TÜLİNNN
sen hala burdamısınn kızzzz:1shok::1shok:
dedim ya az önce kızım.. elektrikler gitti senden gittikten sonra.. yeni girdim daha yarım saat oluyorr :1closedeyes:
tulin topiğin vazgeçilmezi olcak söyleyeyim.hamiş kalınca unutma biziklava:
yok beter ablacım olur mu öyle.. birlikte vakit geçiriyoruz sadece.. bi olalım da durumu burdan götürürüz.. başka konularda var girdiğim ama hep burdayım kimse duymasın kaydirigubbakcemile3 ateş ölçmeye bi gittim bi daha gitmedim kaydirigubbakcemile3
evet ablacım çok dogru söylüyorsunnnŞeniz
ozaman çekecegi var bizdennn:mymeka::mymeka:
:mymeka:
canım bende bir sürü topikdeyim ama burası ilk aşkımmma.s.
kızmıyorum canım.. zaten yanlışta yazmışım .. korkuyorum artık sen gelince.. zambak yine burdayım diye bana kızacak diye .. eşim gibi diyosun kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden ağlama kuzuummm gel öpem seni Şeniz
repleri benden topladın ondanmıdır ki yerimseniben hehehehe şaka şaka .. bende bugün 2 tane verdim.. 24 saat içinde çok verdiniz biraz istirahat edin sonra devam edersiniz gibi bişey dedi lülülülülülü
yook canuuummmm nekızmasııı
seviyorum ben seniii
sen seviyormusunn beniii
ama bazen diyorumki bu kızz hiç kalkmıyorr pc başından diyorummm:1shok:
herkese yetişiyorsun maşallahhhh
kaydirigubbakcemile3
allah birçene vermiş kapmış koyvermişşşkaydirigubbakcemile5[/b][/font][/color][/size]
canımmm sadece sana degil başka arkadaşlarada veremiyorummm....
hiçtebillemmm sadece sen vermiyosunn bikereeelaelaelaelaelae
gördümm vermişsinn vermişş ama ben sana veremiyorummm :çok üzgünüm:
tulinn ben gidiyorumm yemek hazırlıycamm koçiş gelirr birazdannn
hergün verebiliyorum ben.. sende sık gel sende verirsin hehehehe kaydirigubbakcemile3 bilmiyorum canım valla dıptısa denk gelirsen sor bi yerimseniben hadee güle güle git.. çok durdun demiii :mymeka:
Merhaba arkadaşlar,çoğu arkadaşımın bildiği üzere 14 şubat günü 18 haftalıkken ikizlerimi erken doğum neticesi kaybetmiştim...2 gün sonra bu olayın üzerinden 4 hafta yani 1 ay geçmiş olacak...Kanamalarım lekelenmelerim 15 gün kadar sürdü geçti...
Dün gece ve bu sabah öylesine meraktan internetten aldığım gebelik kitleri ile idrar testi yaptım ve sanki hala hamileymişim gibi silik ikinci çizgiyi gördüm...:1shok: Hem dün gece hem de bu sabah...Hamile olmadığımı biliyorum,daha adet bile olmadım...İnternetten yaptığım araştırmalarda kandaki hamilelik hormonlarının 2 hafta içinde kandan tamamen kaybolacağı yazıyordu....
Ama 4 hafta geçti benim...Ne zaman kaybolur tamamen...Bir an evvel adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için..:sm_confused: fisfisfis
Bu konu ile ilgili konu açtım ama belki gözünüzden kaçar diye burada da sorayım dedim..Belki tecrubesi olanlar vardır...
sagol ozlem elimden geldince dinleniyorum bide grip oldum, ilacta kullanamiyorum ne yapacami sasirdim!!!
badem ben dusukten sonra kurtaj oldum ve bi senedir adet duzensizligim var, rekor gecikmem 2ay oldu!!!gerci dusukten 8ay sonrada tekrar tupbebek tedavilerinede basladim tabii ilaclarinda etkisi var
gelirimm ben yineeee
senn nisan ayında kimlerr çalışıyor onu araştırrrkaydirigubbakcemile3
malum bu ayyy miyavvvların ayıydııı:roflol::roflol:
kız fotomu zaten tırsa tırsa koydummm
pcnin kamerasından çekmiştimm şimdi deniyorumm ama kamera çalışmıyorr niyekiii
ama msn de falan normall kameraa niyeekiii
eger çalışırsa tekrar koyarımm 1saatliginee:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?