Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kıssslaarrrrr beennn geldımmm. Psıkolojık hamıle geldıı. Kendıme ancak gelebıldım bugun bır suru Şok yasadım. Ne guzel hemencecık dosyam aÇılacaktıı. Ama karŞıma hısteroskopı naletı Çıktııı. Napalım onada raĞzı olduk yolaaa devammmm. 15 gun kadar sonra hıstereskopımıde oldummu aŞılama benı beklesınnn:)))))) bu arada bır Şok daha yaŞadım aŞılama ıÇınde tÜp bebek gıbı 3 yıl beklemek gerekıyomuŞ ama benıı yıldıramazlar parasıylan yaptıtırız napalımm ıŞte bÖle ancak geldım kendıme bıraz moralım bozuldu accuk aĞladım sızladım kocıŞe gene dÖndÜm aranıza

ya kızlar size gelir gelmez bişey sorucam benim akıntım oluyo kahverengimsi daha adetime 12 var sizce ne olabilir sanki sürekli altım ıslanıyo gibi-tatlicadiarzu-

canım sarı ve kokulu akıntı olduğunda dr gitmek gerek diye biliyorum ama. Seninkini bilmiyorum. Bir süre bekle bi dr git istersen. Adetin geçerse bir test yap. İnşallah iyi haberdir.

AĞLADIN MIII?:mymeka:

HA ŞÖYLE KENDİNE GEL BAKİM. YILMAK YOK... ÜZÜLMEK TE YOK. SEN BŞ YANDAN DEVAM ET ÇALIŞMAYA TAMAM MI?BAK BEN YANINDAYIM... HERTÜRLÜ PROBLEMİ DE BİRLİKTE ATLATICAZ CANIM İNŞALLAH. BURDA GÜNDE 3-4 KADINA YAPILYOR HİSTERESKOPİ VE KADINLAR TOPARLANIP KENDİLERİ GELİYOR TABURCU YAPMAYAbenneyaptımkiKORKULACAK BİRŞEY YOK KAPI GİBİ BEN VARIM-tatlicadiarzu-

VAPURDA SİCİM GİBİ AKTI TUTAMADIMMMM senağlamasenağlamasenağlama

CANIM ASLINDA AĞLANACAK BİR DURUMUMUZ YOK AMA BİZ İÇİNDE OLDUĞUMUZ DURUMUN EN KÖTÜ DURUM OLDUĞUNU DŞÜNÜYORUZ VE BOŞU BOŞUNA STRES YAPIYORUZ. GÖRDÜN MÜ BUGUN Kİ BENİM YANIMDA KIZ NE DEDİ. ONLARIN AKRABASINA OLMAYACAK DEMİŞLER... EN AZINDAN BİZE AŞILAMA OLMAZSA TÜP BEBEK DENDİ... BETERİN BETERİ VAR YANİ... BİZİM SINAVIMIZ DA BUYMUŞ SABREDİP KAZANACAĞIZ İNŞALLAH...kaydirigubbakcemile5

ben kaçtım kızlar hepinizi öptümmmmm muck muck:))))))))) geç geldim ama inşallah dediğiniz gibi hayırlı bişeydir. RABBıM hayırlısı olsun inşallah hepimiz için....

ay ne güzel rosemin oğluşu oluyor kızz allah hayırlısıyla doğurmayıda nasip etsin inşallahhhhhhhhhh kalmış 18 hafta iyi bak kendinede yiğenimizede

Rosemim hoşgeldin canıma.s.
nasılsın oğluşun nasıl herşey yolundadır inşallah
hamişlik nasıl gidiyo :1hug:
özlemişim seni soru yağmuruna tuttum hemen

canlarım cok tesekkur ederım gosterdıgınız ılgıye,sıcaklıga..:1hug:
insallah dedıgınız gıbı hayırlıbır sekılde dogurmayı nasıp eder ALLah ım

aymescım hersey sımdılık yolunda gıbı.tabıkıde ufak tefek seyler oluyor ama onlarda tuzu bıberı oluyor.
ınsallah sızlerde bu duyguyu en kısa zamanda yasarsınız.:Saruboceq:
ben cok fazla topıge ve kk ya gıremesemde hep gonlumdesınız.:1hug:

Son düzenleme:
VAPURDA SİCİM GİBİ AKTI TUTAMADIMMMM senağlamasenağlamasenağlama

canım üzülme ölümden başka herşeyin çaresi var hayatta. Ben geçen hafta smera testi yaptırdım. Yazmıştım molloscum diye bir rahatsızlığımız olmuştu. Smear sonucunu aldım. Dr bana biyoıpsi yapılması gerek biran önce yaptır, iyiki smear testi yapmışız bu virüs rahim kanserine neden oluyor dedi. Dünyam başıma yıkıldı. Anlatırken bile kötü oluyorum
senağlama çıktım ama düşünüyorum kanser? daha bir tane bile bebeğim yok ya kötü bişeyse vs. vs hemen eşimi aradım ama nasıl ağlıyorum. Apar topar işten çıktı çapaya gittik dr. bulamadık. Ordan tekrar aşılama yaptırdığım dr.a gittik. O biopsiye gerek yok durun bakalım dedi başka bi test yaptı yarın sonucunu alcam. İnanın sağlık herşeyden önce geliyor. Çalışma falan şuan aklımda hiç yok. 2 yıldır ilk defa yumurtlama günümü hesaplamıyorum. İnşallah kötü bişey çıkmaz. Moral de çok önemliymiş kafama takmamaya çalışıyorum. Allah a sığınıyorum. Bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. :Saruboceq:

geçmiş olsun canıma.s.

bende demin dediğinde anlamamıştım....

ya kızlar size gelir gelmez bişey sorucam benim akıntım oluyo kahverengimsi daha adetime 12 var sizce ne olabilir sanki sürekli altım ıslanıyo gibi-tatlicadiarzu-
canım tam bilemiyorum ama ilaç falan kullanıyormusun bazı ilaçlar böyle yapabiliyor....

sağol canım gelirdim ama şimdi anneme gidiyorum

hayırlısı olsun canım:1hug: vardır bunda da bir hayır...
bu histereskopiden bende galiba kaçamıyacağım:bbo:
bendende rahim filimlerim çıkamdığı için(ilaç gitmemeşiti) histereskopi istemişler...istemişler diyorum çünkü o zaman bir kağıda not yazıp elime tutuşturmuşlardı git bunu yaptır diye...
tabi ben 2 kere rahim filmi çekilmişim şimdi yaptıracağım işlemide bilmiyorum doğrusu korkmuştım...o yüzden yaptırmadım....şimdi araştırmalarımdan anladımki histereskopi istemişler....
eğer gerekirse bende yaptıracağıma.s
canım anestezilimi oluyor hiç bir bilgin varmı...
birde adetten sayarsak kaçıncı gününe geliyor histereskopi randövün....

kızlar ben anneme gidiyorum
sonra görüşürüz....

GEÇMİŞ OLSUN CANIM AMA NE BİLEYİM FAZLAŞIYLA HSASIM GALİBA BU GUNLERDE . BİLİYORUM SADECE BİR AY DAHA ERTELENİCEK O KADAR AMA NE YAPAYIM ELİMDE DEĞİLL HAYALLER KURUYOSUN HEP BÖYLE OLUYO ENGELLER ÇIKIYO ÖNÜNE NEYSEKİ BEBİŞE SAHİP OLUP KAYBETMEKTENSE BİR KAÇ AY DAHA BEKLERİZ NAPALIMM HAYIRLISI NEYSE RABBİM ONU VERSİN HEPİMİZE .İNŞALLAH ÇOK İYİ ÇIKAR SENİNDE TAHLİLİN :Saruboceq:

Olmuyo böyle ama kıskanıyorum
bir araya gelmeler falan olan var olmayan dimi ama özendirmeyelim ltf:1closedeyes:

BİLİYORUM BİTANEM SEN YANIMDASIN SEN OLMASAN ZATEN BEN ORDAN AŞAGI BİLE İNMEZDİM AĞLAYA AĞLAYA GİDERDİM EVE BİDAHA O RAYADA GELMEZDİMM .İYİKİ VARSIN CANIM BENİMMM . AHH AHH NELER ETTİM BEN SANA TIRNAKLARIMI ELİNE BİLEM GEÇİRDİMMM:1shok:

ha bu arada bu virüs heryerden kapılabiliyormuş. Ağda salonları, havuzlar, umumi tuvaletler v.s bekarlarda bile oluyormuş. Bizimki Allahtan sivilce gibi ortaya çıktı. Sivilceden süphelenip dr.z gittik. Dondurularak ya da yakılarak tedavi edilebiliyor, İlaç yok. Bağışıklık sistemi zayıfladığında, yorgunluk, stres zamanlarda ortaya çıkıyor ve geçse de böyle zamanlarda tekrarlayabiliyormuş.
Hamilelikte de bu virüsü kapan bir arkadaş var bu sitede 37. haftada farketmiş. Bir de normal doğum şansı ortadan kalkıyor. Çünkü bebek doğarken rahimden geçeceği için direk ses tellerinde nodül oluşuyormuş. Bilginiz olsun amacım sizi korkutmak değil. Ben eşimin ısrarı ile dr.a gittim. Kıl dönmesi ya da normal sivilce sanıyor insan. Duyduğumuz bişey değil normalde.

çok geçmiş olsun canım inşalalh testiniz temiz çıkar...
bizler ne olursa olsun bu gibi işlerde ağlamadan yapamıyoruz:çok üzgünüm:
kadınların ruhlarında var bua.s
ama bence kendini çok yıpratmamak kaydıyla biraz ağlamak insana çok iyi geliyor...
ben içim sıkıpta ağlamamak için kendimi sıkdığımda çok kötü oluyorum....
ağladımı sanki biraz ferahlıyorum...

evet canım anestezili oluyo ama seninki histereskopi olmaz sanırım onun ki başka bişey tüplere bakılıcak seninde göbüşten dlik açıyolar ama galiab histereskopidede çıkıyo o tam bilmiyorum ama ikiside anestezili oluyo zaten öle olmasa asllaaa yaptıramazdımm hala o hsgnın acısı aklımda düşündüğüm an hissediyorum . Am ayaptır canım nasılsa bişey hissetmiycen

Fadıkcım bu arada aynı rahım fılımı gıbı
adette gıdıp randevu alıyosun temızlenınce gıdıp Çekılıyosun en uygun zaman oymuŞ 8-10 gunler arası nette okudum

ala ala çok geçmiş olsun canım allahtan fark ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…