Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:1shok::1shok::1shok:

şimdi hazırlanayım birazdan gelirler beni almaya kabus 4 geri döndü ahhhhh ahhhhhhhhhhhhhh hastaymışta kaynannatör hasta olunca daha çok konuşurrrrrrrrrr allah kafacağızımın yardımcısı olsun kayınbabayla konuştum az önce her yeri hasta bi çenesi sağlam diyor ah bi o hasta olsa deyip dert yanıyo garibim işte biz kayınbabayla kader ortağıyız canım ortağım benim bekle geliyorum derdini paylaşmaya saatler kaldı babalık

yaaa nereye gidiyosunuz gelin bakim buraya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Ah canım Rabbim yardımcın olsun...
pamuk tıka kulaklarına ve suratına gül ne derse desinnndelikafadulden. duymuyor olacaksın nasılsasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hii korktum ben sendennn :1shok:
kaynananda korksunnnn:mymeka:
demek sakız gibi çigneyecen haaaaa:roflol::roflol::roflol:
ya valla laf isteyene vercen agzının payınıı
onlar bize sevgilerini göstersinki saygı beklesinlerrrr
laf söyleyen degerli olur susanında dedigin gibi kafasına.......cakk kızzzkaydirigubbakcemile5

Güzel fikir tulıny bende destek veriyorum amaaaaCADIARZU
fikiri veriyon sonra kaçıyon anlamadım valla?fisfisfis

yer olsaydı onu yazardım mesela işte kaydirigubbakcemile3 aynısını msn içinde düşünüyorum ama kime diyecem... burda bir atağa geçicem .. önerimi sunucam yetkililere kaydirigubbakcemile5

aaaa iftira kim demişş sannaaa yinemi burdasınn diyeeeee:roflol::roflol:
kızz korkusuz korkak olmayasınn sendeee:roflol:
canım şaka yaptımm korkma gerçektenn inşallahh açıktırr spermlerinn yollarııı

ohooo kimler demiyor ki.. en son olanı diyim ben sana zencefil kaydirigubbakcemile3
valla korkmuyorum onunla ilgili yazılan hiçbirşeyi de okumuyorum.. doktorumuz bana anlattı o yüzden çok rahatım.. bakalım çarşamba günü öğrenicez inş öyledir.. adaçayını koydum dünden beri.. yerimseniben

Ne çok konuşuyonuz yaw siz öle bi gidip bi geliyom ohoooooooooo sayfalar gitmişkafamçokkarıştı
Gözüm yok gerçi Allah muhabbetinizi bozmasın:lepi:

ahaaadaaaa yakalandıkkkkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
geldiii tüliiinnnnn
canını sevennn kaçsınnn kızlarrr
lülülülülülülülülülülülü

ay saçımı acıtıyorsunnnlaelaelaelaelaeyakalandık zencefilllimmmdelikafadulden
kurtulmanın en iyi yolu inkar etmek galiba :bbo: biz bişey yapmadıkki :sm_confused::tomato:fisfisfis

canım tülincim benim,topiğn demirbaşı,güzel arkadaşım hala affetmedinmi şakkıdı
ayrıca biz bişey yapmadıkkiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
noolur tokat atma az öncekinin acısı geçmedi daha senağlama

geldiim canımm geldimmm hadii nesrinnn sendeeee
bizimm tatlı cadı gelirrr
vayy halimizeeeee:roflol::roflol:

ÇOKK GEÇÇ GELDİ BİLEEE:çok üzgünüm:

Ne çok konuşuyonuz yaw siz öle bi gidip bi geliyom ohoooooooooo sayfalar gitmişkafamçokkarıştı
Gözüm yok gerçi Allah muhabbetinizi bozmasın:lepi:

SENDE GEL CANIMMMhihoyyyt

yer olsaydı onu yazardım mesela işte kaydirigubbakcemile3 aynısını msn içinde düşünüyorum ama kime diyecem... burda bir atağa geçicem .. önerimi sunucam yetkililere kaydirigubbakcemile5

SEN GEREKEN MEVKİLERE GİT BEN ARKANDAYIM DESTEK VERİRİM:sm_cool:

Biz hamile kalmak için ne kadar uğraşıyoruz
bide bunlara bak.
Hey Allahım.
Korunsaymış düzgünce.

zencefilimm korkulurr bu tülindennnlaelaelaelaelae
allahh kocasının yardımcısı olsunn
yazıık onaaaa
lülülülülülülülülülülülünaniknaniknaniknanik

kocişiminde benden yana bi az konuşuyosun derdi var .. normalde pek konuşmam ama burda tutmayın beni lülülülülülü

kolay gelsin sana yavrum.. kulak tıkacı alın kayınpederle giderken eczaneden.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çene hep yerinde kalıyor malesef kaydirigubbakcemile3

tülinn kız ne yapıyosunn mutfaktaaaaa
gel hadiiiikaydirigubbakcemile

tülinn buraya gelemezkiii tülinn buraya gelemezkiiiikaydirigubbakcemile3

ewet zambakcım yafff yedik enseye tokatı,sanal alemde böyleyse kocası napar bilmem delikafadulden tüline yakalanmadan kaçalım zambak gel peşimden

beni de arkana zencefilimmmmmmkaydirigubbakcemile5
gelir şimdi adını andık yaaaa.s

o zaman atla arkaya nesrin her an gelebilir.tülinden kaçma konvoyu buuu

geldiim canımm geldimmm hadii nesrinnn sendeeee
bizimm tatlı cadı gelirrr
vayy halimizeeeee:roflol::roflol:

hepsini duydum hemen koştum... sizi gidi çenesi düşükler sizi demek benden kaçmak haaaaa yürüyün çabık geri kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile nesrin sende mi satıyosun beni hep bu 2 oldu bak yazıyom kenara köşeye bucağa :mymeka:

yaaa nereye gidiyosunuz gelin bakim buraya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

sağol bebişim çekek getirek şunları kaçmak neymiş göstercem ben şimdi onlara şakkıdı Şeniz

AAAA TULİNCİM AŞK OLSUN BEN SATARMIYIM SENİ HEÇÇÇ AŞK OLSUN :1no2:
BENİ DE ARKALARINA AL DEDİM ÇÜNKÜ SAKLANDIKLARI YERİ ÖĞRENİP GELİP SANA SÖYLEYECEKTİM:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…