Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
corna diyor kızlar kızmıosun corni dedim diye mi kızıyosun yaseminciiiimmmm Şeniz

artık bende öyle yapıyorum size yetişmek o kadar zorki onca sayfayı görünce bi haller oluyo çünkü
şimdi böyle daha kolay

özlüycem seni zuzum
acaba bugün dr ne dedi meraktayım

ahh be beterim son tedavi hee
inşallah bu sefer olacak Allahın izniyle

gez gez seninde halayını çekelim ama be balım nevroyla ikinizin ne güzel olur demi
fadiğim senin durumda zor be tatlım
ama bencede bu dr un söylediği işlemi yptır
en azından ondanda için rahat olsun

ooo demek 3 ay bitmek üzere misafirlerinin gittiğinede sevindim
arada uğra

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.eşinin morfolojisi %3 olupta doğal yolla hamile kalan var mı?lütfen yardım edinnn morelim çok bozuk.=((
üzülme canım sayı ve harekette problem yok değilmi
% 1 ile bile hamile kalan arkadaşlar var

Allah Allah şaşkınım garip 2 gün sürmesi
parol yüksek dozda bi ağrı kesici değil ve ağrı kesiciler için adeti getiri derler bilmiyorum ne kadar doğru yanlış ama
seninkisi farklı
devam etmeyeli kaç gün oldu
tekrar test yap veya dr a git canım

corna diyor kızlar kızmıosun corni dedim diye mi kızıyosun yaseminciiiimmmm Şeniz

bna kımse corna demıyor kıs nerden cıktı bu şimdi heeeekaydirigubbakcemile:roflol:

[QUOTEAllah Allah şaşkınım garip 2 gün sürmesi
parol yüksek dozda bi ağrı kesici değil ve ağrı kesiciler için adeti getiri derler bilmiyorum ne kadar doğru yanlış ama
seninkisi farklı
devam etmeyeli kaç gün oldu
tekrar test yap veya dr a git canım
[/QUOTE]

valla bılmıorum cnm yaaaa agrı kesıcı içtim adetı keser dıolar bılmıorm bende valla bakalım pazartesı doktora gıtcez ozaman sölerimm:1hug:a.s.

tulıncım baktım bu aralar kedilere pek bi meraklısın.Bende şu kedileri bi araştırayım dedim ve sonuç;

Bu resimde kar yağıyor ve aylardan mart ayı...Kara kara akşam olmasını bekliyor zavallı kedicik...

Bu resimde büyük çalışma öncesi biraz kafa dağıtması gerekiyormuş ve kedicikte öyle yapmış...böylelikle gereken enerjiyi toplamış...

büyükgün geldi ve çattı. kedicikler iş başında...

[URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=makotomuramatsu04b.jpg]
[/URL]

kedicikler buyuk vuruşu yapmışlar ve icraat sonrası keyif yapıyorlar

Veee işte gergin bekleyiş başladı...

İşte Buyuk başarı... Kedicik 8 aylık hamile...

Mutlu sonnnn...Bunlar bizim gibi tekiz doğurmuyor ama kaydirigubbakcemile3

cornelia çok sağol canım yüreğime su serptin çok rahatlattın beni.bizim bu güne kadar hareketlilikte sorun vardı ve eşim 6 ay önce varikoselden ameliyat oldu.bu güne kadar sperm testini hep aynı merkezde yaptırıyoduk ve ameliyat olmasına rağmen sonuç hiç değişik çıkmamıştı hareketlilik yine %20 çıkmıştı .bizde bu sefer daha güvenli bir yerde yaptırdık ve sayı 55 milyon hareket %50 morfoloji %3 çıktı bu sefer aklımız karıştı. 3 ay sonra tekrar bi test daha yaptırmamızı söylediler sonuç aynı çıkarsa tüp bebek dediler.kafamız allak pullak oldu.bu arada doğal yollada 2 ay denedik.rabbim inşallah isteyen herkese verir

nesrincim süper harika olmuşlar.. ne o kayboldun mu hemen.. bunları senin eklediğin belli yavrum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 emeğine sağlık.. nevrocum bu ay bu mevzu bitmiştir.. nisan ayında görüşmek üzere canım benim.. o zamanda sen bebişlerle uğraşıyor olursun yırtarız kaydirigubbakcemile3

cnm yasın daha gencse bekle bence daha 2 ay denmişiniz bekleyyın cnm allah inş nasip ederr

nevro bunu yapmamı tülın istedi onu cezalandır he he kaydirigubbakcemile3

cnm yasın daha gencse bekle bence daha 2 ay denmişiniz bekleyyın cnm allah inş nasip ederr

27 yaşındayım canım ama 1,5 yıldırda ben tedavi oluyorum sol overde kist vardı sürekli, doğum kontrol hapı kullanıyodum.daha yeni kesti dr hapı.bakalım biraz doğal yolla deniycez.hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

bunun üzerine bi de nisan ayını açıklarsam kk ne elveda derim.. zaman geçsin biraz bakalım.. seninle de küstüm bi kere ben hıh lülülülülülü naniknanik :dilcikar:

nesrin :mymeka: çok ayıp kız az önce helalleşmedik mi beraberiz demedik mi :mymeka: ben bişey demedim nevrocum.. hepsini kendi isteğiyle yapmış kötükedihüso

tamam tamam tulın itiraf ediyorum
Nevrocum tülinin bi sucu yok butun bunlar benim başımın altından çıktı...:a015:
vereceğin her ceza kabulumdur:tomato:

gecmiş olsun cnm inş kıstın yok olmuştur ilaçlarlaaa..bencede doğal yoldan deneyın cnmm bakalım kısmet inş hepimizde dogalyoldan kalırız bıgun ben 2 sneedır beklıorum dusunsenee ve daha kaç senedir bekleyen arkadaslarımız var inş sen cok beklemezssin cnm

bunun üzerine bi de nisan ayını açıklarsam kk ne elveda derim.. zaman geçsin biraz bakalım.. seninle de küstüm bi kere ben hıh lülülülülülü naniknanik :dilcikar:

sen bana söle ben kimseye sölememCADIARZUyerimseniben
bu senin için affettin mi?a.s.

nesrin kaydirigubbakcemile3 bişey yapmaz nevrocum hem seninkiler karikatür gibi kaydirigubbakcemile3 ya da yarın nevro uyanmadan sil tamam mı nesrin kaydirigubbakcemile5

fadiğim senin durumda zor be tatlım
ama bencede bu dr un söylediği işlemi yptır
en azından ondanda için rahat olsun

]

bitanem evet onuda yaptıracağıma.s
rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

3ünde adet oldum 6sında banyo yaptım bı gun fazladan bekledım ama anlamadım cok az sürdü
canım eğer çok kafaya takıyorsan bir kaç gün içinde bir test yaparsin....

nesrincim gülmekten öldümsırnaşık şeysırnaşık şey
ama canım bu topikle alakalı olamdığı için bu tür resimler yasak aslında...biz arada koyuyoruz ama tabi hata ediyoruz...birgün bu yüzden ceza yemesek hiç şaşırmayın...
istersen bu resimlerin icabına bak hemencecik:jeyyar:
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…