Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım adettin rengi ve az olması ilaçtan olabiliyora.s
benimde olmuştu....
bel ağrın ve sık idrara gitmen soğuktanda olabilir...ama tabiki tam bilemeyiz...
hayırlısı olsun canım....

iyi akşamlar canım
yani mart ayı değerlendirmek lazım
her şey çocuk içinnnn

Kızlar bugün adetimin 16.günü.
Sağ kasığım acayip acıyo.
Yürürken kramp girmiş gibi bi ağrı var.
Böyle şiddetli yumurtlama belirtisi olur mu sizce?

olur canım aynen öyle şiddetli ağrı olur
bende çok fazlaydı bir aralar akıntıyla birlikte
şimdi yok
yumurtlamıyor muyum acaba?
sevcan anlarsın ya :jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile

sidelya ya hamileysen?
dinlen ve bence kan testi yaptır hemen
neler oluyor dünyada
lütfen ihmal etme

kızlar iyi akşamlar hepinize mesai bitti çıkıyorum kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

yok canım sağolsun benim doktorlar sadece gonel f verdiler başkada bişey vermediler onuda 5-6 gün vuruldum sonra çatlatma ignesi o kadar nasıl tüp bebek denemesiyse
Yuh demek istiyorum..Afedersiniz..Hiç duymamıştım progesteron ek tedavisi yapılmayan bir tüp bebek denemesini..doğal yoldan hamile kalanlara bile uygulanıyor...sarıböcek 16 haftalık oluncaya dek progesteron jel kullanmıştı bildiğim kadarıyla..üstelik doğal yoldan hamile kalmıştı...
canım seninkiyle karşılaştırmıyorum.benim gebelik doğal dı.farklı durumlarımız.......

Canım hamilelik oluştuktan sonra doğal ya da tedaviyle farketmiyor ki..
teyzem 9 ay boyunca baya kıpkırmızı adet kanaması olmuş...

Senin düşüğünün tiroide bağlı olduğunu sanıyorum..ınşallah en kısa zamanda bebişin kollarında olur..Ama tiroid haplarını ihmal etmemek kaydıyla..:1hug:

ben geldımmm
ya bugun Çok yoĞun 140 hasta taburcu ettım hala da gelıyorlar(
kafam ve gÖzlerım dÖnÜyor Şımdı... Bazıları bı gıcıktı... Uyuz uyuz havalardalar... Susuyom hasta oldukları ıÇın ama dıŞlerımı sıkmaktan bı hal oldum Çenem aĞrıyor valla

canim darisi basina insallah....
canim cok sevindim tekrar tekrar gecmis olsun...
canim benim sen ic ben sana alasini yaparim yenidensengözlerimebaksanab
canim arkadasim benim..sen tanidigim en güclü insanlardansin...bence doktorun dedigi gibi dogal kalicaksin sen,icime doguyor..var bundada bir hayir bitanem:1hug:
kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((senağlama:
üzülme canim benim..herseyin hayirlisini dileyelim...belliki nazli bizim biciriklar..napalim beklicez:Saruboceq:
nevrom cok sevindim...melekler cogaldi..hadi insallah hakkinda hayirlisi olursa söyle ikisi ücü tutunur sana:Saruboceq:mesmelek arkadasim benim

evet canım ya ben anlamadım ama inş gerek kalmazda tekrar tüp bebek denersem bu seferde çekecekleri var yani benden

nur canim cok sagol..evet stres yaptim sanirim...artik düsünmemeye calisicam var bundada bi hayir...

sidelya canim bende 5ten yüksek degeri hamis olarak biliyorum ama sen bence bikac gün sonra yeniden yaptir...insallah hamissindir...saglikli sihhatli...

aaaaaaaa klava: bana bak sen onların orda işlerini yapıyosun kii ben gördüm herkese yardım etmeye çalışıyosun orda kimseye bişey demiyosun aaaaaaa bide sana tavırmı yapıyolar .senniye çıkmadın hala

nevrosky canım allah yardımcın olsun bitanem senin için cok dua ettim emirsultan hazretlerinde aksam bu arada ben kırmızı kartı gördüm :) yeni adet tarihim 3nisan olarak degistirirsen sevinirim öptüm allaha emanetsin..

aaaaaaaa klava: bana bak sen onların orda işlerini yapıyosun kii ben gördüm herkese yardım etmeye çalışıyosun orda kimseye bişey demiyosun aaaaaaa bide sana tavırmı yapıyolar .senniye çıkmadın hala

AAAA özloşum sen bilmiyon mu müdür hazretleri mesaimi değiştirdi...laelaelaelaelae
he he adamın bırı haksız yere fırcasını ettı gıttı hadı yaşlı dedım pek bişi demedim sonra işi düştü tekrar geldi.az önce sana kızdım ama :1closedeyes:rica etsem bunu yaparmısın dedi? tabi ki yaparım diyince adam şaşırdı... Allah razı olsun dedi utana utana

kolay gelsin canim..seninde isin zor valla...:1hug:

evet canım nevrom inş herşey yolunda gider canım.ALLAH yardımcımız olsun hepimizin inş güzel haberlerle dönersin daha öncede kelebekin(butterfly's)söylediği gibi canım fazla ayaga kalkmamaya çalış.kabızlıga özellikle dikkat ananas çok iyi demişlerdi banada arada birazcık evde dolaşırsın o kadar tatlım inş güzel haberlerle dön bize olurmu dualarımızdasın.RABBıM yar ve yardımcınız olsun tekrar...seni seviyoruzz

ohhh iyi olmuş Rabbim büyük kimseninhakkını kimsede bırakmaz .:Saruboceq:

cucummm benimm melek yüzlü arkadaşımmm...sen de çokk güçlü bi insansınnn....seninde senin kadar güzel meleklerin olacakk....inşallah güzel yüreğine doğan gerçek olurr...bebişim gelir bu ay annesine...hakkımızda hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…