yani aşılamayı etkilemiyorumu bu kanama olayı . benim smer alınırken bile kanadı demek aşılamadada olucak aynı şeyler :çok üzgünüm:
merhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...
kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senağlama:
Canlarımmm ; ben geldimmmm. hihoyyyt Evdeydim de bu saate kadar uyuşukluk ettik kaydirigubbakcemile3 Mesai gününde evde olmak pek güzel bir duyguymuş. Pazar gününün ertesinde işe gitmemek. :teytey: Bu sene izne ayrılmadığımız için vücudumuz baya yorulmuştu. Çok iyi oldu. :sm_cool:
Öğleden önce hastaneden aradılar canlarım. Biliyorsunuz dün aradıklarında 4 yumurta döllenmiş demişlerdi. Gelişimlerini sürdürüyorlar 6'sı da deyince şaşırdımm. :1shok:Meğersem sonradan 2 tanesi daha döllenmiş ve yola devam ediyormuş. Kıyamam ben kuzularıma. Pek de mücadele veriyorlar yaşam için. Yarın sabah 09:30 gibi gelin dediler. Eğer embriyolar gelişimlerini sürdürürlerse yarın transferim olacakmış. Allahım inşallah nasip eder. :Saruboceq: Bu günlerime çok şükür. Bu adıma kadar gelmek bile lütuf. İnşallah gerisini de bağışlar Allahım. :Saruboceq: Eşim de ben de heyecanlıyız. Burdan konuşuyorum onlarla. Eminim onlar beni hissediyordur. Onları Allaha emanet ettim. Dualarım ve dualarınızla korunuyorlar biliyorum. Duygusal bir yapım vardır normalde de. Ama ben hiç bu kadar yakınlaşmamıştım ya bir hoş oluyor içim. Bu hallerim kendimi kaptırmak , Koşulsuz bağlanmak , doğabilecek olumsuzlukları unutmak , negatifi aklımdan çıkarmak değil kesinlikle. Daha önce de dediğim gibi herşeye hazırlıklıyım. Ama moral en önemlisi. Hiç moralimi bozmadan yoluma devam etmeliyim. Onların benden , bizden güç aldığına inanıyorum. :ecrin_bebek: Olumsuzlukta veya negatif bir sonuçta elbet üzüleceğim , yeri geldiğinde ağlayacağım. Ama bunları düşünerek neden kendime bugünümü zehir edeyim. Neden şu anki heyecanımı yaşamayayım ki. Her basamağı ayrı bir heyecan oldu bize. Her anı çok güzeldi. Yaşaması çok harikaydı. Binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: Güzel dilek ve dualarınız için Allah hepinizden razı olsun. :1hug: Sizler herşeyin en iyisine layıksınız. Ve mükafatlandırılacaksınız. Kimsede ümitsizlik olmasın. Ben bu yolda bu kadar duyarlı , hassas , ince , düşünceli , fesat olmayan sizlerin anneliğe ulaşacaklarına canı gönülden inanıyorum. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Eğer Allah kısmet eder de yarın transferim gerçekleşirse buraya aynı gün giremeyebilirim. Sizlere haber ulaştırmaya çalışırım. Eşim ilk 3 gün için kendimi yoracak şeyler yapmamam konusunda çok söz aldı benden. Olumsuz bir sonuçta kafasına birşey takılmasını istemem. Zaten kaderimde ne varsa onu yaşayacağım. Allahım nasıl takdir ederse. Ama onu endişelendirmemeliyim. Laptop var ama onunla da pek rahat olmuyor yatarken. Ya da alışmadık ..tte don durmuyor. kaydirigubbakcemile3 Şimdiden bunları yazayım dedim. Mesai saatinden sonra göremeyenler , beni merak edenler olmasın. Hepinizi kocamannn öpüyorum , geçmişe doğru yol alıyorumm. :asigim:
canım birde her labarutovarın normal deeğrleri farklı olabiliyor...canlarım degerim o ama adet oldum
acaba dün biraz yürrüyüş yapmıştım ondan olmuş olabilirmi yaaa kafam allak bullak oldu ne düşüneceğimi bilemiyorum delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım hayırlısı olsun. Sıkma canını, umudunu da kaybetme. Allahım elbet bize de bu mutluluğu yaşatacaktır.
Canım Allah hiçbir çabayı boşa çıkarmaz emin ol. Dediğin gibi vakti-saati var demek ki. Bu ay kendiliğinden de olabilir. Allahım isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
duygucm ve yabangülümm kızlarr birdahaki sefere inşallahhh allah büyüktür nediyelimm hayırlısı böyleymişşş
canım birde her labarutovarın normal deeğrleri farklı olabiliyor...
acaba senin normal değerlerin 10 üzerinden mi yapmışlar...
yabangülünün yazdığı normal değerler var ya hani onun en düşük değerine 5 yazıyor...
sen testine bak bakaılm senin en düşük değerler kaç yazıyor.....
tatlım ben hast aradım ordan söylediler ama olsun yaaa bu kadar ümit beni 4-5 ay götürür şu imar çalışmaları bir bitsin ben biliyorum durmak yok dörtbir koldan devam yapılandırmalaraaa yerimseniben yerimseniben :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kizlar günaydin...
sabah sabah doktorum aradi esimi...telefona uyandik..
persembe günü tahlillerim cikmamisti,ben önemli bi degisiklik olursa ararim demisti..
yükseliyor diye sevindigimiz e2 hormonu aniden düsmüs..90lardaydi 60a düsmüs..
diger hormonlarimda istenmeyen sekilde degismisler,tam bilgimiz yok suan..
yeni bir igne cikmis..onu deneyelim demis doktor
o güne kadar puregona devam edicem,persembe günü hersey yeniden basliyor
o kadar moralim bozuldu ki anlatamamsenağlama
senağlama senağlama senağlamatEK KELİME İLE BERBATTII ..Biliyordum zaten başıma gelicekleriii biliyodumm.Hani acımıcaktı kızlar:a015::a015::a015:
Kızlarr geçmişe dönemiycem sonra msjları okurum.Doğum günüm için yazdığınız msjlar içinn çokk çokk sağolun kızlar iyiki varsınızzz hepinizöpüyorum
Canlarım hepinize selamlarrr ve haberim dr' dan geldim keseye baktı gayet düzgün dedi içinde emriyo oluşmuş :)) yolksac denilen şimdilik herşey çok güzel gidiyor kanama alanı bebeğe yakın değilmiş jel verdi yinede cronine jel
ne diyimki Allah' a şükürler olsun içim rahatladı biraz önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı inşallah görürüm sağlıkla bu arada 6 haftalık olmamş bile geç döllenmiş sanırım miniğimm
nevrom 6 tane olmuşlar çok sevindimCanlarımmm ben geldimmmm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
10 tane yumoşum toplandı.hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :dance:
Ben 8 diye biliyordum 2 tanesi sürpriz oldu. :teytey: :sm_cool:
Şimdi onlar hastanede döllenme çabasındalar. İnşallah yeterli sayıda kaliteli embriyolarım olur. Yarın arayacaklar. Bizi heyecan sardı. hihoyyyt hihoyyyt
Genel anestezi ile toplattım , operasyon sırasında bişi hissetmedim haliyle. Ama sonrasında ağrılarım oldu. Çok dolanırsam , ani hareket yaparsam , eğilirsem yine ağrım oluyor. Bu yüzden uzanıyorum. Laptopla girdim. Ama bununla kucağında yatarken yazışmak çok zorr. :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Gazım var gibi. Karnım şiş. Tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz. Ağrı yapıyor. Afedersiniz gaz da çıkaramıyorum. Ağrı oluyor zorlasam.
İyi dileklerde bulunan , dualarını esirgemeyen , benimle heyecanlanan , iyiliğimi isteyen herkesee çok ama çoooooook teşekkürler. a.s. Sizleri çok seviyorum. :asigim: Sizlerin sayesinde daha iyi oluyorum. :1hug: Şimdi gelen ziyaretçi ve özel mesajlarımı okuyup , buraya bakmaya çalışacağım.Durabildiğim kadar. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi. Şeniz
kızlar kan tahlilini verdim ama sanki adet olacam.ben ne zaman test yaptırmaya gitsem yada gidecek olsam adetim geliyor.1 saat sonra belli olacak internetten bakacam sonuca..biliyorum 0.100 ama olsun hiç değilse adetim gelir.tedavime devam ederim..
merhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?