Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((senağlama:

canım ne desek boş biliyorum ama biz gibi durumları çok yaşadık her yaşadığımızda biraz daha güçlendik daha çok istedik inşallah canım allahın izniyle bizlerde pozitif göreceğiz allahım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin canım :teselli:

yabangülüm olsun üzülme.. biraz da test yapmana ben sebep oldum gibi hissediyorum ama sıkma kendini.. Allah sağlık versin.. adetinin neden gelmediğini araştırırsın en azından..

yok canım benim zaten yaptıracaktım ben, olsun öğrenmem iyi oldu en azından adetim gelir..ne yapalım allah vermedimi olmuyor.hayırlısını nasip etsin..

canım benim yaa üzülme ltf çalışmalara hız verelim kızlar...benim sonuçta 8.98 çıkmış ilk defa kan testi yaptırmıştım kaç dğeer de olması gerekiyo pozitfi olması için :uhm:

bitanem ben 9 dan sonra diye biliyorum ama seninkide 9 a çok yakın bir değer bence doktora sor en iyisini o bilir inşallah bebiş vardır :CüvCüv:

Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

selam kızlarr. Hepinize bol hamişli bir hafta diliyorum.
nevrom benim adet tarihim 31 mart olcak canım. yanlışlık olmuş 4 nisan yazıyo..

amin canım.....:Saruboceq::Saruboceq:

canım bizde üzüldük:çok üzgünüm:
hayırlısı olsun canım:teselli:

kılzar xvyz den haber alan varmı benmi kaçırdım acaba onunda kanaması olmamışmıydı :uhm:
canım hiç gelmedi:sm_confused:

teşekkür ederim kızlar,hepinizden rabbim razı olsun şu an hala yoğun bakımda rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:

bende çok sevindim canım...
inşalalh yoğun bakımdan da çıkıp sağlığına kavuşur....

canım aslında bu biraz beceri iş galiba...
benim canımı yakan erkekti sanki birşeylere sinirlenmiş hıncını benden alıyor gibiydi...
bende rahim filmini zynep kamilde çekilmiştim...
hemde 2 defa...
ikiside kadındı ama o kadar canım yanmadı...

duygucum canım hemen ümitsizliğe düşme bak doktorunda söylemiş sana bütün sonuçlarının güzel olduğunu umarım önümüzdeki ay kendiliğinden gelir bebişin....

kızlar sidelya hamile değilmi 8,98 çıkmış değeri
yabangülüm kısmet değilşmiş tatlım inşalah bidahaki sefere bebişin gelir

sidelyacım 5in üstü hamile canım sen doktoara gittnmi benöyle biliyorum belki sende hamişsinidr

canım doktoru tekrar aradım doğum ameliyatındaymış degeriniz 10 ve üstü olması gerekiyodu dedi hemşiresi ama kızlar benim tüp bebekte sonucum 1.60 çıkmıştı bunda 8.98 olması beni biraz ümitlendirdi yaaa siz ne dersinzi bu konuda CADIARZU CADIARZU
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((senağlama:
canım hayırlısı olsun. Sıkma canını, umudunu da kaybetme. Allahım elbet bize de bu mutluluğu yaşatacaktır.

Canım Allah hiçbir çabayı boşa çıkarmaz emin ol. Dediğin gibi vakti-saati var demek ki. Bu ay kendiliğinden de olabilir. Allahım isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

canım 2 gün sonra tekrar yaptır bakalım ne çıkıcak bence var gibi ama bilmiyorumkii kaç gun geçti adetin

sidelyacım ben laboratuarda yaptırdığımda yabangülünün demin verdiği tablodan vardı en alt bölümde testin durumuna göre yazıyordu ve 5in üstü hamilelikti değerin biras düşük ama bence umut var

nevro canım maşallah çok güzel 4 tane yumoşun döllenmiş inşallah rabbim gönlüne göre verir biz bu sitede neler okuduk tek yumurtayla hamiş kalan arkadaşlaarımız oldu ben hissediyorum halay çekeceğimiz günlere inşallah çok az bir zaman kaldı........

canım benim:teselli:
hayırlısı olsun bitanem....

canım benim yaa üzülme ltf çalışmalara hız verelim kızlar...benim sonuçta 8.98 çıkmış ilk defa kan testi yaptırmıştım kaç dğeer de olması gerekiyo pozitfi olması için :uhm:
canım sen bu testi dr a gösterdinmi....
teste yazan sayıyı olduğu gibi noktasıyla boşluğuyla yaz bakalım....
canım birde enson olduğun adet tarihini yaz bakalım...kaç günün geçmişti...

eğer doğru yazdıysa hamile olması lazım...
ama adet oldu:sm_confused:

canım 2 gün sonra tekrar yaptır bakalım ne çıkıcak bence var gibi ama bilmiyorumkii kaç gun geçti adetin

canlarım degerim o ama adet oldum
acaba dün biraz yürrüyüş yapmıştım ondan olmuş olabilirmi yaaa kafam allak bullak oldu ne düşüneceğimi bilemiyorum delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…