Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canim amin..ne sekerler demiii:1rolleyes:
bitanem gecmis olsun...bu sene sükür ben cok hasta olmadim..cünkü sabahlari meyve suyu sikarken bi tenede limon katiyorum icineyerimsenibensende bol bol c vitamini al tatlim yaa.s.

Sağol canım ben bu aralar kendimi çok boşladım hep ondan oluyo zaten eşimle ilgilenmekten kendimi unuttumsırnaşık şey

merhaba kizlar nasilsi!niz???
ben iyiyim, iste dun transferim oldu, iki tane embriyo biri iyi biride orta kalitede, ve 8tanede dondurulmus kald!!
en son listeler hangi sayfada bilen varmi acaba??? bi bakayim

ayşe canım geçmiş olsun.
İnşallah 2 embriyonda tutunur annelerine.:Saruboceq:
Bu son tedavin olur inşallah.:Saruboceq:
Allahım gönlüne göre versin.:Saruboceq:

Sağol canım ben bu aralar kendimi çok boşladım hep ondan oluyo zaten eşimle ilgilenmekten kendimi unuttumsırnaşık şey

ay hayirdir bitanem...güzel seylere ciksin insallah:Saruboceq:
tatlim esinin sana bakmasi gerekiooklava:
ona yedirirken kendinde ye,ic ihmal etme...a.s.

ay sormaaaaklava:
aksam cene calmislar simdi fosur fosur uyuyorlar cadular:roflol:
ben 4 gün yokum,bugün dedim vakit gecireyim sizle amaaa gel görki durum bööle:sm_confused:

İftira atma cucum ben çalışmadım hastayım
sen niye 4 gün yoksun bakem nereye gidiyon bizi bırakıpnaniknanik

İftira atma cucum ben çalışmadım hastayım
sen niye 4 gün yoksun bakem nereye gidiyon bizi bırakıpnaniknanik

abimleri uzun zamandir görmüyorum..
yegenim nerdeyse yürüyecek,ben dogdugunda görmüstüm:çok üzgünüm:
cok özledim...esimde sagolsun izin almis bana haftabasinda sürpriz yapti..
bugün saat 3 te doktorda randevum var,sonrada yola cikicaz,500km..geceye orda oluruz,onlarada sürpriz olucak...
biraz kafa dagitmaya ihtiyacim var kizlar,,gülüyorum konusuyorumda aslinda inanin cok yiprandim bu aralar:çok üzgünüm:
iyi gelecek,bomba gibi dönücem insallahhihoyyyt

hayırlı yolculuklar olsun canım inşallah bomba gibi dönersin canım tatil gerçekten insana iyi geliyor değişik ortamlar huzur veriyor insana a.s:1hug:

CUCUUUMM DÖNÜŞÜN MUHTEŞEM OLACAK HİSSEDEBİLİYORUMyerimseniben

Hayırlı yolculuklar canım bol bol enerji toplayıpta gel
yiğenin sana iyi gelicektir biz seni burda bekliyor olucaz

hayırlı yolculuklar cnm git dağıt kafanı ne güzel çokda özletme kendini kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…