gecmiş olsun cnm inş kıstın yok olmuştur ilaçlarlaaa..bencede doğal yoldan deneyın cnmm bakalım kısmet inş hepimizde dogalyoldan kalırız bıgun ben 2 sneedır beklıorum dusunsenee ve daha kaç senedir bekleyen arkadaslarımız var inş sen cok beklemezssin cnm
tşk ederim canım.bakalım cumartesi randevum var dr ye gidicem kisttim ne alemde bilmiyorum.umarım kaybolmuştur.bu arada benim birde eşimin ameliyat öncesinde bir aşılamam var hareketlilik sorunu olunca dr direkt aşılama yaptı ama tutmadı.şimdide korkuyorum doğal yolla kalamassam diye.
canım inşallah sende daha fazla beklemmesin ve en yakın zamanda müjdeli haberi verirsin.bu arada senin yaşın kaç.daha önce hiç aşılama yapılmadı mı?
ben geldim kociş kurtlar vadisini izlerken kaçtım.geçmişi okumaya çalışıyorum ama ne çok konuşmuşsunuz yawwfff...laelaelaelaelaeçok özledim sizia.s.
inş kistin kayboluştur cnmm benım asılamaya ben pek guvenmıorum cogu tanıdıklarımın asılması tutmuor bende korkuorum yaptırmaya negatıf alırsam cok üzlcem..inş doğal yoldan kalırsın cnm sende..inşş hepimiz veririz o haberi cnm ya benım yasım 21 ,, 2 yıldır ewliyim hiç korunmadık olmuo suanda. umarım morfolojı düzelirde biran önce hamile kalırım.doğal yoldan istıorum daha cok allah nasip ederse inşş asılama yapılmadı hiç eger hafir bi düzelme varsa asılamaya baslıcaz dedi doktor eger cok ii duzelme varsa doğal yoldan denıcem cnm..
hoşbulduk canım,iyiyim çok şükür,sen nasılsın?zenceflcım pinkim hoşgeldınız kızlar nasılsınız ben iyiyim kendı adımaa saol pinkim
sağol canım arkadaşım,fena değildi.yine bebek yokmu soruları ve şunun gelini bunun kızı hamileymiş haberleri vardı.ama artık alıştık,duymamazlıktan geldim.kaynanatörle ve örümcek görümceylede iyi geçinmeye çalıştım-tatlicadiarzu-nasıl geçti bakalım bugün kayınvalidede gün-tatlicadiarzu-
zencefilim :asigim:
hoşgeldin canıma.s.selam kızlar
sizlere kendimden bahsetmek istiyorumki biraz size umut olsun.evlendikten bi yıl çocuk istedik ve ilk denememde hamile kaldım.ama maalesef dış gebelikti.dış gebelikten sonra tekrar denemeye başladık ama aylarca bebek gelmiyordu.bende her şey normaldi.doktorum en son aşolama yapmak için eşimden test istedi.sonuç hepimizi şok etti.sayı 2 milyondu.doktorum bu değerlerle hamile kalmış olmama bi mucize diye baktı.bize tüp bebek önerdi.eşimde araştırmalar sonucu varikosel çıktı.tüp bebekten önce bi ameliyat deneyelim dedik ve eşim çift taraflı ameliyat oldu.ameliyattan sonra yapılan test bizi şok etti.değer sıfırdı.doktor korkmayın bu değer 6.ayında sıçrama yapacaktır dedi ama biz o panikle hemen tüp bebeğe başladık.tüp bebeğe başladığımız zamanlarda ameliyatın 6.ayına denk geliyordu.tüp bebek için verilen spermlerde sayı bizi çok mutlu etti.14 milyon olmuştu sayı.tüp bebek tutmadı.tüp bebkten bi ay sonra doğal yolla ikinci kez hamile kaldım ama yine dış gebelikti hem iç kanama geçirdim.az daha ölüyordum sağ tüpüm parçalanmış iç organlarım kanla dolmuştu.doktorum ölmediğime şaşırdı şansımdan gebelik bozulmuştu.ikinci kez yakaldığım şansı yine kaybetmiştim.çok ağladım çok.daha sonrasında dış gebelikten sonra rahmin ve tüplerin durumunu görmek için doktorum film istedi.film sonucu şok etti bizi.tüplerin ikiside kapalı dedi doktorum.dış gebelik tüplerini tıkamış dedi.allahım ne korkunçtu.eşimdeki sorun düzelsin diye aylarca ameliyat keçiboynuzu evicap zinco ile uğraş tam eşin düzelsin bu seferde tüplerin tıkansın ne kadar ağladığımı siz düşünün.artık tek çarem tüp bebekti.geçen ağustosta tüp bebek yaptırdık ikinci kez.her şey çok güzeldi.21 tane birinci kalite yumurta toplanıldı 16 tane çok iyi embriyo.doktorum bana kesin hamile kalacaksın dedi.5 tane embriyoda dondurdu.ama sonuç negatifti.artık anne olamıyacağıma bunun kaderim olduğunu kabullenmeye başladık eşimle.dondurulmuşları denemeye karar verdik.doktorumla ekim ayı adetinden sonra başlamaya karar verdik.ama bi türlü gelmiyordu adet kanamam.bense gecikti diye stres yapıyorum.baktım hafif hafif lekelenmem var ama adet başlamıyor acaba diyorum ama tüpler tıkalı imkansız diyorum.sonra bi test yapmaya karar verdik eşimle.allahım o nasıl ikinci çizgiydi.kıpkırmızı.ama tabii yine korku kapladı yine dış gebelik diye.ama tüplerim tıkalı değilmiş diyede sevindim.lekelenmeler olunca dedim kesin dış gebelik.kandan test yaptık değerim binlerdeydi.keseyi görene kadar kızlar öldüm öldüm dirildim.ultrasona girerkende emindim dış gebelik olduğundan.doktor bakar bakmaz gözünaydın kese rahim içinde hamilesin dedi.sevinçten ağlayacaktım nerdeyse.şimdi ise allahıma şükür 20.haftam bitti 21.haftama girdim.bi oğlum olacak inşallah temuzun son günlerinde.şuan size yazarkaen içimde kıpırtılarını hissediyorum.eminim bi gün sizlerde bu duyguyu yaşayacaksınız.sadece aklınızdan gebeliği çıkarın.eş sorunuyla üç kez hamileliği yakaladım.ameliyat bizde faydalı oldu.eşimin en son değeri 2 milyondan 17 milyona ulaştı.ben ne zaman doğal yolla hamile kalamam deyip aklımdan çıktığı aylarda hamile kaldım.şuan ne zaman ilişkiye girdik kaçıncı gündü hiç bilmiyorum.çünkü asla olmaz dediler bizde sadece beraber olmak için ilkşki yaşadık gün hesabı yapmadan
kusura bakmayın çok uzun oldu ama sizlere umut olsun diye yazdım kızlar
canlar benim durumum sizinki gibi değildi ama yinede ben kendimden bahsedeyim...
ben ilk düşüyümü tahmini 5 haftalık yaptım düştüğünde fasulye kadrdı:çok üzgünüm:
sonradan küçük et parçalarıda düştü dr a gittiğimde içerde parça var küryaj edelimdedi ama ben olmadım...o parşalar sonradan kendiliyinden düştü...kanamam normal adetten 3 gün fazla sürdü temizlenince kotrole gittim tertemizdi...birde tabi antibiyotikte içtim...
2. si küçüktü keseyi görmeden düştü....normal adet gibi atlattım...
3. sü dr utrasona koyarak 6 hafta 3 günlük demişti...geç döllenme olmuş galiba yoksa şimdiki hesaplarıma göre 8 haftalık olması lazımdı...kalbi atmamıştı...
düştüğündede ceviz büyüklüğünde birşey vardı...ayriyetende çok fazla kanama ver parçalar oldu....acile gittiğimde kanama baya durmuştu...dr utrasona koydu 2-3 tane küçük parça var ama kanaman çok az dedi...şimdilik kürtaj etmeyelim eğer rahatsız olursan veye kanaman çoğalırsa hemen geldedi...ve tabiki yine antibiyotik verdi....bunuda normal adet gibi atlattım sadece 3 gün fazla sürdü....
benim düşüklerim böyle oldu ve hepsinden sonrada adetimi normal günümde oldum hiç bir aksilik yaşamadım...
inşalalh sizde zamanında adet olursunuz...ama bence bu adet işini çok kafaya takmayın:1hug: biliyorsunuz bu adet işi stresede bağlı
Rapunzelciğim belim ağrıyor ,adet olucam diye umut ediyorum ama daha ne gelen var ne giden....fisfisfis
Kürtajdan 1 hafta sonra ultrasona girdiğimde kalan herhangi parça yok dedi dr...
Benim bebeklerim normal olarak doğdular..Canlıydılar..eşlerini ve kalan diğer parçalarını almak için kürtaj yaptı doktor...
Belim çok ağrıyor ama şu an......
selam kızlar
sizlere kendimden bahsetmek istiyorumki biraz size umut olsun.evlendikten bi yıl çocuk istedik ve ilk denememde hamile kaldım.ama maalesef dış gebelikti.dış gebelikten sonra tekrar denemeye başladık ama aylarca bebek gelmiyordu.bende her şey normaldi.doktorum en son aşolama yapmak için eşimden test istedi.sonuç hepimizi şok etti.sayı 2 milyondu.doktorum bu değerlerle hamile kalmış olmama bi mucize diye baktı.bize tüp bebek önerdi.eşimde araştırmalar sonucu varikosel çıktı.tüp bebekten önce bi ameliyat deneyelim dedik ve eşim çift taraflı ameliyat oldu.ameliyattan sonra yapılan test bizi şok etti.değer sıfırdı.doktor korkmayın bu değer 6.ayında sıçrama yapacaktır dedi ama biz o panikle hemen tüp bebeğe başladık.tüp bebeğe başladığımız zamanlarda ameliyatın 6.ayına denk geliyordu.tüp bebek için verilen spermlerde sayı bizi çok mutlu etti.14 milyon olmuştu sayı.tüp bebek tutmadı.tüp bebkten bi ay sonra doğal yolla ikinci kez hamile kaldım ama yine dış gebelikti hem iç kanama geçirdim.az daha ölüyordum sağ tüpüm parçalanmış iç organlarım kanla dolmuştu.doktorum ölmediğime şaşırdı şansımdan gebelik bozulmuştu.ikinci kez yakaldığım şansı yine kaybetmiştim.çok ağladım çok.daha sonrasında dış gebelikten sonra rahmin ve tüplerin durumunu görmek için doktorum film istedi.film sonucu şok etti bizi.tüplerin ikiside kapalı dedi doktorum.dış gebelik tüplerini tıkamış dedi.allahım ne korkunçtu.eşimdeki sorun düzelsin diye aylarca ameliyat keçiboynuzu evicap zinco ile uğraş tam eşin düzelsin bu seferde tüplerin tıkansın ne kadar ağladığımı siz düşünün.artık tek çarem tüp bebekti.geçen ağustosta tüp bebek yaptırdık ikinci kez.her şey çok güzeldi.21 tane birinci kalite yumurta toplanıldı 16 tane çok iyi embriyo.doktorum bana kesin hamile kalacaksın dedi.5 tane embriyoda dondurdu.ama sonuç negatifti.artık anne olamıyacağıma bunun kaderim olduğunu kabullenmeye başladık eşimle.dondurulmuşları denemeye karar verdik.doktorumla ekim ayı adetinden sonra başlamaya karar verdik.ama bi türlü gelmiyordu adet kanamam.bense gecikti diye stres yapıyorum.baktım hafif hafif lekelenmem var ama adet başlamıyor acaba diyorum ama tüpler tıkalı imkansız diyorum.sonra bi test yapmaya karar verdik eşimle.allahım o nasıl ikinci çizgiydi.kıpkırmızı.ama tabii yine korku kapladı yine dış gebelik diye.ama tüplerim tıkalı değilmiş diyede sevindim.lekelenmeler olunca dedim kesin dış gebelik.kandan test yaptık değerim binlerdeydi.keseyi görene kadar kızlar öldüm öldüm dirildim.ultrasona girerkende emindim dış gebelik olduğundan.doktor bakar bakmaz gözünaydın kese rahim içinde hamilesin dedi.sevinçten ağlayacaktım nerdeyse.şimdi ise allahıma şükür 20.haftam bitti 21.haftama girdim.bi oğlum olacak inşallah temuzun son günlerinde.şuan size yazarkaen içimde kıpırtılarını hissediyorum.eminim bi gün sizlerde bu duyguyu yaşayacaksınız.sadece aklınızdan gebeliği çıkarın.eş sorunuyla üç kez hamileliği yakaladım.ameliyat bizde faydalı oldu.eşimin en son değeri 2 milyondan 17 milyona ulaştı.ben ne zaman doğal yolla hamile kalamam deyip aklımdan çıktığı aylarda hamile kaldım.şuan ne zaman ilişkiye girdik kaçıncı gündü hiç bilmiyorum.çünkü asla olmaz dediler bizde sadece beraber olmak için ilkşki yaşadık gün hesabı yapmadan
kusura bakmayın çok uzun oldu ama sizlere umut olsun diye yazdım kızlar
zaten loto da çıkmadı 2 bilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?