allahim sanada nasip etsin ama ugras canim ne guzel vaktin gecer
agri kesiciler adetini keser canim ondan olmustur belkide
ne kadar guzel bir hikayen var ama gercektende 2 milyon sperm ile mucize
hatta hamileligin cok guzel bir mucize allahim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere
canim bu kocisler bazen boyle anlayissiz oluyor ne kadar cok isteselerde bebegi bizim kadar dusunceli olamiyorlar
benim transfer oldugum gun hemde evlilik yildonum du zaten cok agrim vardi bunaldim yine bizde bir kavga bir kavga gorseniz sok olursunuz hala cocukluk yapiyoruz bazen bizde bunun farkindayiz
ah bir bebisimiz olsa bence hersey yoluna girer aysecim bencede bebisini sevdirme sende cezasini alirsin
canim benim ben o linke girdim ve cuma icin olan resimi gordum basarabilmisin
ugras canim pes eme oldu bence
Beni mutlu etmek için söylemiyon dimi yapabildimmi gerçekten
Sen nerelerdesin hem bakıyım yoktun yine ben sen gelmeyince merak ediyom dememişmiydim yine çok merak ettim seni
Şaka bi yana artık çok takılmıyon canım gerçi böyle kendini daha iyi hissediyosan en iyisini yapıyosun ozaman yeterki sen iyi ol gerisi çok önemli değil canım benim:1hug:
ozur tatli arkadasim benim
canim benim tesaduf oldu
demistim ya cok bebise bagladim kendimi bu ikinci hayatima basladiktan sonra kendimi biraz gezmlere verdim misafirlerimide kabul ediyorum o yuzden giremiyorum yogunum yani
bugun biraz boslugum var ogleden sonra yine cikicam valla iyi oluyor
kendimi eve kapatmistim bebeis sorucaklar diye toplumada cikmiyordum bi acaip olmustum anliycan normale bindim biraz-tatlicadiarzu-
gerckten gordum bitanem o linke tikla aciliyor basardin bir harikasin:lepi:
:1hug:
En iyisini yapıyosun canım keşke yakın olabilseydikde bende seni misafirliğe davet edebilseydim bi gün yolun düşerse bekliyorum ama unutma İstanbulda bi dostun olduğunu
dertliyim kederliyim her nedersen aglarim....
benim bu transfer kesin tutmaz artik!!! az once kocislede tartistik!!!!
ya acaba bendemi resimlerimi eklesem ama kocis vurur ya neyse
arkadaslar msnim var benim kime gonderdim kime gondermedim karistirdim isteyen olursa para karsiligi veriyorumkaydirigubbakcemile3
hep aklimdasin canim insallah bir gun hala boyle devam ediyor olursak bebegini gormeye gelicem bebisimle birlikte tabi
ayşecim ilaçlar zaten psikolojimizi yumuşacık yapıyor
birde eve geç gelme olayına ben dayanamam hemen kavga çıkarır
o takıldığı güzel anlardan kalan mululuğu azaba dönüştürür rahat ederim
çok mu acımasızım ya
HELİN HİVDA yaşadığın süreçleri yakından takip etmiştik
senin filminin mutlu sonuna az kaldı
darısı bize olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ASİ HG
ben msn adresimi vermiştim dimi sanananiknanik
ekledim ben nan sen ne kabul etmedin hainÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?