Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benimde istedim bu dedigi saatte gelsin bana yeter, maca gitmesine bisey demiyorumbuda onun zevki!!
ama gerçekten yoruldum daraliyorum insallah tutar ve kara bulutlar dagilir, eger tutmazsada biraz ara verecem baska seylerle oyalanacam, biraz uzak kalmakta iyi gelcektir!!
ama egerki tutarsa onu gece sicak yatagindan kaldirip sokaklarda, canimin istediklerini aratacam sagol badem bu çok iyi bi fikir))
sagolun kizlarbaya gerilmistim sizinle paylasmak iyi geldi, densiz aglatti beni ya!!
iste bende bisey diyemeyince agliyorum, aklima çok sey geliyo ama kirici olmaktan korkuyorum, içimde tutuncada gozden akip gidiyo
ustelik bide haklisin ozur dilerim demesi yokmu deli oluyorum!!!

Canım inşallah tutar da rahat edersin...İlk üç ay düşük riski varmış de..Yorulmamam lazım de..Evi bir güzel süpürüp sildir,bulaşıkları yıkat,yemeği yaptır....

Kocan beni görmesin..Neler söylüyor diyecek....

Ben en iyisi yatayım artık...Hinlikten başka bişey düşünemez oldum...İyi geceler herkese...

bende diyemem oturur ağlarım kaydirigubbakcemile3 ohh neşeni buldun biraz.. özürde dilemiş nasılsa... haklısın diyeceğine o hareketi yapma işte ama yapıyorlarrrrrr... mizah bölümüne git birazda ayşecim.. orda da çok güleceksin eminim delikafadulden delikafadulden

onlar zanten kesin yapilacak listesinde bas kosede)
sagol canim, bende yatiyorum çok tsk ederim

iyi geceler

ama tulincim her seferinde ozur diliyo eve gelincede tamam askim haklisin, ne diyeceksen soyle bekliyorum diyo ve beni iyice çildirtiyo!!!
sayenizde nesemi buldum çok sagolun...

ben yatiyorum daha fitilim var alincak, o fitilden sonra mecbur uzaniyorum yoksa sanki geri geliyo!!!
yaaa su erkekler yokmu su erkekler, bide bizi gerçekten anlasalar!!! ama nerde ))

iyi geceler optum

işte erkekler birazda o haklısın özür dilerim öncesi için çalıştırsa kafaları hiç sorun olmayacakta olmuyor bi yerde yanlışlık yapıyorlar kaydirigubbakcemile3 sana da iyi geceler canım.. bende öptüm seni... Şeniz

herkese günaydın hadi kalkın kızlar daha uyuyomusunuz.ayşecim transferin hayırlı olsun.kızlar uzun süredir giremiyorum son liste nerde bi yardımcı olunda son olaylara kısa yoldan bi bakayım.CADIARZU

Nesrincim günaydın tatlişkom ben resim eklemek istedim yanlış bişeyler yaptım banada resim yüklemeyi öğretirmisin canım ay utandım çok cahilim demi:asigim:

günaydımm pastorize sütümkaydirigubbakcemile3
arama motoruna image yaz ilk çıkan siteyi tıkla ve browse die bir seçenek var ekleyeceğin resimi seçip upload tıkla. sana link verecek. o linki sayfaya yapıştıracaksın

eee sevcan daha damlamamış topiğe uykuya kaldı galibafisfisfis
kız sevcan elma dersem çık armut dersem çıkma?
armuuuuuuutttttttt:lepi:sırnaşık şey

günaydıııııııııııııınnnnnnnn kızlaaaaaaaarrrrrrrr sengözlerimebaksanabdelikafaduldenklava:tembel olanlar kalksın bakiyim saat kaç oldu uyanıııııııııııııınnnnnnnnnnnmirmirmirmir

mersi canım bi deniyim bakalım becerebilcemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…