Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
beter ablacım hakkında hayırlısı olsun.. Şeniz

senin şu avatarında resimden kalır yanın yok kendi resmini koyda kadın görelim yerimseniben kimdi o kadın adını da hatırlayamadım zaten fisfisfis

amannnn benden önce davranmışlar ama benim aklıma gelmişti ya tühhhhhhh gitti icat elden. aman tulin dur nevroyu kızdırmayalım şimdi.

Hoşgeldin balböcüğüm .. iyi dinlendin ohh .. hepimiz bıraktığın gibiyiz... Şeniz

beter ablacım hakkında hayırlısı olsun.. Şeniz

senin şu avatarında resimden kalır yanın yok kendi resmini koyda kadın görelim yerimseniben kimdi o kadın adını da hatırlayamadım zaten fisfisfis

ilahi tulin ya güldürdün beni şimcik yaaaaaaaaaa rabbimde seni güldürsün gül yüzünü
canım bu madonna bacu söz kendi resmimi koycam.a.s.

cnmmm nasılsın görüşemedik bu ara bekleyince gelmez zaten bu kırmızılar bi an evvel başlarsın inşallah tedavine kaydirigubbakcemile3

hepiniz nereye kayboldunuz birden aniden hemencecik şimdik kaydirigubbakcemile3 okumayın yazın biraz daa kaydirigubbakcemile3

cnmmm nasılsın görüşemedik bu ara bekleyince gelmez zaten bu kırmızılar bi an evvel başlarsın inşallah tedavine kaydirigubbakcemile3

haklısın valla böyle bekleyince kıymetli oluyor bu kırmızlar

kızlar aslıda ben bunu hep düşünüyorum...
hemde ciddi ciddi ne yapılabilir diyeCADIARZU
biliyorsunuz be 3 tane düşük yaptım...benim günüm geçtikten hemen sonra kanamam oluyor:çok üzgünüm:
rabbim eğer nasip ederse hamile olduğumda ya 3 ay yada 9 ay devamlı yatmam gerekecekkafamçokkarıştı
bu yüzden ben hep düşünüyorum eğr hamile kalırsam pc nasıl kullanabilirim diyeCADIARZU
tulincim senin gördüğün şey ciddi birşeymiydi yoksa komiklik olsun diyemi yapmışlar

mrb.arkadaşlar nasılsınız.ben uzun zamandır topiğe uğrayamadım.şimdi listeyi aradım bulamadım..Son durum nedir.
Nevrosky canım anladığım kadarıyla mikro uygulaması yapılmış.Allah gönlüne göre versin.hayırlısı olsun.güzel haberlerle dönersin inşallah.sonuç ne zaman belli olacak.
liste yok mu artık.

belkıde gelmez adetın ablam..hayırlıs ınsalllah..
dogrudur...bazı seyllerı bılmeden yasamak maalesfkı
sıkyor..ben ne zamn adet oolcam

sağol canım.sen nerdesin yakın dedin.

bekleriz canım benim buralara yolun düştüğünde :1hug:
kayserıdeyım ben arabayla 3,5 saat..gelcem ınsallah..kızkaesı sılıfke felan yapcaz..

ilahi tulin ya güldürdün beni şimcik yaaaaaaaaaa rabbimde seni güldürsün gül yüzünü
canım bu madonna bacu söz kendi resmimi koycam.a.s.

bende bı ara senın resmın sanıyordum..cok benzıyosun :icecream:

fadiğim ben komik olanı görmüştüm ama sen deyince baktım şimdi.. yapılan bir ürünü gördüm.. pc masası ama katlanıyor falan yatakta da kullanılıyor.. özele gönderdim bakarsın yerimseniben

deminden beri uğraşıyom kendi resmimi koyamadım kızlar.kafamçokkarıştı
kızlar kaçıyom ben misafirim geliyomuş...a.s.

gidicem ama gidemiyorumm niyeyseee

bizim gelin neslin nasılsınn
şafagın azalmışşşsırnaşık şey:jeyyar:

dippçiikkk gibiyimm zambakımmm-tatlicadiarzu-

canım maşllah listen çok kalabalıkmış

aymes

nesrınım kopyala ypıstı mısalı:1ninca::1ninca:
sanada tunaydın..az kaldı kocısne hazırıklar yapıldımı:jeyyar:

hemde ne hazırlıklar:jeyyar:

fadiğim ben komik olanı görmüştüm ama sen deyince baktım şimdi.. yapılan bir ürünü gördüm.. pc masası ama katlanıyor falan yatakta da kullanılıyor.. özele gönderdim bakarsın yerimseniben

evet bende az önce internette reklamını gördüm,burada muhabbeti oluyor,çok güzel laptop sehpası her şekilde kullanılıyor,bende kullanıyorum ama bu derece fonksiyonlu değil.Özendim valla,hamiş olsakta alsakyerimseniben

Kızlar uzun zaman oldu müjdeyi verdikten sonra sizle görüşmeyeli. Ama bu sürede neler olduğunu açıklayayım. Size hamile olduğumu söyledikten sonra 6. haftamda lekelenme tarzında kanamam oldu. Çok telaş yaptık. Bu 2-3 gün sürdü. Doktor kanamamım az olmasına rağmen düşük tehditi dedi. 15 tatilin arkasına 1 hafta da rapor aldım yattım hep. Bu arada bilelenler vardır. Yatılı misafirlerimde vardı. Onlarda yeni gittiler. Şu an 12. haftadayız. Bir sorun gözükmüyor şimdilik. Cumartesi 2li test yapılacak cinsiyeti daha belli değil. Acaba bu hafta belli olurmu ne dersiniz. Neyse ilk 3 ayı atlatmak üzereyiz. Ama mutluluğun yanında korkularımda var. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Allah hepinize de annelik duygusunu hayırlısıla yaşatsın. AMıN

Rapunzel canım geçmişşe şöyle bir baktımda inan çok üzüldüm. Allah sabırlar versin canım. Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin sana inşalla. Amin

hoşgeldin gayee... geçmiş olsun.. ovmadı mı kimse yerine getirsin.. sidelya yok dahaa..

canım msjnı yeni gördüm kusura bakma,evet komşulardan biri bu işi biliyormuş ona gittim yerine getirdi bağladı,şimdi fena değilim,akşama birşey kalmaz,başka birisi bana bu eşin çocuk aradığını yerine gelince hemen hamile kalındığını söyledi,gerçekmi batıl inançmı onu bilmiyorum ama bundan öncede yukarı kalkmıştı yerine getirdiler ben hamile felan kalmadım,belki eşimin değerleri normal olsaydı hamile kalabilirdim Allah bilir.

cnm inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin bide kendini misafirle yormasaymışsın iyiymiş ama neyse yat dinlen bol bol stresten de uzak dur hayırlısı olsun cnm..

geçmiş olsun tatlım ama anlamadım niye sardın karnını :uhm:
sidelya henüz gelmedi bende merak ediyorum hamismi diyeedelikafadulden

Sağol canım.Ceylinciğim kızın eşi dediğim göbek bağımızmış,bu bağın göbeğin hemen yanında durması gerekiyormuş ama üzüntüden,ağır kaldırmaktan,korkmaktan...vs den yukarı çıkarmış benimkide miğdemin hemen altında taş gibiydi ağrı veriyordu,yemek yiyemiyordum ve kalp gibi atıyordu,sağolsun komşu onu ovalayarak yerine getirdi ve yerinde dursun diye karnımı sıkıca bağladı,tabi kısa süre sonra bağı çıkartıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…