kızlar çocukluğuma döndüm valla çok eğleniyorum ben burda allah ağzımızın tadını bozmasın arada kafa dağıtmak lzım en kötü günümüz böle olsun inşallah
Biz hamile kalmak için ne kadar uğraşıyoruz
bide bunlara bak.
Hey Allahım.
Korunsaymış düzgünce.
gel bakalım nesrin kötükedihüso söööle bakalım bi daha yapcan mıııı yoksa seni çiğ çiğ yiyelimmi cokacimcoooknesrinnn ahadaaaa gitti tülinn kaldınmı şimdii yallnızz gel zencefilimm yakaladımmm nesriniii kaydirigubbakcemile:mymeka:
hayirli cumalar kizlar
evt cnm maalesef öle :1no2:
evet kızlar ya bende çalışırken kürtaj çok yaptık drla..kii en üzücü yerii nikahsız olanlarınn bunu yapmasıı
ilk çocugu aldırmak daha tehlikelii...
o işi yapmayı biliyosun neden korunmayı düşünemiyosunn anlamıyorummm:mymeka::mymeka:
meraba kızlar geldim ben cok sukur iyiymis bebek kanama bolgesi temizlenmeye baslamıs haftaya duzelirsin dedi desteginiz ve dualarınız icin tesekkur ederim Allahım sizlerde hamileligi yasatsın ama saglıklı korkusuz bi hamilelik ve saglıklı evlatlar insallah:Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım,Allah bebeğini sana bağışlasın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:meraba kızlar geldim ben cok sukur iyiymis bebek kanama bolgesi temizlenmeye baslamıs haftaya duzelirsin dedi desteginiz ve dualarınız icin tesekkur ederim Allahım sizlerde hamileligi yasatsın ama saglıklı korkusuz bi hamilelik ve saglıklı evlatlar insallah:Saruboceq:
nesrinnn ahadaaaa gitti tülinn kaldınmı şimdii yallnızz gel zencefilimm yakaladımmm nesriniii kaydirigubbakcemile:mymeka:
gel bakalım nesrin kötükedihüso söööle bakalım bi daha yapcan mıııı yoksa seni çiğ çiğ yiyelimmİ
meraba kızlar geldim ben cok sukur iyiymis bebek kanama bolgesi temizlenmeye baslamıs haftaya duzelirsin dedi desteginiz ve dualarınız icin tesekkur ederim Allahım sizlerde hamileligi yasatsın ama saglıklı korkusuz bi hamilelik ve saglıklı evlatlar insallah:Saruboceq:
hep aynı şeyler malesefff-tatlicadiarzu-hoşbulduk canım,iyiyim çok şükür,sen nasılsın?
sağol canım arkadaşım,fena değildi.yine bebek yokmu soruları ve şunun gelini bunun kızı hamileymiş haberleri vardı.ama artık alıştık,duymamazlıktan geldim.kaynanatörle ve örümcek görümceylede iyi geçinmeye çalıştım-tatlicadiarzu-
sen nasılsın fıstıkım:asigim:
Semiham canım hoşgeldinnn nasılsınn Şenizçokk özledim seni görüşemez olduk :asigim:İkimizin halayı güzel olur ama ben o halaya dahil olamıycam bu ay malesef:1rolleyes:
sengözlerimebaksanabEvett tulinym aynıı söylediğin gibi..:1rolleyes:Ben umutsuz vaka ...:1closedeyes:Çünkü kendimi hamiş kaldım diye düşünmek aklıma bile gelmiyorr.Bu zamana kadar düşündümde ne oldu hep hüsran.Artıkk sallamışım ben.Rabbim bana güç kuvvet verdi ben buna inanıyorumm..Artık asla umutlanmak yokk ..Sadece sabırlaa kaderimde ne varsa onu beklemek var...Hele tedavi başladıgımdan buyana daha bir morelim iyi...Bazılarıı tedavide olunduğu zaman adet olunca daha bir moreli bozuluyor diye anlatıyorlar .İşte bu bende olmadııı 3 aydır daha bir kafam rahat nedense ...Aşılama tutmadı biliyorum.Olsa hissederdimmm..Varsın tutmasın umrumda değill gıdım bile ağlamam asla !! sadece aşılama esnasında çektiğim acı ve korkuya üzülürüm..Aslında boşuna vücuduma o acılarıı yaşattım .Varsın olmasın bebe..umrumda değil..2 yılımı bir bebe sevdası yüzünden mahvettimm hiç değmezmiş bu saçma sapan düşüncelere...Hayatta daha önemli şeyler varr huzur ve sağlık bebesızde hayat olurr..Artık hayattan tekk Tekk Tekk beklentimm rabbimden SAĞLIK sağlık istemekk.El açıp ömür boyu sağlıkk için dua etmek istiyorum :Saruboceq::Saruboceq:
ÖZLEMMMMMMMMMMMM
NERDESİN KIZ ÖZLEDİM SENİİ
GEL ÇABUK BURAYA ÖPÜCEM SENİİŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?