canım adettin rengi ve az olması ilaçtan olabiliyora.sslm kızlarrr nasılsınızzzz iyi haberler var inşallah nevrosky canım çok sevindim 4 yumoşun döllenmiş 4 derken 6 olur 6 derken 8 olur inşallah bakarsın canım çok sevindim senin adına xvyz den hala haber yo mu kızlar kızlar size birşey sorcam benim adetime daha çok var belim öle ağrıyor öğle ağrıyor ki anlatamam size sanki akıyormuş gibi oluyo nedense ve çok sık idrara cıkıyorum idrar intihabı sandım ama değil idrarım normal koku yok onu da bilemedim birde bir şey takıldı kızlar benim bu ay adetim 5.gün kesildi diğer günlerde de zaten az geldi onuda bilemedim ve rengi çok değişti kahverengi gibiydi afedersiniz kokar gibiydi birazda benim kanım gelince kıpkırmızı gelirdi olmadı dün akşam öle kafama takıldı bilgisi olaN varsa yardımcı olsun acaba ilaç kullandım ondan olabilir mi bilemedim
Herkese iyi akşamlar kızlarhihoyyyt
Yarın görüşürüz.
Nevronun transferi inşallah olur, iptal falan olmasa bari.:Saruboceq:
Yarın ondan inşallah güzel haberler alırız.:Saruboceq:
Ben bu akşamı iyi değerlendireyim dimi?:jeyyar:
Kızlar bugün adetimin 16.günü.
Sağ kasığım acayip acıyo.
Yürürken kramp girmiş gibi bi ağrı var.
Böyle şiddetli yumurtlama belirtisi olur mu sizce?
ya canlarım siz bu konuda haklı olabilirsiniz ama tekrar aradım doktoru yok diyor hemşiresi olmazsa ben bi kaç gün bekleyeyim de ondan sonra tekrar yaptırım şu kan testini ne dersiniz
ALLAHım inş doğrudur ya kızlar ilgi ve alakanız için ALLAH razı olsun inş sizleri çok seviyorum yaa.rabbim inş en kısa zamanda hepinizin isteklerini hayırlı bir şekilde verir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Yuh demek istiyorum..Afedersiniz..Hiç duymamıştım progesteron ek tedavisi yapılmayan bir tüp bebek denemesini..doğal yoldan hamile kalanlara bile uygulanıyor...sarıböcek 16 haftalık oluncaya dek progesteron jel kullanmıştı bildiğim kadarıyla..üstelik doğal yoldan hamile kalmıştı...yok canım sağolsun benim doktorlar sadece gonel f verdiler başkada bişey vermediler onuda 5-6 gün vuruldum sonra çatlatma ignesi o kadar nasıl tüp bebek denemesiyse
canım seninkiyle karşılaştırmıyorum.benim gebelik doğal dı.farklı durumlarımız.......
canim darisi basina insallah....kızlar kız kardeşim 5 aylık hamileydi.cumartesi kontrole gitmiş bebişimiz kızmışkaydirigubbakcemile3
minik meleğimiz Rabbim nasip ederse 4 ay sonra inşallah kucağımızda olacağız. :ecrin_bebek:teyze olmama az kaldı...
canim cok sevindim tekrar tekrar gecmis olsun...merhaba kızlar nasılsınız benim moralim daha iyi babaannem dün gözlerini açtı ve bilincide yerindeydi çok sevindik :1rolleyes:
kadınlar gününüz ve mevlüt kandilinizi kutlarım rabim dualarımızı kabul eylesin inşallah :Saruboceq:
nevromun transferin güzel geçer inşallah rabbim yardımcın olsun nitekim en zor sürece giriyorsun 12 gün beklemek gerçekten zor hakkında hayırlısı canım
nevrocum belirtmiştim ama arada gözden kaçmış demekki ben 5 martta regl oldum yeni tarih 6 nisan canım :1hug:
bal yüzlüm aşılaman gerçekleşmiş rabbim bu sıkıntılarının üstüne yüzünü güldürür inşallah hepsini unutursun canım :1hug:
bademcim çok geçmiş olsun kayınvalidene allahtan acil şifalar dilerim :Saruboceq:
pinkrosecim başınız sağolsun allah rahmet eylesin :Saruboceq:
nesrincim kızkardeşini tebrik ederim kız çocuğu ne güzel bende çok isterdim bir kız çocuğum olsun benimde kız yeğenim var bir cadı oluyorlarki sorma ama tatlı cadı kaydirigubbakcemile3
canim benim sen ic ben sana alasini yaparim yenidensengözlerimebaksanab
hayırlıs olsun canım:teselli:
bu kadar üzülme...
senin bebişinde elbet birgün gelecektir....
önemli birşey olmamasına sevindim canıma.s.
oh oh kistlerde gitmiş...
tedavinde hayırlısıyla olur inşallah...
canım ben bu kahveyi içmeye kıyamam:asigim:
kavve için yazdığın yazıda çok hoştu:asigim:
çok teşekkürler bitanema.s.
hoş geldin canıma.s.
senin bu kırmızılarda gerçekten sinir ediyorklava:
bitanem seni çok iyi anlıyorum...
allah yardımcın olsun...
canım yaptıran rakadaşlar hep aşılamnın kolay olduğunu söylüyorlaar...
canım ben smer alırken maşallah hiç birşey hissetmemiştim...
kanamam da olmamıştı....
ben bu aleti sayısını bilmediğim kadar takıldım ama hiç bahasedildiği gibi acım olmadı...
canımbu biraz pskolojik..
rahat olmak lazım...
biliyoruzki rahim kasları açılmaya müsait bu yüzden rahat olduktan sonra hiç bir acı duymuyorsun...
hayırdır inşallah canım...
bu birkaç kere oldu...
bazen kadınlarda böyle oluyor...
ama istersen dr a gidebilirsin...
sebebini öğreninice daha rahat edersin...
hoşgeldin bitanemŞeniz
canım burdan bakabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-5051.html#post5625813
maşallah canım:asigim:ben kız çocuklarını çok severim...
sağlıcakla kucağına alır inşalah...
canim arkadasim benim..sen tanidigim en güclü insanlardansin...bence doktorun dedigi gibi dogal kalicaksin sen,icime doguyor..var bundada bir hayir bitanem:1hug:merhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...
üzülme canim benim..herseyin hayirlisini dileyelim...belliki nazli bizim biciriklar..napalim beklicez:Saruboceq:kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senağlama:
nevrom cok sevindim...melekler cogaldi..hadi insallah hakkinda hayirlisi olursa söyle ikisi ücü tutunur sana:Saruboceq:mesmelek arkadasim benimCanlarımmm ; ben geldimmmm. hihoyyyt Evdeydim de bu saate kadar uyuşukluk ettik kaydirigubbakcemile3 Mesai gününde evde olmak pek güzel bir duyguymuş. Pazar gününün ertesinde işe gitmemek. :teytey: Bu sene izne ayrılmadığımız için vücudumuz baya yorulmuştu. Çok iyi oldu. :sm_cool:
Öğleden önce hastaneden aradılar canlarım. Biliyorsunuz dün aradıklarında 4 yumurta döllenmiş demişlerdi. Gelişimlerini sürdürüyorlar 6'sı da deyince şaşırdımm. :1shok:Meğersem sonradan 2 tanesi daha döllenmiş ve yola devam ediyormuş. Kıyamam ben kuzularıma. Pek de mücadele veriyorlar yaşam için. Yarın sabah 09:30 gibi gelin dediler. Eğer embriyolar gelişimlerini sürdürürlerse yarın transferim olacakmış. Allahım inşallah nasip eder. :Saruboceq: Bu günlerime çok şükür. Bu adıma kadar gelmek bile lütuf. İnşallah gerisini de bağışlar Allahım. :Saruboceq: Eşim de ben de heyecanlıyız. Burdan konuşuyorum onlarla. Eminim onlar beni hissediyordur. Onları Allaha emanet ettim. Dualarım ve dualarınızla korunuyorlar biliyorum. Duygusal bir yapım vardır normalde de. Ama ben hiç bu kadar yakınlaşmamıştım ya bir hoş oluyor içim. Bu hallerim kendimi kaptırmak , Koşulsuz bağlanmak , doğabilecek olumsuzlukları unutmak , negatifi aklımdan çıkarmak değil kesinlikle. Daha önce de dediğim gibi herşeye hazırlıklıyım. Ama moral en önemlisi. Hiç moralimi bozmadan yoluma devam etmeliyim. Onların benden , bizden güç aldığına inanıyorum. :ecrin_bebek: Olumsuzlukta veya negatif bir sonuçta elbet üzüleceğim , yeri geldiğinde ağlayacağım. Ama bunları düşünerek neden kendime bugünümü zehir edeyim. Neden şu anki heyecanımı yaşamayayım ki. Her basamağı ayrı bir heyecan oldu bize. Her anı çok güzeldi. Yaşaması çok harikaydı. Binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: Güzel dilek ve dualarınız için Allah hepinizden razı olsun. :1hug: Sizler herşeyin en iyisine layıksınız. Ve mükafatlandırılacaksınız. Kimsede ümitsizlik olmasın. Ben bu yolda bu kadar duyarlı , hassas , ince , düşünceli , fesat olmayan sizlerin anneliğe ulaşacaklarına canı gönülden inanıyorum. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Eğer Allah kısmet eder de yarın transferim gerçekleşirse buraya aynı gün giremeyebilirim. Sizlere haber ulaştırmaya çalışırım. Eşim ilk 3 gün için kendimi yoracak şeyler yapmamam konusunda çok söz aldı benden. Olumsuz bir sonuçta kafasına birşey takılmasını istemem. Zaten kaderimde ne varsa onu yaşayacağım. Allahım nasıl takdir ederse. Ama onu endişelendirmemeliyim. Laptop var ama onunla da pek rahat olmuyor yatarken. Ya da alışmadık ..tte don durmuyor. kaydirigubbakcemile3 Şimdiden bunları yazayım dedim. Mesai saatinden sonra göremeyenler , beni merak edenler olmasın. Hepinizi kocamannn öpüyorum , geçmişe doğru yol alıyorumm. :asigim:
cornelia nasılsın canım. ben yoğunum bu aralar görüşemiyoruz ama haftaya rahatlamış olucam allahın izni ile.
Yuh demek istiyorum..Afedersiniz..Hiç duymamıştım progesteron ek tedavisi yapılmayan bir tüp bebek denemesini..doğal yoldan hamile kalanlara bile uygulanıyor...sarıböcek 16 haftalık oluncaya dek progesteron jel kullanmıştı bildiğim kadarıyla..üstelik doğal yoldan hamile kalmıştı...
Canım hamilelik oluştuktan sonra doğal ya da tedaviyle farketmiyor ki..
teyzem 9 ay boyunca baya kıpkırmızı adet kanaması olmuş...
Senin düşüğünün tiroide bağlı olduğunu sanıyorum..İnşallah en kısa zamanda bebişin kollarında olur..Ama tiroid haplarını ihmal etmemek kaydıyla..:1hug:
ben geldİmmm
ya bugun Çok yoĞun 140 hasta taburcu ettİm hala da gelİyorlar(
kafam ve gÖzlerİm dÖnÜyor Şİmdİ... Bazıları bı gıcıktı... Uyuz uyuz havalardalar... Susuyom hasta oldukları İÇİn ama dİŞlerİmİ sıkmaktan bİ hal oldum Çenem aĞrıyor valla
aaaaaaaaklava: bana bak sen onların orda işlerini yapıyosun kii ben gördüm herkese yardım etmeye çalışıyosun orda kimseye bişey demiyosun aaaaaaa bide sana tavırmı yapıyolar .senniye çıkmadın hala
ben geldİmmm
ya bugun Çok yoĞun 140 hasta taburcu ettİm hala da gelİyorlar(
kafam ve gÖzlerİm dÖnÜyor Şİmdİ... Bazıları bı gıcıktı... Uyuz uyuz havalardalar... Susuyom hasta oldukları İÇİn ama dİŞlerİmİ sıkmaktan bİ hal oldum Çenem aĞrıyor valla
AAAA özloşum sen bilmiyon mu müdür hazretleri mesaimi değiştirdi...laelaelaelaelae
he he adamın bırı haksız yere fırcasını ettı gıttı hadı yaşlı dedım pek bişi demedim sonra işi düştü tekrar geldi.az önce sana kızdım ama :1closedeyes:rica etsem bunu yaparmısın dedi? tabi ki yaparım diyince adam şaşırdı... Allah razı olsun dedi utana utana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?