kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senağlama:
yabangülüm olsun üzülme.. biraz da test yapmana ben sebep oldum gibi hissediyorum ama sıkma kendini.. Allah sağlık versin.. adetinin neden gelmediğini araştırırsın en azından..
canım benim yaa üzülme ltf çalışmalara hız verelim kızlar...benim sonuçta 8.98 çıkmış ilk defa kan testi yaptırmıştım kaç dğeer de olması gerekiyo pozitfi olması için :uhm:
canım ne desek boş biliyorum ama biz gibi durumları çok yaşadık her yaşadığımızda biraz daha güçlendik daha çok istedik inşallah canım allahın izniyle bizlerde pozitif göreceğiz allahım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin canım :teselli:
kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senağlama:
canım bizde üzüldük:çok üzgünüm:merhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...
canım hiç gelmedi:sm_confused:kılzar xvyz den haber alan varmı benmi kaçırdım acaba onunda kanaması olmamışmıydı :uhm:
teşekkür ederim kızlar,hepinizden rabbim razı olsun şu an hala yoğun bakımda rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:
evet canım doktor çok çok önemli kadındı canımı yakan takamadı bi türlü zaten ama ordan filmem gittiğimde erkekti ve çok rahat taktı. kadınlar elinin ucuyla yapıyo işi galiba hepsi aynı değildir ama ne bileyim
merhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...
sidelyacım 5in üstü hamile canım sen doktoara gittnmi benöyle biliyorum belki sende hamişsinidr
kızlar sidelya hamile değilmi 8,98 çıkmış değeri
yabangülüm kısmet değilşmiş tatlım inşalah bidahaki sefere bebişin gelir
canım hayırlısı olsun. Sıkma canını, umudunu da kaybetme. Allahım elbet bize de bu mutluluğu yaşatacaktır.kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senağlama:
Canım Allah hiçbir çabayı boşa çıkarmaz emin ol. Dediğin gibi vakti-saati var demek ki. Bu ay kendiliğinden de olabilir. Allahım isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.merhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...
canım doktoru tekrar aradım doğum ameliyatındaymış degeriniz 10 ve üstü olması gerekiyodu dedi hemşiresi ama kızlar benim tüp bebekte sonucum 1.60 çıkmıştı bunda 8.98 olması beni biraz ümitlendirdi yaaa siz ne dersinzi bu konuda CADIARZU CADIARZU
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
Canlarımmm günaydınnnnnn. İyi pazarlarrrr.. hihoyyyt
Öncelikle Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. :Saruboceq: Bu mübarek günde ettiğimiz tüm dualar kabul olsun. Açılan eller geri çevrilmez. Allah hakkımızda hayırlısını veriyor ve verecektir. Birbirimiz için ettiğimiz dualar da en makbul olanlardır. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
8 Mart Dünya Kadınlar günümüzü de kutluyorum. Kadın olmak gerçekten kolay değil. Ama burada tanıdığım herkes hakkını veriyor. Kocalarımıza iyi bir eşiz. Çocuklarımıza iyi bir anne. Daha hamile kalmadan yaşadığımız o heyecan ve sorumluluk duygusu bizim nasıl bir anne olacağımızın da göstergesi. Evlerimizle ilgilenen , kadir kıymet bilen , gözü yükseklerde olmayan , kalpleri temiz , üzerimize düşen herşeyi yapan , fedekar kadınlarız bizler. Duyarlıyız , ilgiliyiz , duacıyız. Bugün bizim günümüz. Ve bizler mükafatlandırılacağız. Buna eminim. Öyle ya da böyle , er ya da geç. Hepinizi kocaman öpüyorumm. Şeniz
Hastaneden aradılar. Dün 10 yumurtam toplanmıştı. Bunlardan 8 tanesini işleme almışlar. 2 tanesi olgun değilmiş. 8 tanesinden 4 tanesi döllenmiş. :asigim: Bölünmeleri takip ediliyormuş. Yarın arayıp yine bilgi vereceklermiş. Herşey yolunda giderse Pazartesi öğleden sonra ya da Salı sabahtan transferiniz olabilir dediler. Eşimin biraz morali bozuldu. Hani yarısı döllenmeyince biraz ümitsizliğe kapıldı sanki. Belli etmek istemese de ben öyle anladım. Hani daha bölünmeme ihtimalleri de olabilir diye düşünüyor sanırım. Ama ben yine de iddia ediyorum ; hayatımın hiçbir evresinde bebeğime bu kadar çok yaklaşmadım. Yaklaştıran Allahıma da şükürler olsun. Eğer kısmetimde varsa bu embriyolar yaşama tutunur. 1 tane de olsa sağlıklı kalır. Transferim gerçekleşir. Onları çok seviyorum. Çünkü onlar benim yavrularım. Eğer sağlıklı olmayı başarabilirlerse benimle olacaklar. Ümidimizi hiçbir zaman kaybetmemeliyiz. Zaten çoğunlukla yerleştirilen 2 ya da 3 embriyo. Kalitesi önemli. Eşime bunu anlatmaya çalıştım. Elbette anladı ama ne kadar içi ferahladı bilmiyorum. :1rolleyes:
Burdan ellerimi açıp dua ediyorum. Bu mübarek günde. :Saruboceq:
Allahımm ; Hakkımda hayırlısı ise bu zamana kadar işlerimi rast getirdiğin gibi yine rast getirirsin. Sen "ol" dedikten sonra neler olmaz ki. Eğer kısmetimde varsa ben anne olmak istiyorum. Vaktim zamanım geldiyse bu mutluluğu tatmak istiyorum. Sana sığındım. Senden dilerim. Üzerime düşenleri yaptım , yapıyorum. Tedaviye uyuyor , önerileri dinliyorum. Yönergeleri her zaman takip ediyorum. Bundan sonrasını da sana havale ediyorum. Senden gelen herşeye razıyım ve hazırım. İsyanım kesinlikle olmayacak. Sen hakkımızda hayırlısını ver Allahımm. Aminn. :Saruboceq:
Hem kandilinizi ve Kadınlar gününüzü kutlamak , hem de hakkımdaki gelişmelerden haberdar etmek için geldim kızlar. :1hug: Şimdi çıkacağım. Ama günün ilerleyen saatlerinde muhakkak geleceğim. Sizlerin hakkını ödeyemem. a.s. Hepinizi çok seviyorum. :asigim: O dualarınız var ya her zaman yardımcım oldu. :Saruboceq: Hepiniz dualarımdasınız. :Saruboceq: Allaha emanet olun. Şeniz
canım hayırlısı olsun. Sıkma canını, umudunu da kaybetme. Allahım elbet bize de bu mutluluğu yaşatacaktır.
Canım Allah hiçbir çabayı boşa çıkarmaz emin ol. Dediğin gibi vakti-saati var demek ki. Bu ay kendiliğinden de olabilir. Allahım isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. [/QUOTartık ümitlenmeyecem çünkü çok üzülüyorum..işallah hepimiz hamiş kalabilirizz.
canım benim:teselli:kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senağlama:
canım sen bu testi dr a gösterdinmi....canım benim yaa üzülme ltf çalışmalara hız verelim kızlar...benim sonuçta 8.98 çıkmış ilk defa kan testi yaptırmıştım kaç dğeer de olması gerekiyo pozitfi olması için :uhm:
canım 2 gün sonra tekrar yaptır bakalım ne çıkıcak bence var gibi ama bilmiyorumkii kaç gun geçti adetin
sidelyacım ben laboratuarda yaptırdığımda yabangülünün demin verdiği tablodan vardı en alt bölümde testin durumuna göre yazıyordu ve 5in üstü hamilelikti değerin biras düşük ama bence umut var
canım benim:teselli:
hayırlısı olsun bitanem....
canım sen bu testi dr a gösterdinmi....
teste yazan sayıyı olduğu gibi noktasıyla boşluğuyla yaz bakalım....
canım birde enson olduğun adet tarihini yaz bakalım...kaç günün geçmişti...
eğer doğru yazdıysa hamile olması lazım...
ama adet oldu:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?