aymes+, BTRKLC+, canzi3445, Ceylin_naz+, cucu-pete+, derinxby, Fadik+, nevrosky+, nur krp, ozlem82do+, sevcangoksel+, tuliny+, yabangülüm.+, ZAMBAK 3+, zeliş82
herkeslere tunaydınnnnnnnna.s.Şeniz
nevrom 3 melek suan senle ınsallah hepde saglıkla kalacaklar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
3 melek annesıne sımsıkı tutunurlar hıc bırakmazlar..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
3 kısılık aılen şimdı 6 kısı oldunuz
kalabalık bır aıle oldunuz şimdıden
aysem ınsallah bu son olur..bebıslerın sımsıkı tutunur:ecrin_bebek:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sevgıı tebrık ederım bebegın saglıkla gelsın:CüvCüv:
Ya kızlar size bişey sorucam.
Şu alt tarafta online olan kişileri gördüğümüz yer varya.
Orda bazılarının isimlerinin yanında + işareti var, bazılarında yok.
Bu + işareti ne anlama geliyo şekerler.
nesrincim bende bu incir olayını denemek istiyorum geçen yaz ayvalıktan aldığımız hakiki zeytinyağım var oleyy hemen deneyebilirim hihoyyyt
aymes+, BTRKLC+, canzi3445, Ceylin_naz+, cucu-pete+, derinxby, Fadik+, nevrosky+, nur krp, ozlem82do+, sevcangoksel+, tuliny+, yabangülüm.+, ZAMBAK 3+, zeliş82
herkeslere tunaydınnnnnnnna.s.Şeniz
Ya kızlar size bişey sorucam.
Şu alt tarafta online olan kişileri gördüğümüz yer varya.
Orda bazılarının isimlerinin yanında + işareti var, bazılarında yok.
Bu + işareti ne anlama geliyo şekerler.
.. nassın iyisin kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
sevcan işin yok herhalde senin.. sitenin orasına burasına göz diktin kaydirigubbakcemile3 bende de yok + niye söyle şimdi kaydirigubbakcemile3 taktım hadi bakem kaydirigubbakcemile3 zambak dur kız o + sende niye varrrrrr ....
sevcan işin yok herhalde senin.. sitenin orasına burasına göz diktin kaydirigubbakcemile3 bende de yok + niye söyle şimdi kaydirigubbakcemile3 taktım hadi bakem kaydirigubbakcemile3 zambak dur kız o + sende niye varrrrrr ....
çok sağol ceylincim Şeniz zambak bak dedi ceyllin dedi .. arkadaşın diyeymiş o artılar.. sende benden bi artı aldın hadi yine iyisin kaydirigubbakcemile3
slm kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tesk ederım aymesım ..sanada gecmıs olsun ayrıcaa.s.ŞenizTünaydın talımm hoşgeldin a.s.
ben çıktımm tekrar gelirimmm
yabangülümm kara kaşlım kara gözlümmm
ihmal etme gögsünü dr git enkısa zamandaa:teselli:
tulınn ben gelene kadar rahat dur yaramazlık yapma tamammııklava: klava:kötükedihüso
aa rapunzell gelmişş hoşgeldinn canımm nasılsınnn
sporr nasıl gidiyorrrŞeniz
Nevrocum hoş geldin.a.s.Şeniz
Rapunzelim sende hoş geldin...a.s.Şeniz
sağol aymesim aldım kabul etttim bende seni öpem Şeniz Şeniz
rapunzelim hoşgeldin.. nassın iyisin kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
Merhaba arkadaşlar ne var ne yok? Benim gene kızıneşim kalkmış karnımı sardırdım,ağrıyıp duruyodu.
Sidelya yokmu? bugün test yaptıracaktı....
hoşgeldin rapunzeeellll a.s.
güle güle zambakkkk :a015:
evet nesrinim hemen denemek lazım ne bulursak yapıyoruz sonumuz hayır ola delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?