iyi yaptın canımŞeniziyi geceler kızlar misafirleri gönderdim pc koştum geçmişi okudum geldim
gecmıs olsun fadıgım ne cok sey atlatmıısn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende dusunmek ıstemıyorum...adet ne zaman geleeck dıye..ama elımde degıl napalım...
p.tesı dr gıdecem zaten..pıhtılasma testlerı yapılacak..bıde san bısey sorcam..genetık test ıcınde esımın gelmesı gerekıyormu:uhm:
bırazonce eltımle konustum esıne gerek yok dedı..onlar yaptırmamıs..
durumumz farklı bademım bılıyorum senle..erken dogum yaptın sen sonucta...
suan lohusalık soz konusu sonucta sutunde gelıyor senın:çok üzgünüm:
herkes her kafadan bısey soylıuyor banada..suan lohusa sayılıyosun o yuzden adet 40 gun sonra oolursun dıye...eskıden oleymıs..annelerın dedıgısenağlama
bende bel agrsı yok daha:çok üzgünüm:
kurtaj sonrası antıbıyotık ve agrı kesıcı kullandım zaten..
bende adetı haftaya beklıyorum...normal surede haftaya olmam lazım..
]
kızlar diğer sayfaların birinde okumuştum bilmiyorum sizde okudunuzmu kadının biri yeni evliyken hamile kalmış eşiyle istemediği için kürtaj olmuş sonra korunmaya başlamışlar ilaç içiyormuş eşi verem olmuş dr hastane derken eşinin kullandığı ilaçlar doğum kontrol haplarının etkisini kesiyomuş kadının günü geçmiş korkmuşlar test yaptırmışlar karı hamile istemiyo ya ve diğer sitede soruğu soru kendisinin saçları boyalıymış sarı boya oda her ay dip boyası yaptırması gerekiyomuş süsünden gezmesinden geri kalıyomuş zararı olurmuş ve tekrar aldıracakmış galiba ben okuyunca kocaman bir çüşşşşş çektim açıkçası şimdide ohaaaa diyorum başka bi laf diyesim gelmiyo karıya
Bir kaç gündür süt kesildi rapunzelciğim...Kürtajdan sonra bende ağrı kesici antibiyotik falan kullandım..Ama kestim 10 gün sonra..Ancak ağrılarım o kadar çoktu ki eşim işten gelip bana iğne yapıyordu...Sonra ağrılarım tamamen geçti...Ancak bir kaç gündür adet olucakmışım gibi bel ağrım oluyor..Bir de bişeye korkarsam ürperirsem karnıma bıçak gibi ani ağrılar giriyor..Belki psikolojiktir bilemiyorum ama..Bir de ara da kasıklarım kramplar giriyor...Cumartesi 1 ay olucak...Sende de oldu mu böyle şeyler..Göbeğim tamamen eski haline döndü bile......Küçüldü yani... .
iyi yaptın canımŞeniz
canım eğer eşinede Kromozom test yaptırcaksanız onunda kan vermesi gerekir....
biz yaptırmıştık...dr eşimden de istemişti....
ama diğer testler için eşinin olması gerekmez...
canım bence sen loğusa sayılmassın çünkü senin bebişin çok küçüktü...
benim bildiğim loğusa sayılmak için bebişin belirli organlarının gelişmiş olması lazım....
çok stres yapma bitanem inşallah kısa zamnda adet olursun....
bakalım adet ne zamn gelecek..lohusasın suan sen zaten..lohusayken heeeeep derler aygını ustme kendını sıcak tut..tum hastalıkları şimdı alırsın dıye..amn bademım kendıne dıkkat etOzaman belim loğusalığımın bitmesine hemen hemen1 buçuk haftaya yakın zaman var daha....fisfisfis
bu konuyla ılgıılı yazmak ıstedım..ablam kuafor benım..Ben de dip boyası yaptırıyordum hamileyken..Doktorum sakıncası yok demişti..Çünkü artık saç boyaları eskisi gibi değiller...............Bitkisel içerikli saç boyaları var....
tesk ederım canım..ben hıc bılmıyorum bu konuları..bunuda ogrenecekmıısm...Rapunzel bir de eşin y mikro delesyon testi yaptırabilir genetik test yapılırken........
Rapunzel canım ben de sevcan gibi başladım ama canım sen yurt dışında mıydı hep? Senin daha önce yaşadığın yer diğer değildi sanki, yanlış mı hatırlıyorum..benneyaptımki
amin tulinim ama gerçekten sinirim bozuldu!!!
ben ikimiz için nelere katlaniyorum, evimizin nesesi gozumun nuru gelsin diye neler yapiyorum ama bazne degermi diyorum!!
maca bakmaya diye gitti en geç 10gibi evde olurum dedi geldiginde 1e geliyordu neymis takilmis!!!
beni dusunen yok, evde yalnizim, ustelik hastayim, ama beyefendi takilmis!!
bu kadarda vurdum duymazlik olmaz ama!! nerdeyse ekim ayindan bu yana ilaclara ara vermeden tedavilere devam ediyorum içim ecza dolabi gibi oldu sosyal hayatim nerdeyse burayla sinirli ama o bunlari hiç dusunmeden keyfine bakiyo
dua etsinki onu gerçekten çok seviyorum ve kiramiyorum, yoksa acisini fena çikarirdim, yeterki olsun bebisim dedigin gibi ona sevdirmicem)
sagol bademcim guldurdun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?