Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yol canım saçlarını o kadınların benim içinde yol

ne yapcan kıs sinir olma her kes kendi ettiğinin cezasını çeker bizler 1 tanesi için neler yaparken onlar cinayet işliyor ahirette önlerine bir tabak içinde sunulduğunda o masum ceninler bakalım orda kaçacak yer bulabileceklermi hadi bakim yaratsınlar bir telinide görim seninde kader bu be güzelim sabır sabır birgün tersine gelipte dövme ha kimsecikleri

evet canim bazisi aliskanlik haline getiriyor tabi eside alisyor artik allah sabir versin bizlere kocislerden icin

kız burda msn açılmıyor ki...
akşam eklerim ben seni:çok üzgünüm:

ok canim iyi calismalar

ben kactim kizlar kendinize iyi bakin
iyi haberlerle gorusmek uzere
insallah sidelyadan guzel haber gelir:CüvCüv:

elimde diyil zaten yüzlerine bile bakmıyorum ama korkuyorum kendimden bi gün açıcam ağzımı sen ne yaptığını zannediyosun ....... diye boşluğu anladınız :jeyyar:

aynı şekilde canım ama işimiz bu yapacak bişi yok. dişlerimizi sıka sıka basıyoruz klavyenin tuşlarına ama anlayana?:dilcikar:
ben hergün en az 50 tane doğum taburcusu yapıyorum :çok üzgünüm:...
ayrıca 2-3 tane de ERKEN DOĞUM ile EX...:1no2:

canım sen baya sinirlisin sakinleş güzelim valla ben boşluğu kötü doldurdum haberin olsun

aynen kader arkadaşım hayat çok garip bi tarafta yeni doğan bebekleri görüyorum ailelerin sevincine tanık oluyorum hergün, içim gidiyo bebekleri seviyorum doğumhanede bi yanda yeni doğan yoğun bakım var orayada yatış yapıyorum onları görüyorum şükrediyorum allah ne vercekse hayırlı versin illede tuturmuyorum bebek die diyorum ama bu kürtaja gelenlere tahammülüm yok, yok yani bide bazıları öle arsız oluyoki :mymeka: çoğuda çoluk çocuk yaaa

ah bu erkekler yokmuÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
bende birşeyler anlatamıyanca sinirden ağlıyorum...
bu seferde ağlamamı lüzmsuz bulur...hiç bir zaman kendimi tam olarak anlatamadım
boşver be ayşem sen kendine iyi bak:1hug:
inşalalh bebişin bu ay gelir:asigim:

herkese günaydın hadi kalkın kızlar daha uyuyomusunuz.ayşecim transferin hayırlı olsun.kızlar uzun süredir giremiyorum son liste nerde bi yardımcı olunda son olaylara kısa yoldan bi bakayım.CADIARZU

son listeyi nevronun profilinden son gönderdiği mesajların içinde bulabilirsin....

günaydın arkadaşlar. ne kadar neşeli bi topik burası. gözüm değecek valla.
evet canım topiğimiz neşelidir maşallah
rabbim neşemizi bozmasın...

[/QUOTE]
canım böyle rahat olman çok güzel:1hug:
inşallah bebişinde gelirde yanılırsın:1hug::asigim:

maşalalh canım..bebişin kocaman olmuş...
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin....[/
B]

kız fadik ibrahim tatlısesin yanlızım dostlarım yanlızım şarkısınımı dinliyon bu aralar senin yazını görünce aklıma benim hep o şarkı geliyor sen yanlızmısın biz varız bak alınacaz şimdi

benim eşimde bazen takılır ben kaçta gelceksin diye sorarım saat verir ama hep daha geç gelir bende tabi surat asarım artık bana saat vermiyor gelirim işte diyor adamcağazları sık boğaz etmeyelim rahat etsinler dimi !!!! tabi heptende başıboş bırakmayalım

2 gün önce 27w erken doğumla ile ikiz bebek dünyaya geldi. bitanesi dün EX oldu.adamı görecektin ama çocuklar gibi ağlıyordu. Allahım diğerini bana bağışlasın diye dua ediyordu...eşinin taburcunu yaptım az önce... adam hala ağlıyordu... Kötü bir durum versin. geç olsun ama sağlıklı olsun diye dua edeceğim artık... Ayrıca kürtaja gelenlerin çoğu ünv. ve nikahsız...:çok üzgünüm:

merhaba kızlar hayırlı cumalar dualarımız kabul olur inşallah :Saruboceq: benim dualarımda ayrıca babaannecim de var yine makineye bağlamışlar bilinci kapalı ne umutlanmıştık oysaki :çok üzgünüm: rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:

Nerde o tuliny fırça atmış bana resimleri hemen sildim diye koyucam tekrar şimdide o yok bak
kıslar şahitsiniz benim suçum yok kendi yok buralarda dimi ama:dilcikar:

Canım çoooooookkk geçmiş olsun inşallah babannende bir an önce sağlığına kavuşur.:Saruboceq:

az önce yazmayı unutmuşum
herkese hayırlı günler hayırlı cumalara.s.

hiç işim omaz canım şarkılarla:1rolleyes:
ben kendi ruh dünyamda gerçekten çok yanlızım
rabbime çok şükür ailem çok yakın ama insan bekarkende bazen kendini çok yanlız hissederyaa.s o zamada aile var ama aile herşeye yetmiyor işte....
benim sadece yanımda eşim var ama evneleni 5 seneyi dolduracak.ben ona bir türlü kendimi anlatamadım...aramızda çok şükür sorunlarımız yok...öğle dışarı hayatıda yok...
birbirimizide çok severiz...ama beni anlamıyor işte....
iş saatleri çok geç yüüznü göremiyorum...
görsemde birşey fatketmiyor...
kendimi onun yanında daha yanlız hissdiyorum
geçen 2 gün gerçekten çok büyük bir debresyon geçirdim..
rabbime çok şükür şimdi biraz toparlandım...ama yine yanlızım...
birtek siz varsınız:asigim:

ah canım ah bizimki ne surat asmaktan anlar ne ağlamadan
ben suratımı assam o bana daha çok surat asar...
ağlayınca daha çok kızar...
saatlerce hıçkırarrak ağlasam dönüpte yüzüme bakmaz...
ben küssem konuşmasam o hiç konuşmaz akşam yatakta sırtını dönen de o olur
benimki gerçekten anlaşılması çok zor bir insan...

helin hivdacım hikayeni bir solukta okudum gerçekten ibret verici rabbim ol derse önünde engelmi tanır bir tek ona sığınıyoruz ondan istiyoruz rabbim bizimde duy sesimizi helincin rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…