Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok geçmiş olsun canım...
rabbim yardımcınız olsun...

Nerde o tuliny fırça atmış bana resimleri hemen sildim diye koyucam tekrar şimdide o yok bak
kıslar şahitsiniz benim suçum yok kendi yok buralarda dimi ama:dilcikar:

kız bende görmedim hemen ne diye siliyorsun:mymeka:
özel albüm yap sadece arkadaşalrın görebilir ozaman ...
hemen silmede bakalım:asigim:

yok kız ben sana takılıyodum biraz muhabbet olsun diye biliyorum zaten bunalım takılıyodun asiyle siz ne diyeyim canım her kulun bir kaderi var işte bizimde bu değiştiremeyiz seninde eşin pasif biri herhelde onuda öyle kabul edecen ama inanki canım hiç birşey üzüldüğüne deymez o eşin bile olsa sana birşey olsa daha kötü canım yeri geldiğinde senin üzüntün sana kalır herşey unutulur çabalar emekler ah ahhhh işte kader deyip sabır diliyoruz rabbimden

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...

monarosa benim bilgim yok canım.. inş doktorun dediğidir.. kanama azsa kesilir zaten.. stres yapma şimdi..

herşeyin farkındayım canım...bize ilk önce sağlık lazım...
ama işte bazen kenimi ona ifade edmeyince elimde olmadan bunalıyorum....
rabbim hayırlısını versin...

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...

canım sakın hemen strese kapılma...
biliyorsun bu tür kanamaları hamile arkadaşların çoğu yaşadı...
sen rahat ol canım...ama kendine iyi bak bol bol dinlen...
rabbim emeklerinin karşılığını veriir inşallah....

selam kızlar hayırlı günler hayırlı cumalar..dualar kabul olsun inşş..kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorumm..nevrom nasıl balsurat kızlar hepinizi özledim tek tek hepinizi öpüyorum..

Kıslar koydum tekrar resimleri yorum yapanlarada çok teşejkkür ederim canlarım benim.

Monarosa canım endişelenme yerleşme kanamasıdır inşallah devam ederse hemen dr ara bana öyle demişti çünkü az gelirse sorun yok ama çoğalırsa hemen bizi ara demişlerdi sende öyle yap:1hug:

teşekkürler aymesim fadiğim allah razı olsun :teselli:

monacım telaş yapma dr da demiş yerleşme kanaması diye hakkında hayırlısı canım rabbim yüzünü güldürü inşallah :Saruboceq:

monacım stres yapma canım inşallah arkadaşların dediği gibi yerleşme kanamasıdır ......yanlış anlama güzelim benim eltim transferinin 10 günümüydü ne gece geberiyomuştu ama olmadı hala yaşıyor bebeğide oldu 2 hafta önce bizim kaynanatör korkmuş kendide ümidi kesmiş bebek istedim ama ölüyorum demiş sabaha kadar nöbet tutmuşlar başında dr gelmemiş sabah direk aramış dr unu birşey olmaz bebekler yerleşmiş demiş senin bünyeye ağır gelmiş falan işte

kız tulin bi alemsin valla sen benden betersin canımsın ben kesin teşhisi koydum ahanda

diğer eklediklerime de bak kesin teşhisi bekliyorum senden harzemim kaydirigubbakcemile3 hade mizah bölümüne koşşşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…