Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rapunzel kız ben kolay çıkmıyorum burdan kaydirigubbakcemile3 adamceğizim de ecük kızıyor ama açık bırakıp ona bırakıyorum pc yi kaydirigubbakcemile3 kedi deme sakın kedi yok artık.. miavv de anlarım ben.. nevrom kızdı.. öyle bir hayvan yok artık.. kuruttum nesillerini delikafadulden delikafadulden iyi vakit geçiriyorum burda yaaa.. kimsem yok ki izmirdeeeeee yalnızım ki ben burdaaaa ... ağlıcam ama niye aklıma getirdin kii delikafadulden

zambak yavrum benim kendimde de yok kıskanma kaydirigubbakcemile3

casperrrrr hoşgeldin... sidelya henüz gelmedi canım.. sana iyi dersler.. boğul muhasebenin içinde kaydirigubbakcemile3

hakkatten boğuldu yani. işim muhasebe bide nefret ederdimki muhasebeden içine düştüm iyice. eşimde muhasebeci sohbetlerimizin çoğu muhasebe dersler muhasebe ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bağıramda rahatlyayım biraz ya

kedi yokmu artık. :uhm: sabah bizim kapıda varmış kız unutmuşsun bunu burada
nisan ayı acaba hangi hayvanların ayı birazda onlara takılırdıkkkk

nevrommm hoşgeldin cnm iyisindir inşallah sen dinlenmeye devam et tatlım merak etme buraları kaydirigubbakcemile3

kedi yokmu artık. :uhm: sabah bizim kapıda varmış kız unutmuşsun bunu burada
nisan ayı acaba hangi hayvanların ayı birazda onlara takılırdıkkkk

olabülür nisan ayının hayvanı yeni olduğundan nevroda biişey demez hem .. o kelimeyi kullanmıyoruz artıkın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 araştırıyorum sen kafanı yorma kaydirigubbakcemile3

nevrommm...teyzoslarindan meleklerimize selam söyle...simsiki tutunsun annelerine:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayyy icin pirpirdir senin simdi,kiyamam sanaa.
rabbim yüzüne gülsün insallah:Saruboceq:

nevrom gelmiş hoşgelmiş

Nevrocum hoş geldin.a.s.Şeniz

Rapunzelim sende hoş geldin...a.s.Şeniz

rapunzelim canım günaydın Şeniz canım keyifler nasıllllll:1hug:

nevro ve ayşecim canlarım hayırlı olsun.umarım 12 gün sonra halay çekeriz çifter çifter:sm_cool:

nevrommm hoşgeldin cnm iyisindir inşallah sen dinlenmeye devam et tatlım merak etme buraları kaydirigubbakcemile3

Canlarımm Allah hepinizden razı olsunn. Ben mesajlarınızı girip okuyorum arada zaten. Yazamıyorum , yatarak zor oluyor. Çok iyisiniz , çok tatlısınız. İnşallah güzel haberlerinizi alırız tez zamanda. herkesin yüzü güler inşallah.. Allaha emanet olun canlarım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Aminnnn diyorum hepsineeeeee. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Aslında gelmeyecektim de kedi viyaklamaları duydum. lülülülülülü Dedim tulıny iş başında galiba. Ondan koşuverdim. :roflol: :roflol:

nevromm seni çok özledim.. yavruların meleklerin sana tutunurlar inşallah...

dualarım sizlerle bitanem ben yine adet oldum... 13.03.2009 adet tarihim...

öpüyorum canlarım sizi...

olabülür nisan ayının hayvanı yeni olduğundan nevroda biişey demez hem .. o kelimeyi kullanmıyoruz artıkın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 araştırıyorum sen kafanı yorma kaydirigubbakcemile3

o zaman o adamları nevro koydu. baksana sesleri duydum geldim diyor

nevro seni gözetliyo:roflol::roflol::roflol:

rapunzelim canım günaydın Şeniz canım keyifler nasıllllll:1hug:

nevro ve ayşecim canlarım hayırlı olsun.umarım 12 gün sonra halay çekeriz çifter çifter:sm_cool:

ablam keyıfler ıyı nasıl olsun....hayat devam edıyor ıste...
sen asılsın bakalım...asılma ne zamandı..

bana tünaydın demek yok mu?:çok üzgünüm:

nesrınım kopyala ypıstı mısalı:1ninca::1ninca:
sanada tunaydın..az kaldı kocısne hazırıklar yapıldımı:jeyyar:

hoşgeldin rapunzeeellll a.s.
güle güle zambakkkk :a015:

evet nesrinim hemen denemek lazım ne bulursak yapıyoruz sonumuz hayır ola delikafadulden
ceylıncım cok saol...
bu aralar bu yenılen alternatıf cok fena..onceden bana soylerlerdı bek ıcın..şimdıde amelıyat sonrası bıseyler yee dıyorlar..sanırım kurtulamayacagız bu bıtkısel seyleren:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
banada ablam karsım olan kına kokulu toz almıs...vucutta ne kadr ıltıhap var..bebekden kalan parcalar varsa temızlesın dıye...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hemde kılo verıyomusun bunla...
ama tadı ıgrenc...yıyemıyorum..yedım dıyom kandırıyom..hehe duymasın oo

taam mıyav dıyecem..nevroda bısey demısmıdırkı...kaydirigubbakcemile2
konuyla ılgılı bılgılendırıyorsun bızı..yardımcı ureme teknıklerıdelikafadulden
aglatdımmı senı canım benım...ozur dılerım gel opeyyimde barısalımŞenizŞeniz
sen hep burda kal saka bbır yana..topık senlenıyor..şen kadınsın..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

tüp bebek yaptıracağım zaman şu bilgisayara bir çare bulmam lazım o zamana kadar.hem yatıp hem yazmak için. zor olur kucakta yazmak bebişide tehlikeye tmamak lazım. tavana bağlayıp sarkıtsak olmazmıki .neyse ben biraz dşünem kzlar bunada çere buluruz biz bizden kaçmaz yeni icadımız tavandan asılı laptop

o zaman o adamları nevro koydu. baksana sesleri duydum geldim diyor

nevro seni gözetliyo:roflol::roflol::roflol:

demi olabülür o da .. adamlar beleşe durmaz orda zaten.. ben demiyorum ki artık o k....... kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

neyse bir geldim çenem düştü gidemiyorumda. biraz kk havası iyi geldi. ciğerlerime kadar çektim bu akşama kadar götürür kıar beni akşama oksijenim bittiğinde gene gelirim byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

casperım sevımlı hayaletım sanada sınavında basarılar....
bak şimdı senı gorunce mersın aklıma geldı...:icecream:
gecen yıl tatıle gıdemedık...bu senede uzak yerlere gıdemıyecez sanırım..yazın 1 hafta mersındeyız.ınsallah...

hehehe casper öyle bir icat var zaten gördüm nette... koyayım desem nevro beni uzun süre banlıcak :roflol: :roflol:

ağlamadım rapunzelim hehehe bende seni öpemmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz çok mu öptüm olsun :roflol:

canım ya adeti bekliyorum yine nedense:roflol:
adetin 2/3.günü iğnelerini al gel dedi.a.s
umarım hayırlısı neyse o olur hakkımızda :Saruboceq:
artık şu bu demekten sıkıldım.
zaten son kez tedavim sonrası allah kerim

sağol canım.sen nerdesin yakın dedin.

bekleriz canım benim buralara yolun düştüğünde :1hug:

şakkıdıSelam kızlar 2 gündür evde yoktumm güzel kafamı dinledim evden uzakk ohhhhsositosositosositosositogeçmişi hiç okuyamadımm :) nevomm canım benimmm hayırlıı olsun canımm şuan meleklerinn seninleee sımsıkıı tutunsunlarr inşallahhhh.Dualarımm seninleeee inşallahh nevomm annee olucakk halayınıoı çekicezzz:1rolleyes::teytey::teytey:

merhaba kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir....nevrocum inşallah meleklerin seni hiç bırakmazlar...yakında senden çok iyi haberler duyarız inşallah hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…