Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşinde doktorsa ne duruyosunuz yaaa... deli olacam ben olsam durmam bi dakika...

all benden bitane dahaaa
benim bulundugum yerde özel yer yok 1saatlik yol varrr özel polk.e
ama şuan şu saatte ögrensemm birdakika durmazz giderdim okadar yolu uyku uyuyamazdımm heraldeeee
allahımm ne olurrr bizlerede verrrr oduyguyu yaşattttttt:çok üzgünüm::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tulınımm nasıllsınn fıstıgımmmmŞeniz

yok canım bu ay aşıma olcaktı adeti bekliodum ama gelmedi eşimde morfoloji ve hareket sorunu vardı doktor doğal yoldan zor olur demişti hatta aşılamaya bile ihtimal düşük demişti ama bilemiyorum

klomen falan kullanmışmıydın yada başka ilaç canım

kızlar galiba haklısınız bende düşüdümde eniyisi netliğe kavusturmak eşim gelip alcak kanımı hastaneyede gitmeye gerek yok birazdan gelir neyse kızlar ben çıkıorum size haber alınca haber veririm görüşürüz dua edin bana....:1hug:

ederim eminecim.. stres yapma heyecanlanma.. herşey yolunda gider inş.. iğneni de vurdurur sonra da işe koyulursunuz :jeyyar: anladın sen :jeyyar:

ayy canım sağol sanki şimdi annemin duasını aldım he tulin valla ben çok heycanlanıyorun sonra herşey kötü gidiyor inşallah şimdi herşey iyi olur valla tülin şuan ağlıyorum gene duygusallığım tuttu hepinizi çok seviyorum kızlar

inşallah rabbiz sizlerede nasip etsin hayırlısıyla ilginiz için saolun darısı başınıza kızlar

sevgi koş git yaptır sonra bize haber ver inşallah canım inşallah hamilesindir kendimmişim gibi sevindim

ya kızlar klomen kullanıyorum ya sevgiye doktor ilaç falan önermemiş acaba eşimde olduğu kadar bende de mi sorun var

sevgi koş git yaptır sonra bize haber ver inşallah canım inşallah hamilesindir kendimmişim gibi sevindim

ayyyyy alah razı olsun arkadasım dualarım seninle ve tüm isteynlerle tadvi olanlarla haber alır almaz koşucam size yazıcam ama sürer tahlilin çıkması siz çıkmış olursunuz belkide

zambakım nasılsın canım... nerelerdesin be sen :mymeka:

burdayııımmmmm ahadaaa
kocişimle gezmedeydimm bugünnnnŞeniz
sen nasılsınn bakalımmmmm
ya benimmkırmızılarr geldiii sagolsunlar buay yine sadık davrandılarrr
neyse nevro gelince yeni tarihi veririmm odinlensinnnnn

allahım bizede bebişşşşşş:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm kızlar ne haber asi74 neyin var şeker insan bebek istemezmi nevroski teransferi nasıl geçmiş haberi olan varmı

bazen istemiyor canim ya

ah bi anlatabilsem bunalimdayim cikamadim galiba

aynen canim kisa olmaz uzun sayfa yetmez uf beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sende bendensin

asi arkadasım umarım kötü bişiy yoktur sıradan bi can sıkıntısıdır arada bendede oluyo hatta biçoğumuzda oluyo umarım hemen geçiverir

tsk ederim sevgicim

evet yaaaaaa havadanda olabilir hayat neden bu kadar zor yaaa

Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:

canim benim senin haberinle biraz silkindim ucuz annesi ol insallah

beni aglattin canim inanki seni kocaman opuyorum esinede o duygusal insana kucak dolusu sevgiler

yarın sabah yaptırıp haber veririm canım bakalım varsa bi mucize hiç umudum yoktu çünki görüşürüz cnm[/QUOTE]

tbr ederim gercekten sevindim
insallah seninledir bebisin insallah sizin mutlulugunuzu dahada artirir

hamis haberi ile biraz kendime geldimhihoyyyt

ya kızlar klomen kullanıyorum ya sevgiye doktor ilaç falan önermemiş acaba eşimde olduğu kadar bende de mi sorun var

yok canım ya olsa derdi sorun var diye belki yumurtan çoğalsın ihtimal artsın diye vermiştir yanlış bilgilendirmek istemiorum ama...

kizlar hayat banami yoksa herkesemi bu kadar zor bu kadar acimasiz ya
cok canim aciyor mutlu degilim ben ya
olmeyi istiyorum o kadar bunalimdayim gucluyum ama artik bikmaya ve dayanamamaya basladim
gelecek bana urkutucu ve bombos geliyor

bebek bile dusunmuyorum artik-tatlicadiarzu-:a015:
tek dusundugum sigara icmek

iyiyim zambakcım .. özletiyosun kendini.. ev işleri bitmek bilmiyor mu yaa daha sık gelllll :mymeka:

eminecim sıkılma ağlama da heyecan hep oluyor ama olsun.. inş yarın herşey güzel gidicek.. hayırlısı için dua edelim.. Allah kime ne veriyorsa vardır içinde bi güzellik .. Şeniz

tbr ederim gercekten sevindim
insallah seninledir bebisin insallah sizin mutlulugunuzu dahada artirir

hamis haberi ile biraz kendime geldimhihoyyyt[/QUOTE]

saol canım teşekkür ederim havalardan inan bendede buara böyle bunalım havası var canım bişy yapmak yemek dısarı çıkmak istemiodu umarım çabucak atlatırsın

kızlar görüşürüz kocacığım geldi heyecandan titriyom yaaaaa dua edin bana :Saruboceq:

yaaaaaaaaaa hayat sana o kadar kötü geliyo öle mi asi şükret asi şükret kalbini kırmak istemem ama hayat herkese zor sigaraymış ne sigarası canım sabret sana yakıştıramadım bu yazıları hayat herkese oyun oynar allah seni sınıyo bunları yazacağına al abdestini canım bildiğin süreleri oku kuran oku namaz kıl bunlar seni ferahlatacak dediğimi yap bende zor günlerden gectim canım üzülme kafana takma üzme arkadaşlarınıda

canım problem oldugu için klomeni vermemişki sana yumurtalara yardımcı ilaç oo
bu ay bende tekrar kullanıcammm
kafana takma rahat olll

sağol canım içimi rahatlattın benim peki seninde ilk kullanımında yumoşların oluştu mu fıstık

canım birçogumuzun böyle anları vardırr
ama birazcık rahat ol pozitif oll
nekadar karamsar olursan onun arkasıda hep karamsarlık ve bunalım olur benceee
istersen kafandan bebek düşüncesini attt bellibir zamannn
bişeylerle meşgul ol hobiler bul kendinee eminimm iyi gelecekkkŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…