çok geçmiş olsun canım...merhaba kızlar hayırlı cumalar dualarımız kabul olur inşallah :Saruboceq: benim dualarımda ayrıca babaannecim de var yine makineye bağlamışlar bilinci kapalı ne umutlanmıştık oysaki :çok üzgünüm: rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:
Nerde o tuliny fırça atmış bana resimleri hemen sildim diye koyucam tekrar şimdide o yok bak
kıslar şahitsiniz benim suçum yok kendi yok buralarda dimi ama:dilcikar:
Nerde o tuliny fırça atmış bana resimleri hemen sildim diye koyucam tekrar şimdide o yok bak
kıslar şahitsiniz benim suçum yok kendi yok buralarda dimi ama:dilcikar:
sevcan özlem hu hu nerdesiniz...
elmaaaaaaaa
herşeyin farkındayım canım...bize ilk önce sağlık lazım...yok kız ben sana takılıyodum biraz muhabbet olsun diye biliyorum zaten bunalım takılıyodun asiyle siz ne diyeyim canım her kulun bir kaderi var işte bizimde bu değiştiremeyiz seninde eşin pasif biri herhelde onuda öyle kabul edecen ama inanki canım hiç birşey üzüldüğüne deymez o eşin bile olsa sana birşey olsa daha kötü canım yeri geldiğinde senin üzüntün sana kalır herşey unutulur çabalar emekler ah ahhhh işte kader deyip sabır diliyoruz rabbimden
kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...
kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...
MAMA YİYİP GEYDİM:ecrin_bebek:
hoşgeldin afiyet olsun yarasın delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?