artık bende öyle yapıyorum size yetişmek o kadar zorki onca sayfayı görünce bi haller oluyo çünkükızlar ben sayfaları 40 mesajla görüntülüyorum.. daha rahat oluyor.. daha az sayfa görünüyor.. kızlar söylemişti bana da..
kullanıcı panelinden seçenekleri düzenleye girin.. standart olanı 1 sayfada 40 mesaj gösterilsin olarak değiştirip değişiklikleri kaydedin..
özlüycem seni zuzumabimleri uzun zamandir görmüyorum..
yegenim nerdeyse yürüyecek,ben dogdugunda görmüstüm:çok üzgünüm:
cok özledim...esimde sagolsun izin almis bana haftabasinda sürpriz yapti..
bugün saat 3 te doktorda randevum var,sonrada yola cikicaz,500km..geceye orda oluruz,onlarada sürpriz olucak...
biraz kafa dagitmaya ihtiyacim var kizlar,,gülüyorum konusuyorumda aslinda inanin cok yiprandim bu aralar:çok üzgünüm:
iyi gelecek,bomba gibi dönücem insallahhihoyyyt
ahh be beterim son tedavi heecanım ya adeti bekliyorum yine nedense:roflol:
adetin 2/3.günü iğnelerini al gel dedi.a.s
umarım hayırlısı neyse o olur hakkımızda :Saruboceq:
artık şu bu demekten sıkıldım.
zaten son kez tedavim sonrası allah kerim
gez gez seninde halayını çekelim ama be balım nevroyla ikinizin ne güzel olur demişakkıdıSelam kızlar 2 gündür evde yoktumm güzel kafamı dinledim evden uzakk ohhhhsositosositosositosositogeçmişi hiç okuyamadımm :) nevomm canım benimmm hayırlıı olsun canımm şuan meleklerinn seninleee sımsıkıı tutunsunlarr inşallahhhh.Dualarımm seninleeee inşallahh nevomm annee olucakk halayınıoı çekicezzz:1rolleyes::teytey::teytey:
fadiğim senin durumda zor be tatlım
kızlar aslıda ben bunu hep düşünüyorum...
hemde ciddi ciddi ne yapılabilir diyeCADIARZU
biliyorsunuz be 3 tane düşük yaptım...benim günüm geçtikten hemen sonra kanamam oluyor:çok üzgünüm:
rabbim eğer nasip ederse hamile olduğumda ya 3 ay yada 9 ay devamlı yatmam gerekecekkafamçokkarıştı
bu yüzden ben hep düşünüyorum eğr hamile kalırsam pc nasıl kullanabilirim diyeCADIARZU
tulincim senin gördüğün şey ciddi birşeymiydi yoksa komiklik olsun diyemi yapmışlar
ooo demek 3 ay bitmek üzere misafirlerinin gittiğinede sevindimKızlar uzun zaman oldu müjdeyi verdikten sonra sizle görüşmeyeli. Ama bu sürede neler olduğunu açıklayayım. Size hamile olduğumu söyledikten sonra 6. haftamda lekelenme tarzında kanamam oldu. Çok telaş yaptık. Bu 2-3 gün sürdü. Doktor kanamamım az olmasına rağmen düşük tehditi dedi. 15 tatilin arkasına 1 hafta da rapor aldım yattım hep. Bu arada bilelenler vardır. Yatılı misafirlerimde vardı. Onlarda yeni gittiler. Şu an 12. haftadayız. Bir sorun gözükmüyor şimdilik. Cumartesi 2li test yapılacak cinsiyeti daha belli değil. Acaba bu hafta belli olurmu ne dersiniz. Neyse ilk 3 ayı atlatmak üzereyiz. Ama mutluluğun yanında korkularımda var. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Allah hepinize de annelik duygusunu hayırlısıla yaşatsın. AMİN
üzülme canım sayı ve harekette problem yok değilmimerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.eşinin morfolojisi %3 olupta doğal yolla hamile kalan var mı?lütfen yardım edinnn morelim çok bozuk.=((
Allah Allah şaşkınım garip 2 gün sürmesikızlar sıze bişiy sorcam bilen cevap verirse cok sevınıcm :uhm:benım buay adetım sadece iki gün sürdü cok agrım olduu normalde 6gun sürerdi buay 2gün sürdü biiiti agrım oldu die parol içtim ondan mı olabılır nedne olur sızcee CADIARZUve dun adetımın 10.günüydü sag kasıgımda batmalar oldu yürürken cok tuhaftım bıcak batar gibi :çok üzgünüm:bal kafada sen hamilesin dıoo :roflol:kızlar ne olabilir cevap verin lütfen ???:smiley-cool:a.s.:bbo:benneyaptımki
corna diyor kızlar kızmıosun corni dedim diye mi kızıyosun yaseminciiiimmmm Şeniz
:roflol::roflol:nesrın ne dıyım sana alahım ya koptumm heheee
cornelia çok sağol canım yüreğime su serptin çok rahatlattın beni.bizim bu güne kadar hareketlilikte sorun vardı ve eşim 6 ay önce varikoselden ameliyat oldu.bu güne kadar sperm testini hep aynı merkezde yaptırıyoduk ve ameliyat olmasına rağmen sonuç hiç değişik çıkmamıştı hareketlilik yine %20 çıkmıştı .bizde bu sefer daha güvenli bir yerde yaptırdık ve sayı 55 milyon hareket %50 morfoloji %3 çıktı bu sefer aklımız karıştı. 3 ay sonra tekrar bi test daha yaptırmamızı söylediler sonuç aynı çıkarsa tüp bebek dediler.kafamız allak pullak oldu.bu arada doğal yollada 2 ay denedik.rabbim inşallah isteyen herkese verircnm bızım mayısta iki yıl olcak sayı azdı 11 mılyondu keciboynuzu kuruyle 64 mılyona çıktı hareketllik cok iyi %80 lerde felan sadece morfolojı sorunumuz var..%100bas bozuk..eşim sıgara kullanıordu bıraktı cnm 29ocaktan beri içmior cok şükür morfolojıyı duyunca bıraktırdımkaydirigubbakcemile3 bak guzelım bi arkdaısnda %2 felandı kciboynuzu kürüyle %18 çıkmış asılama yapıldı ve suan hamilee yanı listemızde okadar kötü durumda olan insanlar hamilee azospermller bıle hamiş yanı allah verdıkten sonra sorunfelan hıkaye yeterkı o ol desin yanı sakın üzlmee allah vercek inş hepimize bigün...a.sa.s.:Saruboceq:
cornelia çok sağol canım yüreğime su serptin çok rahatlattın beni.bizim bu güne kadar hareketlilikte sorun vardı ve eşim 6 ay önce varikoselden ameliyat oldu.bu güne kadar sperm testini hep aynı merkezde yaptırıyoduk ve ameliyat olmasına rağmen sonuç hiç değişik çıkmamıştı hareketlilik yine %20 çıkmıştı .bizde bu sefer daha güvenli bir yerde yaptırdık ve sayı 55 milyon hareket %50 morfoloji %3 çıktı bu sefer aklımız karıştı. 3 ay sonra tekrar bi test daha yaptırmamızı söylediler sonuç aynı çıkarsa tüp bebek dediler.kafamız allak pullak oldu.bu arada doğal yollada 2 ay denedik.rabbim inşallah isteyen herkese verir
nesrincim süper harika olmuşlar.. ne o kayboldun mu hemen.. bunları senin eklediğin belli yavrum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 emeğine sağlık.. nevrocum bu ay bu mevzu bitmiştir.. nisan ayında görüşmek üzere canım benim.. o zamanda sen bebişlerle uğraşıyor olursun yırtarız kaydirigubbakcemile3
nevro bunu yapmamı tülın istedi onu cezalandır he he kaydirigubbakcemile3
cnm yasın daha gencse bekle bence daha 2 ay denmişiniz bekleyyın cnm allah inş nasip ederr
nesrin :mymeka: çok ayıp kız az önce helalleşmedik mi beraberiz demedik mi :mymeka: ben bişey demedim nevrocum.. hepsini kendi isteğiyle yapmış kötükedihüso
27 yaşındayım canım ama 1,5 yıldırda ben tedavi oluyorum sol overde kist vardı sürekli, doğum kontrol hapı kullanıyodum.daha yeni kesti dr hapı.bakalım biraz doğal yolla deniycez.hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
bunun üzerine bi de nisan ayını açıklarsam kk ne elveda derim.. zaman geçsin biraz bakalım.. seninle de küstüm bi kere ben hıh lülülülülülü naniknanik :dilcikar:
fadiğim senin durumda zor be tatlım
ama bencede bu dr un söylediği işlemi yptır
en azından ondanda için rahat olsun
]
canım eğer çok kafaya takıyorsan bir kaç gün içinde bir test yaparsin....3ünde adet oldum 6sında banyo yaptım bı gun fazladan bekledım ama anlamadım cok az sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?