Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gez gez seninde halayını çekelim ama be balım nevroyla ikinizin ne güzel olur demi

[FO[/COLOR][/FONT]
Semiham canım hoşgeldinnn nasılsınn Şenizçokk özledim seni görüşemez olduk :asigim:ıkimizin halayı güzel olur ama ben o halaya dahil olamıycam bu ay malesef:1rolleyes:
balkafa zaten bi kendi için bende hamile olabilirmiyim acaba diye düşünmüyor.. deliliğe vurdu iyice :mymeka:
sengözlerimebaksanabEvett tulinym aynıı söylediğin gibi..:1rolleyes:Ben umutsuz vaka ...:1closedeyes:Çünkü kendimi hamiş kaldım diye düşünmek aklıma bile gelmiyorr.Bu zamana kadar düşündümde ne oldu hep hüsran.Artıkk sallamışım ben.Rabbim bana güç kuvvet verdi ben buna inanıyorumm..Artık asla umutlanmak yokk ..Sadece sabırlaa kaderimde ne varsa onu beklemek var...Hele tedavi başladıgımdan buyana daha bir morelim iyi...Bazılarıı tedavide olunduğu zaman adet olunca daha bir moreli bozuluyor diye anlatıyorlar .ışte bu bende olmadııı 3 aydır daha bir kafam rahat nedense ...Aşılama tutmadı biliyorum.Olsa hissederdimmm..Varsın tutmasın umrumda değill gıdım bile ağlamam asla !! sadece aşılama esnasında çektiğim acı ve korkuya üzülürüm..Aslında boşuna vücuduma o acılarıı yaşattım .Varsın olmasın bebe..umrumda değil..2 yılımı bir bebe sevdası yüzünden mahvettimm hiç değmezmiş bu saçma sapan düşüncelere...Hayatta daha önemli şeyler varr huzur ve sağlık bebesızde hayat olurr..Artık hayattan tekk Tekk Tekk beklentimm rabbimden SAĞLIK sağlık istemekk.El açıp ömür boyu sağlıkk için dua etmek istiyorum :Saruboceq::Saruboceq:

bilmıorum bıtanem yaaa bu balkafa varyaa kafamı bulandırdu benımmmm ahh ahhh ne guzel hamiş degilim nasılsa dıe dolanıodum ortalardaa[/QUOTE]

klava:Ben sana yakınlarımda senin durumunda olup hamiş olduklarını sonradan öğrendikleri bildiğim için söylemek istedim nan.Tamam ne ne yaparsan yap hamişsen eğer gösteririm sana:dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:

Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım . burdaki insanların mucizeleri olmasa zaten hepimiz mahvolurduk.

yaaaaaaaa olmadı nesrin çabuk öğret bana bu olmadıııııııııııııııııııııııııııııııı

herkse günaydın :1hug:
helin inş. bebeini sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın

Nesrınnnkoooo baktım kıs resımlere Çok Şekerler kedıcıklerrrr ama kÜÇÜkler daha onlar yavyu kedıler. Tulınınkıler baŞka alem :)))))))

Günaydın kızlar dün sormuştum ama cevap veren olmamış.Nevrosky mikro uygulaması mı yaptırdı.Sonuç ne zaman belli olacak.pek gelmiyor anlaşılan listeleri takip eden yayınlayan yok mu peki.
Biri cevaplarsa çok mutlu olacağım.

selamunaleyküm hayırlı mübarek cumalar kızlar mevlam herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…