Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bu mesajı bana yazdın galiba...yanlışlıkla aymesi alıntı yapmışsın....

canım ben 3 tane düşük yaptım benden bu yüzden bunları istediler...
yoksa tüplerim kapalı olsa hamile kalamazdım sonuçta....
ben düşüklerimin 3 ündede kürtajda olmadım...kürtaj olunca rahimde yapışıklıklar olabiliyormuş....
ama şimdi çok araştırma yaptım histereskobiyle rahimde bir rahatsızlık varmı diye ona bakılcakmış...
önceden bu kadar bilgili olsam çoktan yaptırmıştım ben bu histereskobiyi....
o zaman netimizde yoktu hiç birşeyi araştıramıyordum....

neyse kızler size doyum olamz ama ben çok geç keldım akşama yemeğimde yok...anneme gittiğimi bile değmeyecek...ama bir uğrasam iyi olur...

Canım hatlar karıştı galiba ne ilacı ne tüpü bende bişey yoktuki sadece tüp bebeğim tutmadı işte ben bişey yaptırmıycaktım yani:uhm:

Merhaba arkadaşlar,çoğu arkadaşımın bildiği üzere 14 şubat günü 18 haftalıkken ikizlerimi erken doğum neticesi kaybetmiştim...2 gün sonra bu olayın üzerinden 4 hafta yani 1 ay geçmiş olacak...Kanamalarım lekelenmelerim 15 gün kadar sürdü geçti...

Dün gece ve bu sabah öylesine meraktan internetten aldığım gebelik kitleri ile idrar testi yaptım ve sanki hala hamileymişim gibi silik ikinci çizgiyi gördüm...:1shok: Hem dün gece hem de bu sabah...Hamile olmadığımı biliyorum,daha adet bile olmadım...İnternetten yaptığım araştırmalarda kandaki hamilelik hormonlarının 2 hafta içinde kandan tamamen kaybolacağı yazıyordu....

Ama 4 hafta geçti benim...Ne zaman kaybolur tamamen...Bir an evvel adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için..:sm_confused: fisfisfis

Bu konu ile ilgili konu açtım ama belki gözünüzden kaçar diye burada da sorayım dedim..Belki tecrubesi olanlar vardır...

hımmm aslında bi sorsan ne kadar sskda böle şeyler ucuz oluyo yaa.adetin ne zaman

canım ben adetimin 5. günündeyim....birdahaki adetimse 4 nisan...
sen ne zaman çekiliyordun yani ayın kaçında...

nesrin belki biliyordur fiyatını....
nesrincim canım fiyatını eğer biliyorsan yazarmısın....
ama bilmiyorsan çok uğraşma bitanem zaten senin işlerin çok fazla:1hug:Şeniz

kızlar ben bu sefer kesin kaçtım sizler yazın ben gelince okurumŞeniz

canım Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce tedavin hayırlı şekilde sonuçlanır da sen de kavuşursun bebişlerinee.:Saruboceq:

bademcim valla hiçbir bilgim yok bu konuda. kürtajtan sonra adet tarihi aksayabiliyormuş diye biliyorum.Sen daha iyi bilirsin ama istersen doktoruna danış derim ben.

CANIM BEN TAHMİNİ YAA 27 SİNDE OLUCAM YADA 30 UNDA . BAKALIM 1. GUNU NE DİYECEKLER :a015:

CANIM eğer burda yaptırmak istersen yardımcı olurum. Ücretli bile yaptıracaksan eğer taburcu olacağın zaman ikametgah getirerek tutan ücreti taksitle ödeyebiliyorsun.hemde de sıkışmamış olursun böylecekaydirigubbakcemile5

sagol ozlem elimden geldince dinleniyorum bide grip oldum, ilacta kullanamiyorum ne yapacami sasirdim!!!
badem ben dusukten sonra kurtaj oldum ve bi senedir adet duzensizligim var, rekor gecikmem 2ay oldu!!!gerci dusukten 8ay sonrada tekrar tupbebek tedavilerinede basladim tabii ilaclarinda etkisi var

sagol ozlem elimden geldince dinleniyorum bide grip oldum, ilacta kullanamiyorum ne yapacami sasirdim!!!

merhaba ayşecim nasılsın bende transferden sonra grip olmuştum ve dediğin gibi ilaç yasak çok zordu geçmek bilmedi gribim dr sadece bol su ve c vitamini demişti sende bol bol ıhlamur iç limonlu iyi gelir allah kolaylık versin canım

gripten nerdeyse dakikada bi hapsiriyorum, valla tutarsa super mucize olur herhalde!!
neyse kocise soylimde ihlamur kaynatsin bana:))

Merhaba kızlar.Hepinize hayırlı,mutlu güzel günler.Nevrosky seni çok merak ettim son durum nasıl?Umarım herkes için herşey yolundadır.

bana zaten babaannemin verdiği bol bol yetiyor güzelim desende bişey olmaz laelaelaelaelaearaplara özenip batırma kayınpederini sen bakimm kaydirigubbakcemile3

lalelide okulum hafsa sultan mahallesi
ama şimdi yurtdışındayım
eşimi işyeri dil kursuna gönderdi
dönüşte kaldığım yerden devam inşaallah

elektrikler gitti yazamadım sana nur.. bak ben o tarafları pek bilmem ama adını duymuştum okulun.. hayırlısı olsun.. kursunuz bitsinde dönün bir an önce kaydirigubbakcemile5

ebru boşver be güzelim üzülme.. olmayacakmış gibi yaşa da olduğunda senden mutlusu olmasın kaydirigubbakcemile5 şubat 28 gün olduğundan herhalde karışıklık oldu benimde 2 gün geç geldi bu ay.. ümit fakirin ekmeği misali bende ümitlendim ama sağlık olsun.. nasılsa bir gün Allah'ın izniyle gelicekler tıpış tıpış

özlemim geçmiş olsun.. kendini üzme.. onu da geçiriceksin inş.. sonra bebek çalışmalarına tam gaz devam senin tutana aşkolsun :jeyyar: Şeniz

çok geçmiş olsun canım.. Allah herkesi kötülüklerden korusun.. kimlerde neler var bugünümüze şükür.. inş bir daha tekrarlamaz canım.. sivilce nerdeydi ayıp olmazsa.. benimde bazen kıl dönmesinden dolayı iltihap topluyor sıkıyorum.. ama içinde kıl oluyor.. onun altında bişey aramamalıyım sanırım.. olmadı doktora sorarım gittiğiimde.. alt taraflara doğru mu ? bilgi içinde teşekkür ederiz.. Şeniz

gripten nerdeyse dakikada bi hapsiriyorum, valla tutarsa super mucize olur herhalde!!
neyse kocise soylimde ihlamur kaynatsin bana:))

geçmiş olsun ayşecim.. hapşırma dicem olmıcak.. hapşır hapşır.. doğru diyosun kocişler ne için var bebek için bi de bize bakmak için..kaydirigubbakcemile3 yapsın sana ıhlamur iç ılık ılık şifa olsun ..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…