dr un biri dediğin gibi canımı çok yaktı...
hatta 2 gün acıcı gitmemişti...
aama o zamn neyinen muayene etmişti bakmamıştım:sm_confused:
demekki bu işlerde dr da çok önemli...

ceylincim çok sevindim babaannen düzelmiş biraz... rabbim en kısa zamanda şifa versin bütün hastalar sonra da beni anneme :Saruboceq:Çok üzgünüm çoook
canım bilmiyordum annede acil şifalar dilerim anne gibi yar olmazmış rabbim onları başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
canım böyle negatif düşünme allahtan hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım inşallah sonucum pozitiiiifffff diye haykırırsın buradan neden olmasın :CüvCüv:
ceylin geçmiş olsun .. Allah bir daha göstermesin .. inş daha da iyi olur evine çıkar bir an önce. ..

Celin naz canım sağolasınn ....hadi gözünüz aydınn çok geçmişlerrr olsunn.Allahımm şifalarrr versinn inşallahh tez zamanda iyileşsinnn :Saruboceq::Saruboceq:

gozunuz aydin canim
insallah en kisa zamanda dahada toparlanir canimm:Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar,hepinizden rabbim razı olsun şu an hala yoğun bakımda rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:

işallah canımmmmmmmm işallah

kılzar xvyz den haber alan varmı benmi kaçırdım acaba onunda kanaması olmamışmıydı :uhm:

canım bilmiyordum annede acil şifalar dilerim anne gibi yar olmazmış rabbim onları başımızdan eksik etmesin :Saruboceq::Saruboceq:

Evet canım benim annemde cuma günü rahatsızlandı şimdi nörolog ayarlamaya çalışıyorum en kısa zamanda neden kaynaklandığını ve tedavisini öğrenmek lazım...amin canım rabbim bütün sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin inş:Saruboceq:

rabbim o kadına hidayet versin yabangülcüm biz hiç bulamıyorken nasıl kıyar hemde kendi kanından canından, böyle şeyler duyunca tek dediğim rabbim hikmetinden sual olunmaz sen herşeye kadirsin diyorum :çok üzgünüm:

merhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...

gözünüz aydın canım inşallah en kısa zamanda seninkide gelir bende halayım 1 kız 1 erkek çok tatlı oluyorlar en az kendi çocuğumuz kadar seviyoruz valla allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

hayırlısı tatlım inşallah pozitif olur ama olmazsada ne yapalım en azından tedavine devam edersin canım hayırlısı

cnm allah hayırlısını nasip etsin gerçekten sende bunun bilincindesin zaten ama üzülmemek elde diyil tabiki ama ne güzel bak tedavine devam ediceksin pes etmiyosun allah yardımcın olsun tatlım :1hug:

Allah gönlünün muradını versin duygucum.. kısmet değilmiş daha.. ne zaman gelicekleri de belli olmuyor bebişlerin.. sıkma kendini.. hayırlısını versin rabbim..

canım üzüldük ama ne yapalım durmak yok yola devam etmeliyiz elbet vakti zamanı gelince allahım mucizelrinden bize birer melek yollayacak hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsun zamanında olsun canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…