Arada bir gözükmek lazım kaydirigubbakcemile3 Neyse birazdan çıkıyorum. Rahatlarsın artık lülülülülülü Şeniz
Arada bir gözükmek lazım kaydirigubbakcemile3 Neyse birazdan çıkıyorum. Rahatlarsın artık lülülülülülü Şeniz
zambakım pazarda alışverişin nesini yorumlucam.. kesin aç yattın sen delikafadulden yap alışverişini dön çabık delikafadulden delikafadulden
valla aymescik yoldan bahsetmişsin.. başka birşey de dedik hiç kaale almamışsın.. hediye de yazıyor bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kısa bi yolmuş.. istanbuldasın zaten.. bi yerden bi yere gitsen al sana kısa yolculuk kaydirigubbakcemile3
bahsettik ya bea,asagiya bakşutarafagitti
heyecanliyim yaa,kalcadan igne yapicaklar,ne ignesi olakii bu:uhm:
oyyy telledim haa-tatlicadiarzu-
anaccuummmm kız yüzsüzlügünde bukadarı olmazzz pes dogrusuuulülülülülülülülülülülülü
ne istediginide söyledeeee tam olsunn bariii
çekinnme söyleee hadiiii:roflol::roflol::roflol:
yabangülü geçmiş olsun.
aynı şey bende de oluyo arada.
bıçak saplanır gibi oluyo göğsüme.
göğüs sıkışması oluyo.
bu kitle olduğunun belirtisimiymiş?
şimdi izmirliyim ben zeytin bahçelerimiz var
bizim oralarda pazarlarda hakikiş zeytin yağları öyle cola şişelerinde satılır
rengi yeşil koyu
kokusu keskin tadı genzini yakar gibi yapar hafiften
satan kişi nereliymiş
kendi malı mı sorsan iyi olur
Aktarları bilmiyorum ama pazarlarda bulabilirsiniz sanırım
türkiye de olsam hepinize yollardım ya
benim gördüğüm tulinin dediğine benziyordu:1rolleyes:ama burası istanbul herkese güvenemiyorsun...hepsi bir olmuyor nurcum.. bende manisalıyım.. babaannemin zeytinleri var.. ama onun yağları çiçek yağı renginden biraz koyu çıkıyor.. sanırım zeytinin çeşidinden kaynaklanıyor.. kola şişelerinde satıldığı doğru ama.. burda pazarlarda da öyle..
hoşgeldim bitanema.s.Şenizkendine iyi bak canımŞenizİnşallah iyidirler canlarım. :asigim: Allaha emanet ettim onları. İyi olduklarını temenni ediyorum. :1rolleyes: Eşim bana , ben de onlara bakıyorum. :asigim: Onlar da beni üzmeyecekler inşallah. :Saruboceq: Bir de sizlerin duaları var. en büyük yardımcımız. :Saruboceq:
sağol canıma.s.Fadikçim teşekkür ederim canım ben bu sene hastalıklardan kurtulamadım bi türlü. İnşallah kısa sürer. Sen nasıl oldun dün pek keyfin yoktu bugün daha iyisindir inşallah:1hug:
canım her zaman dualarımızdasın sende allaha emanet ol tatlım yeğenlerimize de iyi bakın :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:İnşallah iyidirler canlarım. :asigim: Allaha emanet ettim onları. İyi olduklarını temenni ediyorum. :1rolleyes: Eşim bana , ben de onlara bakıyorum. :asigim: Onlar da beni üzmeyecekler inşallah. :Saruboceq: Bir de sizlerin duaları var. en büyük yardımcımız. :Saruboceq:
geçmiş olsun aymescim sen kocişe bakmışsın birazda o sana baksın yerimsenibenFadikçim teşekkür ederim canım ben bu sene hastalıklardan kurtulamadım bi türlü. İnşallah kısa sürer. Sen nasıl oldun dün pek keyfin yoktu bugün daha iyisindir inşallah:1hug:
hepsi bir olmuyor nurcum.. bende manisalıyım.. babaannemin zeytinleri var.. ama onun yağları çiçek yağı renginden biraz koyu çıkıyor.. sanırım zeytinin çeşidinden kaynaklanıyor.. kola şişelerinde satıldığı doğru ama.. burda pazarlarda da öyle..
çok sağol aymesim çok sağol bende herşey alırım diyene kadar.. istemem daha da bişey Şeniz öpücükten başkaaaa delikafadulden delikafadulden
benim gördüğüm tulinin dediğine benziyordu:1rolleyes:ama burası istanbul herkese güvenemiyorsun...
ağzı açık ambalajlı olmadığı için almak istemedim...
sizin ora güvenilir olura.sçünkü kendi imalatları.....
sağol canıma.s.
bugün daha iyyima.s
biliyorsunuz 2 gündür evde hiç temizlik yapmadım
şimdide acısını çekeyim birazkaydirigubbakcemile3
temizlik yapıyorum :bbo:bu günde elimi bir şeye sürmesen gerçekten evi b..k götürecedktikaydirigubbakcemile3
hımm anladım farklılıkvar demekki
zeytin çeşidinden olabilir
ayrıca bir manisalıyla haytta zeytin tartışmam
ben en iyi tadından anlıyorum ama tecrübe lazım
aymes+, BTRKLC+, canzi3445, Ceylin_naz+, cucu-pete+, derinxby, Fadik+, nevrosky+, nur krp, ozlem82do+, sevcangoksel+, tuliny+, yabangülüm.+, ZAMBAK 3+, zeliş82
herkeslere tunaydınnnnnnnna.s.Şeniz
nevrom 3 melek suan senle ınsallah hepde saglıkla kalacaklar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
3 melek annesıne sımsıkı tutunurlar hıc bırakmazlar..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
3 kısılık aılen şimdı 6 kısı oldunuz
kalabalık bır aıle oldunuz şimdıden
aysem ınsallah bu son olur..bebıslerın sımsıkı tutunur:ecrin_bebek:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sevgıı tebrık ederım bebegın saglıkla gelsın:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?