canım ne güzel ya tebrikler rabbim tamamına erdirir sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah.....
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Tebrikler,sağlıklı bir hamilelik dilerim
saol canım eşimden sonra ilk tebrik eden sen oldun bhcg biraz düşük ama geç döllenmedir dedi ordaki kadın doğumcu umarım öyledir içime bi korku düştü 95.8 düşük bi değer değil mi ufffffffffff
benim mikro ile hamilelğim olmuştu ve değerim seninkinin yarısı kadardı...12. gün değerim 57 idi..ikizdi üstelik...3 gün sonra testi tekrarla..katlanmışsa her şey yolunda demektir...
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inş canım ama günüm geceli 4 gün oldu hatta 5 gün.doktorda biraz düşük ama gec döllenmedir demiş eşime..
iyi olmana sevindim canıma.s.:1hug:Kılzar iyi akşamlar bi haber verip çıkıyorum ben iyiyim çok şükür bulantılar başladı biraz sabahları kötü oluyorum değişik bişey yok cumartesiyi bekliyorum kalp atışları için inşallah,
şuanda kayınvalidemde kalıyorum değişiklik eltimden nete girdim sizi habersiz bırakmayayın diye
Tedavide olan arkdaşlarım Allah yanınızda olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
aSİ :mymeka: sana yine geldiler cnm seni anlıyorum ama biraz daha zaman
Herkesiii öptmmmmm a.s.
tebrik ederim canım:teytey::teytey::teytey::teytey:kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım çok düşük değil biz bu topikte ne düşük değerler gördük maşalalh hepside turp gibi hamile:teytey:saol canım eşimden sonra ilk tebrik eden sen oldun bhcg biraz düşük ama geç döllenmedir dedi ordaki kadın doğumcu umarım öyledir içime bi korku düştü 95.8 düşük bi değer değil mi ufffffffffff
canim tebrik ederim cok sevindim yaa
insallah saglikla kucaginiza almayi nasip eder Rabbim:Saruboceq:
iyi olmana sevindim canıma.s.:1hug:
inşallah kalp atışınıda duyarsın:Saruboceq:
tebrik ederim canım:teytey::teytey::teytey::teytey:
sağlıcalıkla kucağına alırsın inşallah...
canım çok düşük değil biz bu topikte ne düşük değerler gördük maşalalh hepside turp gibi hamile:teytey:
canım bademin dediği gibi 2-3 gün sonra tekrarla bakalım eğer katlanıyorsa hiç bir sorun yok....
allah tamamına erdirsin sevgicim seni ve eşini kutlarım a.s.
allahım inş en yakın zamanda sanada nasip eder arkadasımmmm saol sevincimi paylastığın için..öyle şaşkın ve paniğim ki ne yapsam ne desem şaşırdım artık geceleri eşim nöbetteyken kendimi yanlız hissetmicem bebişimin varlığıyla huzur bulucam ağlıyorum ya çok duygulandım senağlama
canım aramıza hoşgeldin inşallah bu topik sanada uğurlu e hayırlı gelir ve hamiş kalırsınkızlar merhaba beni de aranıza alır mısınız
1 buçuk yıllık evliyim
eşimde morfoloji ve sayı problemi var
yumurta takibi yaptırıyodum
bu ay kırmızılar gelince çokk moralim bozuldu bunalıma girdim resmen dr a gitmedim ilaçlarım iğnelerim dolapta kaldı
şu an tüp bebek bile düşünüyorm ama dr umla konuşmadım
kısaca kendimi tanıttım
sizlerle çok güzel paylaşımlarda bulunurz inşallah
canım allaha şükürler olsun embriyolar iyi kalitede inşallah onlar şimdi sım sıkı tutunacaklar sana ve güzel haberi alacağız yat dinlen canım kendine iyi bakCanlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:
iyiyiz canim sen nasilsina.s.
saol canım iyiyim ama şaşkınım galiba hamileyimmmm
canım tebrikler allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım :dance::dance::dance:
allahım inş en yakın zamanda sanada nasip eder arkadasımmmm saol sevincimi paylastığın için..öyle şaşkın ve paniğim ki ne yapsam ne desem şaşırdım artık geceleri eşim nöbetteyken kendimi yanlız hissetmicem bebişimin varlığıyla huzur bulucam ağlıyorum ya çok duygulandım senağlama
Ultrasona girdiğinde 12 . hafta civarı rahim ağzını ölçtürmeyi unutma doktora..İhmal etmesinler...beta hcg değerin 1000 civarı olduğu zaman kese ve kalp atışları görülebilir ultrasonda...
çok saol canım bilgilendirdiğin içinn allahım sanada yakında acılarını unutturacak nurtopu gibi evlatlar versin inşşş:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?