kıs tulincim kocişi şimdi gönderdim 2 gün yok ama malesef yine bu hafta sonu kaynanatöre gidiyorum görümcemle beraber neyse bu hafta görümcem var sadece hep bana çene yapamayacak geçen resmen kafamı .... işte anlayın ama bu sefer kararlıyım eşimede dedim yine aynı konuları açarsa kaynımgile gitme meselesini paylıcam isterse kırılsın bozuk plak hep aynı şeyi diyor..eşim bana niye demiyor diyo biliyo tabi huyunu sonrada bana seni seviyo ya ondan kafa ütülüyor diye doğru öyle bir aşkla bağlıyız ya birbirimize anlatamam fırsatını bulsun laf sokmaktan çekinmez amma ben tınmam cevapta vermem yanını terk ederim daha çok çıldırır dedim ya bu sefer affım yok kendi konuyu açarsa çiğnerim onu sakız gibi
ewet zambakcım yafff yedik enseye tokatı,sanal alemde böyleyse kocası napar bilmem delikafadulden tüline yakalanmadan kaçalım zambak gel peşimden
beni de arkana zencefilimmmmmmkaydirigubbakcemile5
gelir şimdi adını andık yaaaa.s
şimdi hazırlanayım birazdan gelirler beni almaya kabus 4 geri döndü ahhhhh ahhhhhhhhhhhhhh hastaymışta kaynannatör hasta olunca daha çok konuşurrrrrrrrrr allah kafacağızımın yardımcısı olsun kayınbabayla konuştum az önce her yeri hasta bi çenesi sağlam diyor ah bi o hasta olsa deyip dert yanıyo garibim işte biz kayınbabayla kader ortağıyız canım ortağım benim bekle geliyorum derdini paylaşmaya saatler kaldı babalık
kıs tulincim kocişi şimdi gönderdim 2 gün yok ama malesef yine bu hafta sonu kaynanatöre gidiyorum görümcemle beraber neyse bu hafta görümcem var sadece hep bana çene yapamayacak geçen resmen kafamı .... işte anlayın ama bu sefer kararlıyım eşimede dedim yine aynı konuları açarsa kaynımgile gitme meselesini paylıcam isterse kırılsın bozuk plak hep aynı şeyi diyor..eşim bana niye demiyor diyo biliyo tabi huyunu sonrada bana seni seviyo ya ondan kafa ütülüyor diye doğru öyle bir aşkla bağlıyız ya birbirimize anlatamam fırsatını bulsun laf sokmaktan çekinmez amma ben tınmam cevapta vermem yanını terk ederim daha çok çıldırır dedim ya bu sefer affım yok kendi konuyu açarsa çiğnerim onu sakız gibi
yaaa nereye gidiyosunuz gelin bakim buraya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
Güzel fikir tulıny bende destek veriyorum amaaaaCADIARZU
fikiri veriyon sonra kaçıyon anlamadım valla?fisfisfis
aaaa iftira kim demişş sannaaa yinemi burdasınn diyeeeee:roflol::roflol:
kızz korkusuz korkak olmayasınn sendeee:roflol:
canım şaka yaptımm korkma gerçektenn inşallahh açıktırr spermlerinn yollarııı
ewet zambakcım yafff yedik enseye tokatı,sanal alemde böyleyse kocası napar bilmem delikafadulden tüline yakalanmadan kaçalım zambak gel peşimden
ay saçımı acıtıyorsunnnlaelaelaelaelaeyakalandık zencefilllimmmdelikafadulden
kurtulmanın en iyi yolu inkar etmek galiba :bbo: biz bişey yapmadıkki :sm_confused::tomato:fisfisfisay saçımı acıtıyorsunnnlaelaelaelaelaeyakalandık zencefilllimmmdelikafadulden
yer olsaydı onu yazardım mesela işte kaydirigubbakcemile3 aynısını msn içinde düşünüyorum ama kime diyecem... burda bir atağa geçicem .. önerimi sunucam yetkililere kaydirigubbakcemile5
ohooo kimler demiyor ki.. en son olanı diyim ben sana zencefil kaydirigubbakcemile3
valla korkmuyorum onunla ilgili yazılan hiçbirşeyi de okumuyorum.. doktorumuz bana anlattı o yüzden çok rahatım.. bakalım çarşamba günü öğrenicez inş öyledir.. adaçayını koydum dünden beri.. yerimseniben
geldiim canımm geldimmm hadii nesrinnn sendeeee
bizimm tatlı cadı gelirrr
vayy halimizeeeee:roflol::roflol:
Ne çok konuşuyonuz yaw siz öle bi gidip bi geliyom ohoooooooooo sayfalar gitmişkafamçokkarıştı
Gözüm yok gerçi Allah muhabbetinizi bozmasın:lepi:
yer olsaydı onu yazardım mesela işte kaydirigubbakcemile3 aynısını msn içinde düşünüyorum ama kime diyecem... burda bir atağa geçicem .. önerimi sunucam yetkililere kaydirigubbakcemile5
hah şöle oturun bakim oturduğunuz yere :roflol: :roflol:
offff allahım sen sabır ver sinir oluyorum şu isteğe bağlı kürtaja gelenlere yaa bide onların işlemlerini ben yapıyorum şaka gibiklava: klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka::mymeka: :mymeka:
zencefilimm korkulurr bu tülindennnlaelaelaelaelae
allahh kocasının yardımcısı olsunn
yazıık onaaaa
lülülülülülülülülülülülünaniknaniknaniknanik
tülinn kız ne yapıyosunn mutfaktaaaaa
gel hadiiiikaydirigubbakcemile
tülinn buraya gelemezkiii tülinn buraya gelemezkiiiikaydirigubbakcemile3
beni de arkana zencefilimmmmmmkaydirigubbakcemile5
gelir şimdi adını andık yaaaa.s
o zaman atla arkaya nesrin her an gelebilir.tülinden kaçma konvoyu buuu
geldiim canımm geldimmm hadii nesrinnn sendeeee
bizimm tatlı cadı gelirrr
vayy halimizeeeee:roflol::roflol:
yaaa nereye gidiyosunuz gelin bakim buraya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
sen neden bizi durdurdun yafff küstüm ben sana :dilcikar:
hepsini duydum hemen koştum... sizi gidi çenesi düşükler sizi demek benden kaçmak haaaaa yürüyün çabık geri kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile nesrin sende mi satıyosun beni hep bu 2 oldu bak yazıyom kenara köşeye bucağa :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?