Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arada bir gözükmek lazım kaydirigubbakcemile3 Neyse birazdan çıkıyorum. Rahatlarsın artık lülülülülülü Şeniz

amanda aman yapmıcem bişey aklın kalmasın cicim.. dinlen çıbık.. hala yazıyo bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Arada bir gözükmek lazım kaydirigubbakcemile3 Neyse birazdan çıkıyorum. Rahatlarsın artık lülülülülülü Şeniz

nevrommm...teyzoslarindan meleklerimize selam söyle...simsiki tutunsun annelerine:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayyy icin pirpirdir senin simdi,kiyamam sanaa.
rabbim yüzüne gülsün insallah:Saruboceq:

Tamam canım anladık hediye istiyonyerimseniben
istediğin hediye olsun ben sana alasını alırım canım benimŞeniz

bahsettik ya bea,asagiya bakşutarafagitti
heyecanliyim yaa,kalcadan igne yapicaklar,ne ignesi olakii bu:uhm:
oyyy telledim haa-tatlicadiarzu-

gördüm gördüm utandım dedim yaa canım aaaa delikafadulden delikafadulden
heyecan yapma cücüm .. iğnenin içi değişik hep vuruyorlar zaten.. :1hug: Şeniz

anaccuummmm kız yüzsüzlügünde bukadarı olmazzz pes dogrusuuulülülülülülülülülülülülü
ne istediginide söyledeeee tam olsunn bariii
çekinnme söyleee hadiiii:roflol::roflol::roflol:

anladım ben seniii... kıskandın.. sende pazardan al bişeyler hadeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yabangülü geçmiş olsun.
aynı şey bende de oluyo arada.
bıçak saplanır gibi oluyo göğsüme.
göğüs sıkışması oluyo.
bu kitle olduğunun belirtisimiymiş?

sağol canım.yok canım benim elime gelen kitle var o yüzden.sol olsa kalp diyecem ama sağda.ağrı yapıyor adet olayım doktora gidecem.gerçi hep gidecem diyorum ama gitmiyorum çünkü çok korkuyorum..

benim gördüğüm tulinin dediğine benziyordu:1rolleyes:ama burası istanbul herkese güvenemiyorsun...
ağzı açık ambalajlı olmadığı için almak istemedim...
sizin ora güvenilir olura.sçünkü kendi imalatları.....

hoşgeldim bitanema.s.Şenizkendine iyi bak canımŞeniz
canım sıkılıyorsa mesajları oku biizmle ol ama bece cevap yazma bitanem....
biz seni yanlış anlamayız:1hug:
gerçekten yatarak yazı yazmak insanı çok yoruyor....

Fadikçim teşekkür ederim canım ben bu sene hastalıklardan kurtulamadım bi türlü. İnşallah kısa sürer. Sen nasıl oldun dün pek keyfin yoktu bugün daha iyisindir inşallah:1hug:
sağol canıma.s.
bugün daha iyyima.s
biliyorsunuz 2 gündür evde hiç temizlik yapmadım
şimdide acısını çekeyim birazkaydirigubbakcemile3
temizlik yapıyorum :bbo:bu günde elimi bir şeye sürmesen gerçekten evi b..k götürecedktikaydirigubbakcemile3

tünaydıııınnnn pamuk şekerleriiiiiii topiğin uykucusu henüz yeni teşrif ettiler mirmirmirmir

canım her zaman dualarımızdasın sende allaha emanet ol tatlım yeğenlerimize de iyi bakın :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Fadikçim teşekkür ederim canım ben bu sene hastalıklardan kurtulamadım bi türlü. İnşallah kısa sürer. Sen nasıl oldun dün pek keyfin yoktu bugün daha iyisindir inşallah:1hug:
geçmiş olsun aymescim sen kocişe bakmışsın birazda o sana baksın yerimseniben
enerji lazım enerjiiiiii delikafadulden

çok sağol aymesim çok sağol bende herşey alırım diyene kadar.. istemem daha da bişey Şeniz öpücükten başkaaaa delikafadulden delikafadulden

hımm anladım farklılıkvar demekki
zeytin çeşidinden olabilir
ayrıca bir manisalıyla haytta zeytin tartışmam
ben en iyi tadından anlıyorum ama tecrübe lazım

aymes+, BTRKLC+, canzi3445, Ceylin_naz+, cucu-pete+, derinxby, Fadik+, nevrosky+, nur krp, ozlem82do+, sevcangoksel+, tuliny+, yabangülüm.+, ZAMBAK 3+, zeliş82
herkeslere tunaydınnnnnnnna.s.Şeniz
nevrom 3 melek suan senle ınsallah hepde saglıkla kalacaklar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
3 melek annesıne sımsıkı tutunurlar hıc bırakmazlar..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
3 kısılık aılen şimdı 6 kısı oldunuz
kalabalık bır aıle oldunuz şimdıden
aysem ınsallah bu son olur..bebıslerın sımsıkı tutunur :ecrin_bebek:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sevgıı tebrık ederım bebegın saglıkla gelsın:CüvCüv:

doğru diyosun fadiğim.. orası istanbul.. hiç belli olmaz neye ne konduğu.. yakın olsakta versem sizlere 1 er kilo ama uzak ki :1no2:

hımm anladım farklılıkvar demekki
zeytin çeşidinden olabilir
ayrıca bir manisalıyla haytta zeytin tartışmam
ben en iyi tadından anlıyorum ama tecrübe lazım

ben bunu iyi mi kötü mü dedin anlamadım nur kaydirigubbakcemile3 de bakem nasıl dedin kaydirigubbakcemile3

Tünaydın talımm hoşgeldin a.s.

ben çıktımm tekrar gelirimmm
yabangülümm kara kaşlım kara gözlümmm
ihmal etme gögsünü dr git enkısa zamandaa:teselli:

tulınn ben gelene kadar rahat dur yaramazlık yapma tamammııklava:klava:kötükedihüso

aa rapunzell gelmişş hoşgeldinn canımm nasılsınnn
sporr nasıl gidiyorrrŞeniz

Ya kızlar size bişey sorucam.
Şu alt tarafta online olan kişileri gördüğümüz yer varya.
Orda bazılarının isimlerinin yanında + işareti var, bazılarında yok.
Bu + işareti ne anlama geliyo şekerler.

sağol aymesim aldım kabul etttim bende seni öpem Şeniz Şeniz

rapunzelim hoşgeldin.. nassın iyisin kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…