Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım günaydınnn. yazdığın görülmemiştir canım yoksa cevap veren olurdu... tam olarak hatırlamıyorum mikro mu IVF mı... sonuçlar martın 24 ü gibi belli olacak inşallah. çok fazla girmiyor nete yormuyor kendini... listeleri nevro ayarlıyor ve durumundan dolayı biraz ara verildi... Aman bebişleri tutunsunda listeyi daha sonra da halleder benim arkadaşımmm:asigim:

Canım ben tüp bebek yaptırdı diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemedim ama cevaplamak istedim şimdi pazartesi transferi oldu bidahaki hafta cuma gibi test yapar herhalde:1hug:
Listeleri takip eden yok ne yazıkkia.s

[ı]hayırlı cumalar arkadaŞlar allahım cuma vaktınde aÇılan tÜm ellerın muradlarını kabul eylesın ınŞallah hepımızın saĞlıklı hayırlı bebıŞlerı olmasını nasıp etsın ınŞallah [/ı]

Kıslar buraya resim yüklemeyi beceremedim ama profilime yükledim beni görmek isteyenler bakabilir silicem fazla tutmıycam:1hug:

nazamı çekiyon kız kendini hemen silecem falan bırak kalsın biraz canım görek seni doya doya aaaaaaaaa

çok teşekkürler canım .Hayırlısı olsun tüp.mikro yada başka bir uygulama farketmez inşallah tutunur bebişleri çok sevindim hayırlısı olsun.İnşallah olumlu sonuç alacak.Biz öyle hissediyoruz oğlumla.Dualarımız sizinle .En kısa zamanda Allah hepinize nasip kısmet etsin çok güzel duygular bunlar.Ayrıca çektiğiniz acıdan geriye hiç bir şey kalmayacak inanın .Hepsi unutulup gidecek.
Lisede defterlerime yazdığım klasik bir laf vardı beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.diye doğruluğunu büyüyünce anladım.Ama gerçekten çok doğru oğlum 7,5 Aylık oldu ,adet olduğum zamanlar ağlamalarım aklıma bile gelmiyor.Allah isteyen herkeze yaşatsın.Ben hergün sizler için dua ediyorum kabul olur inşallah.:Saruboceq:

allahim sanada nasip etsin ama ugras canim ne guzel vaktin gecer

agri kesiciler adetini keser canim ondan olmustur belkide

ne kadar guzel bir hikayen var ama gercektende 2 milyon sperm ile mucize
hatta hamileligin cok guzel bir mucize allahim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere

dua etsinki onu gerçekten çok seviyorum ve kiramiyorum, yoksa acisini fena çikarirdim, yeterki olsun bebisim dedigin gibi ona sevdirmicem)
sagol bademcim guldurdun beni

canim bu kocisler bazen boyle anlayissiz oluyor ne kadar cok isteselerde bebegi bizim kadar dusunceli olamiyorlar
benim transfer oldugum gun hemde evlilik yildonum du zaten cok agrim vardi bunaldim yine bizde bir kavga bir kavga gorseniz sok olursunuz hala cocukluk yapiyoruz bazen bizde bunun farkindayiz
ah bir bebisimiz olsa bence hersey yoluna girer aysecim bencede bebisini sevdirme sende cezasini alirsin

yaaaaaaaa olmadı nesrin çabuk öğret bana bu olmadıııııııııııııııııııııııııııııııı

canim benim ben o linke girdim ve cuma icin olan resimi gordum basarabilmisin

Yok canım pes ettim bıraktım

ugras canim pes eme oldu bence

günaydın kızlarrrr..hepinizin cuması mubarek olsun..Allah dualarımızı kabul buyurur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…