ben geldİmmm
ya bugun Çok yoĞun 140 hasta taburcu ettİm hala da gelİyorlar(
kafam ve gÖzlerİm dÖnÜyor Şİmdİ... Bazıları bı gıcıktı... Uyuz uyuz havalardalar... Susuyom hasta oldukları İÇİn ama dİŞlerİmİ sıkmaktan bİ hal oldum Çenem aĞrıyor valla
bitanem senin işin baya zor:bbo:AAAA özloşum sen bilmiyon mu müdür hazretleri mesaimi değiştirdi...laelaelaelaelae
he he adamın bırı haksız yere fırcasını ettı gıttı hadı yaşlı dedım pek bişi demedim sonra işi düştü tekrar geldi.az önce sana kızdım ama :1closedeyes:rica etsem bunu yaparmısın dedi? tabi ki yaparım diyince adam şaşırdı... Allah razı olsun dedi utana utana
günaydın arkadaşlar,
daha önce de anlatmıştım.
azospermi çıktı ama doktor hormon tahlili istemedi.
biz yine de yaptrmak istiyoruz.
ne yaptıracağız?bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz?
FSH,LH,PROLAKTİN mi?eşimin yaptrması gerekenler?
bir de kromozom testi nasıl oluyor?adı nedir?
Canlarımmm ; ben geldimmmm. hihoyyyt Evdeydim de bu saate kadar uyuşukluk ettik kaydirigubbakcemile3 Mesai gününde evde olmak pek güzel bir duyguymuş. Pazar gününün ertesinde işe gitmemek. :teytey: Bu sene izne ayrılmadığımız için vücudumuz baya yorulmuştu. Çok iyi oldu. :sm_cool:
Öğleden önce hastaneden aradılar canlarım. Biliyorsunuz dün aradıklarında 4 yumurta döllenmiş demişlerdi. Gelişimlerini sürdürüyorlar 6'sı da deyince şaşırdımm. :1shok:Meğersem sonradan 2 tanesi daha döllenmiş ve yola devam ediyormuş. Kıyamam ben kuzularıma. Pek de mücadele veriyorlar yaşam için. Yarın sabah 09:30 gibi gelin dediler. Eğer embriyolar gelişimlerini sürdürürlerse yarın transferim olacakmış. Allahım inşallah nasip eder. :Saruboceq: Bu günlerime çok şükür. Bu adıma kadar gelmek bile lütuf. İnşallah gerisini de bağışlar Allahım. :Saruboceq: Eşim de ben de heyecanlıyız. Burdan konuşuyorum onlarla. Eminim onlar beni hissediyordur. Onları Allaha emanet ettim. Dualarım ve dualarınızla korunuyorlar biliyorum. Duygusal bir yapım vardır normalde de. Ama ben hiç bu kadar yakınlaşmamıştım ya bir hoş oluyor içim. Bu hallerim kendimi kaptırmak , Koşulsuz bağlanmak , doğabilecek olumsuzlukları unutmak , negatifi aklımdan çıkarmak değil kesinlikle. Daha önce de dediğim gibi herşeye hazırlıklıyım. Ama moral en önemlisi. Hiç moralimi bozmadan yoluma devam etmeliyim. Onların benden , bizden güç aldığına inanıyorum. :ecrin_bebek: Olumsuzlukta veya negatif bir sonuçta elbet üzüleceğim , yeri geldiğinde ağlayacağım. Ama bunları düşünerek neden kendime bugünümü zehir edeyim. Neden şu anki heyecanımı yaşamayayım ki. Her basamağı ayrı bir heyecan oldu bize. Her anı çok güzeldi. Yaşaması çok harikaydı. Binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: Güzel dilek ve dualarınız için Allah hepinizden razı olsun. :1hug: Sizler herşeyin en iyisine layıksınız. Ve mükafatlandırılacaksınız. Kimsede ümitsizlik olmasın. Ben bu yolda bu kadar duyarlı , hassas , ince , düşünceli , fesat olmayan sizlerin anneliğe ulaşacaklarına canı gönülden inanıyorum. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Eğer Allah kısmet eder de yarın transferim gerçekleşirse buraya aynı gün giremeyebilirim. Sizlere haber ulaştırmaya çalışırım. Eşim ilk 3 gün için kendimi yoracak şeyler yapmamam konusunda çok söz aldı benden. Olumsuz bir sonuçta kafasına birşey takılmasını istemem. Zaten kaderimde ne varsa onu yaşayacağım. Allahım nasıl takdir ederse. Ama onu endişelendirmemeliyim. Laptop var ama onunla da pek rahat olmuyor yatarken. Ya da alışmadık ..tte don durmuyor. kaydirigubbakcemile3 Şimdiden bunları yazayım dedim. Mesai saatinden sonra göremeyenler , beni merak edenler olmasın. Hepinizi kocamannn öpüyorum , geçmişe doğru yol alıyorumm. :asigim:
canım kanamam fazla değil ama (kusura bakmayın ltf)parçalar halinde oluyor kan phtısı ayrı, parçalar ayrı....şişkinliğim hala aynı inme falan yok o iğne yada hapın yan etkisi yok değilmi ilk defa kullanacagım çünkü
butterfly 's'+, casper33+, cornelia35, Fadik, nesrinsavas+, nur krp, ozlem82do, zencefill
kızlar ben çıkıyorum artık görev teslimatı malum.yarın sabah 8 de görüşmek ümidiyle hoşçakalın iyiki varsınız.
butterfly 's'+, casper33+, cornelia35, Fadik, nesrinsavas+, nur krp, ozlem82do, zencefill
kızlar ben çıkıyorum artık görev teslimatı malum.yarın sabah 8 de görüşmek ümidiyle hoşçakalın iyiki varsınız.
kızlar bir kız gördüm nette güzin abla olmuş bıcırık.. aramaya asya ve korhan abay yazın videolarını izleyin bi deli manyak bu kız delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:
ya bİz evlİyİz olmuyo bebİŞlerİmİz baŞkaları deĞİl oluyor hemen...
bugun bİrİ geldİ 17 yaŞında... BebİŞ 4,5 aylık olmuŞ hala kİmlİĞİ yok... Üstelİk resmİ nİkahları yok,baba pİyasa yokmuŞ. Devlet 18 yaŞ altında kİ cocukları sİgortalıyor ama bebek engeÇ 1 aylık olunca kİmlİk Çıkartmaları lazım... Pİyasa kİmlİk yok,bu Şekİlde olmaz dİyorum o da dÖnmÜŞ bana herkesİn İŞİnİ yapıyorsun bİ tek benden İstİyorsun... Ya dİyorum kİ ben senİ tanımam sana bİr garezİmde yok olsa nİ,ye yapmayayım... Ukala ukala İyİ ben baŞhekİme Çıkatyım derdİnİ ona anlat dİyİnce Çıldırdım tabİ. Valla baŞhekİmlİk karŞıda benİm bİr derdİm yok ama sİzİn varsa buyurun dedİm. Sİnİrden elİm ayaĞım tİtrİyor tabİ. Buradakİ hastalar saĞolsun bakmayın sİz ona sakİn olun bİraz hava alın gelİn dedİler dÜŞÜnÜn artık halİmİ...
Nevrocuğum 4 tane embriyon döllenmiş çok sevindim.hihoyyythihoyyyt
Bugün öğlenden sonra transferin olabilirmiş.delikafadulden
Hadi hayırlısı.:Saruboceq:
İnşallah müjdeli haber alırız bu ay...:CüvCüv::CüvCüv:
günaydın kızlar.
bende şimdi doktordan geldim. kistlerim yok olmuş.çok sevindim. bir aksilik çıkmaz ise öbür adet olduğumda 3. aşılamaya start vericem kızlar. allahın hakkı 3 tür 3. yüde deneyelim bakalım.
BİRLİKTE BİR KAHVE İÇELİM Mİ?
Her kahve aynı tadı taşımaz
nerede içiyorsankiminle içiyorsan ona göre değişir...
Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü
en sevdiğin dostun ağlarken içtiğin kahvenin
tadı kederlidir...
kahve telvesine yüreğinin acısı karışır...
Bir pazar öğle sonrası annenin
"hadi bir kahve yap da içelim"
dediği kahve; huzurludur...
köpükler annenin gözbebeklerine yansır...
dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir...
Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve;
düşülen kuyudan çıkma çabasıdır...
Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın
çıktığın an uyuyakalırsın...ferahlıktır!!!
Dostlarla içilen kahve; neşelidir...
kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Tek başına balkonda içtiğin kahve; yalnızlıktır...
Acıdır tadı...
Ama garip de bir aaafilezzeti vardır...
Baban için yaptığın kahve ; sevgi doludur...
eski fincandaaz şekerli...
kahve gibi görünmez sana...
ama sıcaktırdumanı tüter ve kokusu büyülüdür...
Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve başkadır...
Isıtır insanın içini...
Yorgun olduğunda içtiğin kahve hafifletir seni...
kendine getirirunutturur günün ağırlığını...
Kahve aynı kahvedir belki...
köpüğüylerengiyledumanıyla aynı kahvedir.
ama içilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer
ve tadları değişir...
Her kahve aynı değildir bu yüzden...
Ben de sizleri sevgiyle pişirilen bir kahve
içmeye davet ediyorum...
akşam öğle öncesi sonrası ya da gece kahvesi
ne zaman isterseniz...
Dostlukla aaaaaaayacağımız bir kahve molası vermeye
ne dersiniz???
KAHVENİZ NASIL OLSUN?
(alintidir ama sözler aynen gecerlidir:)))a.s.
kızlar ben izne ayrılıyorum bugün işleri toparlayayım 17 sine kadar yıllık izin kullanıyorum.ara girer sizden haber alırım canlarım.
nevrocum 4 yumoş döllenmiş ne güzel transferin hayırlısı ile olur ve annlerine melekleri tutunurlar ve böyle güzel bir anne olduğunu bilseydik daha önce gelirdik diyecekler.:1hug:
iyi geçti bitanem:asigim:
su gibi hemencik bitti
ama çok güzeldi:lepi:
gene kaçmıyo senden hemen beni alttan yakaladın geçmişi okuyodum
gene listenin başına 27 şubat olarak gelip oturmuşum:çok üzgünüm:
Allahım ne olacak benim bu halim yaaaaaakötükedihüso
çıldırmaya ramak kaldıklava:kötükedihüso
kızlar günaydın herkes nasıl
inşş her şey güzeldir hepimiz için dün kandilde dua ettim hepimize inşş RABİM MELEKLERİMİZİ GÖNDER DİYE ................. NEVROYADA çok sevindim inş meleklerle kavuşmasına az kaldı her şey güzel olacak ALLAHIN izni ile
canım benim çok sevindim ayyyy çok güzel yaa hayırlı haberler devam eder inşallah.:lepi:
CANIM ÇOK GÜZEL BİR HABER DEDİĞİN GİBİ 1 TANE KALİTELİ OLMASI BİLE YETERLİ CANIM ALLAHIN İZNİYLE OLACAK NEVROCUM BEBİŞLERİN :ecrin_bebek::ecrin_bebek:OLGUNLAŞACAK VE SONRASINDA TUTUNACAKLAR TÜM DULARIMIZ SENİNLE CANIM GERÇEKTEN ANNELİĞİ HEPİMİZ HAKEDİYORUZ ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA HEPİMİZE TATIRSIN İNŞALLAH
NEVRO canım bak ne güzel 4 derken 6 oluvermişler nasılda çabalıyorlar annelerine kavuşmak için inşallah hepside sağlıklı olurda transferin gerçeklerşir canım allahım sonuna kadar yanında olsun senin o güzel kalbin gibi meleklerini sana yollasın canım
nevrocum allah yardımcın olsun/quote]
Sağol bitanemm. Allah razı olsunn. Şeniz
canim nevronun transferi var bugün..4 tane yumos döllendi..insallah ondan haber bekliyoruz...
balsuratimizinda ilk asilamasi oldu..
elektrik arkadasimiz hamis...
bunlarda sanirim bilgilerin dahilindedelikafaduldena.s.
Kısss bugün değil :1rolleyes:
canlar döktürmüşsümüz yine geçmişe çok bakamıyorum işler çok yoğun nevromun 4 tane yumoşu döllenmiş hayırlısı olur inşallah 2 tanesi annesinin göbişinde yerini bulur kaydirigubbakcemile3 sidelya kırmızılar gelmiş üzülme tatlım napalım önümüze bakıcaz yola devam a.s.
Göbişimde bebişlerime yer ayırdım. İnşallah gelirler ve beğenirler. Hiç gitmezler. Sağlıkla dünyaya gelirlerr. :ecrin_bebek: delikafadulden
Nevrom canım maşallah 4 tane döllenmiş hayırlı olsun canım inşallah 13 gün sonra müjde verirsin
İnşallah bitanem. :Saruboceq: Onları özlemle bekliyorumm.:1rolleyes:
kızlar benimde hala kırmzıılar gelmedi 6gün geçikti bugün hiç umudum yok sancım var
gelecek gibi ama neden böyle oluyor ya durduk yerde 3-4aydır günü sürekli başka bigün hep değişik negüzel heray düzenli oluyordum birde bu çıktı şimdi biranönce olayımda busefer kesin doktora gitcem
Canım yine aynı tarz bir durumsa , ihmal etme. Kesin doktora git. a.s.
kızlar günaydııııııııııııııııınnnnnnnnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek: oh ohhhhhhhh çok sevindimhihoyyythihoyyyt ya ne güzel nevrom ya inşallah RABBİM yüzünü güldürür canım benim 4 yumoş döllenmiş çooooooooook sevindiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm diğer arkadaşıma da çoooooooook sevindim kızlar RABBİM yardımcınız olsun hepimizin:CüvCüv:
nevrommm canımmm dualarımız seninle bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar kız kardeşim 5 aylık hamileydi.cumartesi kontrole gitmiş bebişimiz kızmışkaydirigubbakcemile3
minik meleğimiz Rabbim nasip ederse 4 ay sonra inşallah kucağımızda olacağız. :ecrin_bebek:teyze olmama az kaldı...
merhaba kızlar nasılsınız benim moralim daha iyi babaannem dün gözlerini açtı ve bilincide yerindeydi çok sevindik :1rolleyes:
nevromun transferin güzel geçer inşallah rabbim yardımcın olsun nitekim en zor sürece giriyorsun 12 gün beklemek gerçekten zor hakkında hayırlısı canım
nevrocum belirtmiştim ama arada gözden kaçmış demekki ben 5 martta regl oldum yeni tarih 6 nisan canım :1hug:
ceylincim çok sevindim babaannen düzelmiş biraz... rabbim en kısa zamanda şifa versin bütün hastalar sonra da beni anneme :Saruboceq:Çok üzgünüm çoook
kılzar xvyz den haber alan varmı benmi kaçırdım acaba onunda kanaması olmamışmıydı :uhm:
merhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...
kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senağlama:
canım benim yaa üzülme ltf çalışmalara hız verelim kızlar...benim sonuçta 8.98 çıkmış ilk defa kan testi yaptırmıştım kaç dğeer de olması gerekiyo pozitfi olması için :uhm:
selam kızlarr. Hepinize bol hamişli bir hafta diliyorum.
nevrom benim adet tarihim 31 mart olcak canım. yanlışlık olmuş 4 nisan yazıyo..
nevro canım maşallah çok güzel 4 tane yumoşun döllenmiş inşallah rabbim gönlüne göre verir biz bu sitede neler okuduk tek yumurtayla hamiş kalan arkadaşlaarımız oldu ben hissediyorum halay çekeceğimiz günlere inşallah çok az bir zaman kaldı........
nevro balsurat ve butun tedavıde olan arkadaslar bu guzel gunlerın hatırına rabbım melegınızı saglıklı bır sekılde gonderır ınsallah..bende adet olmak uzereyım yıne cok sancım var..elden bısey gelmıyorkı napalım..
herseyın hayırlısı artık..
nevomm canım benim çokk sevindimm.Dualarımm seninle canımm allaha emanett oll.İnşallahh trasnfer hayırlısı ile olucakk ..bebeklerin sana tutuncakk ve halaylar çekicezz:Saruboceq::Saruboceq:
ah özlem salla demekle olmuyor, bi başladı mı stres gün içinde devam ediyor:))
eee sen istifa etmemişsinsırnaşık şeysırnaşık şey
canım ne güzel onlarda seninle beraber mücadele veriyorlar..seni daha çok mutlu etmek için ikisi daha döllenmiş..inşş rabbim emeklerinizi boşa çıkarmazz..ALLAH'IM PEYGAMBER EFENDİMİZİN YÜZÜ,GÖZÜ,SUYU HÜRMETİNE ARKADAŞLARIMI BOŞ ÇEVİRME GİRİDİKLERİ BU MÜCADELELİ YOLDA ..AMİNNNNNNN :Saruboceq:
nevrom canım bitanemŞeniz
maşallah herşey yolunda
yüce mevlam emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın...
amin...........
nevrom hadi gözün aydın canım.İnşallah hayırlısıyla yarın transferin olur. Bebişlerin sana, sen bebişlerine hiç bırakmamacasına sıkı sıkı tutunursunuz. Allahım yüzünü güldürsün inşallah.:1hug:
nevrommmmm sakın sakın bakkkkk yatt dinlen sakın buraya bilem girme istemiyoruz seni kısım girme ala ala yatt hiç kalkma olsun yatmaktan bişey çıkmaz için rahat olsun inşallah bebişlerin seninle olucaklar. hadi bakalım hayırlısı nerden bilebilirdinkii bir ay önce bebişlerin bir ay sonra döllenecekler oluşacaklarr hay ALLAHIN işine bak yaa her işin hayırlı gitti şimdiye kadar bundan sonrada öle gidecek inşallah
nevrommm hayırlı olsunn.ne güzelll herşey gönlüne göre oluyorr...inşallah halayını çekicezz burda..bebişlerine kavuşmak nasip olacak inşallahh...aminnnn...allah yüzünü güldürsünn...
nevrom 6 tane olmuşlar çok sevindim
senin pozitif bakıiş açına hayranım
olması gereken bu yakınlaştığımız için mutlu olmalıyız...
nevrom bencede gelme buralara
istemiyoruz
senii
kaydirigubbakcemile3 sonuç tarihine kadar yat dinlenn
nevroş canım işallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar.allah yardımcın olsun kolaylık versin işallah.dualarımız seninle.bak sen topiğin liderisin sen hamile kaldınmı biz arkandan geliriz..rabbim o güzel gönlüne göre versin..senin müjdeli haberinle topik yıkılacak..
nevrocum hayırlısı olur inş.. iyi düşün iyi olsun... herşey yolunda gidiyor çok şükür.. sizinkilerin canı farklı ortam görmek istemiş.. içerde döllenmek istememişler... ferah ferah döllendiler artık sıra sana tutunmaya geldi.. sağlıklı bebişler olsun göbişinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?