Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dedim ya az önce kızım.. elektrikler gitti sen gittikten sonra.. yeni girdim daha yarım saat oluyorr :1closedeyes:

Son düzenleme:
yok beter ablacım olur mu öyle.. birlikte vakit geçiriyoruz sadece.. bi olalım da durumu burdan götürürüz.. başka konularda var girdiğim ama hep burdayım kimse duymasın kaydirigubbakcemile3 ateş ölçmeye bi gittim bi daha gitmedim kaydirigubbakcemile3

canım bende bir sürü topikdeyim ama burası ilk aşkımmma.s.

kızmıyorum canım.. zaten yanlışta yazmışım .. korkuyorum artık sen gelince.. zambak yine burdayım diye bana kızacak diye .. eşim gibi diyosun kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden ağlama kuzuummm gel öpem seni Şeniz

repleri benden topladın ondanmıdır ki yerimseniben hehehehe şaka şaka .. bende bugün 2 tane verdim.. 24 saat içinde çok verdiniz biraz istirahat edin sonra devam edersiniz gibi bişey dedi lülülülülülü

evet ablacım çok dogru söylüyorsunnnŞeniz
ozaman çekecegi var bizdennn:mymeka::mymeka:
:mymeka:

canım bende bir sürü topikdeyim ama burası ilk aşkımmma.s.

halimi siz görün artık.. ben kolay bırakmam burayı ama kota elverdiği sürece delikafadulden delikafadulden ayın 12si ama 2 gb olmuşşşşşşşşşşşş hiiiiiiiiiiiiiiiiiii az önce baktım ... cefunnnn yicek beni delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yook canuuummmm nekızmasııı
seviyorum ben seniii
sen seviyormusunn beniii
ama bazen diyorumki bu kızz hiç kalkmıyorr pc başından diyorummm:1shok:
herkese yetişiyorsun maşallahhhh
kaydirigubbakcemile3
allah birçene vermiş kapmış koyvermişşşkaydirigubbakcemile5

repleri benden topladın ondanmıdır ki yerimseniben hehehehe şaka şaka .. bende bugün 2 tane verdim.. 24 saat içinde çok verdiniz biraz istirahat edin sonra devam edersiniz gibi bişey dedi lülülülülülü

canımmm sadece sana degil başka arkadaşlarada veremiyorummm....
hiçtebillemmm sadece sen vermiyosunn bikereeelaelaelaelaelae
gördümm vermişsinn vermişş ama ben sana veremiyorummm :çok üzgünüm:

bende seni seviyorum şekerim.. yüzünü hayal meyal hatırlasamda kaydirigubbakcemile3 ekle şuraya bi foto dursun silme :mymeka: arada bakalım yüzünü unutmayalım... ben genelde çıkıyorum diye mesaj yazmıyorum.. evde olduğum sürece açık bırakıyorum burayı.. arada yeniliyorum .. sizinle bir açılcak çenem inşallaahhhhhhhh kaydirigubbakcemile3 normalde pek konuşmam ama burda maşallahım var tutana aşkolsun Şeniz

canımmm sadece sana degil başka arkadaşlarada veremiyorummm....
hiçtebillemmm sadece sen vermiyosunn bikereeelaelaelaelaelae
gördümm vermişsinn vermişş ama ben sana veremiyorummm :çok üzgünüm:

tulinn ben gidiyorumm yemek hazırlıycamm koçiş gelirr birazdannn

hergün verebiliyorum ben.. sende sık gel sende verirsin hehehehe kaydirigubbakcemile3 bilmiyorum canım valla dıptısa denk gelirsen sor bi yerimseniben hadee güle güle git.. çok durdun demiii :mymeka:

hergün verebiliyorum ben.. sende sık gel sende verirsin hehehehe kaydirigubbakcemile3 bilmiyorum canım valla dıptısa denk gelirsen sor bi yerimseniben hadee güle güle git.. çok durdun demiii :mymeka:

gelirimm ben yineeee
senn nisan ayında kimlerr çalışıyor onu araştırrrkaydirigubbakcemile3
malum bu ayyy miyavvvların ayıydııı:roflol::roflol:
kız fotomu zaten tırsa tırsa koydummm
pcnin kamerasından çekmiştimm şimdi deniyorumm ama kamera çalışmıyorr niyekiii
ama msn de falan normall kameraa niyeekiii
eger çalışırsa tekrar koyarımm 1saatliginee:roflol::roflol:

:uhm::uhm::uhm:
adetler gecmı gelecekkı..bana herkes 40 gun ıcınde olursun dıyor...benımde lekelenmelerım 15 gun surdu..
ben cok korkuyorum duzenlı adet perıyodum bozulacak dıyee..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bıde dr korunma konusunda herhengı bısey demedımı..
en az 3 ay korun felan....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bademım sen adetolucan zamn kesın yaz buraya aramızada 5 gun var senlesenağlamasenağlama
bende sabırsızlıkla beklıyorum addetımı:1no2::1no2:

aysem kuurtaj sonrası rahımde sıkıntı yasadınmı...enfeksıyon gıbı yapısıklık gıbı:uhm::uhm::uhm:

yüzünü hatırlamıyorum pek unuttum ecük.. koy da hatırlayalım.. msn yok ki bende .. :mymeka:

yok canim benim gayet rahat oldu, zaten çok yeniydi herhalde bu yuzden...
daha sonra normal jinekolojik muyene oldum ve hersey çok temizde, bende korktum ama bisey olmadi, ya zaten benim kurtajda kolay oldu, turkiyede nasil bilmiyorum ama benim erken dusuk oldugu için kurtaji ilacla yaptilar fitille oldu...
burda onada kurtaj dedikleri için ben yazdim, ama belki ayni seyleri yasamamisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…