nesrinsavas, aymes+, canzi3445+, casper33+, Ceylin_naz+, Fadik+, minos+, nur krp+, ozlem82do+, rapunzell_82+, tuliny+, ZAMBAK 3+
hepiniz benim arkadaş listemde varmışsınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zambak yavrum benim kendimde de yok kıskanma kaydirigubbakcemile3
casperrrrr hoşgeldin... sidelya henüz gelmedi canım.. sana iyi dersler.. boğul muhasebenin içinde kaydirigubbakcemile3
tesk ederım aymesım ..sanada gecmıs olsun ayrıcaa.s.Şeniz
aymesım zıyraetcı mesajıma yazın..bugunlerde cok yogun gecırıyorum zamanımı...
evde durmak strese sokuyor benı..bende careyı boyle buldum...bugun evdeyım..amakaydirigubbakcemile3
[Ok canım tamam oraya yazarım.
Sağol bu arada grip oldum yine ne yazıkki
rapunzel kız ben kolay çıkmıyorum burdan kaydirigubbakcemile3 adamceğizim de ecük kızıyor ama açık bırakıp ona bırakıyorum pc yi kaydirigubbakcemile3 kedi deme sakın kedi yok artık.. miavv de anlarım ben.. nevrom kızdı.. öyle bir hayvan yok artık.. kuruttum nesillerini delikafadulden delikafadulden iyi vakit geçiriyorum burda yaaa.. kimsem yok ki izmirdeeeeee yalnızım ki ben burdaaaa ... ağlıcam ama niye aklıma getirdin kii delikafadulden
kedi yokmu artık. :uhm: sabah bizim kapıda varmış kız unutmuşsun bunu burada
nisan ayı acaba hangi hayvanların ayı birazda onlara takılırdıkkkk
nevrommm...teyzoslarindan meleklerimize selam söyle...simsiki tutunsun annelerine:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayyy icin pirpirdir senin simdi,kiyamam sanaa.
rabbim yüzüne gülsün insallah:Saruboceq:
benim gördüğüm tulinin dediğine benziyordu:1rolleyes:ama burası istanbul herkese güvenemiyorsun...
ağzı açık ambalajlı olmadığı için almak istemedim...
sizin ora güvenilir olurçünkü kendi imalatları.....
hoşgeldim bitanema.s.kendine iyi bak canımŞeniz
canım sıkılıyorsa mesajları oku biizmle ol ama bece cevap yazma bitanem....
biz seni yanlış anlamayız:1hug:
gerçekten yatarak yazı yazmak insanı çok yoruyor....
sağol canıma.s.
bugün daha iyyima.s
biliyorsunuz 2 gündür evde hiç temizlik yapmadım
şimdide acısını çekeyim birazkaydirigubbakcemile3
temizlik yapıyorum :bbo:bu günde elimi bir şeye sürmesen gerçekten evi b..k götürecedktikaydirigubbakcemile3
tünaydıııınnnn pamuk şekerleriiiiiii topiğin uykucusu henüz yeni teşrif ettiler mirmirmirmir
canım her zaman dualarımızdasın sende allaha emanet ol tatlım yeğenlerimize de iyi bakın :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
geçmiş olsun aymescim sen kocişe bakmışsın birazda o sana baksın yerimseniben
enerji lazım enerjiiiiii delikafadulden
nevrom gelmiş hoşgelmiş
aymes+, BTRKLC+, canzi3445, Ceylin_naz+, cucu-pete+, derinxby, Fadik+, nevrosky+, nur krp, ozlem82do+, sevcangoksel+, tuliny+, yabangülüm.+, ZAMBAK 3+, zeliş82
herkeslere tunaydınnnnnnnna.s.Şeniz
nevrom 3 melek suan senle ınsallah hepde saglıkla kalacaklar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
3 melek annesıne sımsıkı tutunurlar hıc bırakmazlar..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
3 kısılık aılen şimdı 6 kısı oldunuz
kalabalık bır aıle oldunuz şimdıden
aysem ınsallah bu son olur..bebıslerın sımsıkı tutunur:ecrin_bebek:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sevgıı tebrık ederım bebegın saglıkla gelsın:CüvCüv:
Nevrocum hoş geldin.a.s.Şeniz
Rapunzelim sende hoş geldin...a.s.Şeniz
rapunzelim canım günaydın Şeniz canım keyifler nasıllllll:1hug:
nevro ve ayşecim canlarım hayırlı olsun.umarım 12 gün sonra halay çekeriz çifter çifter:sm_cool:
nevrommm hoşgeldin cnm iyisindir inşallah sen dinlenmeye devam et tatlım merak etme buraları kaydirigubbakcemile3
olabülür nisan ayının hayvanı yeni olduğundan nevroda biişey demez hem .. o kelimeyi kullanmıyoruz artıkın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 araştırıyorum sen kafanı yorma kaydirigubbakcemile3
rapunzelim canım günaydın Şeniz canım keyifler nasıllllll:1hug:
nevro ve ayşecim canlarım hayırlı olsun.umarım 12 gün sonra halay çekeriz çifter çifter:sm_cool:
bana tünaydın demek yok mu?:çok üzgünüm:
ceylıncım cok saol...hoşgeldin rapunzeeellll a.s.
güle güle zambakkkk :a015:
evet nesrinim hemen denemek lazım ne bulursak yapıyoruz sonumuz hayır ola delikafadulden
rapunzel kız ben kolay çıkmıyorum burdan kaydirigubbakcemile3 adamceğizim de ecük kızıyor ama açık bırakıp ona bırakıyorum pc yi kaydirigubbakcemile3 kedi deme sakın kedi yok artık.. miavv de anlarım ben.. nevrom kızdı.. öyle bir hayvan yok artık.. kuruttum nesillerini delikafadulden delikafadulden iyi vakit geçiriyorum burda yaaa.. kimsem yok ki izmirdeeeeee yalnızım ki ben burdaaaa ... ağlıcam ama niye aklıma getirdin kii delikafadulden
o zaman o adamları nevro koydu. baksana sesleri duydum geldim diyor
nevro seni gözetliyo:roflol::roflol::roflol:
casperım sevımlı hayaletım sanada sınavında basarılar....
bak şimdı senı gorunce mersın aklıma geldı...:icecream:
gecen yıl tatıle gıdemedık...bu senede uzak yerlere gıdemıyecez sanırım..yazın 1 hafta mersındeyız.ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?