AYNEN PASTORİZE SÜTÜM BENİM
MİLLET UYANAMADI DAHA.
BALKAFA OLSAYDI DJ LİK YAPAR TOPLARDI HERKESİ BURAYAsırnaşık şey
kızlar meraba ne yapıyorsunuz.ya benim adet gelmedi daha.göğüslerim müthiş ağrıyor..acaba tsh düşüklüğü yada yüksekliği adeti geciktirirmi..soğan suyuna başladım bu gün.adetten sonrada göğüs cerrahına gidecem sağ göğsümde kitle var arada bıçak saplanıyor gibi ağrıyor.korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok.belki bebek olmasını engelleyen bişey vardır..
Doğru diyon canım balkafa hadi gelde uyandır herkesi
böyle sesiiz olunca olmuyo valla bugünde şansa işim yok ne güzel hep kkda olucam dedim kimse yok şansıma neyse birazdan toplanır herkes:1hug:
nesrincim sen neler yapıyon
Nesrincim canım ben hala hakiki zeytinyağı bulamadım nerden bulucam ya şu incir kürünü denemek istiyorum acaba marketlerdeki zeytinyağıyla olmazmı:uhm:
amiinnnn.....:asigim::asigim:
Hepimizin böyle cifter cifter melekleri olsun insallahhhhhhh
geçmiş olsun canıma.s. rabbim başka dert vermesin...Herkese günaydın kıslar
cucum ben o melekleri varya yerim yerim ne kadar güzeller ya rabbim nasip et bütün istiyenlere o meleklerden.
Ben bugün biraz kötüyüm arkadaşlar grip olmuşum bu sene niyeyse hastalıktan kurtulamadım tam biri geçti diyorum diğeri başlıyo neyse bunada şükür diyelim beterin beteri var her zaman
canım senin adına çok sevindim...hem senin için morelde çok önemli...abimleri uzun zamandir görmüyorum..
yegenim nerdeyse yürüyecek,ben dogdugunda görmüstüm:çok üzgünüm:
cok özledim...esimde sagolsun izin almis bana haftabasinda sürpriz yapti..
bugün saat 3 te doktorda randevum var,sonrada yola cikicaz,500km..geceye orda oluruz,onlarada sürpriz olucak...
biraz kafa dagitmaya ihtiyacim var kizlar,,gülüyorum konusuyorumda aslinda inanin cok yiprandim bu aralar:çok üzgünüm:
iyi gelecek,bomba gibi dönücem insallahhihoyyyt
slm kızlarrr günaydınnn diyecem ama öglen olacak nerdeysseee
nasılsınız bakalımmmm
ben şöyle bir geçmişe göz atıyımmm
aymess nesrinn incir kürüüünüü koçişleremi yapacaksınızzz???
günaydın kızlara.s.
ben dün pazada zeytin satan yerlerde zeytin yağı gördüm...
kola şişelerine koymuşlar...
adam hakiki sıkma zeytin yağı dedi ama ben pek güvenemedim...
ben sormadım ama bana aktaralrda bulunur gibi geldi isterseniz birde onlara sorun...
nesrin canım sizin ordaki tüp bebek bölümündeki kenan sofuoğlu nasıl bir doktor ???
allahımm hepimizee çifter çifter ver yarabbimmm:Saruboceq::Saruboceq:
Hepimizin böyle cifter cifter melekleri olsun insallahhhhhhh
zambak sence bunlar neden uzanıyordur delikafadulden delikafadulden
neoldu neden böyle diyosunkiiiyasakkelimedemek ki herkesin bura bir dostu oluyormuş ben sandım ki hepimiz dosttuz demek yanlış anlamışım
canım bana neden kıyak gecsin ki doktor sana neden vurmadı onu bilemem onu ona sormalısın canım belki istediği boyuta gelmemiştir canım eğer adet olursam inşallah olmam hamile kalırım eğer olursam 4 aylık tedavi sürecine başlıcaz canım klomen mi kullanırım onuda bilmiyorum o zaman konuşuruz dedi bana tatlım fazla kafana takma herşeyin hayırlısı
PİŞt naber:)
günaydın kızlara.s.
ben dün pazada zeytin satan yerlerde zeytin yağı gördüm...
kola şişelerine koymuşlar...
adam hakiki sıkma zeytin yağı dedi ama ben pek güvenemedim...
ben sormadım ama bana aktaralrda bulunur gibi geldi isterseniz birde onlara sorun...
slm kızlarrr günaydınnn diyecem ama öglen olacak nerdeysseee
nasılsınız bakalımmmm
ben şöyle bir geçmişe göz atıyımmm
aymess nesrinn incir kürüüünüü koçişleremi yapacaksınızzz???
aymesciiim belki burda orjinal zeytinyağı vardır herhalde diye düşünüyorumm:)) bi bakıver helee.
EDİTLENDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?