amin canim amin..ne sekerler demiii:1rolleyes:
bitanem gecmis olsun...bu sene sükür ben cok hasta olmadim..cünkü sabahlari meyve suyu sikarken bi tenede limon katiyorum icineyerimsenibensende bol bol c vitamini al tatlim yaa.s.
merhaba kizlar nasilsi!niz???
ben iyiyim, iste dun transferim oldu, iki tane embriyo biri iyi biride orta kalitede, ve 8tanede dondurulmus kald!!
en son listeler hangi sayfada bilen varmi acaba??? bi bakayim
sevcan ne var sağ üst köşede deli olcam haaa şimdii
Bende başlıyım anlatmaya annemlerin köyde bi evi var sözde orya gitmişim ama evin içi mağaza bir sürü kıyafetler var bende ordan sürekli kıyafet deniyorum bi sürü etek falan giydim ama hiçbirisi olmadı sözde biyere gidicekmişim şimdi hatırlamıyorum oraya gitmek için kıyafet arıyodum ama bulamadım eskilerle gittim sonra.
Eşime anlatıyorumda oda bana kıçın açıkta kalmış gece senin dedikaydirigubbakcemile3
Sağol canım ben bu aralar kendimi çok boşladım hep ondan oluyo zaten eşimle ilgilenmekten kendimi unuttumsırnaşık şey
tuliny Allah seni emi.:roflol:
ne güldürdün beni.:roflol:
kız ben aymese özel mesaj göndermiştim, görmedi sandım o yüzden sağ üst köşeye bak dedim.:roflol:
ay hayirdir bitanem...güzel seylere ciksin insallah:Saruboceq:
tatlim esinin sana bakmasi gerekiooklava:
ona yedirirken kendinde ye,ic ihmal etme...a.s.
Haklısın canım bu akşamadan itibaren sızlanıcam bana hiç bakmıyosun benimle ilgilenmiyosun diye :1hug:
kizlar ne uykusu bu böylee
kalkin hadi aaaa
sositososito:sm_cool::dance:
cucum topik bize kaldı bugün herkes firar etmiş
ay sormaaaaklava:
aksam cene calmislar simdi fosur fosur uyuyorlar cadular:roflol:
ben 4 gün yokum,bugün dedim vakit gecireyim sizle amaaa gel görki durum bööle:sm_confused:
ay sormaaaaklava:
aksam cene calmislar simdi fosur fosur uyuyorlar cadular:roflol:
ben 4 gün yokum,bugün dedim vakit gecireyim sizle amaaa gel görki durum bööle:sm_confused:
İftira atma cucum ben çalışmadım hastayım
sen niye 4 gün yoksun bakem nereye gidiyon bizi bırakıpnaniknanik
niye yoksun cnm
abimleri uzun zamandir görmüyorum..
yegenim nerdeyse yürüyecek,ben dogdugunda görmüstüm:çok üzgünüm:
cok özledim...esimde sagolsun izin almis bana haftabasinda sürpriz yapti..
bugün saat 3 te doktorda randevum var,sonrada yola cikicaz,500km..geceye orda oluruz,onlarada sürpriz olucak...
biraz kafa dagitmaya ihtiyacim var kizlar,,gülüyorum konusuyorumda aslinda inanin cok yiprandim bu aralar:çok üzgünüm:
iyi gelecek,bomba gibi dönücem insallahhihoyyyt
bugün saat 3 te doktorda randevum var,sonrada yola cikicaz,500km..geceye orda oluruz,onlarada sürpriz olucak...
biraz kafa dagitmaya ihtiyacim var kizlar,,gülüyorum konusuyorumda aslinda inanin cok yiprandim bu aralar:çok üzgünüm:
Bugün neden kimse yok kıslar ya topu topu 5 kişiyiz devamı nerde bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?