Kızlar uzun zaman oldu müjdeyi verdikten sonra sizle görüşmeyeli. Ama bu sürede neler olduğunu açıklayayım. Size hamile olduğumu söyledikten sonra 6. haftamda lekelenme tarzında kanamam oldu. Çok telaş yaptık. Bu 2-3 gün sürdü. Doktor kanamamım az olmasına rağmen düşük tehditi dedi. 15 tatilin arkasına 1 hafta da rapor aldım yattım hep. Bu arada bilelenler vardır. Yatılı misafirlerimde vardı. Onlarda yeni gittiler. Şu an 12. haftadayız. Bir sorun gözükmüyor şimdilik. Cumartesi 2li test yapılacak cinsiyeti daha belli değil. Acaba bu hafta belli olurmu ne dersiniz. Neyse ilk 3 ayı atlatmak üzereyiz. Ama mutluluğun yanında korkularımda var. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Allah hepinize de annelik duygusunu hayırlısıla yaşatsın. AMİN
canım msjnı yeni gördüm kusura bakma,evet komşulardan biri bu işi biliyormuş ona gittim yerine getirdi bağladı,şimdi fena değilim,akşama birşey kalmaz,başka birisi bana bu eşin çocuk aradığını yerine gelince hemen hamile kalındığını söyledi,gerçekmi batıl inançmı onu bilmiyorum ama bundan öncede yukarı kalkmıştı yerine getirdiler ben hamile felan kalmadım,belki eşimin değerleri normal olsaydı hamile kalabilirdim Allah bilir.
merhaba arkadaslar yine ben geldim...umarim guzel haberler vardir......
ben bunu iyi mi kötü mü dedin anlamadım nur kaydirigubbakcemile3 de bakem nasıl dedin kaydirigubbakcemile3
canım haddimi bilirim manisalıyla zeytin tartışılır mı
bu işin erbabısınız
gemlik falan bilmem
manisaaaa
bende manisaya çok yakın bir kasabada oturuyorum izmir sınırları içinde
izmirden çok manisada her işimizi hallederizçok severim
Ya kızlar size bişey sorucam.
Şu alt tarafta online olan kişileri gördüğümüz yer varya.
Orda bazılarının isimlerinin yanında + işareti var, bazılarında yok.
Bu + işareti ne anlama geliyo şekerler.
bende öyle sanmıştım zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aksini düşünmedim bile :roflol: babaannemin yağ süper yaa.. eşimin tire de var babasının biraz onların yağı acı yeşil oluyor rengi.. babaanneminkine alıştığımdan çok garip geliyor koyu renkliler bana.. siz nerelerdesiniz bakim.. orman restoranın oralarda mı?
Rapunzel canım geçmişşe şöyle bir baktımda inan çok üzüldüm. Allah sabırlar versin canım. Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin sana inşalla. Amin
anladım canım.. menemen tarafından gitmedim hiç izmire yakın olduğunu düşünemedim.. evet orman restoran mezarlıktan sonra biraz ilerde canım.. bak kafamı karıştırıyosun ama.. eskiden okulun ordaydı dimi? şimdi ankaradasın..
yoo manisada çalışıyorum hala
üye olduğumda ankaradaydım öyle kaldı
tayinciyiz bu sefer memleket tarafları düştü
seneye yeniden tayinimiz çıkacak
değiştirsene madem ankara deyip kafayı karıştırma yaaa kaydirigubbakcemile3 nerde oturuyosun.. hangi okuldasın.. bildiğim bi yer çıksa bari rezil olmasam kaydirigubbakcemile3
biz de tayiciyiz canım zor valla. Ankaralıyım. şimdi İstanbuldayım. Seneye mecburi doğu hizmeti. Ben çalışmıyorum şuan ama eşimden dolayı geziyoruz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?