kızlar kız kardeşim 5 aylık hamileydi.cumartesi kontrole gitmiş bebişimiz kızmışkaydirigubbakcemile3
minik meleğimiz Rabbim nasip ederse 4 ay sonra inşallah kucağımızda olacağız. :ecrin_bebek:teyze olmama az kaldı...
merhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...
canım damlayı içmedinki...ama bilmiyorum acaba etki edermi:sm_confused:kızlar ben gözüm için bu ay antibyotik damla kullanmıştım buda etkiler heralde dimi ondan geçikmiştir benimki
tatlım ben hast aradım ordan söylediler ama olsun yaaa bu kadar ümit beni 4-5 ay götürür şu imar çalışmaları bir bitsin ben biliyorum durmak yok dörtbir koldan devam yapılandırmalaraaa yerimseniben yerimseniben :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sabırsızım cornelia canlarım nasılsınız 3 kişi kalmışız
Sidelya merhaba...
ben mikro ile hamile kalmıştım...transferin 8.günü kanamam başladı..öyle küçük lekelenmeler değil hemde..baya adet gibi kanamam olmuştu...ve ilk 3 ay her adet gününe denk gelen zamanlarda kanamam oluyordu...her gün kalçadan progesteron iğnesi oluyordum...bazan günde 2 kez iğne oluyordum..
10.gün transfer değerim 34 tü sadece..
12. gün 57 idi...
Adet kanamasıdır,kimyasal gebeliktir diyen doktorlar olmuştu...
Ve ben ikiz meleklerime hamile kalmıştım...kanaman olsa bile hemen ümitsizliğe kapılma...progesterona devam et ve beta hcg testi yaptır....
Sevgiler......
Canlarım hepinize selamlarrr ve haberim dr' dan geldim keseye baktı gayet düzgün dedi içinde emriyo oluşmuş :)) yolksac denilen şimdilik herşey çok güzel gidiyor kanama alanı bebeğe yakın değilmiş jel verdi yinede cronine jel
ne diyimki Allah' a şükürler olsun içim rahatladı biraz önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı inşallah görürüm sağlıkla bu arada 6 haftalık olmamş bile geç döllenmiş sanırım miniğimm
sabırsızım cornelia canlarım nasılsınız 3 kişi kalmışız
Sidelya merhaba...
ben mikro ile hamile kalmıştım...transferin 8.günü kanamam başladı..öyle küçük lekelenmeler değil hemde..baya adet gibi kanamam olmuştu...ve ilk 3 ay her adet gününe denk gelen zamanlarda kanamam oluyordu...her gün kalçadan progesteron iğnesi oluyordum...bazan günde 2 kez iğne oluyordum..
10.gün transfer değerim 34 tü sadece..
12. gün 57 idi...
Adet kanamasıdır,kimyasal gebeliktir diyen doktorlar olmuştu...
Ve ben ikiz meleklerime hamile kalmıştım...kanaman olsa bile hemen ümitsizliğe kapılma...progesterona devam et ve beta hcg testi yaptır....
Sevgiler......
badem canım sidelya arkadaşımızın beta hcg test 8.98 çıkmış...
dr hamile değilsin demiş...
canım sen bu konuları daha iyi bilirsin...
sencede bir gariplik yokmu....
5 ten yukarısı pozitif değilmi...
onun yaptırdığı testin normal değerleri farklı olabilirmi...
badem canım sidelya arkadaşımızın beta hcg test 8.98 çıkmış...
dr hamile değilsin demiş...
canım sen bu konuları daha iyi bilirsin...
sencede bir gariplik yokmu....
5 ten yukarısı pozitif değilmi...
onun yaptırdığı testin normal değerleri farklı olabilirmi...
sidelya 3 gün sonra testi tekrarla...progesteron jel,hap,fitil iğne ne kullanıyorsan devam et kullanmaya..vazgeçme...eğer değerinde düşüş yoksa ve katlanma varsa sabret....
canım ama ben bişey kullanmıyorum kiii sadece selenyum ve b vitamini alıyodum ara sıra başkada kullandıgım bişey yok napacam ben ne yaparsam eşime kullandırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?