Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

özür dilerim öle anlıcağını bilseydim yazmazdım kalbimde gercekten kötülük yoktu seni üzmek istemezdimben belki yanlış aktarmış oldum düşünce mi canım neyse küçük olayları uzatmayalım çözdüğüme inanıyorum k.i.b

canım nezamandır doğal yolla deniyorsuz?sayı ve hareket nasıl?eşin sigara kullanıyomu?çok soru sordum galiba ama neolur kusura bakma canım.kafam çok karıştı.inşallah pazartesi sonuçlarınız yüzünüzü güldürür.

Son düzenleme:
Rapunzelciğim belim ağrıyor ,adet olucam diye umut ediyorum ama daha ne gelen var ne giden....fisfisfis

benim hamileliklerimde de düşüklerden sonra da çok belim ağrımıştı...
adet olacağım zamn da bel ağrım çok olurdu...adetliyken sancıdan çok bel ağrısı çekerdim....geçmişe şöyle bakıyorumda son düşüyü yapalı matısta 2 sene bitecek...benim bel ağrılarım daha yeni yeni geçti....
yani bel ağrısı olabilir....inşalalh adet belirtisidir....
allah yardımcın olsun canım:1hug:

Cornelia bakk geliyom oraya hala söylememişsin kızlara de bakayım çabukkk dövücem seniklava:klava:klava:klava:

kızlar sıze bişiy sorcam bilen cevap verirse cok sevınıcm :uhm:benım buay adetım sadece iki gün sürdü cok agrım olduu normalde 6gun sürerdi buay 2gün sürdü biiiti agrım oldu die parol içtim ondan mı olabılır nedne olur sızcee CADIARZUve dun adetımın 10.günüydü sag kasıgımda batmalar oldu yürürken cok tuhaftım bıcak batar gibi :çok üzgünüm:bal kafada sen hamilesin dıoo :roflol:kızlar ne olabilir cevap verin lütfen ???:smiley-cool:a.s.:bbo:benneyaptımki

İşte benimki tam düşük değil..baya baya normal doğum yaptım...içerde bebeklerin eşleri kaldığı için dr kürtaj yaptı...bebekler tam parça halinde ve heryerleri belirmiş olarak çıktılar...bir de şöyle bir şey buldum..

...Doğum sonrası regl kanamasının başlama zamanı, emzirmeyle ilişkilidir. Doğum yapmış ve emziren anneler de , daha geç, emzirmeyenler ise daha kısa süre sonra adet kanamaları başlamaktadır.

Yanlız burda dikkat edilmesi gereken hususlar; doğumunuzdan sonraki kanamayla adet kanamasını karıştırmayın. Loşia olarak bilinen bu kanama, normal adet kanamasından biraz daha fazla olur ve altı hafta devam edebilir. Lohusalığınızın ilk günlerinde, kırmızı rekte olan bu akıntı, daha sonraki günlerde pembeye, kahverengiye ve daha sonra sarımsı beyaz renge döner. Bu dönemde doğum kontrol yöntemleri kullanmadığınız sürece, yeniden hamile kalabilirsiniz. Bu istenmeyen gebelikleri önlemek için en kısa sürede doğum kontrol yöntemlerinden faydalanmalısınız. Ancak emzirme döneminde doğum kontrol haplarının alınması uygun değildir. Bunun nedeni anne sütünün girls.gif azalmasına neden olabilirler. Ancak çeşitli nedenlerle bebeğini emzirmeyi düşünmeyen anneler, doğumdan 6 hafta sonra hap kullanmaya başlayabilir....

cnm bızım mayısta iki yıl olcak sayı azdı 11 mılyondu keciboynuzu kuruyle 64 mılyona çıktı hareketllik cok iyi %80 lerde felan sadece morfolojı sorunumuz var..%100bas bozuk..eşim sıgara kullanıordu bıraktı cnm 29ocaktan beri içmior cok şükür morfolojıyı duyunca bıraktırdımkaydirigubbakcemile3 bak guzelım bi arkdaısnda %2 felandı kciboynuzu kürüyle %18 çıkmış asılama yapıldı ve suan hamilee yanı listemızde okadar kötü durumda olan insanlar hamilee azospermller bıle hamiş yanı allah verdıkten sonra sorunfelan hıkaye yeterkı o ol desin yanı sakın üzlmee allah vercek inş hepimize bigün...a.sa.s.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.eşinin morfolojisi %3 olupta doğal yolla hamile kalan var mı?lütfen yardım edinnn morelim çok bozuk.=((
hoş geldin canıma.s.
bizim morfoloji sorunumuz yok..ama burda arkadaşlar var sizin gibi olupta doğal yoldan kalan....
slm kızlarrrr nasılsınız ben bugün saat 7:00 catlatma iğne mi oldum canlarım artık bana dua edin kasılarımda ağrı miğde bulantım başım ağrıyo iğnenin etkisi heralde
ağrılar iğneden olabilir canım...
hadi bakalım hayırlısı...
inşallah bu ay sende hamiş olursun...

canım ilaçta etki etmiş olabilir...ama balın dediği gibi bazen hamileliklerde böyle olabiliyor...canım adetin eğer 10 günüyse bu demekdirki eğer hamile falan olsan idrar testinde çıkar...çünki günün çok geçmiş oluyor...
içini rahatlatmak istiyorsan idrar testi yapabilirsin....

cnm adetımın son gunu yanı 3.günü test yapmıştım ve tek cizgi negatıf cıkmıştı:çok üzgünüm:fisfisfis

slm kızlar ben geldim.2-3 gündür yoktum.nasılsınız bakalım????

bugün süper loto bana çıkacak.........delikafadulden hihoyyyt

kelebeğim bize de ucundan azıcık ver ama olur mu çok değil birazcık ufacık kaydirigubbakcemile3 bize çıkarsa bende size veririm.. loto bana çıksın hepinize tüp bebe yaptırcam :roflol: :roflol: :roflol:

slm kizlar nasilsiniz ne var ne yok
guzel haberler varmi

asicim iyisin inş.. kendine çok iyi bak Şeniz

canzi geçmiş olsun sana da canım.. inş bir daha bulmaz seni bu virüsler.. :1hug:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.eşinin morfolojisi %3 olupta doğal yolla hamile kalan var mı?lütfen yardım edinnn morelim çok bozuk.=((

hoşgeldin sabina.. sorunun içine düştün hem de tam ortasına.. morfolojisi %1 olupta hamile olanlarımız bile var.. Allah istedikten sonra olur sıkılma.. sen değerleri yaz bi bildiğimiz kadarıyla yorumlayalım yerimseniben

bende dedim ama olmaz dedin ya dün :mymeka: inş öyledir canım.. test için erken henüz.. zaman gerekiyor olmazsa bi test yaptırırsın.. Şeniz

bende dedim ama olmaz dedin ya dün inş öyledir canım.. test için erken henüz.. zaman gerekiyor olmazsa bi test yaptırırsın..

bilmıorum bıtanem yaaa bu balkafa varyaa kafamı bulandırdu benımmmm ahh ahhh ne guzel hamiş degilim nasılsa dıe dolanıodum ortalardaa

canım aslında senin ki tamamamen doğum sayılır...ve senin kanaman erken bitmişte olsa sen 6 hafta boyunca lohusa sayılırsın...bu yüzden adetinin gelmesi 6 haftayı veya daha fazla zamnaı bulabilir bence...belkide teste 2. çizginin çıkmasıda bu yüzden olabilir...
canım benim bu konuyla ilgili çok bir bilgim yok...bunlar sadece benim düşüncelerim...

fadiğim cornelianın adeti yeni bitti sayılır 10 gün gecikme değil yani.. testte bişey çıkmaz şimdi.. Şeniz

balkafa zaten bi kendi için bende hamile olabilirmiyim acaba diye düşünmüyor.. deliliğe vurdu iyice :mymeka:

Son düzenleme:
cnm adetımın son gunu yanı 3.günü test yapmıştım ve tek cizgi negatıf cıkmıştı:çok üzgünüm:fisfisfis

fadiğim cornelianın adeti yeni bitti sayılır 10 gün gecikme değil yani.. testte bişey çıkmaz şimdi.. Şeniz

kafam karıştı şimdikafamçokkarıştı
sen bu ayın 5 inde adet olmuşsun...
ama eğer o adet değilse senin şu an 1 hafta günün geçmiş olurdu...
canım eğer çok takıyorsan 2-3- gün daha bekleyip bir test yapabilişrsin...
şimdi doğru anlamışmıyım:bbo:

-badem-, Balsurat, duygu2008+, Fadik+, nh3, tuliny+ kızlar nasılsınızzzzzz
sağol tatlımŞeniz
iyiyim allah'a şükür....

Belkide canım ama 2 hafta sonra beta hcg gebelik öncesi değerlere iner diyor yazılarda..Kafam karıştı bu yüzden..Ama belim acaip arıyor bir kaç gündür...

evet fadiğim doğru.. adeti kısa sürmüş cornimin.. şimdi de karşılaşmadığı sancılar olunca balım da olabilir deyince kafası karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…