Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hiiii sendemi aşkolsun gidim ben o zmn :a015: :a015:

gitmeeeee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aynen öyle zambakım.. biraz şikayetçi ama o da yemek sonrası şekerleme yapıyor.. sana gün doğdu hadi kk ne diyor bana kaydirigubbakcemile3

kızz senn akşamlarıı kk ya gelmek için adamın yemegine bişey falan koymuyosunn dimiii:roflol::roflol:
madem konuşmamandan şikayetçii oda uyumasınn ama dimiiiikaydirigubbakcemile5

[[
rylaiii gitme canım.. bana yardım ettin sen.. yakaladık kaçakları sayende delikafadulden Şeniz[/QUOTE]

çaktırma takipteyim :jeyyar: :jeyyar:

onlar benden kaçıyo sen bilmeden takılırsan peşlerine yersin domatesi kafana sengözlerimebaksanab

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

tabi bende diyorum ama ekrana bakmaktan gözleri yoruluyor.. biraz da benim işime geliyor 1 saat müsade ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aynı yemekten bende yiyorum cicim kaydirigubbakcemile3

[[
rylaiii gitme canım.. bana yardım ettin sen.. yakaladık kaçakları sayende delikafadulden Şeniz

çaktırma takipteyim :jeyyar: :jeyyar:[/quote]

anladım canım tamam.. Şeniz

nesriinnnnn hem suçlu hem güçlü üstüne bi de tokat atıyon heee Çok üzgünüm çoook

ÇAKTIRMA KIZ TULINEDN KURTULMA İÇİN SÖYLEDİM BEN naniknanik

[

yok,küstük ama gitmeee şakkıdı

cık gitmiyorum ki gitmiş gibi yapıyorum kaçarsanız yine yakalıycam pusuya yattım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:[/QUOTE]

[[
rylaiii gitme canım.. bana yardım ettin sen.. yakaladık kaçakları sayende delikafadulden Şeniz

çaktırma takipteyim :jeyyar: :jeyyar:[/QUOTE]
ama ama noluyo yawfff:1no2: kurtlar vadisinde hissettim kendimisengözlerimebaksanab inzivaya mı çekilsem neee:uhm:

kızlar sizlere hayırlı mutlu huzurlu sevinçli neşeli ve bol bol gülücüklü hafta sonları diliyorum ben bu gün perdeyi erken kapatıyorum hepinizi çok çok öpüyorumŞenizŞenizŞeniz kendinnizeiyi akın iyi davranın kocişleride hafta sonu diye çok yormayın aslında benim herif yok yanımda sizide ayrı yatırmam lazım 2 gün boyuncakaydirigubbakcemile geli bakim benle siz ben yanlız yatcam siz kocişlerle olmadı işte ........nesrinnnn sen duyma canım senin durumun farklı sen bana uyma

kızlar ne güzel kudurmuşsunuz
okumaya bile mecalim yok
adet belirtisi olarak paso bişiler yiyiyorum
çok fenayım
çöplük gibi midem
bi hap içeyim rahatlasın zavallı
alakalı alakasız ne bulduysam yedim

güle güle harzemcim,ama ben kocişten ayrı yatmam.zaten enseye tokat yedik bütün gün :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bir süreliğine çıkıyorum.. rahatlayın öptüm hepinizi .. çok eğleniyoruz nevrocum kızma bize .. yazın siz gelince icabına bakarım delikafadulden delikafadulden şakkıdı

kızlar çocukluğuma döndüm valla çok eğleniyorum ben burda allah ağzımızın tadını bozmasın arada kafa dağıtmak lzım en kötü günümüz böle olsun inşallah

nesrinnn ahadaaaa gitti tülinn kaldınmı şimdii yallnızz gel zencefilimm yakaladımmm nesriniii kaydirigubbakcemile:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…