Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Beni mutlu etmek için söylemiyon dimi yapabildimmi gerçekten
Sen nerelerdesin hem bakıyım yoktun yine ben sen gelmeyince merak ediyom dememişmiydim yine çok merak ettim seni
Şaka bi yana artık çok takılmıyon canım gerçi böyle kendini daha iyi hissediyosan en iyisini yapıyosun ozaman yeterki sen iyi ol gerisi çok önemli değil canım benim:1hug:

ozur tatli arkadasim benim
canim benim tesaduf oldu
demistim ya cok bebise bagladim kendimi bu ikinci hayatima basladiktan sonra kendimi biraz gezmlere verdim misafirlerimide kabul ediyorum o yuzden giremiyorum yogunum yani
bugun biraz boslugum var ogleden sonra yine cikicam valla iyi oluyor
kendimi eve kapatmistim bebeis sorucaklar diye toplumada cikmiyordum bi acaip olmustum anliycan normale bindim biraz-tatlicadiarzu-
gerckten gordum bitanem o linke tikla aciliyor basardin bir harikasin:lepi:

günaydınn kızlarrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız
herkese hayırlı cumalarr
allahımm dualarımızı kabul eylee
birimizi digerimizden ayırmadan bizlere bebek ver yarabbimm...:Saruboceq::Saruboceq:
kucaklarımızı boş bırakmaaa...:Saruboceq::Saruboceq:
aminnn...:Saruboceq:

:1hug:
En iyisini yapıyosun canım keşke yakın olabilseydikde bende seni misafirliğe davet edebilseydim bi gün yolun düşerse bekliyorum ama unutma İstanbulda bi dostun olduğunu

ya acaba bendemi resimlerimi eklesem ama kocis vurur ya neyse
arkadaslar msnim var benim kime gonderdim kime gondermedim karistirdim isteyen olursa para karsiligi veriyorumkaydirigubbakcemile3

ben kaçtımmm tulın gelmedenn başlarr yine çok kalmadınn gidiyorsun demelereeekaydirigubbakcemile3
ev işleri bitsinn hemen burdayımmmmkaydirigubbakcemile3

:1hug:

En iyisini yapıyosun canım keşke yakın olabilseydikde bende seni misafirliğe davet edebilseydim bi gün yolun düşerse bekliyorum ama unutma İstanbulda bi dostun olduğunu

hep aklimdasin canim insallah bir gun hala boyle devam ediyor olursak bebegini gormeye gelicem bebisimle birlikte tabi

dertliyim kederliyim her nedersen aglarim....
benim bu transfer kesin tutmaz artik!!! az once kocislede tartistik!!!!

ayşecim ilaçlar zaten psikolojimizi yumuşacık yapıyor
birde eve geç gelme olayına ben dayanamam hemen kavga çıkarır
o takıldığı güzel anlardan kalan mululuğu azaba dönüştürür rahat ederim
çok mu acımasızım ya

HELİN HİVDA yaşadığın süreçleri yakından takip etmiştik
senin filminin mutlu sonuna az kaldı
darısı bize olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Resimlere yorum yapan herkese çok teşekkür ederim canlarım beğendiniz demek beni güzel hatunum ama dimikaydirigubbakcemile3
bu kadar kendini beğenmişinide görmemişiniz herhalde:jeyyar:
bahtın güzel olsun derlerya aynen öyle bahtımız güzel olur hepimizin inşallah:1hug:

bazen bende acimasiz oluyorum sonrada uzuluyorum ama en gicik oldugum sey saat verir ben saate yarim saat fazla eklerim yine gec geldiyse vay halineeeeeeeeee:jeyyar:

hakatten ha sidelya bir gitti pir gitti hastaneyi çokmu sevdi ne yoksa mutluluktan sarhoş olup sızdımı bende merak saldım şimdi haaaa

asi kız bizdede aynı sorun eşim 1 sasat verirse ben 1 sasat eklerim üstüne ama odahada geç gelir alıştım hatta sulale alıştı hiç bir zaman dediği saatte gelmez ben ona çok dakiksin dediğimde çok sinirlenir bide bakışlarımdan anlar

kızlar slm ya bırakalım şu erkekleri hepsi aynı benimki ayda bir gün izni var o günü dışarda geçirdi

offff allahım sen sabır ver sinir oluyorum şu isteğe bağlı kürtaja gelenlere yaa bide onların işlemlerini ben yapıyorum şaka gibi klava: klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka::mymeka: :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…