Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler kızlar misafirleri gönderdim pc koştum geçmişi okudum geldim
iyi yaptın canımŞeniz

canım eğer eşinede Kromozom test yaptırcaksanız onunda kan vermesi gerekir....
biz yaptırmıştık...dr eşimden de istemişti....
ama diğer testler için eşinin olması gerekmez...

canım bence sen loğusa sayılmassın çünkü senin bebişin çok küçüktü...
benim bildiğim loğusa sayılmak için bebişin belirli organlarının gelişmiş olması lazım....
çok stres yapma bitanem inşallah kısa zamnda adet olursun....

Ozaman belim loğusalığımın bitmesine hemen hemen1 buçuk haftaya yakın zaman var daha....fisfisfis

kızlar diğer sayfaların birinde okumuştum bilmiyorum sizde okudunuzmu kadının biri yeni evliyken hamile kalmış eşiyle istemediği için kürtaj olmuş sonra korunmaya başlamışlar ilaç içiyormuş eşi verem olmuş dr hastane derken eşinin kullandığı ilaçlar doğum kontrol haplarının etkisini kesiyomuş kadının günü geçmiş korkmuşlar test yaptırmışlar karı hamile istemiyo ya ve diğer sitede soruğu soru kendisinin saçları boyalıymış sarı boya oda her ay dip boyası yaptırması gerekiyomuş süsünden gezmesinden geri kalıyomuş zararı olurmuş ve tekrar aldıracakmış galiba ben okuyunca kocaman bir çüşşşşş çektim açıkçası şimdide ohaaaa diyorum başka bi laf diyesim gelmiyo karıya

Ben de dip boyası yaptırıyordum hamileyken..Doktorum sakıncası yok demişti..Çünkü artık saç boyaları eskisi gibi değiller...............Bitkisel içerikli saç boyaları var....

Rapunzel bir de eşin y mikro delesyon testi yaptırabilir genetik test yapılırken........

Allahım keşke hayırlısıyla bizlere de evlat nasip etsin de, süs püs hiç bişey umurumda değil. Süslenmesem de olur.

bende senın gıbı 10 gun sonra kestım.zararlı olur agrı kesıcıler dıye..
kurtaj sonrası 1 hafta boyunca kasıkda agrılarım oldu..
bıde memısılerım hamısken cok sısmıstı...onlar cok agrıdı.elleyemıyordum...zaten kucuklerdı..
bademcım senın erken dogum oldugun ııcn farklı seyler yasyabılırısn hormanlar olarak..
gobuusm yoktu benım yenı yenı cıkmaya baslamıstı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama mınıcık bebk bana 2 kılo bıle aldırmıstı..hamısken 68 ııdım ama bebk gıdınce 66 kılo oldum..
hamıle kaldıgım kıloya dondum..
ınsallah adetın gelır..
hıc bu kadar ıstemezdım adetımın tekrar gelmesını..gelsınde hersy normale donsun dıye.

bademım senı uzmek ıstemem amaavatarın
dıkkatımı cektı..yattıkları yer mekanı cenet olsun derler yaa..
onlar zaten suan ordalarsenağlamasenağlama

anladım canım..bakalımp.tesı gıdecem ben...pıhtılasma ıcın hazır gıtmısken genetıgıde aradan cıkarayım dıyorum..gercı gorumcem gerek yok dedı..genetık teste..
buyuk bır ııhtımal pıhtılasmadan olmustur dıyor..pıhtılasma varsa ılaca baslıyacakmısım:çok üzgünüm:
bende dıyom cevremdekılere anlamıyorlar lohusa degılım dıye..
bende ole duydum lohusa olmak ıcın bebesın organların gelısmesı gerekıyormus..

ınsallah adet olurum..nete gırıp arstırdım kurtaj sonrasını resmen husrana ugradım..kadın ınfertılıtesı yapıyor resmen yazdıkları seylerde
bu net hem ıyı hem kotu...

Rapunzel canım ben de sevcan gibi başladım ama canım sen yurt dışında mıydı hep? Senin daha önce yaşadığın yer diğer değildi sanki, yanlış mı hatırlıyorum..benneyaptımki

Ozaman belim loğusalığımın bitmesine hemen hemen1 buçuk haftaya yakın zaman var daha....fisfisfis
bakalım adet ne zamn gelecek..lohusasın suan sen zaten..lohusayken heeeeep derler aygını ustme kendını sıcak tut..tum hastalıkları şimdı alırsın dıye..amn bademım kendıne dıkkat et

Ben de dip boyası yaptırıyordum hamileyken..Doktorum sakıncası yok demişti..Çünkü artık saç boyaları eskisi gibi değiller...............Bitkisel içerikli saç boyaları var....
bu konuyla ılgıılı yazmak ıstedım..ablam kuafor benım..
kesınlıkle hamıle bayanların sacını boyamaz..bıtkıse denılen seylerde bıle katkı maddesı var dıye...
benım saclar kızıl ayda bır boya ısterde..bıtkıselle bıle boyamadı sacımı..sacın uzasın kendı rengınde dıplere degmeden boyuyacam dedı..sac dıpllerıne degen maddeler bbege zara verebılırmıs...
Rapunzel bir de eşin y mikro delesyon testi yaptırabilir genetik test yapılırken........
tesk ederım canım..ben hıc bılmıyorum bu konuları..bunuda ogrenecekmıısm...
p.tesı esımın ıslerı cok yogun dukkanı kapatıp cıkamaz...sabah 5 de gıder aksam 6 gıbı gelır...hastanede haftada bırgun
p.tesı alıyıormus genetık testlerı bılmıyorum nasıl yapacaz dıye:1no2:

sorun pıhtılasma degılde
genetıkde sorun cıkarsa ben hep bunu yasıyacakmıyım acep:uhm:

kızlar ben kactım..
sabah 8 de kalmam gerekecek haftada 3 gun spor var...
gecenız ıyı
gununuz guzel gecmesı dılegıyleŞeniz
bol hamıslı gunler bızlerın olsun:CüvCüv:

tesk ederım canım..ben hıc bılmıyorum bu konuları..bunuda ogrenecekmıısm...
p.tesı esımın ıslerı cok yogun dukkanı kapatıp cıkamaz...sabah 5 de gıder aksam 6 gıbı gelır...hastanede haftada bırgun
p.tesı alıyıormus genetık testlerı bılmıyorum nasıl yapacaz dıye:1no2:

sorun pıhtılasma degılde
genetıkde sorun cıkarsa ben hep bunu yasıyacakmıyım acep:uhm:[/QUOTE]

canım Allahın izniyle bir sorun çıkmaz inşallah. Yaşadığın acıdan kaynaklanıyor bence bu karamsarlığın ama, ben biliyorumki sen azimli ve gerçekten de güçlüsün. Her aşılamadan sonra yılmadan ard arda tedavilere devam ettin. Ben inanıyorum ki Allahın izniyle sana tez zamanda Allahım evladını bağışlayacak.

canim ben gecen ay tup bebek yaptirdim ama biokimyasal gebelik oldu yani hormonlar duzeli yukselmeyince biokimyasal diolar benim hormaonarda daha kaybolmadi 3 hafta olucak ama dr belli olmuyo dio kimisi 1 aydan da fazla suruyomus kaybolmasi icin takma kafana kontrol yaptiriyosan drda sorun yok

dertliyim kederliyim her nedersen aglarim....
benim bu transfer kesin tutmaz artik!!! az once kocislede tartistik!!!!

ayşeeeeee klava: karamsarlık yok..bak bebişin nasılda rahat poz vermiş.. benim rahatım iyi diyor.. bu kez olmayacak gibi gittin.. üstüne grip oldun şimdi de tartışmışsın.. Allah'ım nolur ayşeye gönder bebişini de dediğinin tersi olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin tulinim ama gerçekten sinirim bozuldu!!!
ben ikimiz için nelere katlaniyorum, evimizin nesesi gozumun nuru gelsin diye neler yapiyorum ama bazne degermi diyorum!!
maca bakmaya diye gitti en geç 10gibi evde olurum dedi geldiginde 1e geliyordu neymis takilmis!!!
beni dusunen yok, evde yalnizim, ustelik hastayim, ama beyefendi takilmis!!
bu kadarda vurdum duymazlik olmaz ama!! nerdeyse ekim ayindan bu yana ilaclara ara vermeden tedavilere devam ediyorum içim ecza dolabi gibi oldu sosyal hayatim nerdeyse burayla sinirli ama o bunlari hiç dusunmeden keyfine bakiyo

İnşallah transferin tutar canım....

Eşin böyle yapıyorsa, bebek doğunca her istediğinde eşinin kucağına verip sevdirmezsin,intikamını almış olursun sen de...

Ya da bebeğin altını akşamları ona aldırırsın..Tüm angarya gibi olan işleri ona yaptırırsın...kaydirigubbakcemile3

Aklım bu saatte böyle hinliğe çalışıyor galiba...:1rolleyes:

dua etsinki onu gerçekten çok seviyorum ve kiramiyorum, yoksa acisini fena çikarirdim, yeterki olsun bebisim dedigin gibi ona sevdirmicem)
sagol bademcim guldurdun beni

çok haklısın ayşecim.. çoğu zaman bizler gibi düşünemiyorlar malesef.. eşininde özel zevkleri arasında futbol varsa maçlar kaçınılmaz oluyor.. keşke daha ince düşünebilseler ama onlara verilmemiş bu özellik.. en azından dediği saatte gelebilseydi iyi olurdu sende gerilmezdin.. ilaçlar bütün vücut dengesini bozuyor.. çok haklısın canım.. sen kendinle ilgilen.. boşver hatasını anladığında özür diler.. mesele özür dilemesi değil ama hatalarda insanlar için var.. o anın heyecanına kapılıp gelememiş.. belki pişman olmuştur ama diyememiştir.. şimdi sinirlisin hep kötüsünü düşünüyorsundur.. biraz yatışınca yumuşarsın sende.. sıkılma canım.. inş bu dediğinin tersi çıkar da bebiş gelip yerleşiverir.. seninde bütün sıkıntıların diner canım.. evde bir ses bıcır bıcır agular diyen ufak bir adam ya da kadın.. hayali bile ne güzel.. evin tadı tuzu oluyorlar.. biraz seni uzaklaştırayım istedim.. öptüm seni çok.. üzülme boşver.. hayat akıp gidiyor.. bi yerine bişey olsa anında seninde canın acır.. keşke kimse birbirini kırmasa hayat çok kısa..

dua etsinki onu gerçekten çok seviyorum ve kiramiyorum, yoksa acisini fena çikarirdim, yeterki olsun bebisim dedigin gibi ona sevdirmicem)
sagol bademcim guldurdun beni

Çok belli etme de şımartma....

Sen şımar,nazını yap hamile kalınca....

Al işte yeni intikam...kaydirigubbakcemile3

Canım şunu istedi bunu istedi de...Getirsin sana...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…