ya canlarım siz bu konuda haklı olabilirsiniz ama tekrar aradım doktoru yok diyor hemşiresi olmazsa ben bi kaç gün bekleyeyim de ondan sonra tekrar yaptırım şu kan testini ne dersiniz
ALLAHım inş doğrudur ya kızlar ilgi ve alakanız için ALLAH razı olsun inş sizleri çok seviyorum yaa.rabbim inş en kısa zamanda hepinizin isteklerini hayırlı bir şekilde verir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar bende 22,74 de bile dr şüpheli dedi.104 olduğunda pembe lekenmeler başladı 352 olduğunda devamediyordu.ondan sonra kan testi yaptırmadım.ve 22 kasımda pat diye çamaşırıma düşdü:çok üzgünüm:
eğer kanamanın rengi kırmızı ise koukun derim.ilk oğlumda kahverengi idi ve bir kez geldi fakat çamaşırımı berbat etmişdi.bakın maşallahı var.
hayırlısı ne diyeyim bünyeden bünyeye fark vardır
Kanaman devam ediyor mu? nasıl bir kanama? ayrıca karnında gaz var mı yoksa karnın inmiş vaziyette mi? eczaneden progesteron depo iğne al ve kalçadan vurdur....ya da progesteron hapı al..ihmal etme..
canım kanamam fazla değil ama (kusura bakmayın ltf)parçalar halinde oluyor kan phtısı ayrı, parçalar ayrı....şişkinliğim hala aynı inme falan yok o iğne yada hapın yan etkisi yok değilmi ilk defa kullanacagım çünkü
Kızlar bugün adetimin 16.günü.
Sağ kasığım acayip acıyo.
Yürürken kramp girmiş gibi bi ağrı var.
Böyle şiddetli yumurtlama belirtisi olur mu sizce?
Canım ben de ilk kez kullanmıştım...ya sen daha önce tüp denemen olmamışmıydı..dr lar hiç vermedi mi progesteron tedavisi ????????:bbo:benneyaptımki
canım kanamam fazla değil ama (kusura bakmayın ltf)parçalar halinde oluyor kan phtısı ayrı, parçalar ayrı....şişkinliğim hala aynı inme falan yok o iğne yada hapın yan etkisi yok değilmi ilk defa kullanacagım çünkü
cnım büyük ihtimalle yumrtlama oluo bendede öle oluor cunku bugunu degerlendır yavrumm:jeyyar::jeyyar:
Benim kanamam kırmızıydı........
:
canım iğne mi oldun ve hangi ilaçı kullandın banada söleyebilirmisin
canım ben hiç bişey yapmadım sadece eşime sürekli bişeyler içirdim durdum çünkü bende problem yoktu ama tüp bebek denemesindeyken karından gonel f i vuruldum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?