ahaaadaaaa yakalandıkkkkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
geldiii tüliiinnnnn
canını sevennn kaçsınnn kızlarrr
lülülülülülülülülülülülü
kurtulmanın en iyi yolu inkar etmek galiba :bbo: biz bişey yapmadıkki :sm_confused::tomato:fisfisfis
canım tülincim benim,topiğn demirbaşı,güzel arkadaşım hala affetmedinmi şakkıdı
ayrıca biz bişey yapmadıkkiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
noolur tokat atma az öncekinin acısı geçmedi daha senağlama
ÇOKK GEÇÇ GELDİ BİLEEE:çok üzgünüm:
SENDE GEL CANIMMMhihoyyyt
SEN GEREKEN MEVKİLERE GİT BEN ARKANDAYIM DESTEK VERİRİM:sm_cool:
sen neden bizi durdurdun yafff küstüm ben sana :dilcikar:
çokk geçç geldi bileee:çok üzgünüm:
sende gel canımmmhihoyyyt
sen gereken mevkilere git ben arkandayım destek veririm:sm_cool:
AAAA TULİNCİM AŞK OLSUN BEN SATARMIYIM SENİ HEÇÇÇ AŞK OLSUN :1no2:
BENİ DE ARKALARINA AL DEDİM ÇÜNKÜ SAKLANDIKLARI YERİ ÖĞRENİP GELİP SANA SÖYLEYECEKTİM:1hug:
sen neden bizi durdurdun yafff küstüm ben sana :dilcikar:
:1shok: :1shok: :1shok: sana inanamıyorum nesrin demek öyleeeeeeeee:1ninca: :1ninca: :1ninca:AAAA TULİNCİM AŞK OLSUN BEN SATARMIYIM SENİ HEÇÇÇ AŞK OLSUN :1no2:
BENİ DE ARKALARINA AL DEDİM ÇÜNKÜ SAKLANDIKLARI YERİ ÖĞRENİP GELİP SANA SÖYLEYECEKTİM:1hug:
boşa uğraşmayın yakaladım bi kere hiç hiç kaçışınız yok kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
rylaiye küsmek yok çok ayıpklava:
inanmış gibi yapsamda ayıp olcak şimdi kızlara Çok üzgünüm çoook :tomato: bi daha görmiyim seni onların peşinde kaydirigubbakcemile3
sen çeğırırsında ben gelmemmi hemen geldim canımcım
AAAA TULİNCİM AŞK OLSUN BEN SATARMIYIM SENİ HEÇÇÇ AŞK OLSUN :1no2:
bak sen sende mi aymes... :tomato: ahanda düşürdüm hepinizi çabık içeri çabık şutarafagitti
AL BENDEN DE O KADAR
topiği bırakıp nereye bakim yakaldım işte sizi ama küsmeyin bana
TAMAM TAMAM Bİ DAHA OLMAYACAK:çok üzgünüm:
AY CANIM BENİN HOŞGELDİN NASILSIN BAKALIM GÖRÜŞMEYELİ?:1hug:
aynen öyle zambakım.. biraz şikayetçi ama o da yemek sonrası şekerleme yapıyor.. sana gün doğdu hadi kk ne diyor banakaydirigubbakcemile3
yakalayamadımki,tüline sığındı o,bi tenhada kıstırıcam ama :1ninca:zencefill yakala şuu nesrinii sattı biziiii
vurralımm kafasına kafasınaaa:mymeka::mymeka:
yok,küstük ama gitmeee şakkıdıhiiii sendemi aşkolsun gidim ben o zmn :a015: :a015:
tokatın acısı geçti artık numara yapma hade hade laelaelaelaelae:1shok: :1shok: :1shok: sana inanamıyorum nesrin demek öyleeeeeeeee:1ninca: :1ninca: :1ninca:
ya ama enseye tokat atmaakafamçokkarıştı
küstüm banane:dilcikar:
TAMAM TAMAM Bİ DAHA OLMAYACAK:çok üzgünüm:
olursa affetmem artık heeee demedi demeeee kaydirigubbakcemile3
onlar benden kaçıyo sen bilmeden takılırsan peşlerine yersin domatesi kafana sengözlerimebaksanabNİYE VURUYONKİ DOMATESİ KAFAMA KAFAMA :1closedeyes:
GİRİYOM İÇERİ İŞTE
hiiii sendemi aşkolsun gidim ben o zmn :a015: :a015:
rylaiii gitme canım.. bana yardım ettin sen.. yakaladık kaçakları sayende delikafadulden Şeniz
:1shok: :1shok: :1shok: sana inanamıyorum nesrin demek öyleeeeeeeee:1ninca: :1ninca: :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?