eşinde doktorsa ne duruyosunuz yaaa... deli olacam ben olsam durmam bi dakika...
yok canım bu ay aşıma olcaktı adeti bekliodum ama gelmedi eşimde morfoloji ve hareket sorunu vardı doktor doğal yoldan zor olur demişti hatta aşılamaya bile ihtimal düşük demişti ama bilemiyorum
ederim eminecim.. stres yapma heyecanlanma.. herşey yolunda gider inş.. iğneni de vurdurur sonra da işe koyulursunuz :jeyyar: anladın sen :jeyyar:
klomen falan kullanmışmıydın yada başka ilaç canım
all benden bitane dahaaa
benim bulundugum yerde özel yer yok 1saatlik yol varrr özel polk.e
ama şuan şu saatte ögrensemm birdakika durmazz giderdim okadar yolu uyku uyuyamazdımm heraldeeee
allahımm ne olurrr bizlerede verrrr oduyguyu yaşattttttt:çok üzgünüm::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tulınımm nasıllsınn fıstıgımmmmŞeniz
sevgi koş git yaptır sonra bize haber ver inşallah canım inşallah hamilesindir kendimmişim gibi sevindim
zambakım nasılsın canım... nerelerdesin be sen :mymeka:
slm kızlar ne haber asi74 neyin var şeker insan bebek istemezmi nevroski teransferi nasıl geçmiş haberi olan varmı
hayırdır asicim neyin var böyle inşallah kötü birşeyler yoktur korkutma bizi kız nedir seni böyle soğutan herşeyden bunalım takılıyorsundur umarım canım gelip geçici olanından bendede olur arada sırada kendine dikkat et canım tekrar üzme bizi
öğle olmaması lazım canım..
sen bir yanlışlık yapıyorsun galiba...
hayırdır canım...
anlatmak istersen dinleriz....
benimde çok canım sıkılıyor
ama buraya yazmaya hiç halim yok
yazsam o kaadar uzun olurki...kısa da yazsam birşey anlışılmaz
size birşey itiraf edeyimmi o kadar canım sıkılıyorki dün akşamki bulaşıklarım bile dezkahın üstünde duruyor yatağımıda toplamadım
dün akşam 10 da yattım sabah 7 de kalktım...
onca saattir öğle boş boş oturddum:çok üzgünüm:
tek bir iş bile yapmadım sadece öğlen kahvaltı ettim o kadar....
canım hiç birşey istemiyorne yemek ne iiçmek ne gezmek nede iş yapmak....
dediğin gibi bebek bile istemiyor
evet canım bu saatte kimsecikler kalmıyor...
bende ara ara bakıyorum....
asi arkadasım umarım kötü bişiy yoktur sıradan bi can sıkıntısıdır arada bendede oluyo hatta biçoğumuzda oluyo umarım hemen geçiverir
asicim neyin var tatlım?:1hug:
havadan mıdır nedir,bende aynı senin durumdayım. sabahtan beri miskinlik yapıyorum,başıma ağrılar girdi artık yatıp yuvarlanmaktan.amaaan boşverin bebeği falan yaaa:dilcikar:
Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:
asi lütfen sıkılma ben buraya hergün yazmıyorum ama hergün ne olmuş diye bakıyorum hamileleri eşime söylüyorum oda seviniyorhihoyyyt bebişlerini kaybedenleri söylüyorum o da üzülüyor :çok üzgünüm:sizleri tanımasakta evimizde hergün bu topictekiler hakkında konuşuyoruz. senin en son yaşadığın bir olay vardı,onu eşime söylemiştim ertesi gün odada onu düşünceli buldum noldu dedim belki inanmayacaksın ama senin olaya çok üzüldüğünü söyledi .sonra senin sorun çözülünce biz beraber sevindik .iyi olaylar hepimize umut oluyor yaşanan zorluklardada birbirimizi tanımasakta dua ediyoruz.Ve ben de inşallah birgün hamile olurum burda yazarım beni tanımayan insanlarda mutlu olur.:Saruboceq::Saruboceq:ve bu topic te hep güzelikler paylaşılır .inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
neeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden tam çıkacaktım ama önce biraz halay çekeyim.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çok tebrik ederim canım,hadi kan testini yaptır haber ver.
ben çıktım kızlar,hepinizi öpüyorum canlarım benim.iiyi ki varsınız Şeniz:1hug:a.s.
ya kızlar klomen kullanıyorum ya sevgiye doktor ilaç falan önermemiş acaba eşimde olduğu kadar bende de mi sorun var
bazen istemiyor canim ya
ah bi anlatabilsem bunalimdayim cikamadim galiba
aynen canim kisa olmaz uzun sayfa yetmez uf beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sende bendensin
tsk ederim sevgicim
evet yaaaaaa havadanda olabilir hayat neden bu kadar zor yaaa
canim benim senin haberinle biraz silkindim ucuz annesi ol insallah
beni aglattin canim inanki seni kocaman opuyorum esinede o duygusal insana kucak dolusu sevgiler
yarın sabah yaptırıp haber veririm canım bakalım varsa bi mucize hiç umudum yoktu çünki görüşürüz cnm
ya kızlar klomen kullanıyorum ya sevgiye doktor ilaç falan önermemiş acaba eşimde olduğu kadar bende de mi sorun var
kizlar hayat banami yoksa herkesemi bu kadar zor bu kadar acimasiz ya
cok canim aciyor mutlu degilim ben ya
olmeyi istiyorum o kadar bunalimdayim gucluyum ama artik bikmaya ve dayanamamaya basladim
gelecek bana urkutucu ve bombos geliyor
bebek bile dusunmuyorum artik-tatlicadiarzu-:a015:
tek dusundugum sigara icmek
canım problem oldugu için klomeni vermemişki sana yumurtalara yardımcı ilaç oo
bu ay bende tekrar kullanıcammm
kafana takma rahat olll
kizlar hayat banami yoksa herkesemi bu kadar zor bu kadar acimasiz ya
cok canim aciyor mutlu degilim ben ya
olmeyi istiyorum o kadar bunalimdayim gucluyum ama artik bikmaya ve dayanamamaya basladim
gelecek bana urkutucu ve bombos geliyor
bebek bile dusunmuyorum artik-tatlicadiarzu-:a015:
tek dusundugum sigara icmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?