Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevro balsurat ve butun tedavıde olan arkadaslar bu guzel gunlerın hatırına rabbım melegınızı saglıklı bır sekılde gonderır ınsallah..bende adet olmak uzereyım yıne cok sancım var..elden bısey gelmıyorkı napalım..
herseyın hayırlısı artık..

Canlarımmm ; ben geldimmmm. hihoyyyt Evdeydim de bu saate kadar uyuşukluk ettik kaydirigubbakcemile3 Mesai gününde evde olmak pek güzel bir duyguymuş. Pazar gününün ertesinde işe gitmemek. :teytey: Bu sene izne ayrılmadığımız için vücudumuz baya yorulmuştu. Çok iyi oldu. :sm_cool:

Öğleden önce hastaneden aradılar canlarım. Biliyorsunuz dün aradıklarında 4 yumurta döllenmiş demişlerdi. Gelişimlerini sürdürüyorlar 6'sı da deyince şaşırdımm. :1shok:
Meğersem sonradan 2 tanesi daha döllenmiş ve yola devam ediyormuş. Kıyamam ben kuzularıma. Pek de mücadele veriyorlar yaşam için. Yarın sabah 09:30 gibi gelin dediler. Eğer embriyolar gelişimlerini sürdürürlerse yarın transferim olacakmış. Allahım inşallah nasip eder. :Saruboceq: Bu günlerime çok şükür. Bu adıma kadar gelmek bile lütuf. İnşallah gerisini de bağışlar Allahım. :Saruboceq: Eşim de ben de heyecanlıyız. Burdan konuşuyorum onlarla. Eminim onlar beni hissediyordur. Onları Allaha emanet ettim. Dualarım ve dualarınızla korunuyorlar biliyorum. Duygusal bir yapım vardır normalde de. Ama ben hiç bu kadar yakınlaşmamıştım ya bir hoş oluyor içim. Bu hallerim kendimi kaptırmak , Koşulsuz bağlanmak , doğabilecek olumsuzlukları unutmak , negatifi aklımdan çıkarmak değil kesinlikle. Daha önce de dediğim gibi herşeye hazırlıklıyım. Ama moral en önemlisi. Hiç moralimi bozmadan yoluma devam etmeliyim. Onların benden , bizden güç aldığına inanıyorum. :ecrin_bebek: Olumsuzlukta veya negatif bir sonuçta elbet üzüleceğim , yeri geldiğinde ağlayacağım. Ama bunları düşünerek neden kendime bugünümü zehir edeyim. Neden şu anki heyecanımı yaşamayayım ki. Her basamağı ayrı bir heyecan oldu bize. Her anı çok güzeldi. Yaşaması çok harikaydı. Binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: Güzel dilek ve dualarınız için Allah hepinizden razı olsun. :1hug: Sizler herşeyin en iyisine layıksınız. Ve mükafatlandırılacaksınız. Kimsede ümitsizlik olmasın. Ben bu yolda bu kadar duyarlı , hassas , ince , düşünceli , fesat olmayan sizlerin anneliğe ulaşacaklarına canı gönülden inanıyorum. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Eğer Allah kısmet eder de yarın transferim gerçekleşirse buraya aynı gün giremeyebilirim. Sizlere haber ulaştırmaya çalışırım. Eşim ilk 3 gün için kendimi yoracak şeyler yapmamam konusunda çok söz aldı benden. Olumsuz bir sonuçta kafasına birşey takılmasını istemem. Zaten kaderimde ne varsa onu yaşayacağım. Allahım nasıl takdir ederse. Ama onu endişelendirmemeliyim. Laptop var ama onunla da pek rahat olmuyor yatarken. Ya da alışmadık ..tte don durmuyor. kaydirigubbakcemile3 Şimdiden bunları yazayım dedim. Mesai saatinden sonra göremeyenler , beni merak edenler olmasın. Hepinizi kocamannn öpüyorum , geçmişe doğru yol alıyorumm. :asigim:

yani aşılamayı etkilemiyorumu bu kanama olayı . benim smer alınırken bile kanadı demek aşılamadada olucak aynı şeyler :çok üzgünüm:

canım aşılamada olacak diye bişey yok kendini kasmadığın müddet ağrın olmaz ..ve olan kanama öyle fazla bişey değil zaten,çok az lekelenme tarzında .giren aletin sadece o bölgeyi tahriş etmesinden kaynaklanıyor..ayrıca aşılamayı etkilemez zaten spermler daha ileride döllenecekler..kanama oluşan yer ise hemen vajinanın girişi.

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun..rabbimden umudumuzu kesmeyelim hiç bir zaman.rabbim en kısa zamanda kucağını doldururur inşş:Saruboceq:

kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((senağlama:

üzülme tatlım ya ..inş en kısa zamanda pozitif olduğunu da göürsün:Saruboceq:

nevomm canım benim çokk sevindimm.Dualarımm seninle canımm allaha emanett oll.İnşallahh trasnfer hayırlısı ile olucakk ..bebeklerin sana tutuncakk ve halaylar çekicezz:Saruboceq::Saruboceq:

canım ne güzel onlarda seninle beraber mücadele veriyorlar..seni daha çok mutlu etmek için ikisi daha döllenmiş..inşş rabbim emeklerinizi boşa çıkarmazz..ALLAH'IM PEYGAMBER EFENDİMİZİN YÜZÜ,GÖZÜ,SUYU HÜRMETİNE ARKADAŞLARIMI BOŞ ÇEVİRME GİRİDİKLERİ BU MÜCADELELİ YOLDA ..AMİNNNNNNN :Saruboceq:

canlarım degerim o ama adet oldum
acaba dün biraz yürrüyüş yapmıştım ondan olmuş olabilirmi yaaa kafam allak bullak oldu ne düşüneceğimi bilemiyorum delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım birde her labarutovarın normal deeğrleri farklı olabiliyor...
acaba senin normal değerlerin 10 üzerinden mi yapmışlar...
yabangülünün yazdığı normal değerler var ya hani onun en düşük değerine 5 yazıyor...
sen testine bak bakaılm senin en düşük değerler kaç yazıyor.....

nevrom canım bitanemŞeniz
maşallah herşey yolunda
yüce mevlam emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın...
amin...........

duygucm ve yabangülümm kızlarr birdahaki sefere inşallahhh allah büyüktür nediyelimm hayırlısı böyleymişşş

inşallahh canımmm o kadar çok istiyorum ki bu ay olsunnn kendiğilinden allah bilir tabii...allah herkeze en kısa zaman da mucizelerini göndersin inşallah....

nevrom hadi gözün aydın canım. İnşallah hayırlısıyla yarın transferin olur. Bebişlerin sana, sen bebişlerine hiç bırakmamacasına sıkı sıkı tutunursunuz. Allahım yüzünü güldürsün inşallah.:1hug:

nevrommmmm sakın sakın bakkkkk yatt dinlen sakın buraya bilem girme istemiyoruz seni kısım girme ala ala yatt hiç kalkma olsun yatmaktan bişey çıkmaz için rahat olsun inşallah bebişlerin seninle olucaklar. hadi bakalım hayırlısı nerden bilebilirdinkii bir ay önce bebişlerin bir ay sonra döllenecekler oluşacaklarr hay ALLAHIN işine bak yaa her işin hayırlı gitti şimdiye kadar bundan sonrada öle gidecek inşallah

fadikcimm hayırlısı tatlımmm.....allah hepimize nasip etsin inşallahhh....allah büyükkk...hepimiz tek tek güzell haberler vericez inşallahh...

nevrommm hayırlı olsunn.ne güzelll herşey gönlüne göre oluyorr...inşallah halayını çekicezz burda..bebişlerine kavuşmak nasip olacak inşallahh...aminnnn...allah yüzünü güldürsünn...

NEVRO canım bak ne güzel 4 derken 6 oluvermişler nasılda çabalıyorlar annelerine kavuşmak için inşallah hepside sağlıklı olurda transferin gerçeklerşir canım allahım sonuna kadar yanında olsun senin o güzel kalbin gibi meleklerini sana yollasın canım

kızlar ben gözüm için bu ay antibyotik damla kullanmıştım buda etkiler heralde dimi ondan geçikmiştir benimki

cucum güzel haberlerini bekliyorum...stres yaptın sen biraz ondan olmuştur

balıııım öyle ya da böyle bitti işte
hayırlı olsun aşılaman

canım herşey düzeliyor çok sevindim
pıtırtısınıda duyunca inşaallah kolaylaşır herşey

nevrom 6 tane olmuşlar çok sevindim
senin pozitif bakıiş açına hayranım
olması gereken bu yakınlaştığımız için mutlu olmalıyız...

Canım çok geçmiş olsunn. Baya kötüymüşsün sen. Allah şifanı versin tez zamanda.a.s.[/QUOTE]

sağol canım evet kötü oldum yaa...bir an önce iyileşmem lazım.[/QUOTE]

canım Allah şifa versin
bu kadınların çektiği nedir bilmem

canım bu bekleyişinde bir sonu olur elbet
bebek kokusunu çekeriz içimize

duygucum belli mi olur neler gördük bu topikte
umudumuz her ay devam

]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…