Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bitanem senin işin baya zor:bbo:
allah yardımcın olsunŞenizŞeniz

butterfly 's'+, casper33+, cornelia35, Fadik, nesrinsavas+, nur krp, ozlem82do, zencefill
kızlar ben çıkıyorum artık görev teslimatı malum.yarın sabah 8 de görüşmek ümidiyle hoşçakalın iyiki varsınız.

kızlar bir kız gördüm nette güzin abla olmuş bıcırık.. aramaya asya ve korhan abay yazın videolarını izleyin bi deli manyak bu kız delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:

canım benim eşimde de azospermi var. ve biz hiç hormon testi yaptırmadık.dr lar istemedi.direk tese yapıldı.Eşimdeki azosperminin sebebi küçükken aldığı bir darbe.madem aklında bu kadar soru var bunları bir ürologla görüşün.tüp bebekten başka şansınız yok (tabi rabbimin mucizelerine akıl ermez ama).bize söylenen de buydu.hormon testini bilemem ama eşime kandan kromozom testi yapıldı.1 tüp kan aldılar ama çıkması 2 ayı buldu.tavsiyem tüp bebek merkezlerini araştırmaya başlayın.onlar sizleri gerektiği gibi bilgilendirir ve yönlendirir.Allah yardım etsin bizlere...

nevro senin bu pozitifliğin beni o kadar etkiliyor ki anlatama.gözlerim doluyor okurken.ne güzel düşünüyorsun.melek gibi bir kalbin var.Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım...Şeniz

sidelya bence de testini tekrarla......:mymeka:

gule gule canım bende çıkıyorum birazdan kızlarrr çok öptüm hepinizi

canım nevro hadi bakalım bebeişlere çok yaklaştın ALLAHIN ıZNı ıLE CANIM EN GÜZEL HABERLERı BEKLıYORUZ rabim YARDIMCIN YARDIMCIMIZ OLSUN

ya bız evlıyız olmuyo bebıŞlerımız baŞkaları deĞıl oluyor hemen...
bugun bırı geldı 17 yaŞında... BebıŞ 4,5 aylık olmuŞ hala kımlıĞı yok... Üstelık resmı nıkahları yok,baba pıyasa yokmuŞ. Devlet 18 yaŞ altında kı cocukları sıgortalıyor ama bebek engeÇ 1 aylık olunca kımlık Çıkartmaları lazım... Pıyasa kımlık yok,bu Şekılde olmaz dıyorum o da dÖnmÜŞ bana herkesın ıŞını yapıyorsun bı tek benden ıstıyorsun... Ya dıyorum kı ben senı tanımam sana bır garezımde yok olsa nı,ye yapmayayım... Ukala ukala ıyı ben baŞhekıme Çıkatyım derdını ona anlat dıyınce Çıldırdım tabı. Valla baŞhekımlık karŞıda benım bır derdım yok ama sızın varsa buyurun dedım. Sınırden elım ayaĞım tıtrıyor tabı. Buradakı hastalar saĞolsun bakmayın sız ona sakın olun bıraz hava alın gelın dedıler dÜŞÜnÜn artık halımı...

kızlar bir kız gördüm nette güzin abla olmuş bıcırık.. aramaya asya ve korhan abay yazın videolarını izleyin bi deli manyak bu kız delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:

bittim bittim,icime koyasim geldi..ne seker bi kiz öyle massallah,Allah anasina babasina bagislasin..

ala ala nesrincim boşver gerilme bu kadar azcık dağıt kafanı bazen böle oluyo insan bide insanlar üstüne üstüne geliyo amam boşver onun derdi var sen niye takıyon salla yaaklava:

ah özlem salla demekle olmuyor, bi başladı mı stres gün içinde devam ediyor:))
eee sen istifa etmemişsinsırnaşık şeysırnaşık şey

Tatlım Allah kısmet ederse yarın olacak transferim. :asigim: 4 de 6 olmuş. delikafadulden Kuzularıma aferinnnn. :1hug: Sağol bebişim. Aminnn inşallahhhh. :Saruboceq:

Canım kistlerinin yok olması çok güzel bir haber. İnşallah 3. denemede olacak canım. :Saruboceq: Hadi inşallahhhhh. :sm_cool: :içelim:

Kahveyle hiç aram yoktur ve içmem. Ancak seninle içerim bitanemm. Hele bu güzel yazıdan sonraa. :1hug: :asigim:

Canım iznin hayırlı olsun. :Saruboceq: Bol bol dinlen inşallah. Güzel bir tatil olsun sana. a.s. :asigim: İnşallah bitanemm. Ne güzel demişsin öylee.

Canım hoşgeldinnn. :1hug: Özlettin kendini. Güzel vakit geçirmişsindir inşallahhh. :Saruboceq:a.s. Listenin en başından canım dediğin gibi. Bir gün bu bekleyişler başka kapılya açılacak inanıyorumm.

Allah dualarını kabul etsin canım. Hepimiz bol bol dua ettik birbirimiz için. Allahım açılan bu elleri geri çevirmeyecektir. :Saruboceq:

Sağol bitanemm. Aminnn inşallahhh. :Saruboceq:

canım benim çok sevindim ayyyy çok güzel yaa hayırlı haberler devam eder inşallah.:lepi:

İnşallah bitanemmm. :Saruboceq: :dance: :sm_cool:

Evet canım. Mücadele veriyorlar. Gelmek istiyorlar , ben inanıyorum. Allah tedavide olan herkesin yardımcısı olsun. Tedavide olmak çok farklı bir duygu. İnşallah tedavide olmayan arkadaşlarımı da tedaviye gerek kalmadan doğal yolla hamiş kalırlarrrrrr. :Saruboceq::asigim:

Sağol canımmm. hihoyyyt hihoyyyt Allah razı olsun güzelimmm. :Saruboceq:

nevrommm canımmm dualarımız seninle bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana:Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah zambakımmm :Saruboceq: :Saruboceq: Aminnnnn :Saruboceq:

Canım tebriklerrr. :hooray: İnşallah sağlıkla kucağına alır kardeşin. :Saruboceq: Ve sen de teyze olursun. :teytey: Ve sen de kardeşini teyze edersin sonraa. :sm_cool:

Canım çok sevindim. a.s. Daha da iyi olur inşallah babaannen. :Saruboceq:

Tarihini düzelteyim canım. Dediğin gibi gözümden kaçmıştır. Ondan zaten uyarı yazdım , tarihlerinize bakın diye. Şeniz

Bekleyeceğiz canım. Hele hayırlısıyla bir transferim olsun daa. Çok heyecanlı bir süreçmiş gerçekten. :asigim:

ceylincim çok sevindim babaannen düzelmiş biraz... rabbim en kısa zamanda şifa versin bütün hastalar sonra da beni anneme :Saruboceq:Çok üzgünüm çoook

Canım annenin durumu nasıl oldu. a.s.

kılzar xvyz den haber alan varmı benmi kaçırdım acaba onunda kanaması olmamışmıydı :uhm:

Canım hiç haber gelmedi arkadaşımızdan. Ziyaretçi ve özel mesajları da kapalı. Ulaşamıyoruz. :çok üzgünüm:

Tatlımmm. :teselli: Bunda da vardır bir hayır güzelim. Adetin önceden gelince ümitlenmene fırsat da vermedi aslında. Benim 2. aşılamamda da böyle olmuştu. Doktorun dediği gibi değerleriniz güzel olduğundan aşılama sonrası doğal yolla gebelik çok mümkün. İnşallah öyle olur canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((senağlama:

Heveslenmiştik bitanemm. :çok üzgünüm: Ama bu yolun da sonu olacak elbet. Yine getiremedin bu sonu bu ay diye üzme kendini. Allahım takdir edecek , elimizden birşey gelmez ki. Dilerim öbür ay getirirsin güzelimm. :Saruboceq: Dualarımdasın :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim yaa üzülme ltf çalışmalara hız verelim kızlar...benim sonuçta 8.98 çıkmış ilk defa kan testi yaptırmıştım kaç dğeer de olması gerekiyo pozitfi olması için :uhm:

Canım bana da çok gibi geldi. Sen bu ay çatlatma iğnesi falan vuruldun mu? :uhm:

selam kızlarr. Hepinize bol hamişli bir hafta diliyorum.
nevrom benim adet tarihim 31 mart olcak canım. yanlışlık olmuş 4 nisan yazıyo..

Tamam tatlım. Düzeltirim. :1hug:

Kesinlikle haklısın canım. Ben de böyle düşünüyorum. İçimi ferah tutuyorum. Bebişlerimi düşünüyorum. :asigim: Onlara yarın kavuşabilme ihtimalimi düşündükçe çok mutlu oluyorumm. :sm_cool: Aminnn canım inşallahhh. :Saruboceq:

Amin fatımacımm , inşallah güzelimm. :Saruboceq: Senin bu adetlerin hep ağrılı oluyor. Kıyamam sana. :teselli:

nevomm canım benim çokk sevindimm.Dualarımm seninle canımm allaha emanett oll.İnşallahh trasnfer hayırlısı ile olucakk ..bebeklerin sana tutuncakk ve halaylar çekicezz:Saruboceq::Saruboceq:

Balımmm. İnşallah güzelimm. İnşallah halaylarımız çekilir bitanemm. :asigim: :teytey::teytey:

Evet canım , çok mutlu olduk. Aradıklarında kalp atışlarımız hızlanmıştı. İçlerinden kayıp olacak mı diye endişe vardı birazcık. Ama 6 tane gelişimlerini sürdürüyor dediklerinde çok ama çoooooook sevindik. :sm_cool: O güzel duan için de çok sağol bitanemm. Aminnnnnn. :Saruboceq:

nevrom canım bitanemŞeniz
maşallah herşey yolunda
yüce mevlam emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın...
amin...........

Amin canımmm. :Saruboceq: Maşallahh Dediğin gibi herşey yolunda gidiyor. Allahım işlerimizi rast getirmeye devam ediyor. Şükürler olsun. :Saruboceq:

Tatlımm inşallahh. Aminnn. :Saruboceq: Çok çok sağol. :asigim: Güzel dileklerinizle transferim de başarılı geçer inşallahh. :Saruboceq:

Pikiii :1rolleyes: Talimatlara uyacağım. :asigim: İnşallah bitanemm. Dediğin gibi çok iyi ilerledi herşey. Allah hep yardım etti. Sizlerin duaları hep yardımcımız oldu. İnşallah devamı da gelir bitanemm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrommm hayırlı olsunn.ne güzelll herşey gönlüne göre oluyorr...inşallah halayını çekicezz burda..bebişlerine kavuşmak nasip olacak inşallahh...aminnnn...allah yüzünü güldürsünn...

Sağol bitanemmm. :1hug: :asigim: Aminnn inşallahh. :Saruboceq: Hepimiz kavuşalım inşallah bebişlerimize. Bu özlemler bitsin Allahın izniyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :Saruboceq:

nevrom 6 tane olmuşlar çok sevindim
senin pozitif bakıiş açına hayranım
olması gereken bu yakınlaştığımız için mutlu olmalıyız...

Kesinliklee. Mutsuzluk bize birşey kazandırmazki. Umutsuzluğu defterden silmeliyiz. Zaten yaşananları zamanı gelince yaşayacağız. Günümüzü değerlendirmeliyiz. Hergün bu tedaviyi görmeyeceğim. Bunun her anını doya doya yaşamak hoşuma gidiyor. İnşallah devamını da yaşamayı nasip eder Allahım. Allahın izniyle yarın göbişime alacağım bebişlerimi sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrom bencede gelme buralara
istemiyoruz
senii
kaydirigubbakcemile3 sonuç tarihine kadar yat dinlenn

Piki zambakımm. :asigim:

Aminn canım inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Topiğin kurucusu olarak ; en başından beri hiç yılmadım. Her zaman mücadelemi verdim. Allah nasip ederse ben de mücadelemin ikinci etabına geçebilirim. Gebeliği koruma ve sağlıkla dünyaya getirme. Çok ince bir çizgi bu. Öyle olmayabilir de. Tekrar en başa da dönebilirim. Ama şunu iyi biliyorum ki ; hepiniz benimle birlikte sevinecek , benimle birlikte üzülecek. Sizlerin desteğiyle sevinçler de katlanacak , büyüyecek mutluluk ; üzüntüler ise hafifleyecek. Ömrümün en mutlu haberini alabilmek ve verebilmek dileğiyle ; hepinizi çoook seviyorumm. :asigim:

Her zaman canım. İyi düşünmekle hiçbir şey kaybetmedik bugüne kadar. Çok da kazandık. Veya kayıpları azalttık , üzüntüleri hafiflettik. :lepi:

Dediğin gibi farklı bir ortam görmek istemiş olabilirler. kaydirigubbakcemile3 Ama artık gelsinler annelerinin göbişine , ben onlara çok daha iyi bakacağımmmm ; sözzzzzzzzzz :asigim:

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum nete düşük tehlikem vardı 10 gündür kımıldamadan yatıyodum sonunda atlattım tehlikem geçti.işe yeni başladım sizleri çok özledim unuttum sanmayın

nesrincim hadi eve gittiğinde bi duş al ve kocişini ara onu çok özlediğini söle am asakın ağlama öptüm canım seni o zilli kız alır senin sinirini eve gittiğinde mıncıkla ondan çıkar hırsını yarın görüşmek üzre bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…