ÇAKTIRMA KIZ TULINEDN KURTULMA İÇİN SÖYLEDİM BEN naniknanik
hiiii sendemi aşkolsun gidim ben o zmn :a015: :a015:
aynen öyle zambakım.. biraz şikayetçi ama o da yemek sonrası şekerleme yapıyor.. sana gün doğdu hadi kk ne diyor banakaydirigubbakcemile3
ÇAKTIRMA KIZ TULINEDN KURTULMA İÇİN SÖYLEDİM BEN naniknanik[/QU
asenadanda iyi kıvırıyorsunnnn:roflol::roflol:
lülülülülülülülülülülülü
nesrin bunlar sana :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: Çok üzgünüm çoook
gitmeeeee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızz senn akşamlarıı kk ya gelmek için adamın yemegine bişey falan koymuyosunn dimiii:roflol::roflol:
madem konuşmamandan şikayetçii oda uyumasınn ama dimiiiikaydirigubbakcemile5
[[
rylaiii gitme canım.. bana yardım ettin sen.. yakaladık kaçakları sayende delikafadulden Şeniz
kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...
ÇAKTIRMA KIZ TULINEDN KURTULMA İÇİN SÖYLEDİM BEN naniknanik
[
yok,küstük ama gitmeee şakkıdı
[[
rylaiii gitme canım.. bana yardım ettin sen.. yakaladık kaçakları sayende delikafadulden Şeniz
nesriinnnnn hem suçlu hem güçlü üstüne bi de tokat atıyon heeeÇok üzgünüm çoook
kızlar sizlere hayırlı mutlu huzurlu sevinçli neşeli ve bol bol gülücüklü hafta sonları diliyorum ben bu gün perdeyi erken kapatıyorum hepinizi çok çok öpüyorumŞenizŞenizŞeniz kendinnizeiyi akın iyi davranın kocişleride hafta sonu diye çok yormayın aslında benim herif yok yanımda sizide ayrı yatırmam lazım 2 gün boyuncakaydirigubbakcemile geli bakim benle siz ben yanlız yatcam siz kocişlerle olmadı işte ........nesrinnnn sen duyma canım senin durumun farklı sen bana uyma
amiiiiiiiiiin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:kızlar çocukluğuma döndüm valla çok eğleniyorum ben burda allah ağzımızın tadını bozmasın arada kafa dağıtmak lzım en kötü günümüz böle olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?