nevromm yorma sen kendini
ha buarada benim kırmızılar geldiii
5nisann listeleri güncellersin diye yazıyorummm
kendine ve bebişlerine iyi bakk
allahımm korusun siziii
tutunsunlar sana sımsıkıcaaa:CüvCüv:
güzel prenses önlük giymek alışveriş demekmiş.. ameliyat önlüğü daha büyük alışveriş herhalde... oooo iyisin hadi gelsin benim hediyelerde delikafadulden delikafadulden petende bugün seninle gelicek ya ondan yanında görmüşsündür.. bi çıt çıkarsın hemen de bana :mymeka:hemen anlatiyim bariidelikafadulden
doktora gidiyordum,bana ameliyat önlügü giydirdiler ve hani su tomografi cihazi gibi bi cihazin icine girdim,yan yatirdilar...beynime bakicaklarmis,ordaki ekranda pencere gördügünde elindeki cihaza bas dediler..öyle yaptim ama yüzüm o kadar yandiki..kalktim kapiya ciktim tüm ailem akrabalarim ordaydi beni bekliyorlardi..esimde sürekli yanimdaydi..hayir olsun..ne demekki:uhm:
Bende başlıyım anlatmaya annemlerin köyde bi evi var sözde orya gitmişim ama evin içi mağaza bir sürü kıyafetler var bende ordan sürekli kıyafet deniyorum bi sürü etek falan giydim ama hiçbirisi olmadı sözde biyere gidicekmişim şimdi hatırlamıyorum oraya gitmek için kıyafet arıyodum ama bulamadım eskilerle gittim sonra.
Eşime anlatıyorumda oda bana kıçın açıkta kalmış gece senin dedikaydirigubbakcemile3
tuliny Allah seni emi.:roflol:
ne güldürdün beni.:roflol:
kız ben aymese özel mesaj göndermiştim, görmedi sandım o yüzden sağ üst köşeye bak dedim.:roflol:
abimleri uzun zamandir görmüyorum..
yegenim nerdeyse yürüyecek,ben dogdugunda görmüstüm:çok üzgünüm:
cok özledim...esimde sagolsun izin almis bana haftabasinda sürpriz yapti..
bugün saat 3 te doktorda randevum var,sonrada yola cikicaz,500km..geceye orda oluruz,onlarada sürpriz olucak...
biraz kafa dagitmaya ihtiyacim var kizlar,,gülüyorum konusuyorumda aslinda inanin cok yiprandim bu aralar:çok üzgünüm:
iyi gelecek,bomba gibi dönücem insallahhihoyyyt
yabangülü geçmiş olsun.
aynı şey bende de oluyo arada.
bıçak saplanır gibi oluyo göğsüme.
göğüs sıkışması oluyo.
bu kitle olduğunun belirtisimiymiş?
hayırlı yolculuklar olsun canım inşallah bomba gibi dönersin canım tatil gerçekten insana iyi geliyor değişik ortamlar huzur veriyor insana a.s:1hug:
CUCUUUMM DÖNÜŞÜN MUHTEŞEM OLACAK HıSSEDEBıLıYORUMyerimseniben
Hayırlı yolculuklar canım bol bol enerji toplayıpta gel
yiğenin sana iyi gelicektir biz seni burda bekliyor olucaz
hayırlı yolculuklar cnm git dağıt kafanı ne güzel çokda özletme kendini kaydirigubbakcemile3
amiinnnn.....:asigim::asigim:
geçmiş olsun canıma.s. rabbim başka dert vermesin...
canım senin adına çok sevindim...hem senin için morelde çok önemli...
yeni tedaviyede başlıyorsun...eminim yumoşlarada bu gezme iyi gelecekdir...
aslında bende bu sıralar bir yerlere gitmeği çok istiyorum...
hemde yanlız kocişi istemiyorum:dilcikar: bazen insanın biraz ayrı kalmayada ihtiyacı oluyor...
bende abimlere mi gitsemCADIARZU
günaydın kızlara.s.
ben dün pazada zeytin satan yerlerde zeytin yağı gördüm...
kola şişelerine koymuşlar...
adam hakiki sıkma zeytin yağı dedi ama ben pek güvenemedim...
ben sormadım ama bana aktaralrda bulunur gibi geldi isterseniz birde onlara sorun...
AYSECıM transferin hayırlı olsun. inşallah bebişlerin tutunur sana. ikimizin tansferi de aynı gün oldu. sonuç da aynı gün. ayın 24'ünde. Dilerim ikimizin de yüzü güler. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
CUCUMM sana da iyi yolculuklar iyi tatiller. :1hug:
SEVGıı canım tebrikler , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :hooray: :teytey:
TULINY canım kedi olaylarını bırak artık :) editlemek zorunda kalıcam :)) :roflol:Herkes bildiği kadar yapsın kaydirigubbakcemile
ASı canını sıkma canım. Senin için çok dua ediyorum. :Saruboceq:
FADıK hakkımızda yazdıkların bizi çok duygulandırdı , çok tatlısın.. :asigim:
EMıNE dilerim sen de bu ay bebişine kavuşursun. :Saruboceq:
Herkese yine tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Herşey gönlünüzce olsun. Yattığım yerden ancak bu kadar yazabildim kusuruma bakmayın kızlar.
[QUOTE=cucu-pete;5679233]abimleri uzun zamandir görmüyorum..
bugün saat 3 te doktorda randevum var,sonrada yola cikicaz,500km..geceye orda oluruz,onlarada sürpriz olucak...
biraz kafa dagitmaya ihtiyacim var kizlar,,gülüyorum konusuyorumda aslinda inanin cok yiprandim bu aralar:çok üzgünüm:
nevrocum hoşgeldin nasılsın bebişler :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:nasıl annelerine iyi bakıyorlarmı ??*
Nevrosky tatlım yiğenlerimiz nasıl iyi dimi bi sorun yoktur inşallah
Dualarım hep seninle ve tabiki ayşeyle ikinizdende müjdeli haber alıcaz inşallah:1hug:
güzel prenses önlük giymek alışveriş demekmiş.. ameliyat önlüğü daha büyük alışveriş herhalde... oooo iyisin hadi gelsin benim hediyelerde delikafadulden delikafadulden petende bugün seninle gelicek ya ondan yanında görmüşsündür.. bi çıt çıkarsın hemen de bana :mymeka:
ooo aymesim sen mağazanın içine düşmüşsün... kaydirigubbakcemile3 senden daha fazla hediye bekliyorum delikafadulden delikafadulden sende yola gidiyormuşsun kısa bir yola aymesim.. hadi iyi yolculuklar iyi gezmeler iyi alışverişler sana beni de unutma delikafadulden delikafadulden delikafadulden
heyy Allah'ım yarabbim mesaj gönderdim desene.. bütün gece merakta bıraktın beni delikafadulden delikafadulden delikafadulden hergün yeni yeni adamlar da ekliyorlar gözetliyorlar bizi zaten.. onlardan bişey var da ben mi görmüyorum diyorum :mymeka: bi daha açık konuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayırlı yolculuklar cücüm.. senağlama iyi eğlenceler sana.. hasretini gider hadi.. ufaklığı ısır ısır koparben bekliyorum seni pc başında kaydirigubbakcemile3
yok kız sevcan bende de oluyor o ağrı arada.. onunla ilgili değil o.. elinle okşa bakalım bi parmağına sertlik geliyor mu ufak ufak.. içim rahat etsin diyorsa git bi görün.. memişlere bişey yapmıyorlar.. korkacak bişey yok.. okşuyooo sadece delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hepinizi öptümmmm şeker fıstık ballar Şeniz nasılsınız? nerde bugün herkes 1 sayfa ilerlemişsiniz.. olmaz ki böyleeeee kaydirigubbakcemile3
şimdi izmirliyim ben zeytin bahçelerimiz var
bizim oralarda pazarlarda hakikiş zeytin yağları öyle cola şişelerinde satılır
rengi yeşil koyu
kokusu keskin tadı genzini yakar gibi yapar hafiften
satan kişi nereliymiş
kendi malı mı sorsan iyi olur
Aktarları bilmiyorum ama pazarlarda bulabilirsiniz sanırım
türkiye de olsam hepinize yollardım ya
tulinimm canım bırakalım şu kedi işiniii
bak nevroo kızmaya başladııı:mymeka:
ceza almanı istememmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
zaten gördük görecegimiziii:roflol::roflol:
güzel prenses önlük giymek alışveriş demekmiş.. ameliyat önlüğü daha büyük alışveriş herhalde... oooo iyisin hadi gelsin benim hediyelerde delikafadulden delikafadulden petende bugün seninle gelicek ya ondan yanında görmüşsündür.. bi çıt çıkarsın hemen de bana :mymeka:
ooo aymesim sen mağazanın içine düşmüşsün... kaydirigubbakcemile3 senden daha fazla hediye bekliyorum delikafadulden delikafadulden sende yola gidiyormuşsun kısa bir yola aymesim.. hadi iyi yolculuklar iyi gezmeler iyi alışverişler sana beni de unutma delikafadulden delikafadulden delikafadulden
heyy Allah'ım yarabbim mesaj gönderdim desene.. bütün gece merakta bıraktın beni delikafadulden delikafadulden delikafadulden hergün yeni yeni adamlar da ekliyorlar gözetliyorlar bizi zaten.. onlardan bişey var da ben mi görmüyorum diyorum :mymeka: bi daha açık konuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayırlı yolculuklar cücüm.. senağlama iyi eğlenceler sana.. hasretini gider hadi.. ufaklığı ısır ısır koparben bekliyorum seni pc başında kaydirigubbakcemile3
yok kız sevcan bende de oluyor o ağrı arada.. onunla ilgili değil o.. elinle okşa bakalım bi parmağına sertlik geliyor mu ufak ufak.. içim rahat etsin diyorsa git bi görün.. memişlere bişey yapmıyorlar.. korkacak bişey yok.. okşuyooo sadece delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hepinizi öptümmmm şeker fıstık ballar Şeniz nasılsınız? nerde bugün herkes 1 sayfa ilerlemişsiniz.. olmaz ki böyleeeee kaydirigubbakcemile3
oyy oyy ne tatlılar yaaa maşallah amiiiinnnnn cucummm :Saruboceq:
Hepimizin böyle cifter cifter melekleri olsun insallahhhhhhh
abimleri uzun zamandir görmüyorum..
nesrincim bende bu incir olayını denemek istiyorum geçen yaz ayvalıktan aldığımız hakiki zeytinyağım var oleyy hemen deneyebilirim hihoyyytYA BENDE SORUŞTURUYORUM ASLINDA AMA HALA BİŞİ YOK
BULAMAZSAK EN KÖTÜ İHTİMAL MARKETTEKİLERLE YAPARIZ...
şimdi izmirliyim ben zeytin bahçelerimiz var
bizim oralarda pazarlarda hakikiş zeytin yağları öyle cola şişelerinde satılır
rengi yeşil koyu
kokusu keskin tadı genzini yakar gibi yapar hafiften
satan kişi nereliymiş
kendi malı mı sorsan iyi olur
Aktarları bilmiyorum ama pazarlarda bulabilirsiniz sanırım
türkiye de olsam hepinize yollardım ya
yaa evet evet gördüm.. tebi tırstım..
nevrocum sen niye geldin yaa .. yatsan dinlensen yaakocişine söylicem heee klava: temem bıraktım gibi yaptım ayrıcana devam ederim ben kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 efferim yavrum ayağını denk alsa iyi olur bi gün kaydırcam çünkü kaydirigubbakcemile3 bak ya sende alışverişi sevmem demişsin.. benim hediyeden hiç bahsetmemişsin aşk olsun laelaelaelaelae delikafadulden delikafadulden
valla aymescik yoldan bahsetmişsin.. başka birşey de dedik hiç kaale almamışsın.. hediye de yazıyor bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kısa bi yolmuş.. istanbuldasın zaten.. bi yerden bi yere gitsen al sana kısa yolculuk kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?