Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar ben geldim.2-3 gündür yoktum.nasılsınız bakalım????

bugün süper loto bana çıkacak.........delikafadulden hihoyyyt

hosgeldiniz kizlar, sizden nbr??
butterfly bizide gorursun artikkaydirigubbakcemile5

daha önce hiç oynamamıştık. 2 haftadır bayağı oynuyoz eşimle. Hadi bakalım bana çıkarsa herkesin tedavi masrafları, çocuk odaları, bezleri. mamaları... bendenkaydirigubbakcemile3

evet canım biliyorum doktor istedi hpv smear de yazıyor zaten rastlanmadı diye evet doktor dedi işte 800 çeşidi varmış hepsi farklı frklı seninki zayıf olandan dedi bağışıklık sşstemini kuvvetli tutunmu birşey olmaz ağda salonu ve havuzdan uzak duruyorum artık vucudum hassas kapmak kolay oluyor canım inşallah sende en kısa zamanda kurtulursun

çok şükür canım sen atlatmışsın, inşallah biz de atlatırız. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için neler yaptın? İlaç falan kullandın mı?

anladım aysecım...bende dusuk olmadı bıılyosun...amelıyatla aldılar...kanama felan olmamıstısenağlamasenağlama
banada temızlenmıs dedı...kurtaj sonrası bakıldı...
ama yınede korkuyorum...duydugum seylerden dolayı..tupleer zarar verılıyormus..bırde rahımde yapısıklık oluyormus..
zaten rahımde yapısıklık varsa adet olmuyormus..
su adet bır gelseydı...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:tekrar dr gıdıp baktıracam.pıhtılasma testlerı yapılacak..buyuk bır ıhtımal pıhtılasmadan dedıler

o yuzden dr cok kızyorum bazen neden testler yapılmadı..ucuz bır ılac olan aspırını bıle verme zahmetınde bulunmadı:mymeka::mymeka:

demek ki herkesin bura bir dostu oluyormuş ben sandım ki hepimiz dosttuz demek yanlış anlamışım

galiba bazi seyleri yanlis anlamisin
cunku bilmeliydin ki dostlarin birbirine destek oldugunu
ne biliyim ne tselli edisin opek hos degildi (teselli etmek zorundada degilsin)sukret sukret falan diye ders almak deyildi amacim benim
neyse uzatmaya gerek yok iyi niyetli isen biraz daha dikkatlli konusursan sevinirm
insan oyle anlarda daha hassas oluyor neyse

Son düzenleyen: Moderatör:
ayse57 canim nerden de hastalandin insallah bebisler biraz inatci olurda sana sikica tutunurlar gunler cok cabuk geciyor degilmi ama transferden sonra gecmiyor tabi ama az kaldi insallah
kandan once evde test yapicaksin yanilmiyorsam bir haftami var ne olsun gelsinde hayirli bir sekilde gelsin o gunler

ya canim aslinda benimde iki tane transfer edilmisti, biri dustu(bence doktor kesin bisey demiyor ama benim elime pembe bi parca gelmisti) ve kanamam vardi usg'de bakildi ve kese goruldu ama kalbi atmiydu ve artik içi kan dolmaya baslamisti yani bebisim olmutu, ve kurtaj yerine bebegimi benden almak için cytotek adinda fitil kullanildi eger bununla dusmeseydi normal kurtaja girecektim ama bebisim bana zorluk çikarmadi!! ben ondan sonra duzensizlik yasadim ama allahtan baska bi sorun olmadi, içini ferah tut seninde olmaz insallah..bana kurtajdan sonra doktor iki saat içinde asiri kanaman olabilir dedi ama bende 2-3gun sonra kanama olmaya basladi...
insallah yakin zamanda olursun ve gereken testlerini yaparsin ve insallahta bu testlerinde temiz çikar, bana genelde ilk 3ay içinde olan dusukler genetik bozukluklardan olur dediler...

asicim ne oldunu tam olarak bilmiyorum ama insallah simdi daha iyisindir

allahin sopasi yok iste, ben kimseye transfer yaptimi soylemeyip grip oldum diyecektim ve oldumda!!!ocaktan beri hep ilaç kullaniyorum, bir onceki transferin negatif sonucundan 2-3gun sonra yeni transfer için tekrar tedaviye basladim, ama artik transferlerde ilerledikce pek umudumda kalmiyo bu yuzden gayet rahatim, kendi kendimi oyaliyorum iste, kiz kardesim hamile, dun kizi olacagini ogrendik, bebise yelek oruyorum ve mutlu oluyorum iste )

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.eşinin morfolojisi %3 olupta doğal yolla hamile kalan var mı?lütfen yardım edinnn morelim çok bozuk.=((

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.eşinin morfolojisi %3 olupta doğal yolla hamile kalan var mı?lütfen yardım edinnn morelim çok bozuk.=((

cnm okadar karamsar olmaaaa morelınıde bozma benımde eşimin morfolojısı sıfır hamile klamadım hiç ama pazartesı tesst yaptırcaz yine baklaım düzelme varsa asılamaya baslıcass bişiler yapıoz ellimizden geldıgı kadarıyla keciboynuzu kürü pekmezi bal fındık fıstık vs..

canım ne kusuru burda çok kişiyiz bazen bende karıştırıyorum....
histereskopi yaptırman tabiki daha iyi canım...inşallah bir problem çıkmaz...

canım Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce tedavin hayırlı şekilde sonuçlanır da sen de kavuşursun bebişlerinee.:Saruboceq:
çok sağol canım:1hug:
CANIM BEN TAHMİNİ YAA 27 SİNDE OLUCAM YADA 30 UNDA . BAKALIM 1. GUNU NE DİYECEKLER :a015:
anladım canım günlerimiz de yakınmış...

çok sağol canım anladım...
ama ben bu iş içinde fazla para vermek istemiyorum...çünkü daha yolun çok başındayım...
bakalım neyle başlıyacağım...aşılama mı tüp bebekmi...hem biliyorsun bu işlemleri devlette bile yapsak belirli bir ücret vermemiz gerekiyor....
eğer bu bağkur işimiz çok uzarsa zamanı boşa geçirmemek için histereskobiyi orda yaptırabilirima.s dur bakalım zaman neyi gösterecek....sonr ayine konuşuruz canım:1hug:Şeniz

çok geçmiş olsun canım...
kocişe söyle sana iyi baksınyerimseniben

canımmm sadece sana degil başka arkadaşlarada veremiyorummm....
hiçtebillemmm sadece sen vermiyosunn bikereeelaelaelaelaelae
gördümm vermişsinn vermişş ama ben sana veremiyorummm :çok üzgünüm:

zambakcım 1 günde sadece 5 kişiye reb verebiliyorsun...
reb verdiğin birine yine reb vermek içinde farklı 20 kişiye reb vermen lazım...

daha önce hiç oynamamıştık. 2 haftadır bayağı oynuyoz eşimle. Hadi bakalım bana çıkarsa herkesin tedavi masrafları, çocuk odaları, bezleri. mamaları... bendenkaydirigubbakcemile3

sizi gidi sizi:jeyyar:
artık hepimize birar tane tüp bebek yaptırırsınız:jeyyar:değilmi:jeyyar: kaydirigubbakcemile3

canlar benim durumum sizinki gibi değildi ama yinede ben kendimden bahsedeyim...
ben ilk düşüyümü tahmini 5 haftalık yaptım düştüğünde fasulye kadrdı:çok üzgünüm:
sonradan küçük et parçalarıda düştü dr a gittiğimde içerde parça var küryaj edelimdedi ama ben olmadım...o parşalar sonradan kendiliyinden düştü...kanamam normal adetten 3 gün fazla sürdü temizlenince kotrole gittim tertemizdi...birde tabi antibiyotikte içtim...
2. si küçüktü keseyi görmeden düştü....normal adet gibi atlattım...
3. sü dr utrasona koyarak 6 hafta 3 günlük demişti...geç döllenme olmuş galiba yoksa şimdiki hesaplarıma göre 8 haftalık olması lazımdı...kalbi atmamıştı...
düştüğündede ceviz büyüklüğünde birşey vardı...ayriyetende çok fazla kanama ver parçalar oldu....acile gittiğimde kanama baya durmuştu...dr utrasona koydu 2-3 tane küçük parça var ama kanaman çok az dedi...şimdilik kürtaj etmeyelim eğer rahatsız olursan veye kanaman çoğalırsa hemen geldedi...ve tabiki yine antibiyotik verdi....bunuda normal adet gibi atlattım sadece 3 gün fazla sürdü....
benim düşüklerim böyle oldu ve hepsinden sonrada adetimi normal günümde oldum hiç bir aksilik yaşamadım...
inşalalh sizde zamanında adet olursunuz...ama bence bu adet işini çok kafaya takmayın:1hug: biliyorsunuz bu adet işi stresede bağlı

Rapunzelciğim belim ağrıyor ,adet olucam diye umut ediyorum ama daha ne gelen var ne giden....fisfisfis

Kürtajdan 1 hafta sonra ultrasona girdiğimde kalan herhangi parça yok dedi dr...

Benim bebeklerim normal olarak doğdular..Canlıydılar..eşlerini ve kalan diğer parçalarını almak için kürtaj yaptı doktor...

Belim çok ağrıyor ama şu an......

slm kızlarrrr nasılsınız ben bugün saat 7:00 catlatma iğne mi oldum canlarım artık bana dua edin kasılarımda ağrı miğde bulantım başım ağrıyo iğnenin etkisi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…