hehehe casper öyle bir icat var zaten gördüm nette... koyayım desem nevro beni uzun süre banlıcak :roflol: :roflol:
ağlamadım rapunzelim hehehe bende seni öpemmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz çok mu öptüm olsun :roflol:
beter ablacım hakkında hayırlısı olsun.. Şeniz
senin şu avatarında resimden kalır yanın yok kendi resmini koyda kadın görelim yerimseniben kimdi o kadın adını da hatırlayamadım zaten fisfisfis
Hoşgeldin balböcüğüm .. iyi dinlendin ohh .. hepimiz bıraktığın gibiyiz... Şeniz
canım ya adeti bekliyorum yine nedense:roflol:
adetin 2/3.günü iğnelerini al gel dedi.a.s
umarım hayırlısı neyse o olur hakkımızda :Saruboceq:
artık şu bu demekten sıkıldım.
zaten son kez tedavim sonrası allah kerim
cnmmm nasılsın görüşemedik bu ara bekleyince gelmez zaten bu kırmızılar bi an evvel başlarsın inşallah tedavine kaydirigubbakcemile3
tüp bebek yaptıracağım zaman şu bilgisayara bir çare bulmam lazım o zamana kadar.hem yatıp hem yazmak için. zor olur kucakta yazmak bebişide tehlikeye tmamak lazım. tavana bağlayıp sarkıtsak olmazmıki .neyse ben biraz dşünem kzlar bunada çere buluruz biz bizden kaçmaz yeni icadımız tavandan asılı laptop
hehehe casper öyle bir icat var zaten gördüm nette... koyayım desem nevro beni uzun süre banlıcak :roflol: :roflol:
ağlamadım rapunzelim hehehe bende seni öpemmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz çok mu öptüm olsun :roflol:
Canlarım güzel dilek ve dualarınız için teşekkürler. a.s. Okuyamıyorum haliyle. Ama hissediyorum hepsini. Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: Allah gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin ve tez zamanda versin inşallah. :Saruboceq: Hepinizi öpüyorummm. Şeniz Allaha emanet olun.. a.s.
Miniklerimi Allaha emanet ettim. :asigim: İnşallah hepsini bağışlar. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Onları çok seviyorum. :asigim:
canım ya adeti bekliyorum yine nedense:roflol:
adetin 2/3.günü iğnelerini al gel dedi.a.s
umarım hayırlısı neyse o olur hakkımızda :Saruboceq:
artık şu bu demekten sıkıldım.
zaten son kez tedavim sonrası allah kerim
kayserıdeyım ben arabayla 3,5 saat..gelcem ınsallah..kızkaesı sılıfke felan yapcaz..sağol canım.sen nerdesin yakın dedin.
bekleriz canım benim buralara yolun düştüğünde :1hug:
ilahi tulin ya güldürdün beni şimcik yaaaaaaaaaa rabbimde seni güldürsün gül yüzünü
canım bu madonna bacu söz kendi resmimi koycam.a.s.
belkıde gelmez adetın ablam..hayırlıs ınsalllah..
dogrudur...bazı seyllerı bılmeden yasamak maalesfkı
sıkyor..ben ne zamn adet oolcam
kayserıdeyım ben arabayla 3,5 saat..gelcem ınsallah..kızkaesı sılıfke felan yapcaz..
bende bı ara senın resmın sanıyordum..cok benzıyosun :icecream:
gidicem ama gidemiyorumm niyeyseee
bizim gelin neslin nasılsınn
şafagın azalmışşşsırnaşık şey:jeyyar:
canım maşllah listen çok kalabalıkmış
nesrınım kopyala ypıstı mısalı:1ninca::1ninca:
sanada tunaydın..az kaldı kocısne hazırıklar yapıldımı:jeyyar:
fadiğim ben komik olanı görmüştüm ama sen deyince baktım şimdi.. yapılan bir ürünü gördüm.. pc masası ama katlanıyor falan yatakta da kullanılıyor.. özele gönderdim bakarsın yerimseniben
hoşgeldin gayee... geçmiş olsun.. ovmadı mı kimse yerine getirsin.. sidelya yok dahaa..
Kızlar uzun zaman oldu müjdeyi verdikten sonra sizle görüşmeyeli. Ama bu sürede neler olduğunu açıklayayım. Size hamile olduğumu söyledikten sonra 6. haftamda lekelenme tarzında kanamam oldu. Çok telaş yaptık. Bu 2-3 gün sürdü. Doktor kanamamım az olmasına rağmen düşük tehditi dedi. 15 tatilin arkasına 1 hafta da rapor aldım yattım hep. Bu arada bilelenler vardır. Yatılı misafirlerimde vardı. Onlarda yeni gittiler. Şu an 12. haftadayız. Bir sorun gözükmüyor şimdilik. Cumartesi 2li test yapılacak cinsiyeti daha belli değil. Acaba bu hafta belli olurmu ne dersiniz. Neyse ilk 3 ayı atlatmak üzereyiz. Ama mutluluğun yanında korkularımda var. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Allah hepinize de annelik duygusunu hayırlısıla yaşatsın. AMİN
geçmiş olsun tatlım ama anlamadım niye sardın karnını :uhm:
sidelya henüz gelmedi bende merak ediyorum hamismi diyeedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?