Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben geldimmmmm.ama eli boş geldim malesef hamile değilmişim.dün hastaneden sonra can sıkıntısından alış verişe bıraktım kendimi akşamda 8 den sonra geldim ama ölmüş bir halde.geçmişin 30 sayfasını okudum ama tamammını okuyamadım kusura bakmayın ltf.

bu arada çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar sloganımızı ugur getirsin diye yazıyorum tekrar
HER ŞEY ÇOCUK ıÇıNN

hoşgeldin sidelya merak ettik seni.. hayırlısı canım sağlık olsun... sağlığın yerindeyse herşey sırasıyla olur.. ii yapmışsın neler aldın bakalım yerimseniben

cumanız mübarek olsun. Evleriniz huzur, kalpleriniz nur, gönülleriniz ferah, dualarınız kabul olsun.

ne mutlu sana.allah çektiklerinin karşılığını en güzel şekilde vermiş.sağlıkla evladını kucağına al inşallah.yazdıkların bizlere umut oldu.kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin cnm hayırlısı napalım önümüzdeki maçlara bakiciğiz a.s.

kızlar bende dün yumoşlarıma baktırdım daha 10 ml bebek için 20 ml falan olması lazımmış bi kaç ayda böyle yumurta takibi yaptırim diyorum bakalım :sm_confused:

kızlar bende dün yumoşlarıma baktırdım daha 10 ml bebek için 20 ml falan olması lazımmış bi kaç ayda böyle yumurta takibi yaptırim diyorum bakalım :sm_confused:

Bişey anlatıyım da size gülün....
canım daha önce ben de yaptırmıştım. En son 19 ml de iken dr gün aşırı çalışmalara başla, yumurtan çatlamak üzere demişti. Eşim o gün milli maç vardı. Eşim mesai saatinden sonra da göreve gidecekti. Hemen aradım. Yumurtam çatlamak üzereymiş dedim. Benim saf kocam sen git amirine kaydirigubbakcemile3 amirim böyle böyle hanım dr dan aradı. Biz çocuğumuz olmasını çok istiyoruz. Yumurtlama günüymüş, mutlaka benim akşam evde olmam gerek demiş. Adam da izin vermiş.delikafadulden gelmiş bir de koştur koştur eve. Bana kızma ama aşkım böyle böyle oldu die anlatıyo. Hem nasıl güldüm, bi de utandım anlatamam

hoşgeldin sidelya merak ettik seni.. hayırlısı canım sağlık olsun... sağlığın yerindeyse herşey sırasıyla olur.. ii yapmışsın neler aldın bakalım yerimseniben

ya sorma bir daha canım sıkılınca dışarı hiç çıkmıcam ben. resmen maaşı bitirdim canım
2 tane çizme 1 tane babet 3 tane kot bir tanede manto aldım

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: eeee napalım herşey çocuk içinnn :lepi:

hoşgeldin cnm hayırlısı napalım önümüzdeki maçlara bakiciğiz a.s.

hoş bulduk canım evet evet kesinlikle

canım ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: canım yaa hihoyyyt hihoyyyt her şey çocuk içinnn hihoyyyt

ya sorma bir daha canım sıkılınca dışarı hiç çıkmıcam ben. resmen maaşı bitirdim canım
2 tane çizme 1 tane babet 3 tane kot bir tanede manto aldım
sidelya canım kriz senide teğet geçti galibadelikafaduldenkafamçokkarıştısırnaşık şey

meraba kızlar cok sık giremiyorum cunku dusuk tehlikesi oldugu icin surekli yatıyorum. Bugun kontrolum var ama bu gece cok korkttum karnımın agrısıyla uyandım normalde adet olmama gereken tarih adet doneminde karın agrısı olabilecegini okudum ama dusuk tehlikesi olan biri olarak cok korkuyorum ya durmussa kalbi Allah korusun gecen hafta iyiydi dua edin ne olur 1 saat sonra drr da olucam cok endiseliyim

sidelya canım kriz senide teğet geçti galibadelikafaduldenkafamçokkarıştısırnaşık şey

işte can sıkıntısı canım bir alış verişte rahatlıyorum valla onunda sonrasında yorgunluk olmasa tam olcak ama sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol:

canım ALLAH yardımcın olsun inş herşey güzel olur ve sende rahatlarsın tatlım bebişinde annesini bırakmaz inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cnm hayırlı haberler alırsın inşallah ama böle stres yapıp etkileme bebişi güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

ben geldimmm
ohhh kocişleri konuşmuş durmuşsunuzzzz
dün bende kızdımm benimkinee:mymeka:
yemegi hazırladımm bekliyorum dedimm maç izliyecem gelemem dediii
neyse dedigi vakitte eve geldi ama söylendim dogrudüzgün birlikte yemek yiyemiyoruzz diyeee
eşim vardiyeli çalıştıgı için herzaman akşam yemeginde olamıyor

neyse çok uzatmadımm ama kızdımmm
gece bikalktımmki yatagın ayak ucunda başımm:1shok:
yastıktada ayaklarımm:1shok:
allahımm düşünüyorumm nasıl oldu diyeee
sabah kocama anlattım böyle oldu diyeee
nedesinn bana
dün bana kızdınn allahta seni ters çevirdi dediii:mymeka:
yaa ama hala düşünüyorumm nasıl döndüm ben o şekilde:uhm:

canım moralini yüksek tut. Allah büyük Allahım hayırlısıyla yavrunu sana bağışlasın. İnşallah korktuğun şeyler olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…