meraba kızlar cok sık giremiyorum cunku dusuk tehlikesi oldugu icin surekli yatıyorum. Bugun kontrolum var ama bu gece cok korkttum karnımın agrısıyla uyandım normalde adet olmama gereken tarih adet doneminde karın agrısı olabilecegini okudum ama dusuk tehlikesi olan biri olarak cok korkuyorum ya durmussa kalbi Allah korusun gecen hafta iyiydi dua edin ne olur 1 saat sonra drr da olucam cok endiseliyim
kıızlarrrr uyudunuz mu .......... Ceylin_naz+, HARZEM, nurcantuna, OcerenO, ozlem82do+, sabina, sunflowerr80, zencefill .... özlem izinli haberim var.. ceylinde izin aldı ama gidemedi hala herhalde :=)
hepiniz hoşgeldiniz.. nasılsınız deyin bakem...
canım hemen üzülmek yok güçlü olmak var yerleşme kanaması olanlar çok oluyor hep okuyoruz sen yat dinlenmene bak wc dışında hiç kalkma bence birazda kendi kendimizin doktoru olacağız sen umutlu olki bebişlerinde annelerine kavuşmak için umutları olsun canım morelin yüksek olsun canım hayırlısıyla hamiş olacaksın önemli olan sağlıklı hayırlı evlatlar olması tatlım :teselli:kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...
canım olsun en azından kafandaki düşüncelerden kurtulmuş oldun inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin allahım sana ve hepimize canım :Saruboceq:kızlar ben geldimmmmm.ama eli boş geldim malesef hamile değilmişim.dün hastaneden sonra can sıkıntısından alış verişe bıraktım kendimi akşamda 8 den sonra geldim ama ölmüş bir halde.geçmişin 30 sayfasını okudum ama tamammını okuyamadım kusura bakmayın ltf.
ayyyy valla çok güldürdün bizi çok yaşasın eşin emi canım delikafadulden:roflol::roflol::roflol: adamcağızlar ne yapsınlar tuturmak için elinden gelenlerin fazlasını yapmaya çalışıyorlar a.sBişey anlatıyım da size gülün....
canım daha önce ben de yaptırmıştım. En son 19 ml de iken dr gün aşırı çalışmalara başla, yumurtan çatlamak üzere demişti. Eşim o gün milli maç vardı. Eşim mesai saatinden sonra da göreve gidecekti. Hemen aradım. Yumurtam çatlamak üzereymiş dedim. Benim saf kocam sen git amirine kaydirigubbakcemile3 amirim böyle böyle hanım dr dan aradı. Biz çocuğumuz olmasını çok istiyoruz. Yumurtlama günüymüş, mutlaka benim akşam evde olmam gerek demiş. Adam da izin vermiş.delikafadulden gelmiş bir de koştur koştur eve. Bana kızma ama aşkım böyle böyle oldu die anlatıyo. Hem nasıl güldüm, bi de utandım anlatamam
sidelya canım kriz senide teğet geçti galibadelikafaduldenkafamçokkarıştısırnaşık şey
ben geldimmm
ohhh kocişleri konuşmuş durmuşsunuzzzz
dün bende kızdımm benimkinee:mymeka:
yemegi hazırladımm bekliyorum dedimm maç izliyecem gelemem dediii
neyse dedigi vakitte eve geldi ama söylendim dogrudüzgün birlikte yemek yiyemiyoruzz diyeee
eşim vardiyeli çalıştıgı için herzaman akşam yemeginde olamıyor
neyse çok uzatmadımm ama kızdımmm
gece bikalktımmki yatagın ayak ucunda başımm:1shok:
yastıktada ayaklarımm:1shok:
allahımm düşünüyorumm nasıl oldu diyeee
sabah kocama anlattım böyle oldu diyeee
nedesinn bana
dün bana kızdınn allahta seni ters çevirdi dediii:mymeka:
yaa ama hala düşünüyorumm nasıl döndüm ben o şekilde:uhm:
canım lütfen endişelenme inşallah hayırlı haberlerle geleceksin canım allahın izniyle bebişin seninle birlikte ama sen devamlı yat dinlen senkendine iyi bak annesi bebişinde :ecrin_bebek:bakar kendine merak etmemeraba kızlar cok sık giremiyorum cunku dusuk tehlikesi oldugu icin surekli yatıyorum. Bugun kontrolum var ama bu gece cok korkttum karnımın agrısıyla uyandım normalde adet olmama gereken tarih adet doneminde karın agrısı olabilecegini okudum ama dusuk tehlikesi olan biri olarak cok korkuyorum ya durmussa kalbi Allah korusun gecen hafta iyiydi dua edin ne olur 1 saat sonra drr da olucam cok endiseliyim
ben geldimmm
neyse dedigi vakitte eve geldi ama söylendim dogrudüzgün birlikte yemek yiyemiyoruzz diyeee
nedesinn bana
Bişey anlatıyım da size gülün....
canım daha önce ben de yaptırmıştım. En son 19 ml de iken dr gün aşırı çalışmalara başla, yumurtan çatlamak üzere demişti. Eşim o gün milli maç vardı. Eşim mesai saatinden sonra da göreve gidecekti. Hemen aradım. Yumurtam çatlamak üzereymiş dedim. Benim saf kocam sen git amirine kaydirigubbakcemile3 amirim böyle böyle hanım dr dan aradı. Biz çocuğumuz olmasını çok istiyoruz. Yumurtlama günüymüş, mutlaka benim akşam evde olmam gerek demiş. Adam da izin vermiş.delikafadulden gelmiş bir de koştur koştur eve. Bana kızma ama aşkım böyle böyle oldu die anlatıyo. Hem nasıl güldüm, bi de utandım anlatamam
ben geldimmm
nedesinn bana
ben geldimmm
nedesinn bana
kızlar ben çıkmak zorundayım. valla sohbet te çok tatlı ama dr.a gitcem bende. Akşama görüşürüz inşallah. Dua edin bana da smear sonucumu alcamm. :1no2::bbo: öpüyorum hepinizi
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye keyifler nasıl kim ne durumda hiç haberim yok umarım herşey hepiniz için yolundadır.ben hamilelikte 27. haftamı doldurmak üzereyim bu hafta oğlum korkuttu bizi biraz hafif bi kanamam oldu ama allaha şükür bi sorun yok.onu kaybetme korkusu nasılda zorluk çektiğimi aklıma getirdi transfer zamanında yazdıklarımı endişelerimi okudum geçmiş sayfalardan inanın çok duygulandım sizlerin destekleri nevromun yazdığı umut dolu mesajlar o günlerde yaşadıklarım hepsi aklıma geldi birbir ama allaha şükür allahım dualarımı kabul etti ve bizim yüzümüzü güldürdü umarım allahım sizleride kapısından geri çevirmicek hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasipedecek allah sizlerden razı olsun öpüyorum hepinizi hoşçakalın.....
ben geldimmm
nedesinn bana
kızlar ben çıkmak zorundayım. Valla sohbet te çok tatlı ama dr.a gitcem bende. Akşama görüşürüz inşallah. Dua edin bana da smear sonucumu alcamm. :1no2::bbo: öpüyorum hepinizi
kaydirigubbakcemile3 işte erkeklerin olaya bakış açısı. Bi daha kızmayasın diye seni korkutuyoookafamçokkarıştılülülülülülü[/QUO
allahım ya erkekler herşeyi kendine çevirmesini o kadar iyi biliyorlarki hemen seni suçlu bırakıyorlar valla :uhm:kafamçokkarıştı
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayy çok güldüm yaa allah seni ters çevirdi demek
zambakcım sen hırsını yatakta akrobasi yaparak çıkarmışın galiba sırnaşık şey
bence kocan tekmeyi yemediği için şükretmeli Allaha,ucuz atlatmışdelikafadulden
SÜPER ESPİRİ YAPMIŞ AMA YAA ÇOK BEĞENDİM VALLAdelikafadulden
Bişey anlatıyım da size gülün....
kızlar bende dün yumoşlarıma baktırdım daha 10 ml bebek için 20 ml falan olması lazımmış bi kaç ayda böyle yumurta takibi yaptırim diyorum bakalım :sm_confused:
ya sorma bir daha canım sıkılınca dışarı hiç çıkmıcam ben. resmen maaşı bitirdim canım
2 tane çizme 1 tane babet 3 tane kot bir tanede manto aldım
iyiyiz tülincim sen nasılsın?sen hep burdamısın yawffdelikafaduldenşakkıdı
uyumadım kız tuliny kociş evde onlada ilgileniyorum birazdan işe gidecek
meraba kızlar cok sık giremiyorum cunku dusuk tehlikesi oldugu icin surekli yatıyorum. Bugun kontrolum var ama bu gece cok korkttum karnımın agrısıyla uyandım normalde adet olmama gereken tarih adet doneminde karın agrısı olabilecegini okudum ama dusuk tehlikesi olan biri olarak cok korkuyorum ya durmussa kalbi Allah korusun gecen hafta iyiydi dua edin ne olur 1 saat sonra drr da olucam cok endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?