slm kızlar ben geldim.2-3 gündür yoktum.nasılsınız bakalım????
bugün süper loto bana çıkacak.........delikafadulden hihoyyyt
canım ne güzel atlatmışsın. Ama yine de hamile falan kalmadan yine bir smear testi yaptır bence. Çünkü bu virüs vücuda bir kez girse tamamen kaybolmuyormuş. Uçuk virüsü de öyle ya. Normal smearde çıkmıyormuş. Smear testi yapılırken hpv virüsüne bakılmasını istediğini ayrıca belirtmen gerekiyormuş.
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun.
evet canım biliyorum doktor istedi hpv smear de yazıyor zaten rastlanmadı diye evet doktor dedi işte 800 çeşidi varmış hepsi farklı frklı seninki zayıf olandan dedi bağışıklık sşstemini kuvvetli tutunmu birşey olmaz ağda salonu ve havuzdan uzak duruyorum artık vucudum hassas kapmak kolay oluyor canım inşallah sende en kısa zamanda kurtulursun
yok canim benim gayet rahat oldu, zaten çok yeniydi herhalde bu yuzden...
daha sonra normal jinekolojik muyene oldum ve hersey çok temizde, bende korktum ama bisey olmadi, ya zaten benim kurtajda kolay oldu, turkiyede nasil bilmiyorum ama benim erken dusuk oldugu için kurtaji ilacla yaptilar fitille oldu...
burda onada kurtaj dedikleri için ben yazdim, ama belki ayni seyleri yasamamisizdir
demek ki herkesin bura bir dostu oluyormuş ben sandım ki hepimiz dosttuz demek yanlış anlamışım
anladım aysecım...bende dusuk olmadı bıılyosun...amelıyatla aldılar...kanama felan olmamıstısenağlamasenağlama
banada temızlenmıs dedı...kurtaj sonrası bakıldı...
ama yınede korkuyorum...duydugum seylerden dolayı..tupleer zarar verılıyormus..bırde rahımde yapısıklık oluyormus..
zaten rahımde yapısıklık varsa adet olmuyormus..
su adet bır gelseydı...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:tekrar dr gıdıp baktıracam.pıhtılasma testlerı yapılacak..buyuk bır ıhtımal pıhtılasmadan dedıler
o yuzden dr cok kızyorum bazen neden testler yapılmadı..ucuz bır ılac olan aspırını bıle verme zahmetınde bulunmadı:mymeka::mymeka:
galiba bazi seyleri yanlis anlamis
cunku bilmeliydin ki dostlarin birbirine destek oldugunu
ne biliyim ne tselli edisin oek hos degildi sukret sukret falan diye ders almak deyildi amacim benim
neyse uzatmaya gerek yok iyi niyetli isen biraz daha dikkatlli konusursan sevinirm
insan oyle anlarda daha hassas oluyor neyse
ayse57 canim nerden de hastalandin insallah bebisler biraz inatci olurda sana sikica tutunurlar gunler cok cabuk geciyor degilmi ama transferden sonra gecmiyor tabi ama az kaldi insallah
kandan once evde test yapicaksin yanilmiyorsam bir haftami var ne olsun gelsinde hayirli bir sekilde gelsin o gunler
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.eşinin morfolojisi %3 olupta doğal yolla hamile kalan var mı?lütfen yardım edinnn morelim çok bozuk.=((
canım ne kusuru burda çok kişiyiz bazen bende karıştırıyorum....BEN NE YAPTIĞIMI BİLİYOMUYUM CANIMM BUGUN ZATEN DELİ GİBİYİM. İLAÇ GİTMEDİ DEDİĞİN İÇİN ÖLE SANDIM BEN DÜŞÜK YAPTIGINIDA BİLMİYODUM . TAKİP EDİYORUM OLAYLARI BİLİYORUM AMA BİRE BİR HERKESİ TAKİP ETMEK MUMKUN DEĞİL. BEN KAFA ZATEN HEP LEYLA . KUSURA BAKMA. İŞTE BENDE ASLINDA HİSTERESKOPİYİ YAPTIRMAYACAKTIM AMA DÜŞÜK KORKUSU BANA YAPTIRTIYO.
çok sağol canım:1hug:canım Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce tedavin hayırlı şekilde sonuçlanır da sen de kavuşursun bebişlerinee.:Saruboceq:
anladım canım günlerimiz de yakınmış...CANIM BEN TAHMİNİ YAA 27 SİNDE OLUCAM YADA 30 UNDA . BAKALIM 1. GUNU NE DİYECEKLER :a015:
çok sağol canım anladım...CANIM eğer burda yaptırmak istersen yardımcı olurum. Ücretli bile yaptıracaksan eğer taburcu olacağın zaman ikametgah getirerek tutan ücreti taksitle ödeyebiliyorsun.hemde de sıkışmamış olursun böylecekaydirigubbakcemile5
çok geçmiş olsun canım...sagol ozlem elimden geldince dinleniyorum bide grip oldum, ilacta kullanamiyorum ne yapacami sasirdim!!!
badem ben dusukten sonra kurtaj oldum ve bi senedir adet duzensizligim var, rekor gecikmem 2ay oldu!!!gerci dusukten 8ay sonrada tekrar tupbebek tedavilerinede basladim tabii ilaclarinda etkisi var
canımmm sadece sana degil başka arkadaşlarada veremiyorummm....
hiçtebillemmm sadece sen vermiyosunn bikereeelaelaelaelaelae
gördümm vermişsinn vermişş ama ben sana veremiyorummm :çok üzgünüm:
slm kızlar ben geldim.2-3 gündür yoktum.nasılsınız bakalım????
bugün süper loto bana çıkacak.........delikafadulden hihoyyyt
daha önce hiç oynamamıştık. 2 haftadır bayağı oynuyoz eşimle. Hadi bakalım bana çıkarsa herkesin tedavi masrafları, çocuk odaları, bezleri. mamaları... bendenkaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar,çoğu arkadaşımın bildiği üzere 14 şubat günü 18 haftalıkken ikizlerimi erken doğum neticesi kaybetmiştim...2 gün sonra bu olayın üzerinden 4 hafta yani 1 ay geçmiş olacak...Kanamalarım lekelenmelerim 15 gün kadar sürdü geçti...
Dün gece ve bu sabah öylesine meraktan internetten aldığım gebelik kitleri ile idrar testi yaptım ve sanki hala hamileymişim gibi silik ikinci çizgiyi gördüm...:1shok: Hem dün gece hem de bu sabah...Hamile olmadığımı biliyorum,daha adet bile olmadım...ınternetten yaptığım araştırmalarda kandaki hamilelik hormonlarının 2 hafta içinde kandan tamamen kaybolacağı yazıyordu....
Ama 4 hafta geçti benim...Ne zaman kaybolur tamamen...Bir an evvel adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için..:sm_confused: fisfisfis
Bu konu ile ilgili konu açtım ama belki gözünüzden kaçar diye burada da sorayım dedim..Belki tecrubesi olanlar vardır...
:uhm::uhm::uhm:
adetler gecmı gelecekkı..bana herkes 40 gun ıcınde olursun dıyor...benımde lekelenmelerım 15 gun surdu..
ben cok korkuyorum duzenlı adet perıyodum bozulacak dıyee..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bıde dr korunma konusunda herhengı bısey demedımı..
en az 3 ay korun felan....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bademım sen adetolucan zamn kesın yaz buraya aramızada 5 gun var senlesenağlamasenağlama
bende sabırsızlıkla beklıyorum addetımı:1no2::1no2:
aysem kuurtaj sonrası rahımde sıkıntı yasadınmı...enfeksıyon gıbı yapısıklık gıbı:uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?