Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım menemen tarafındayız biz
okulum manisada
bize izmir merkez uzak kaldığından hastane, çarşı her iş oradan halledilir
çok severim
orman retoran sabuncubeli tarafımı
biz tren yolu istikametindeyiz

kızlar menemen dedinizde canım nasıl istedi,cokacimcoookkonserve domatesle nasıl olurki?

elitucum sorma tam yerleşmeden bi daha taşınıyoruz
zor ama ekmek parası işte
yeni yerler görmek güzl ama valiz yapmaktan bıktım vallahi

tabiki güzel yanları var ama ben biran önce şark görevini de yapıp memleketime dönmek istiyorum. Ama toparlanmak taşınmak gözüme büyüyor. Bir de bizim eşya da çok. Hayırlısı bakalım. Gerçi ben bilerek seçtim zorluklarının da farkındaydım ama eşimi çok seviyorum. O nereye ben oraya. sositososito

ay kızlar bugün burda hava çok güzel resmen yaz havası baya sıcak var eşimde evde sabah kalkıp güneşi görünce yatakta hemen eşime bugün balığa gidelim dedim çarşıya gidim gelim gideriz dedi gitti işleri yapıyodum aradı misafir geliyor hemde kalabalık sözde sadece sağı solu toplicaktım hazırlanacaktım hem piknik gibi yapardık hevesim boğazımda kaldı zaten eşim hep evde kalmıyor bulduğumdda misafir hucum ediyor dün misafir bugün misafir hoş geldiler sefa getirdiler ne yapak kısmet bende baya özlemiştim denizi kokusunu ahhhhhhh ahhhhhhhhhh

AYNEN PASTORİZE SÜTÜM BENİM
MİLLET UYANAMADI DAHA.
BALKAFA OLSAYDI DJ LİK YAPAR TOPLARDI HERKESİ BURAYAsırnaşık şey

nesrinn sabaha yetişemidim şimdi geldimmm.Müzikk açık son ses ohhh bee gözünüü seveyimm müzikk 2 gün ayrı kaldımm delürdüm:roflol::roflol:
sositosositosositosositosositosositosositososito sositososito

Ben halaya yetişemedim sevgi :) canımm tebriklerr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunuuu :teytey:

merhaba hanımlar.
nasılsınız?uzun zaman oldu buraya bırseyler yazmayalı.
gecmısın hepsını okuyamadım ama sanırım hamıs haberı var ne gusel.
ınsallah hepınız bıran once guzel haberlerle donersınız bize.

ay ne güzel rosemin oğluşu oluyor kızz allah hayırlısıyla doğurmayıda nasip etsin inşallahhhhhhhhhh kalmış 18 hafta iyi bak kendinede yiğenimizede

Rosemim hoşgeldin canıma.s.
nasılsın oğluşun nasıl herşey yolundadır inşallah
hamişlik nasıl gidiyo :1hug:
özlemişim seni soru yağmuruna tuttum hemen

ya kızlar size gelir gelmez bişey sorucam benim akıntım oluyo kahverengimsi daha adetime 12 var sizce ne olabilir sanki sürekli altım ıslanıyo gibi-tatlicadiarzu-

kıslarrr misafirim gelecek ben daha yemek yapcam pasta yapcam ama hala burdayım yapışıp kaldım pc ye hiç kalkasım yok ne yapim acep ayrılamıyom halbuki benim göz atmam gereken daha çok yer var artıkın gece girerim bakarım o zamana kadar sağlam kalırsam tabi dün misafir bugün misafir sizde buyrun gelin kızlar ev büyük hepimiz sığarız hep beraber yer içer eyleniriz oh ne güzel

ya kızlar size gelir gelmez bişey sorucam benim akıntım oluyo kahverengimsi daha adetime 12 var sizce ne olabilir sanki sürekli altım ıslanıyo gibi-tatlicadiarzu-

Canım bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ama inşallah güzel bişeydir diye düşünüyorum :1hug: iyi düşünelimde iyi çıksın yani dimi

canım dr git bence yumurtalıklarda belki bişeler oluyor iyi yada kötü hem drdan öğrenince içinde rahat olur tahlil falan yaptır belki üşüttün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…