bitanem ilaç gitmediyse bişeyler vardır muhakak o şekilde keşke tüp denemeseydin . Ama hiç bişey kaybetmiş değilsin yaptır bakalım histereskopiyi muhakak çıkacaktır sebebi . Zaten bişey varsa mudehale yapıyolar hemen orda öle okudum netten .
bitanem ilaç gitmediyse bişeyler vardır muhakak o şekilde keşke tüp denemeseydin . Ama hiç bişey kaybetmiş değilsin yaptır bakalım histereskopiyi muhakak çıkacaktır sebebi . Zaten bişey varsa mudehale yapıyolar hemen orda öle okudum netten .
hımmm aslında bi sorsan ne kadar sskda böle şeyler ucuz oluyo yaa.adetin ne zaman
canım bu mesajı bana yazdın galiba...yanlışlıkla aymesi alıntı yapmışsın....
canım ben 3 tane düşük yaptım benden bu yüzden bunları istediler...
yoksa tüplerim kapalı olsa hamile kalamazdım sonuçta....
ben düşüklerimin 3 ündede kürtajda olmadım...kürtaj olunca rahimde yapışıklıklar olabiliyormuş....
ama şimdi çok araştırma yaptım histereskobiyle rahimde bir rahatsızlık varmı diye ona bakılcakmış...
önceden bu kadar bilgili olsam çoktan yaptırmıştım ben bu histereskobiyi....
o zaman netimizde yoktu hiç birşeyi araştıramıyordum....
BEN NE YAPTIĞIMI BİLİYOMUYUM CANIMM BUGUN ZATEN DELİ GİBİYİM. İLAÇ GİTMEDİ DEDİĞİN İÇİN ÖLE SANDIM BEN DÜŞÜK YAPTIGINIDA BİLMİYODUM . TAKİP EDİYORUM OLAYLARI BİLİYORUM AMA BİRE BİR HERKESİ TAKİP ETMEK MUMKUN DEĞİL. BEN KAFA ZATEN HEP LEYLA . KUSURA BAKMA. İŞTE BENDE ASLINDA HİSTERESKOPİYİ YAPTIRMAYACAKTIM AMA DÜŞÜK KORKUSU BANA YAPTIRTIYO.
ben düşüklerimin 3 ündede kürtajda olmadım...kürtaj olunca rahimde yapışıklıklar olabiliyormuş....
ama şimdi çok araştırma yaptım histereskobiyle rahimde bir rahatsızlık varmı diye ona bakılcakmış...
neyse kızler size doyum olamz ama ben çok geç keldım akşama yemeğimde yok...anneme gittiğimi bile değmeyecek...ama bir uğrasam iyi olur...
Canım hatlar karıştı galiba ne ilacı ne tüpü bende bişey yoktuki sadece tüp bebeğim tutmadı işte ben bişey yaptırmıycaktım yani:uhm:
canım ben adetimin 5. günündeyim....birdahaki adetimse 4 nisan...
sen ne zaman çekiliyordun yani ayın kaçında...
nesrin belki biliyordur fiyatını....
nesrincim canım fiyatını eğer biliyorsan yazarmısın....
ama bilmiyorsan çok uğraşma bitanem zaten senin işlerin çok fazla:1hug:Şeniz
kızlar ben bu sefer kesin kaçtım sizler yazın ben gelince okurumŞeniz
slm kizlar nasilsiniz??
sagol ozlem elimden geldince dinleniyorum bide grip oldum, ilacta kullanamiyorum ne yapacami sasirdim!!!
selamınaleyküm bacılar bittik geçmişi okudum biraz diğer sayfalar anca geldik buralara......kıs sevcansen ne meraklısın kız şimdide artılaramı göz diktin ....nasmina geçmiş olsun canım inaşallah hayırlısıylada kucağına laırsın ...... kızıldeniz ne yaptı acep eve gelmişmidir bende bunu merak ettim malum listenin ilk hamişi ilk annesi oldu ...tuliny babaannenin yağını övüp yağcılık yapıyon demiiiiiiiii kayınbabana dicem seni vernesin sana yağ falan ..........bizimde kayınbabanın var zeytin ağaçları bazen yardım ederim istemeye yüzüm olsun diye ama çok zor toplaması banada toz zarar ediyor zaten yırtıyorum adamcağız getirip veriyor yıllık yetecek kadar bizimkilerinde güzel herşeye kullanıyorum arabın yağı çok olunca orasına burasına sürermiş öle derler buralarda bir atasözü banada eşim öle diyo bedava ya bol bol kullanıyon
lalelide okulum hafsa sultan mahallesi
ama şimdi yurtdışındayım
eşimi işyeri dil kursuna gönderdi
dönüşte kaldığım yerden devam inşaallah
tulincim, yumurta catladiktan sonra surekli sag kasigimda agrilar oldu, reglim 7 sinde gelmesi gerekiyordu gelmedi....ama 10 unda husrana ugradim...cok uzuldum...ilk defa yasadim bu kasilmalari...olmadi iste...cok uzuldum, ama yapacak bisey yok..esim de ameliyat olamadi maddi durumlardan dolayi...kus gibi bekliyoruz
sen neler yaptin, nasil gidiyor hayat
Kıssslaarrrrr beennn geldİmmm. Psİkolojık hamİle geldİİ. Kendİme ancak gelebİldİm bugun bır suru Şok yasadım. Ne guzel hemencecİk dosyam aÇılacaktıı. Ama karŞıma hısteroskopİ naletİ Çıktııı. Napalım onada raĞzı olduk yolaaa devammmm. 15 gun kadar sonra hİstereskopİmİde oldummu aŞılama benİ beklesİnnn:)))))) bu arada bİr Şok daha yaŞadım aŞılama İÇİnde tÜp bebek gİbİ 3 yıl beklemek gerekİyomuŞ ama benİİ yıldıramazlar parasıylan yaptıtırız napalımm İŞte bÖle ancak geldİm kendİme bİraz moralİm bozuldu accuk aĞladım sızladım kocİŞe gene dÖndÜm aranıza
canım üzülme ölümden başka herşeyin çaresi var hayatta. Ben geçen hafta smera testi yaptırdım. Yazmıştım molloscum diye bir rahatsızlığımız olmuştu. Smear sonucunu aldım. Dr bana biyoıpsi yapılması gerek biran önce yaptır, iyiki smear testi yapmışız bu virüs rahim kanserine neden oluyor dedi. Dünyam başıma yıkıldı. Anlatırken bile kötü oluyorum
senağlama çıktım ama düşünüyorum kanser? daha bir tane bile bebeğim yok ya kötü bişeyse vs. vs hemen eşimi aradım ama nasıl ağlıyorum. Apar topar işten çıktı çapaya gittik dr. bulamadık. Ordan tekrar aşılama yaptırdığım dr.a gittik. O biopsiye gerek yok durun bakalım dedi başka bi test yaptı yarın sonucunu alcam. İnanın sağlık herşeyden önce geliyor. Çalışma falan şuan aklımda hiç yok. 2 yıldır ilk defa yumurtlama günümü hesaplamıyorum. İnşallah kötü bişey çıkmaz. Moral de çok önemliymiş kafama takmamaya çalışıyorum. Allah a sığınıyorum. Bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. :Saruboceq:
ha bu arada bu virüs heryerden kapılabiliyormuş. Ağda salonları, havuzlar, umumi tuvaletler v.s bekarlarda bile oluyormuş. Bizimki Allahtan sivilce gibi ortaya çıktı. Sivilceden süphelenip dr.z gittik. Dondurularak ya da yakılarak tedavi edilebiliyor, İlaç yok. Bağışıklık sistemi zayıfladığında, yorgunluk, stres zamanlarda ortaya çıkıyor ve geçse de böyle zamanlarda tekrarlayabiliyormuş.
Hamilelikte de bu virüsü kapan bir arkadaş var bu sitede 37. haftada farketmiş. Bir de normal doğum şansı ortadan kalkıyor. Çünkü bebek doğarken rahimden geçeceği için direk ses tellerinde nodül oluşuyormuş. Bilginiz olsun amacım sizi korkutmak değil. Ben eşimin ısrarı ile dr.a gittim. Kıl dönmesi ya da normal sivilce sanıyor insan. Duyduğumuz bişey değil normalde.
gripten nerdeyse dakikada bi hapsiriyorum, valla tutarsa super mucize olur herhalde!!
neyse kocise soylimde ihlamur kaynatsin bana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?