Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Geçmiş olsun canım,çok şükür birşey olmamış inşallah sonuna dek sımsıkı tutunur bebişina.s.

selam kızlar ben geldimm.
hennas canım dün akşam okudum bana hastane sormuşsun. Sana özelden msj atamadım kutun kapalı sanırım. Ziyaretçi msj atmıştım. Okudun mu?

nasmina Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.. misafirler de niye kaldı o kadar halaa yaaaa... sorunsuz geçirirsin inş 9 ayı.. sonra da bir avazda çıkarıverirsin bebişini.. hayırlı evlat olur inş...

batıl inançlara ben pek inanmıyorum.. denk gelenler oluyordur belki de.. önemli değil canım görmemiş olabilirsin.. Allah zamanı gelince vericek hepimize tek tek Şeniz

merhaba arkadaslar yine ben geldim...umarim guzel haberler vardir......

nerelerdesin ebru ??? nasılsın ?yerimseniben

elitu hoşgeldin canım nasılsın yerimseniben

ben bunu iyi mi kötü mü dedin anlamadım nur kaydirigubbakcemile3 de bakem nasıl dedin kaydirigubbakcemile3

canım haddimi bilirim manisalıyla zeytin tartışılır mı
bu işin erbabısınız
gemlik falan bilmem
manisaaaa
bende manisaya çok yakın bir kasabada oturuyorum izmir sınırları içinde
izmirden çok manisada her işimizi hallederizçok severim

bende öyle sanmıştım zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aksini düşünmedim bile :roflol: babaannemin yağ süper yaa.. eşimin tire de var babasının biraz onların yağı acı yeşil oluyor rengi.. babaanneminkine alıştığımdan çok garip geliyor koyu renkliler bana.. siz nerelerdesiniz bakim.. orman restoranın oralarda mı?

Gaye, riylai, tuliny teşekkür ederim arkadaşlar iyi niyetlerinize. Allah en kısa zaman da tüm olmayanları ve sizleri de sevindirsin....AMıN

kız sevcan
çok merak ettiğim bir soruyu sormuşsun
tebrikler
al sana bir kupa daha :hooray::hooray::hooray:

sidelya haber ver artıııııııık

canım menemen tarafındayız biz
okulum manisada
bize izmir merkez uzak kaldığından hastane, çarşı her iş oradan halledilir
çok severim
orman retoran sabuncubeli tarafımı
biz tren yolu istikametindeyiz

Rapunzel canım geçmişşe şöyle bir baktımda inan çok üzüldüm. Allah sabırlar versin canım. Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin sana inşalla. Amin

nasmına tesk ederım..amın canım..
bebısın masallah 12 haftalık olmus senınde..
hep boyle saglıkla gelsın...
onemlı haftaları atlatmıısn..
benım bebısıde 12 haftalık olacaktı...aramızda cok az bır zamn vardı...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

anladım canım.. menemen tarafından gitmedim hiç izmire yakın olduğunu düşünemedim.. evet orman restoran mezarlıktan sonra biraz ilerde canım.. bak kafamı karıştırıyosun ama.. eskiden okulun ordaydı dimi? şimdi ankaradasın..

yoo manisada çalışıyorum hala
üye olduğumda ankaradaydım öyle kaldı
tayinciyiz bu sefer memleket tarafları düştü
seneye yeniden tayinimiz çıkacak

oh ohh maşallah nevrodan da haberler gelmiş. İyi olmasına çok sevindim. İnşallah bebişleri sıkı sıkı tutunur da hepimiz burda halayını çekeriz. :teytey:

değiştirsene madem ankara deyip kafayı karıştırma yaaa kaydirigubbakcemile3 nerde oturuyosun.. hangi okuldasın.. bildiğim bi yer çıksa bari rezil olmasam kaydirigubbakcemile3

yoo manisada çalışıyorum hala
üye olduğumda ankaradaydım öyle kaldı
tayinciyiz bu sefer memleket tarafları düştü
seneye yeniden tayinimiz çıkacak

biz de tayiciyiz canım zor valla. Ankaralıyım. şimdi İstanbuldayım. Seneye mecburi doğu hizmeti. Ben çalışmıyorum şuan ama eşimden dolayı geziyoruz bakalım.

selamınaleyküm bacılar bittik geçmişi okudum biraz diğer sayfalar anca geldik buralara......kıs sevcansen ne meraklısın kız şimdide artılaramı göz diktin ....nasmina geçmiş olsun canım inaşallah hayırlısıylada kucağına laırsın ...... kızıldeniz ne yaptı acep eve gelmişmidir bende bunu merak ettim malum listenin ilk hamişi ilk annesi oldu ...tuliny babaannenin yağını övüp yağcılık yapıyon demiiiiiiiii kayınbabana dicem seni vernesin sana yağ falan ..........bizimde kayınbabanın var zeytin ağaçları bazen yardım ederim istemeye yüzüm olsun diye ama çok zor toplaması banada toz zarar ediyor zaten yırtıyorum adamcağız getirip veriyor yıllık yetecek kadar bizimkilerinde güzel herşeye kullanıyorum arabın yağı çok olunca orasına burasına sürermiş öle derler buralarda bir atasözü banada eşim öle diyo bedava ya bol bol kullanıyon

değiştirsene madem ankara deyip kafayı karıştırma yaaa kaydirigubbakcemile3 nerde oturuyosun.. hangi okuldasın.. bildiğim bi yer çıksa bari rezil olmasam kaydirigubbakcemile3

lalelide okulum hafsa sultan mahallesi
ama şimdi yurtdışındayım
eşimi işyeri dil kursuna gönderdi
dönüşte kaldığım yerden devam inşaallah

tulincim, yumurta catladiktan sonra surekli sag kasigimda agrilar oldu, reglim 7 sinde gelmesi gerekiyordu gelmedi....ama 10 unda husrana ugradim...cok uzuldum...ilk defa yasadim bu kasilmalari...olmadi iste...cok uzuldum, ama yapacak bisey yok..esim de ameliyat olamadi maddi durumlardan dolayi...kus gibi bekliyoruz
sen neler yaptin, nasil gidiyor hayat

biz de tayiciyiz canım zor valla. Ankaralıyım. şimdi İstanbuldayım. Seneye mecburi doğu hizmeti. Ben çalışmıyorum şuan ama eşimden dolayı geziyoruz bakalım.

elitucum sorma tam yerleşmeden bi daha taşınıyoruz
zor ama ekmek parası işte
yeni yerler görmek güzl ama valiz yapmaktan bıktım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…