Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rapunzelim canım günaydın Şeniz canım keyifler nasıllllll:1hug:

nevro ve ayşecim canlarım hayırlı olsun.umarım 12 gün sonra halay çekeriz çifter çifter:sm_cool:

sevcanım o artılı olanlar senin arkidişinde ondan öyle göstertiyooo a.s.

sevcan işin yok herhalde senin.. sitenin orasına burasına göz diktin kaydirigubbakcemile3 bende de yok + niye söyle şimdi kaydirigubbakcemile3 taktım hadi bakem kaydirigubbakcemile3 zambak dur kız o + sende niye varrrrrr ....

evet sevcancımm benimde dikkatimi çektii
bazen benimdede oluyor ama şuan yokkk
tulinn yorumlarını bekliyoruzzzz
saygılarrr....

çok sağol ceylincim Şeniz zambak bak dedi ceyllin dedi .. arkadaşın diyeymiş o artılar.. sende benden bi artı aldın hadi yine iyisin kaydirigubbakcemile3

nesrincim bende bu incir olayını denemek istiyorum geçen yaz ayvalıktan aldığımız hakiki zeytinyağım var oleyy hemen deneyebilirim hihoyyyt

ceylincim hadi iyisin sen hakiki zeytinyağında varmışşş:smiley-cool:bi dene bakalım ne olacak...

aymes+, BTRKLC+, canzi3445, Ceylin_naz+, cucu-pete+, derinxby, Fadik+, nevrosky+, nur krp, ozlem82do+, sevcangoksel+, tuliny+, yabangülüm.+, ZAMBAK 3+, zeliş82
herkeslere tunaydınnnnnnnna.s.Şeniz

bana tünaydın demek yok mu?:çok üzgünüm:

Ya kızlar size bişey sorucam.
Şu alt tarafta online olan kişileri gördüğümüz yer varya.
Orda bazılarının isimlerinin yanında + işareti var, bazılarında yok.
Bu + işareti ne anlama geliyo şekerler.

canım + işareti senin arkadaş olduğun kişi anlamında.yani senin arkadaş listende kayıtlı olanlar

.. nassın iyisin kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

dipppçççiiiikkkk ggiibbiiisinnn yavvrummm,kuzummm

sevcan işin yok herhalde senin.. sitenin orasına burasına göz diktin kaydirigubbakcemile3 bende de yok + niye söyle şimdi kaydirigubbakcemile3 taktım hadi bakem kaydirigubbakcemile3 zambak dur kız o + sende niye varrrrrr ....

kız tulinn sende varrr bende yokkk

he he tulincimmm kaçar mı heç sevcanın gözündennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaş listenizde olan kişilerde + işareti var kızlarrrsırnaşık şey

ya liste diyince aşağıda online olunan kişilere baktığımda ben en baştayım sonradan çaktımki herkes kendi en başta dimi. bende diyorum beni niye en başa almışlar hep diye:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin rapunzeeellll a.s.
güle güle zambakkkk :a015:

evet nesrinim hemen denemek lazım ne bulursak yapıyoruz sonumuz hayır ola delikafadulden

zambak yavrum benim kendimde de yok kıskanma kaydirigubbakcemile3

casperrrrr hoşgeldin... sidelya henüz gelmedi canım.. sana iyi dersler.. boğul muhasebenin içinde kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar ne var ne yok? Benim gene kızıneşim kalkmış karnımı sardırdım,ağrıyıp duruyodu.

Sidelya yokmu? bugün test yaptıracaktı....

çok sağol ceylincim Şeniz zambak bak dedi ceyllin dedi .. arkadaşın diyeymiş o artılar.. sende benden bi artı aldın hadi yine iyisin kaydirigubbakcemile3

haaa tamamm anladımmmm
ya ben herkese rep veremiyorumm nedenn pekiii
slm kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım hoşgeldinn nasılsınn bakalımm
sınavın varmışş allah yardımcın olsunnn

Tünaydın talımm hoşgeldin a.s.
tesk ederım aymesım ..sanada gecmıs olsun ayrıcaa.s.Şeniz
aymesım zıyraetcı mesajıma yazın..bugunlerde cok yogun gecırıyorum zamanımı...
evde durmak strese sokuyor benı..bende careyı boyle buldum...bugun evdeyım..amakaydirigubbakcemile3

zambakım spor guzel gıdıyor..cok yorucu..
evde oturmaktan vucut sertlesmıs...ama en cok pılatesı sevıyorum..
bagırsak hareket yaptırıyor hoca:roflol::roflol:
kılo vemedım daha:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yedıklerımıde dıkkat dıyoorum ama..yok bu kılo bende kaldı anlasılan...
bebekle 68 dım gercı suan 66 dayım ama...:1ninca::1ninca:
kılo vermesem akapunktur..en guzel kılo verdırıcı yontem..
o da cok pahalı gercı:çok üzgünüm:
Nevrocum hoş geldin.a.s.Şeniz

Rapunzelim sende hoş geldin...a.s.Şeniz

tesk ederım sevcancımm...

sağol aymesim aldım kabul etttim bende seni öpem Şeniz Şeniz

rapunzelim hoşgeldin.. nassın iyisin kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

ıyım canımcım....adet olmayı beklıyorum:jeyyar::jeyyar:
sızler boyle calısrken ben bos gecırıyorum gunlerı
daha senden dersde alcam kedıler felan
bu arada sen hıc yorulmuyonmu...sabah aksam ne zaman acsam burdasın...
ıyı yapıyonda kocısını ıhmal etmedelikafaduldendelikafadulden
bıde topık bos kalmıyor..nevronun emanetı bu topık..bı ara kılıdı sabısızdaydı şimdı san gectı sanırsım bu anahtardelikafadulden

hoşgeldin gayee... geçmiş olsun.. ovmadı mı kimse yerine getirsin.. sidelya yok dahaa..

Merhaba arkadaşlar ne var ne yok? Benim gene kızıneşim kalkmış karnımı sardırdım,ağrıyıp duruyodu.

Sidelya yokmu? bugün test yaptıracaktı....

geçmiş olsun tatlım ama anlamadım niye sardın karnını :uhm:
sidelya henüz gelmedi bende merak ediyorum hamismi diyeedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…