offff allahım sen sabır ver sinir oluyorum şu isteğe bağlı kürtaja gelenlere yaa bide onların işlemlerini ben yapıyorum şaka gibiklava: klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka::mymeka: :mymeka:
asi kız bizdede aynı sorun eşim 1 sasat verirse ben 1 sasat eklerim üstüne ama odahada geç gelir alıştım hatta sulale alıştı hiç bir zaman dediği saatte gelmez ben ona çok dakiksin dediğimde çok sinirlenir bide bakışlarımdan anlar
kız burda msn açılmıyor ki...
akşam eklerim ben seni:çok üzgünüm:
ne yapcan kıs sinir olma her kes kendi ettiğinin cezasını çeker bizler 1 tanesi için neler yaparken onlar cinayet işliyor ahirette önlerine bir tabak içinde sunulduğunda o masum ceninler bakalım orda kaçacak yer bulabileceklermi hadi bakim yaratsınlar bir telinide görim seninde kader bu be güzelim sabır sabır birgün tersine gelipte dövme ha kimsecikleri
offff allahım sen sabır ver sinir oluyorum şu isteğe bağlı kürtaja gelenlere yaa bide onların işlemlerini ben yapıyorum şaka gibiklava: klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka::mymeka: :mymeka:
canım sen baya sinirlisin sakinleş güzelim valla ben boşluğu kötü doldurdum haberin olsun
aynı şekilde canım ama işimiz bu yapacak bişi yok. dişlerimizi sıka sıka basıyoruz klavyenin tuşlarına ama anlayana?:dilcikar:
ben hergün en az 50 tane doğum taburcusu yapıyorum :çok üzgünüm:...
ayrıca 2-3 tane de ERKEN DOĞUM ile EX...:1no2:
sevcan özlem hu hu nerdesiniz...
elmaaaaaaaa[/quote]
he kız bunlar sadece okuyucu kenler var amma faaliyet yokklava:
amin tulinim ama gerçekten sinirim bozuldu!!!
ben ikimiz için nelere katlaniyorum, evimizin nesesi gozumun nuru gelsin diye neler yapiyorum ama bazne degermi diyorum!!
maca bakmaya diye gitti en geç 10gibi evde olurum dedi geldiginde 1e geliyordu neymis takilmis!!!
beni dusunen yok, evde yalnizim, ustelik hastayim, ama beyefendi takilmis!!
bu kadarda vurdum duymazlik olmaz ama!! nerdeyse ekim ayindan bu yana ilaclara ara vermeden tedavilere devam ediyorum içim ecza dolabi gibi oldu sosyal hayatim nerdeyse burayla sinirli ama o bunlari hiç dusunmeden keyfine bakiyo
ah bu erkekler yokmuÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookbenimde istedim bu dedigi saatte gelsin bana yeter, maca gitmesine bisey demiyorumbuda onun zevki!!
ama gerçekten yoruldum daraliyorum insallah tutar ve kara bulutlar dagilir, eger tutmazsada biraz ara verecem baska seylerle oyalanacam, biraz uzak kalmakta iyi gelcektir!!
ama egerki tutarsa onu gece sicak yatagindan kaldirip sokaklarda, canimin istediklerini aratacam sagol badem bu çok iyi bi fikir))
sagolun kizlarbaya gerilmistim sizinle paylasmak iyi geldi, densiz aglatti beni ya!!
iste bende bisey diyemeyince agliyorum, aklima çok sey geliyo ama kirici olmaktan korkuyorum, içimde tutuncada gozden akip gidiyo
ustelik bide haklisin ozur dilerim demesi yokmu deli oluyorum!!!
herkese günaydın hadi kalkın kızlar daha uyuyomusunuz.ayşecim transferin hayırlı olsun.kızlar uzun süredir giremiyorum son liste nerde bi yardımcı olunda son olaylara kısa yoldan bi bakayım.CADIARZU
evet canım topiğimiz neşelidir maşallahgünaydın arkadaşlar. ne kadar neşeli bi topik burası. gözüm değecek valla.
[/QUOTE]Semiham canım hoşgeldinnn nasılsınn Şenizçokk özledim seni görüşemez olduk :asigim:İkimizin halayı güzel olur ama ben o halaya dahil olamıycam bu ay malesef:1rolleyes:
sengözlerimebaksanabEvett tulinym aynıı söylediğin gibi..:1rolleyes:Ben umutsuz vaka ...:1closedeyes:Çünkü kendimi hamiş kaldım diye düşünmek aklıma bile gelmiyorr.Bu zamana kadar düşündümde ne oldu hep hüsran.Artıkk sallamışım ben.Rabbim bana güç kuvvet verdi ben buna inanıyorumm..Artık asla umutlanmak yokk ..Sadece sabırlaa kaderimde ne varsa onu beklemek var...Hele tedavi başladıgımdan buyana daha bir morelim iyi...Bazılarıı tedavide olunduğu zaman adet olunca daha bir moreli bozuluyor diye anlatıyorlar .İşte bu bende olmadııı 3 aydır daha bir kafam rahat nedense ...Aşılama tutmadı biliyorum.Olsa hissederdimmm..Varsın tutmasın umrumda değill gıdım bile ağlamam asla !! sadece aşılama esnasında çektiğim acı ve korkuya üzülürüm..Aslında boşuna vücuduma o acılarıı yaşattım .Varsın olmasın bebe..umrumda değil..2 yılımı bir bebe sevdası yüzünden mahvettimm hiç değmezmiş bu saçma sapan düşüncelere...Hayatta daha önemli şeyler varr huzur ve sağlık bebesızde hayat olurr..Artık hayattan tekk Tekk Tekk beklentimm rabbimden SAĞLIK sağlık istemekk.El açıp ömür boyu sağlıkk için dua etmek istiyorum :Saruboceq::Saruboceq:
]
maşalalh canım..bebişin kocaman olmuş...çok teşekkürler canım .Hayırlısı olsun tüp.mikro yada başka bir uygulama farketmez inşallah tutunur bebişleri çok sevindim hayırlısı olsun.İnşallah olumlu sonuç alacak.Biz öyle hissediyoruz oğlumla.Dualarımız sizinle .En kısa zamanda Allah hepinize nasip kısmet etsin çok güzel duygular bunlar.Ayrıca çektiğiniz acıdan geriye hiç bir şey kalmayacak inanın .Hepsi unutulup gidecek.
Lisede defterlerime yazdığım klasik bir laf vardı beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.diye doğruluğunu büyüyünce anladım.Ama gerçekten çok doğru oğlum 7,5 Aylık oldu ,adet olduğum zamanlar ağlamalarım aklıma bile gelmiyor.Allah isteyen herkeze yaşatsın.Ben hergün sizler için dua ediyorum kabul olur inşallah.:Saruboceq:
aynen kader arkadaşım hayat çok garip bi tarafta yeni doğan bebekleri görüyorum ailelerin sevincine tanık oluyorum hergün, içim gidiyo bebekleri seviyorum doğumhanede bi yanda yeni doğan yoğun bakım var orayada yatış yapıyorum onları görüyorum şükrediyorum allah ne vercekse hayırlı versin illede tuturmuyorum bebek die diyorum ama bu kürtaja gelenlere tahammülüm yok, yok yani bide bazıları öle arsız oluyoki :mymeka: çoğuda çoluk çocuk yaaa
merhaba kızlar hayırlı cumalar dualarımız kabul olur inşallah :Saruboceq: benim dualarımda ayrıca babaannecim de var yine makineye bağlamışlar bilinci kapalı ne umutlanmıştık oysaki :çok üzgünüm: rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:
hiç işim omaz canım şarkılarla:1rolleyes:kız fadik ibrahim tatlısesin yanlızım dostlarım yanlızım şarkısınımı dinliyon bu aralar senin yazını görünce aklıma benim hep o şarkı geliyor sen yanlızmısın biz varız bak alınacaz şimdi
benim eşimde bazen takılır ben kaçta gelceksin diye sorarım saat verir ama hep daha geç gelir bende tabi surat asarım artık bana saat vermiyor gelirim işte diyor adamcağazları sık boğaz etmeyelim rahat etsinler dimi !!!! tabi heptende başıboş bırakmayalım
Semiham canım hoşgeldinnn nasılsınn Şenizçokk özledim seni görüşemez olduk :asigim:İkimizin halayı güzel olur ama ben o halaya dahil olamıycam bu ay malesef:1rolleyes:
sengözlerimebaksanabEvett tulinym aynıı söylediğin gibi..:1rolleyes:Ben umutsuz vaka ...:1closedeyes:Çünkü kendimi hamiş kaldım diye düşünmek aklıma bile gelmiyorr.Bu zamana kadar düşündümde ne oldu hep hüsran.Artıkk sallamışım ben.Rabbim bana güç kuvvet verdi ben buna inanıyorumm..Artık asla umutlanmak yokk ..Sadece sabırlaa kaderimde ne varsa onu beklemek var...Hele tedavi başladıgımdan buyana daha bir morelim iyi...Bazılarıı tedavide olunduğu zaman adet olunca daha bir moreli bozuluyor diye anlatıyorlar .İşte bu bende olmadııı 3 aydır daha bir kafam rahat nedense ...Aşılama tutmadı biliyorum.Olsa hissederdimmm..Varsın tutmasın umrumda değill gıdım bile ağlamam asla !! sadece aşılama esnasında çektiğim acı ve korkuya üzülürüm..Aslında boşuna vücuduma o acılarıı yaşattım .Varsın olmasın bebe..umrumda değil..2 yılımı bir bebe sevdası yüzünden mahvettimm hiç değmezmiş bu saçma sapan düşüncelere...Hayatta daha önemli şeyler varr huzur ve sağlık bebesızde hayat olurr..Artık hayattan tekk Tekk Tekk beklentimm rabbimden SAĞLIK sağlık istemekk.El açıp ömür boyu sağlıkk için dua etmek istiyorum :Saruboceq::Saruboceq:
balkafam rabbim hakkında güzel olanı versin sana.. inş ayşe gibi seninde dediğinin tersi çıkar da bebiş haberini verirsiniz bize... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz
Alla alla yaa 2 bildikte ne olsun sonuç hüsrannn:1no2:
kız nesrin dün gitmişsin yazamadım sana.. 3 bilene ne kadar veriyorlar söyle bakem :mymeka: heyecan yaptırdın bana gitti 800 bilmem kaç lira diye :roflol: onlar bilen sayısıymış şekerim Şeniz
ya acaba bendemi resimlerimi eklesem ama kocis vurur ya neyse
arkadaslar msnim var benim kime gonderdim kime gondermedim karistirdim isteyen olursa para karsiligi veriyorumkaydirigubbakcemile3
ekle ekle sende ekle aymese kızacam şimdi hemen silmiş kaydirigubbakcemile3 bana göndermedin öncesinde verdik parayı bi daha vermem hıhh :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
ben kaçtımmm tulın gelmedenn başlarr yine çok kalmadınn gidiyorsun demelereeekaydirigubbakcemile3
ev işleri bitsinn hemen burdayımmmmkaydirigubbakcemile3
amannn seninde bu ev işlerin.. kaçta kalkıyosun da bitiremiyosun şu işleri anlamadım ki kaydirigubbakcemile3 burdan gidip yatıyomusun yoksa daha :roflol: çabık buraya gellllklava:
Resimlere yorum yapan herkese çok teşekkür ederim canlarım beğendiniz demek beni güzel hatunum ama dimikaydirigubbakcemile3
bu kadar kendini beğenmişinide görmemişiniz herhalde:jeyyar:
bahtın güzel olsun derlerya aynen öyle bahtımız güzel olur hepimizin inşallah:1hug:
görsek yorum yapardık ama resimler uçmuş hemen.. resimlerini ekle sana nasıl kolay resim ekleniyor dicem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
boşver bebek .. sen kendi canını sıkma.. herkesin ettiği kendine.. Şeniz
selam şekerler... hepinize hayırlı cumalar ... Allah'ım ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inş..
Yarabbim nevronun ayşenin balsuratın monarosanın bebeklerini onlara bağışla.. hamile arkadaşlarımıza da hayırlı doğumlar nasip eyle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?