cnm allah hayırlısını nasip etsin gerçekten sende bunun bilincindesin zaten ama üzülmemek elde diyil tabiki ama ne güzel bak tedavine devam ediceksin pes etmiyosun allah yardımcın olsun tatlım :1hug:
canım üzüldük ama ne yapalım durmak yok yola devam etmeliyiz elbet vakti zamanı gelince allahım mucizelrinden bize birer melek yollayacak hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsun zamanında olsun canım a.s.
Allah gönlünün muradını versin duygucum.. kısmet değilmiş daha.. ne zaman gelicekleri de belli olmuyor bebişlerin.. sıkma kendini.. hayırlısını versin rabbim..
duygucum canım çok üzücü bir durum ama yılmamak lazım kısmet değilmişş demekki daha zamanı varmış inşallah en kısa zamanda normal yoldan gelir bebişin
evet canım çok basit bir işlem...
demekki takan acamiymişklava:
ben genelde o koltuğa yattığım zaman aletlere hiç bakmam...
gördümü insan daha çok etkileniyor...
bir keresinde bende muayene olurken dr un biri dediğin gibi canımı çok yaktı...
hatta 2 gün acıcı gitmemişti...
aama o zamn neyinen muayene etmişti bakmamıştım:sm_confused:
demekki bu işlerde dr da çok önemli...
duygucum kısmet değilmiş canım üzme kendini daha fazla elimizden bişey gelmiyo ki ALLAHın izniyle bir gün annelik duygusunu bizde yaşıcaz ama demekki zamanımız gelmedi.(diyene bakın kızlar ya sabahtan beridir aglıyorum üstelik gözlerim ağrıyo kapatamıyorum )yabangülüm inş senden güzel haber alırız canım da az moralimiz düzelir. fadikcim.tülincim ayşecim çok sağolun canlarım ALLAH hepinizin gönlündekini en kısa zamanda verir inşallah
kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senağlama:
kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senağlama:
:çok üzgünüm::teselli:Yabanımm sağlık olsun canımm Hakkında hayılısı olsunn.
cnm yaaa üzülme nolur nazlana nazlana gelcek bizimkiler ama sonunda sağlıklı gelsinlerde bekleriz napalım :teselli:
senağlamasenağlamaişallah canım hepimize nasip eder işallah rabbim..canımmmmmmmmmmmmmmm üzüldümmmmmmm yaaaa...:çok üzgünüm: senden güzell haberi almakk çok isterdimmm benimm için moral olurdu...kısmet değilmişş be gülümmm...ne desemm boşş .......allah en kısa zaman da nasip ederrr inşallah...
canım benim yaa üzülme ltf çalışmalara hız verelim kızlar...benim sonuçta 8.98 çıkmış ilk defa kan testi yaptırmıştım kaç dğeer de olması gerekiyo pozitfi olması için :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?