Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nesrincim gözünüzaydın.ben halayım hemde teyze çok seviliyorlar hepsi
duygucum kısmet değilmiş.bende 4.aşılamaya başlıcam allah nasip ederse belki birlikte aralık annesi oluruz

nur krp hayırlısı tatlımm nasip kısmett inşallahhh...mucizemm bana gelirr allah nasip ederse ......inşalahhh..aminn.......

BTRKLC canımmmm inşallahh yaaa...tedavin hayırlı olsunnn..inşallah ikimizde 2009 anneleri oluruzz...alllah hayırlısını versin...

kızlar ben gözüm için bu ay antibyotik damla kullanmıştım buda etkiler heralde dimi ondan geçikmiştir benimki
canım damlayı içmedinki...ama bilmiyorum acaba etki edermi:sm_confused:

anladım canım...
hayırlısı olsun...
bizde ilk defa böyle birşeyle karşılaştık...
biz hep 5 ten yukarısını hamile biliyorduk....

nevroş canım işallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar.allah yardımcın olsun kolaylık versin işallah.dualarımız seninle.bak sen topiğin liderisin sen hamile kaldınmı biz arkandan geliriz..rabbim o güzel gönlüne göre versin..senin müjdeli haberinle topik yıkılacak..

nevrocum hayırlısı olur inş.. iyi düşün iyi olsun... herşey yolunda gidiyor çok şükür.. sizinkilerin canı farklı ortam görmek istemiş.. içerde döllenmek istememişler... ferah ferah döllendiler artık sıra sana tutunmaya geldi.. sağlıklı bebişler olsun göbişinde..

sidelya canım bademin durumunu unutma.
o da hamileydi fakat adet olmuştu.
senin değerin de yüksek çıkmış.
beyaz melek arkadaşımızın değeri de 11.00 falandı.yanlış hatırlamıyosam.
Bence sen doktora git.
İnşallah hamilesindir.

sabırsızım cornelia canlarım nasılsınız 3 kişi kalmışız

Sidelya merhaba...

ben mikro ile hamile kalmıştım...transferin 8.günü kanamam başladı..öyle küçük lekelenmeler değil hemde..baya adet gibi kanamam olmuştu...ve ilk 3 ay her adet gününe denk gelen zamanlarda kanamam oluyordu...her gün kalçadan progesteron iğnesi oluyordum...bazan günde 2 kez iğne oluyordum..

10.gün transfer değerim 34 tü sadece..

12. gün 57 idi...

Adet kanamasıdır,kimyasal gebeliktir diyen doktorlar olmuştu...

Ve ben ikiz meleklerime hamile kalmıştım...kanaman olsa bile hemen ümitsizliğe kapılma...progesterona devam et ve beta hcg testi yaptır....

Sevgiler......

Son düzenleyen: Moderatör:
yabangülü ve Duygu canım üzülmeyin.
Allahım göndereceği zamanı çok iyi bilir.
Demek ki kısmet değilmiş.
İnşallah bi dahaki ay normal yolla hamiş kalırsınız.:CüvCüv:

badem canım sidelya arkadaşımızın beta hcg test 8.98 çıkmış...
dr hamile değilsin demiş...
canım sen bu konuları daha iyi bilirsin...
sencede bir gariplik yokmu....
5 ten yukarısı pozitif değilmi...
onun yaptırdığı testin normal değerleri farklı olabilirmi...

ay cnm arkadasım benım yaaa inşş kalp atışarını pıtpıtınıda duycanız merak etme cnm yat :1hug:a.s.dınleenn ok bitanemm

sabırsızım cornelia canlarım nasılsınız 3 kişi kalmışız

iyiyim sidelyacım sen nasılsınn bencede su testı bıda yaptır 5in üstü hamilleik oluor cnmminş hamilesindir...​

balım yenı yasın sana en güzel hediyesını getirsin inşş cnmm hemde cift cift

yabancım üzülme cnm heray yenı bı umut inş ötekı ay kalrsın hamiş..
:CüvCüv:

adet olan bayanlar durmak yok yola devam tulıncım inş hsgden hemen sonra hamiş kalırsınn...

duygucum asılamanın sonucu hayırlısı olsun cnm hakkında hayırlısı buymuş inş bidahakıne gerek kalmadan hamiş kalırsınn..:asigim::Saruboceq:

badem cim kayınvalıdene gecmiş olsun dileklerimi iletiıorummm...inş saglıgına kavusurr...

nesrıncım sevındım babanannnenın iyileşmesine cok şükürr..:Saruboceq:.buarada inş teyze olcan ohh bende teyze oldum sayılır arkadasım doğum yaptı oğlu oldu allah bizlerede nasip etsin inşşşhihoyyyt:teytey::asigim:

buarada kadınlar gununuz ve mubarak mevlit kandılınız kutlu olsun 2 gündür giremedim 70 sayfa birikmiş yenıbitti daha hiç bişiy yemedım az cene yapın yaaakaydirigubbakcemile3
ben kaçıom ew işleri benı bekler hepinizi öptmmmhihoyyytkaydirigubbakcemile2

ana nevromu unutmşumm yazmayı of yaa cnm benım oh şükür ne güzzel bak hersey hızla ilerlio bebişler sabırsızlanıomu neee ay inş cnm sana sıkı tutunurlarda 9ay boyunca tasırsın sonrada kucagına alırsın inşşş....

sabırsız cnm hoşgeldın senı aramızda görmek cok güzell:asigim:

cucum cnm arkadasım benım senıde unutmuşum kusura bakma kahvemı içtim cok saol cnmm merak etmee hormonların yenıden düzene gircek hiç üzülüp stres yapma cnmmm hayırlısıyla sende böle olcann:CüvCüv::ecrin_bebek:

ya canlarım siz bu konuda haklı olabilirsiniz ama tekrar aradım doktoru yok diyor hemşiresi olmazsa ben bi kaç gün bekleyeyim de ondan sonra tekrar yaptırım şu kan testini ne dersiniz
ALLAHım inş doğrudur ya kızlar ilgi ve alakanız için ALLAH razı olsun inş sizleri çok seviyorum yaa.rabbim inş en kısa zamanda hepinizin isteklerini hayırlı bir şekilde verir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet 5 ten yukarısı pozitif diye biliyorum ben de..Ama bu kan testini 2-3 günde bir tekrar edilmesi iyi olur...katlanıp katlanmadığını görebilmek açısından....benim değerimi gören bir doktor da bana bu kimyasal gebelik deyip kestirip atmıştı...değerin tam katlanmıyor demişti...34-57-144 şeklinde olan değerlerime......ama ben ikizlere hamile kalmıştım.....

bebeklerimin gelişimleri de çok iyiydi..

ah şu rahim ağzı yetmezliği olmasaydı..O da 4 buçuk aylıkken çıktı zaten.........

sidelya 3 gün sonra testi tekrarla...progesteron jel,hap,fitil iğne ne kullanıyorsan devam et kullanmaya..vazgeçme...eğer değerinde düşüş yoksa ve katlanma varsa sabret....

sidelya 3 gün sonra testi tekrarla...progesteron jel,hap,fitil iğne ne kullanıyorsan devam et kullanmaya..vazgeçme...eğer değerinde düşüş yoksa ve katlanma varsa sabret....

canım ama ben bişey kullanmıyorum kiii sadece selenyum ve b vitamini alıyodum ara sıra başkada kullandıgım bişey yok napacam ben ne yaparsam eşime kullandırıyorum

tüp bebekte 12. gün değeri 200-300 -600 lerde olan arkadaşlar ikiz bekliyordu..

120-150 lerde olan arkadaşlar tek bebek bekliyorken benim değerim onlarınkinin yarısından bile azdı..gittiğim dr da bana 200 lerde olması gerek en az demişti...benim değerim 144 ken....

sen dr a bakıp moralini bozma hemen...çarşambaya testi tekrarla bence..........

Tek dr a bakma...bir dr o kimyasal gebelik derken başka bir dr değerin çok iyi katlanıyor az ama iyi katlanıyor demişti bana............

canım ama ben bişey kullanmıyorum kiii sadece selenyum ve b vitamini alıyodum ara sıra başkada kullandıgım bişey yok napacam ben ne yaparsam eşime kullandırıyorum

Kanaman devam ediyor mu? nasıl bir kanama? ayrıca karnında gaz var mı yoksa karnın inmiş vaziyette mi? eczaneden progesteron depo iğne al ve kalçadan vurdur....ya da progesteron hapı al..ihmal etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…