Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sonuçta yine negatifte olabilir...
hemşireninde bir bildiği vardır...
ama insan ya varsa demeden edemiyor...
canım senin değerin çok düşük...
bu kimyasal gebelikte olabilir yada çok geç döllenmişte olabilir..
bu değerlerde idrar testinde çıkmaz...
sen kan testi yaptıralı zaten 2 günü geçti( geçen gün yaptıracağın diyordunya o gün yaptırdıysan)...
için rahatlamasını istiyorsan istersen yine yaptır...
eğer 2 gün olduysa şuan bile yaptırabilirsin...
kanaman normal adet gibimi:uhm:
biraz kendine dikkat et bakalım....
haayırlısı nasılsa öğle olsun....

çok fazla yorulmamaya çalış..çok ayakta durma...yerleşme kanaması da olabilir...........

slm kızlarrr nasılsınızzzz iyi haberler var inşallah nevrosky canım çok sevindim 4 yumoşun döllenmiş 4 derken 6 olur 6 derken 8 olur inşallah bakarsın canım çok sevindim senin adına xvyz den hala haber yo mu kızlar kızlar size birşey sorcam benim adetime daha çok var belim öle ağrıyor öğle ağrıyor ki anlatamam size sanki akıyormuş gibi oluyo nedense ve çok sık idrara cıkıyorum idrar intihabı sandım ama değil idrarım normal koku yok onu da bilemedim birde bir şey takıldı kızlar benim bu ay adetim 5.gün kesildi diğer günlerde de zaten az geldi onuda bilemedim ve rengi çok değişti kahverengi gibiydi afedersiniz kokar gibiydi birazda benim kanım gelince kıpkırmızı gelirdi olmadı dün akşam öle kafama takıldı bilgisi olaN varsa yardımcı olsun acaba ilaç kullandım ondan olabilir mi bilemedim

evet müsaitsen bu gün bile yaptırabilirsen..1 -2 saat içinde sonucu verirler sanırım...

kızlar bende 22,74 de bile dr şüpheli dedi.104 olduğunda pembe lekenmeler başladı 352 olduğunda devamediyordu.ondan sonra kan testi yaptırmadım.ve 22 kasımda pat diye çamaşırıma düşdü:çok üzgünüm:
eğer kanamanın rengi kırmızı ise koukun derim.ilk oğlumda kahverengi idi ve bir kez geldi fakat çamaşırımı berbat etmişdi.bakın maşallahı var.
hayırlısı ne diyeyim bünyeden bünyeye fark vardır

sidelya canım benim bende 5 in üstünü hamile diye biliyorum. bence tekrar kan testi yaptır canım. kendinede dikkat et hamile olabilirsin. değerlerini takip et canım. belki hakkatten hamile olmayabilirsin ama ya hamileysen dikkate al bence. testi hangi gün vermiştin

Kızlar bugün adetimin 16.günü.
Sağ kasığım acayip acıyo.
Yürürken kramp girmiş gibi bi ağrı var.
Böyle şiddetli yumurtlama belirtisi olur mu sizce?

Benim kanamam kırmızıydı........

Nevrocuğum bu arada eğer 4 tanesi döllendiyse diğer kalanlar döllenmediği için iptal ederler..beklemezler..Çünkü ilk gün bakılıyor kaç tanesinin döllenip döllenmediğine..döllenme ile bitmiyor tabi...Daha sonra bölünip bölünmediğine bakıyorlar...kaç tane bölündüğüne ve yeterli sayıda olup olmadığına baıyorlar...şimdi 4 yumurta döllenmişse diğer kalan 6 tanesi iptal ediliyor...10 yumurtadan 8 i işleme alınıp 4 ü döllenmişse kalan 4 ü döllenmemiştir..
Zaten önemli olan çok embriyo olması değil,sağlıklı embriyolar oluşması...İnşallah herşey yolunda gider tatlı annecik..:1hug:

Kanaman devam ediyor mu? nasıl bir kanama? ayrıca karnında gaz var mı yoksa karnın inmiş vaziyette mi? eczaneden progesteron depo iğne al ve kalçadan vurdur....ya da progesteron hapı al..ihmal etme..

canım kanamam fazla değil ama (kusura bakmayın ltf)parçalar halinde oluyor kan phtısı ayrı, parçalar ayrı....şişkinliğim hala aynı inme falan yok o iğne yada hapın yan etkisi yok değilmi ilk defa kullanacagım çünkü

Canım ben de ilk kez kullanmıştım...ya sen daha önce tüp denemen olmamışmıydı..dr lar hiç vermedi mi progesteron tedavisi ????????:bbo:benneyaptımki

Kızlar bugün adetimin 16.günü.
Sağ kasığım acayip acıyo.
Yürürken kramp girmiş gibi bi ağrı var.
Böyle şiddetli yumurtlama belirtisi olur mu sizce?

canım seni üzmek istemeyeyim gecen ay benimde adetime çok vardı sol kasığımda ağrı vardı sen gibi doktora gittim canım sol yumurtalığımda kist varmış bana forlutel diye bir hap verdi onu iç gel dedi içip gitim kistim kaybolmuştu sende de öle birşey olabilir ama kafana takma canım başka şekilde de olabilir şimdi tedaviye başladım klomanle canım

Canım ben de ilk kez kullanmıştım...ya sen daha önce tüp denemen olmamışmıydı..dr lar hiç vermedi mi progesteron tedavisi ????????:bbo:benneyaptımki

yok canım sağolsun benim doktorlar sadece gonel f verdiler başkada bişey vermediler onuda 5-6 gün vuruldum sonra çatlatma ignesi o kadar nasıl tüp bebek denemesiyse

canım iğne mi oldun ve hangi ilaçı kullandın banada söleyebilirmisin

Herkese iyi akşamlar kızlarhihoyyyt
Yarın görüşürüz.
Nevronun transferi inşallah olur, iptal falan olmasa bari.:Saruboceq:
Yarın ondan inşallah güzel haberler alırız.:Saruboceq:

Ben bu akşamı iyi değerlendireyim dimi?:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…