ya kızlar size gelir gelmez bişey sorucam benim akıntım oluyo kahverengimsi daha adetime 12 var sizce ne olabilir sanki sürekli altım ıslanıyo gibi-tatlicadiarzu-
ÖZLEMMM NASSIN İYİSİN?kaydirigubbakcemile3
Kıssslaarrrrr beennn geldİmmm. Psİkolojık hamİle geldİİ. Kendİme ancak gelebİldİm bugun bır suru Şok yasadım. Ne guzel hemencecİk dosyam aÇılacaktıı. Ama karŞıma hısteroskopİ naletİ Çıktııı. Napalım onada raĞzı olduk yolaaa devammmm. 15 gun kadar sonra hİstereskopİmİde oldummu aŞılama benİ beklesİnnn:)))))) bu arada bİr Şok daha yaŞadım aŞılama İÇİnde tÜp bebek gİbİ 3 yıl beklemek gerekİyomuŞ ama benİİ yıldıramazlar parasıylan yaptıtırız napalımm İŞte bÖle ancak geldİm kendİme bİraz moralİm bozuldu accuk aĞladım sızladım kocİŞe gene dÖndÜm aranıza
AĞLADIN MIII?:mymeka:
DİPPPÇİK GİBİYİMMM BİDE KARNIM AĞRIMASA MORALİM YERİNE GELDİ SAYILIRR SADECE BİR AY DAHA BEKLİYCEM ÇOK DEĞİLL DEMİ AMMAAAAAhihoyyytdelikafadulden TABİİ BEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİCEM BU ARADA Şeniz
VAPURDA SİCİM GİBİ AKTI TUTAMADIMMMM senağlamasenağlamasenağlama
ay ne güzel rosemin oğluşu oluyor kızz allah hayırlısıyla doğurmayıda nasip etsin inşallahhhhhhhhhh kalmış 18 hafta iyi bak kendinede yiğenimizede
Rosemim hoşgeldin canıma.s.
nasılsın oğluşun nasıl herşey yolundadır inşallah
hamişlik nasıl gidiyo :1hug:
özlemişim seni soru yağmuruna tuttum hemen
VAPURDA SİCİM GİBİ AKTI TUTAMADIMMMM senağlamasenağlamasenağlama
geçmiş olsun canıma.s.Sağol canım.Ceylinciğim kızın eşi dediğim göbek bağımızmış,bu bağın göbeğin hemen yanında durması gerekiyormuş ama üzüntüden,ağır kaldırmaktan,korkmaktan...vs den yukarı çıkarmış benimkide miğdemin hemen altında taş gibiydi ağrı veriyordu,yemek yiyemiyordum ve kalp gibi atıyordu,sağolsun komşu onu ovalayarak yerine getirdi ve yerinde dursun diye karnımı sıkıca bağladı,tabi kısa süre sonra bağı çıkartıyorsun.
canım tam bilemiyorum ama ilaç falan kullanıyormusun bazı ilaçlar böyle yapabiliyor....ya kızlar size gelir gelmez bişey sorucam benim akıntım oluyo kahverengimsi daha adetime 12 var sizce ne olabilir sanki sürekli altım ıslanıyo gibi-tatlicadiarzu-
sağol canım gelirdim ama şimdi anneme gidiyorumkıslarrr misafirim gelecek ben daha yemek yapcam pasta yapcam ama hala burdayım yapışıp kaldım pc ye hiç kalkasım yok ne yapim acep ayrılamıyom halbuki benim göz atmam gereken daha çok yer var artıkın gece girerim bakarım o zamana kadar sağlam kalırsam tabi dün misafir bugün misafir sizde buyrun gelin kızlar ev büyük hepimiz sığarız hep beraber yer içer eyleniriz oh ne güzel
Kıssslaarrrrr beennn geldİmmm. Psİkolojık hamİle geldİİ. Kendİme ancak gelebİldİm bugun bır suru Şok yasadım. Ne guzel hemencecİk dosyam aÇılacaktıı. Ama karŞıma hısteroskopİ naletİ Çıktııı. Napalım onada raĞzı olduk yolaaa devammmm. 15 gun kadar sonra hİstereskopİmİde oldummu aŞılama benİ beklesİnnn:)))))) bu arada bİr Şok daha yaŞadım aŞılama İÇİnde tÜp bebek gİbİ 3 yıl beklemek gerekİyomuŞ ama benİİ yıldıramazlar parasıylan yaptıtırız napalımm İŞte bÖle ancak geldİm kendİme bİraz moralİm bozuldu accuk aĞladım sızladım kocİŞe gene dÖndÜm aranıza
canım üzülme ölümden başka herşeyin çaresi var hayatta. Ben geçen hafta smera testi yaptırdım. Yazmıştım molloscum diye bir rahatsızlığımız olmuştu. Smear sonucunu aldım. Dr bana biyoıpsi yapılması gerek biran önce yaptır, iyiki smear testi yapmışız bu virüs rahim kanserine neden oluyor dedi. Dünyam başıma yıkıldı. Anlatırken bile kötü oluyorum
senağlama çıktım ama düşünüyorum kanser? daha bir tane bile bebeğim yok ya kötü bişeyse vs. vs hemen eşimi aradım ama nasıl ağlıyorum. Apar topar işten çıktı çapaya gittik dr. bulamadık. Ordan tekrar aşılama yaptırdığım dr.a gittik. O biopsiye gerek yok durun bakalım dedi başka bi test yaptı yarın sonucunu alcam. İnanın sağlık herşeyden önce geliyor. Çalışma falan şuan aklımda hiç yok. 2 yıldır ilk defa yumurtlama günümü hesaplamıyorum. İnşallah kötü bişey çıkmaz. Moral de çok önemliymiş kafama takmamaya çalışıyorum. Allah a sığınıyorum. Bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. :Saruboceq:
CANIM ASLINDA AĞLANACAK BİR DURUMUMUZ YOK AMA BİZ İÇİNDE OLDUĞUMUZ DURUMUN EN KÖTÜ DURUM OLDUĞUNU DŞÜNÜYORUZ VE BOŞU BOŞUNA STRES YAPIYORUZ. GÖRDÜN MÜ BUGUN Kİ BENİM YANIMDA KIZ NE DEDİ. ONLARIN AKRABASINA OLMAYACAK DEMİŞLER... EN AZINDAN BİZE AŞILAMA OLMAZSA TÜP BEBEK DENDİ... BETERİN BETERİ VAR YANİ... BİZİM SINAVIMIZ DA BUYMUŞ SABREDİP KAZANACAĞIZ İNŞALLAH...kaydirigubbakcemile5
CANIM ASLINDA AĞLANACAK BİR DURUMUMUZ YOK AMA BİZ İÇİNDE OLDUĞUMUZ DURUMUN EN KÖTÜ DURUM OLDUĞUNU DŞÜNÜYORUZ VE BOŞU BOŞUNA STRES YAPIYORUZ. GÖRDÜN MÜ BUGUN Kİ BENİM YANIMDA KIZ NE DEDİ. ONLARIN AKRABASINA OLMAYACAK DEMİŞLER... EN AZINDAN BİZE AŞILAMA OLMAZSA TÜP BEBEK DENDİ... BETERİN BETERİ VAR YANİ... BİZİM SINAVIMIZ DA BUYMUŞ SABREDİP KAZANACAĞIZ İNŞALLAH...kaydirigubbakcemile5
canım üzülme ölümden başka herşeyin çaresi var hayatta. Ben geçen hafta smera testi yaptırdım. Yazmıştım molloscum diye bir rahatsızlığımız olmuştu. Smear sonucunu aldım. Dr bana biyoıpsi yapılması gerek biran önce yaptır, iyiki smear testi yapmışız bu virüs rahim kanserine neden oluyor dedi. Dünyam başıma yıkıldı. Anlatırken bile kötü oluyorum
senağlama çıktım ama düşünüyorum kanser? daha bir tane bile bebeğim yok ya kötü bişeyse vs. vs hemen eşimi aradım ama nasıl ağlıyorum. Apar topar işten çıktı çapaya gittik dr. bulamadık. Ordan tekrar aşılama yaptırdığım dr.a gittik. O biopsiye gerek yok durun bakalım dedi başka bi test yaptı yarın sonucunu alcam. İnanın sağlık herşeyden önce geliyor. Çalışma falan şuan aklımda hiç yok. 2 yıldır ilk defa yumurtlama günümü hesaplamıyorum. İnşallah kötü bişey çıkmaz. Moral de çok önemliymiş kafama takmamaya çalışıyorum. Allah a sığınıyorum. Bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. :Saruboceq:
geçmiş olsun canıma.s.
Bende demin dediğinde anlamamıştım....
Canım tam bilemiyorum ama ilaç falan kullanıyormusun bazı ilaçlar böyle yapabiliyor....
Sağol canım gelirdim ama şimdi anneme gidiyorum
hayırlısı olsun canım:1hug: Vardır bunda da bir hayır...
Bu histereskopiden bende galiba kaçamıyacağım:bbo:
Bendende rahim filimlerim çıkamdığı için(ilaç gitmemeşiti) histereskopi istemişler...istemişler diyorum çünkü o zaman bir kağıda not yazıp elime tutuşturmuşlardı git bunu yaptır diye...
Tabi ben 2 kere rahim filmi çekilmişim şimdi yaptıracağım işlemide bilmiyorum doğrusu korkmuştım...o yüzden yaptırmadım....şimdi araştırmalarımdan anladımki histereskopi istemişler....
Eğer gerekirse bende yaptıracağıma.s
canım anestezilimi oluyor hiç bir bilgin varmı...
Birde adetten sayarsak kaçıncı gününe geliyor histereskopi randövün....
kızlar ben anneme gidiyorum
sonra görüşürüz....
ha bu arada bu virüs heryerden kapılabiliyormuş. Ağda salonları, havuzlar, umumi tuvaletler v.s bekarlarda bile oluyormuş. Bizimki allahtan sivilce gibi ortaya çıktı. Sivilceden süphelenip dr.z gittik. Dondurularak ya da yakılarak tedavi edilebiliyor, ilaç yok. Bağışıklık sistemi zayıfladığında, yorgunluk, stres zamanlarda ortaya çıkıyor ve geçse de böyle zamanlarda tekrarlayabiliyormuş.
Hamilelikte de bu virüsü kapan bir arkadaş var bu sitede 37. Haftada farketmiş. Bir de normal doğum şansı ortadan kalkıyor. çünkü bebek doğarken rahimden geçeceği için direk ses tellerinde nodül oluşuyormuş. Bilginiz olsun amacım sizi korkutmak değil. Ben eşimin ısrarı ile dr.a gittim. Kıl dönmesi ya da normal sivilce sanıyor insan. Duyduğumuz bişey değil normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?