Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm allah hayırlısını nasip etsin gerçekten sende bunun bilincindesin zaten ama üzülmemek elde diyil tabiki ama ne güzel bak tedavine devam ediceksin pes etmiyosun allah yardımcın olsun tatlım :1hug:

evet canımm herşeyin hayırlısı.....üzülüyorsunn tabi ama şimdi iyiyimmm...tedaviye devamm..ama bu ay boşş geçecek inşallah bu ay kendiliğinden olurrr...herşeyin hayırlısı tatlımm...:ecrin_bebek:

duygucum canım çok üzücü bir durum ama yılmamak lazım kısmet değilmişş demekki daha zamanı varmış inşallah en kısa zamanda normal yoldan gelir bebişin

ceylincim gözünüz aydın canım babaannenin iyi olduğuna sevindik inşallah en kısa zamanda tam olarak sağlığına kavuşur
pinkrose canım seninde başın sağolsun

canım üzüldük ama ne yapalım durmak yok yola devam etmeliyiz elbet vakti zamanı gelince allahım mucizelrinden bize birer melek yollayacak hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsun zamanında olsun canım a.s.

evet durmakk yokk yola devammmm......: ecrin_bebek: yeter ki hayırlı sağlıklı evlat olsunlarrr....bi gün hepimizin bebişlerr gelecekk...

Allah gönlünün muradını versin duygucum.. kısmet değilmiş daha.. ne zaman gelicekleri de belli olmuyor bebişlerin.. sıkma kendini.. hayırlısını versin rabbim..

aminn inşallah herkezinnn....evet kısmet değilmişş...herşeyin hayırlısı hepimiz için..

:ecrin_bebek::CüvCüv:
duygucum canım çok üzücü bir durum ama yılmamak lazım kısmet değilmişş demekki daha zamanı varmış inşallah en kısa zamanda normal yoldan gelir bebişin

evet canımm biz elimizden geleni yapalımm da gerisi yüce allahıma kalmışşş...inşalah bu ay öyle olurr benim de bütün istediğimm bu..kısmett..:CüvCüv:

duygucum kısmet değilmiş canım üzme kendini daha fazla elimizden bişey gelmiyo ki ALLAHın izniyle bir gün annelik duygusunu bizde yaşıcaz ama demekki zamanımız gelmedi.(diyene bakın kızlar ya sabahtan beridir aglıyorum üstelik gözlerim ağrıyo kapatamıyorum )yabangülüm inş senden güzel haber alırız canım da az moralimiz düzelir. fadikcim.tülincim ayşecim çok sağolun canlarım ALLAH hepinizin gönlündekini en kısa zamanda verir inşallah

evet canım doktor çok çok önemli kadındı canımı yakan takamadı bi türlü zaten ama ordan filmem gittiğimde erkekti ve çok rahat taktı. kadınlar elinin ucuyla yapıyo işi galiba hepsi aynı değildir ama ne bileyim

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
her şey çocuk için
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

evet tatlımm herşey nasip kısmett....sakın ağlama....allah herkeze herşeyin hayrlısını versin...ben bugün işlemlerimi yaptırırken bi sperm testi sonuçu gördümm...azosperm yazıyorduu hiç sperm yokk..o an çokk üzüldümm ve allaha şükrettimm... bütün sonuçlarımızı normal diyee...bizimde bebişler gelecek bi günn yeterki sağlıklı olsunlarr hayırlı olsunlarr..vakti zamanı gelince hepimizin olacakk...yabanımm canımm arkadaşım inşalah güzell haberi alıcaz sendenn...:ecrin_bebek::CüvCüv:

kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((senağlama:

:çok üzgünüm::teselli:Yabanımm sağlık olsun canımm Hakkında hayılısı olsunn.

cnm yaaa üzülme nolur nazlana nazlana gelcek bizimkiler ama sonunda sağlıklı gelsinlerde bekleriz napalım :teselli:

biliyordum ya artık geçerse geçsin test yaptırmayacam...her yeni ümit her ay hüsran..senağlamasenağlama

kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((senağlama:

canımmmmmmmmmmmmmmm üzüldümmmmmmm yaaaa...:çok üzgünüm: senden güzell haberi almakk çok isterdimmm benimm için moral olurdu...kısmet değilmişş be gülümmm...ne desemm boşş .......allah en kısa zaman da nasip ederrr inşallah...

canım benim yaa üzülme ltf çalışmalara hız verelim kızlar...benim sonuçta 8.98 çıkmış ilk defa kan testi yaptırmıştım kaç dğeer de olması gerekiyo pozitfi olması için :uhm:

yabangülüm olsun üzülme.. biraz da test yapmana ben sebep oldum gibi hissediyorum ama sıkma kendini.. Allah sağlık versin.. adetinin neden gelmediğini araştırırsın en azından..

senağlamasenağlamaişallah canım hepimize nasip eder işallah rabbim..
canım benim yaa üzülme ltf çalışmalara hız verelim kızlar...benim sonuçta 8.98 çıkmış ilk defa kan testi yaptırmıştım kaç dğeer de olması gerekiyo pozitfi olması için :uhm:

seninki benimkine göre yüksek çıkmış ben bu sonucu görsem hamileyim derdim demekki değilmiş..bilmiyorum kaç olunca gebelik oluyor hiç..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…