sağol canım içimi rahatlattın benim peki seninde ilk kullanımında yumoşların oluştu mu fıstık
iyiyim zambakcım .. özletiyosun kendini.. ev işleri bitmek bilmiyor mu yaa daha sık gelllll :mymeka:
eminecim sıkılma ağlama da heyecan hep oluyor ama olsun.. inş yarın herşey güzel gidicek.. hayırlısı için dua edelim.. Allah kime ne veriyorsa vardır içinde bi güzellik .. Şeniz
kızlar görüşürüz kocacığım geldi heyecandan titriyom yaaaaa dua edin bana :Saruboceq:
evet oluştu ama bebişşş olmadıııı
3ay kullan demişti yani buson kullanışım olacakkk
seviyorum ben okadını rahatlatıyor insanııı önümüzdeki ay eşim ikna olursa ve tabi randevu alabilirsem gitmeyi düşünüyorumm..
sende mi kastamonuda oturuyorsun canım arkadaşım yoksa ay ne güzel olurdu eğer anlattığımız doktorsa evet çom iyi cic bir doktor ben onu seviyorum oluştu yani olsun canım allah elinde sonunda rabbim herkese verecek
ufffffff kocişim daha gelmemiş evime cıkamadım zambak sende mi kastamonuda oturuyorsun
ilçesinde oturuyorummm..[/QUOkastamonunun hangi ilçesinde oturuyorsun peki canım
ilçesinde oturuyorummm..[/QUOkastamonunun hangi ilçesinde oturuyorsun peki canım
kürede.delikafaduldendelikafaduldensen çatalzeytindeydinn dimi..mesafemiz uzakk azcıkkk
kizlar hayat banami yoksa herkesemi bu kadar zor bu kadar acimasiz ya
cok canim aciyor mutlu degilim ben ya
olmeyi istiyorum o kadar bunalimdayim gucluyum ama artik bikmaya ve dayanamamaya basladim
gelecek bana urkutucu ve bombos geliyor
bebek bile dusunmuyorum artik-tatlicadiarzu-:a015:
tek dusundugum sigara icmek
Kılzar iyi akşamlar bi haber verip çıkıyorum ben iyiyim çok şükür bulantılar başladı biraz sabahları kötü oluyorum değişik bişey yok cumartesiyi bekliyorum kalp atışları için inşallah,
şuanda kayınvalidemde kalıyorum değişiklik eltimden nete girdim sizi habersiz bırakmayayın diye
Tedavide olan arkdaşlarım Allah yanınızda olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
aSİ :mymeka: sana yine geldiler cnm seni anlıyorum ama biraz daha zaman
Herkesiii öptmmmmm a.s.
Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:
Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?