Olmuyo böyle ama kıskanıyorum
bir araya gelmeler falan olan var olmayan dimi ama özendirmeyelim ltf:1closedeyes:
BİLİYORUM BİTANEM SEN YANIMDASIN SEN OLMASAN ZATEN BEN ORDAN AŞAGI BİLE İNMEZDİM AĞLAYA AĞLAYA GİDERDİM EVE BİDAHA O RAYADA GELMEZDİMM .İYİKİ VARSIN CANIM BENİMMM . AHH AHH NELER ETTİM BEN SANA TIRNAKLARIMI ELİNE BİLEM GEÇİRDİMMM:1shok:
olmuyo böyle ama kıskanıyorum
bir araya gelmeler falan olan var olmayan dimi ama özendirmeyelim ltf:1closedeyes:
evet canım anestezili oluyo ama seninki histereskopi olmaz sanırım onun ki başka bişey tüplere bakılıcak seninde göbüşten dlik açıyolar ama galiab histereskopidede çıkıyo o tam bilmiyorum ama ikiside anestezili oluyo zaten öle olmasa asllaaa yaptıramazdımm hala o hsgnın acısı aklımda düşündüğüm an hissediyorum . Am ayaptır canım nasılsa bişey hissetmiycen
Fadİkcİm bu arada aynı rahİm fİlİmİ gİbİ
adette gİdİp randevu alıyosun temİzlenİnce gİdİp Çekİlİyosun en uygun zaman oymuŞ 8-10 gunler arası nette okudum
canım benim kağıdın arkasına yazmışlar histereskobi diye ben önceleri anlamamıştım biliyorsun dr lar çok karışık yazıyolar...
Ama şimdi inceledim kesin hisreskopia.s
o zaman ben aslında randövü için yukaraya çıkmıştım bana adet olunca gel randövü al dediler hatta kağıdada not düşmüşler...ben daha da gitmedim...
Tam 1 sene 4 ay olmuş...acaba şimdi direk histereskopiye gitsem işlem yaparlarmıcadıarzu
nesrincim sen anlarsın bu işlerdenyerimseniben
elitu canım çok geçmiş olsun...
peki bu nasıl bir şey ve tam olarak nerede buluyor. yani kıl dönmesi mi?şakkıdı
fadikcim anladığım kadarıyla sana hem Laparoskopi hem de histereskopi yapılacak. ikisi de anestezi ile yapılıyor canımnaniknanik
elitu canım çok geçmiş olsun...
peki bu nasıl bir şey ve tam olarak nerede buluyor. yani kıl dönmesi mi?şakkıdı
fadikcim anladığım kadarıyla sana hem Laparoskopi hem de histereskopi yapılacak. ikisi de anestezi ile yapılıyor canımnaniknanik
kız sen benim zorunan göbüşümümü deldirecen:mymeka: histereskobi işte:mymeka:
canım kağıdı var elimde histereskopiye gün verilecek yazıyor...
eğer laparoskobide olsa yazmazmıydı acepCADIARZU
canım ben ikisinin araştırmasınıda biraz yaptım...histereskobiyle alttan bakıyorlar ama diğeriyle göbüşten delerek bakıyorlar...
ama dedğinin gibi canım yanmıyor sonuçta.....
aşk olsunn aaa gel sende şekerim sen neler yapıyosun tedavi ne durumda nerde tedavi oluyosun
evet bende gelcem banane benide alın :dilcikar:
Hiçbişey yapmıyorum desem yeridir canım beklemedeyim şu ana geçen ay tüp bebğim tutmamıştı hatırlıyomusun bilmiyorum ondan sonra biraz molaya karar verdim toparlanmam biraz zaman aldı hala daha kendime gelemedim hayırlısı artık biraz böyle geçsin bakalım
sen nerde olucaksın yani neresi yazdı sana bunu
AMAN GÖBİŞ DELİNMESİ DAHA KOLAYY KISS ÖLE DEME ÖTEKİ Nİ BİLİYOSUN kötükedihüsoNEYSE ÖZELDEN YAZARIM SANA AMA OFF BU 600 SN OLAYI MAHVEDİYO
NERDE YAPTIRCAN ADETİN NE ZAMNA GEL BERABER YAPTIRALIM. BAN ABAK KENDİME NASILDA YANDAŞ TOPLUYORUM . :dance:
elitucum çok geçmiş olsun allahım beterinden korusun biyopsi temiz çıkar inşallah :Saruboceq: daha neler öğreneceğiz yaa rabbim fisfisfis
fadikciğim sende bir an önce yaptır benim bildiğim her ikiside anestezili oluyor anneciğine de selamlar :a015:
özlemcim ağlamak rahatlatır insanı ama sters yapma bu kadar hakkımızda herşeyin hayırlısı canım inşallah ilk aşılamanda kavuşursun meleğine allah yardımcınız olsun
elitu canım aynısı benim başımada geldi bende geçen yıl çıktı ama hiç oralı olmadım sonra nette genital siğil falan gezerken öenmli olduğunu anladım gittim hemen doktora benim sadece üst tarftaydı 3 tane küçük asitli bir ilaç sürdü 3 gün sonra düştü smear temiz çıktı allaha şükürler olsun bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmemi söyledi ve ağda salonları havuzlar ve cinsel birliktelikten geçebileceğini söyledi şuan birşey yok çok şükür bağışıklık sistemimiz zayıfladımı herşey bizi buluyor valla
canım bende zeynep kamile gitmiştim...
Eğer yaptırırsamda yine orayı düşünüyorum...zaten aradan istemişlerdi...
Canım bende şuan yaptırmayı çok istiyorum çünkü boş boş duruyorum
Ama biz bağkurkuyuz ve şuan bağkurumuz dondurmak zorunda kaldık...
ücretlide bu işler pahalı olur sanıyorum
Ah şu bağkur işi bir hallolsa.....
Aleykümselem canım:1hug:
Canım bende hemen yaptırmak istiyorum artık korkmuyorum ama işte bu bağkur olayı beni bağlıyorçok üzgünüm çoook
elitucum çok geçmiş olsun allahım beterinden korusun biyopsi temiz çıkar inşallah :Saruboceq: daha neler öğreneceğiz yaa rabbim fisfisfis
fadikciğim sende bir an önce yaptır benim bildiğim her ikiside anestezili oluyor anneciğine de selamlar :a015:
özlemcim ağlamak rahatlatır insanı ama sters yapma bu kadar hakkımızda herşeyin hayırlısı canım inşallah ilk aşılamanda kavuşursun meleğine allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?