ben geldimmm
ohhh kocişleri konuşmuş durmuşsunuzzzz
dün bende kızdımm benimkinee:mymeka:
yemegi hazırladımm bekliyorum dedimm maç izliyecem gelemem dediii
neyse dedigi vakitte eve geldi ama söylendim dogrudüzgün birlikte yemek yiyemiyoruzz diyeee
eşim vardiyeli çalıştıgı için herzaman akşam yemeginde olamıyor
neyse çok uzatmadımm ama kızdımmm
gece bikalktımmki yatagın ayak ucunda başımm:1shok:
yastıktada ayaklarımm:1shok:
allahımm düşünüyorumm nasıl oldu diyeee
sabah kocama anlattım böyle oldu diyeee
nedesinn bana
dün bana kızdınn allahta seni ters çevirdi dediii:mymeka:
yaa ama hala düşünüyorumm nasıl döndüm ben o şekilde:uhm:
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye keyifler nasıl kim ne durumda hiç haberim yok umarım herşey hepiniz için yolundadır.ben hamilelikte 27. haftamı doldurmak üzereyim bu hafta oğlum korkuttu bizi biraz hafif bi kanamam oldu ama allaha şükür bi sorun yok.onu kaybetme korkusu nasılda zorluk çektiğimi aklıma getirdi transfer zamanında yazdıklarımı endişelerimi okudum geçmiş sayfalardan inanın çok duygulandım sizlerin destekleri nevromun yazdığı umut dolu mesajlar o günlerde yaşadıklarım hepsi aklıma geldi birbir ama allaha şükür allahım dualarımı kabul etti ve bizim yüzümüzü güldürdü umarım allahım sizleride kapısından geri çevirmicek hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasipedecek allah sizlerden razı olsun öpüyorum hepinizi hoşçakalın.....
kızlar ben çıkmak zorundayım. valla sohbet te çok tatlı ama dr.a gitcem bende. Akşama görüşürüz inşallah. Dua edin bana da smear sonucumu alcamm. :1no2::bbo: öpüyorum hepinizi
TULINY VALLA SENSİZ BURANIN TADI YOK HAA ONA GÖRE:roflol::roflol:
tulinn hoşgeldinn fıstııgııımmm
nasılsıın bakalımmm
4günün kaldı dimi rahim filmine:teselli:
al bi tane daha .. :mymeka: he yavrum ben buranın demirbaşı oldum geleni gideni takip ediyorum delikafadulden delikafadulden iyiyim canm sağol yerimseniben
tulinn sagolsunn benim kocişş hazır cvptırr birazz
kızlar neslihan arkadaşımız uzun zamandır yok farkındamısınızz????
kk yetkililerine sesleniyorum ruh hali yerinde bir de boş alan olsa biz yazsak ne yaptığımızı iyi olmaz mı acaba fisfisfis mutfaktayım hemencecik geliyorum ... kaydirigubbakcemile3
hastalara göster vik viki :roflol: moral bulsunlar yazık :roflol: :roflol:
iyiyim cicim sen nasılsın yerimseniben anaaa :1shok: yine mi burdasın demedin.. bugün yerini zencefile bıraktın herhalde kaydirigubbakcemile3 yemişim rahim filmini o korksun benden az kaldı beklesin gitcem kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:
hiç hiç aşk maşk dinlemem zencefilim yok yok yapıştırırım enseye tokatı.. kaydirigubbakcemile3
pişt görümcecim hoşgeldindelikafadulden
evet bende dün msn görünce sordum nedeni ni...
eşi evdeymiş.arada girip yorumlara bakıp çıkıyorum dedifisfisfis
sevcannn arrrmuuuttttttttttthihoyyyt
hiç hiç aşk maşk dinlemem zencefilim yok yok yapıştırırım enseye tokatı.. kaydirigubbakcemile3
bizimm geliinn sen nasılsınn bakeemmmm
hıııııı neyse bakaalımmm önemli bişeyi olmasındaaa...
kızz kocaaan memleketine nezaman geliyoooonnnsırnaşık şey
bak sırf armut dediğin için çıkmıyorum meydana
elma dersen çıkıcam
zencefilimm korkulurr bu tülindennnlaelaelaelaelae
allahh kocasının yardımcısı olsunn
yazıık onaaaa
lülülülülülülülülülülülünaniknaniknaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?