Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evt cnm maalesef öle :1no2:

evet kızlar ya bende çalışırken kürtaj çok yaptık drla..kii en üzücü yerii nikahsız olanlarınn bunu yapmasıı
ilk çocugu aldırmak daha tehlikelii...
o işi yapmayı biliyosun neden korunmayı düşünemiyosunn anlamıyorummm:mymeka::mymeka:

meraba kızlar geldim ben cok sukur iyiymis bebek kanama bolgesi temizlenmeye baslamıs haftaya duzelirsin dedi desteginiz ve dualarınız icin tesekkur ederim Allahım sizlerde hamileligi yasatsın ama saglıklı korkusuz bi hamilelik ve saglıklı evlatlar insallah:Saruboceq:

bende ona kızıyorum zaten çocuk oyuncağımı ki bu, o kadarda rahatlarki maşallah hele o nikahzılar yaşı küçük olanlar falan o anda tek dertleri o durumdan kurtulmak, can gitmiş umurları diyil klava:

gözün aydın cnm çok sevindim dinlen bol bol kendine iyi bak stresten de uzak dur oda tutunsun anneciğine kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım,Allah bebeğini sana bağışlasın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA
problemsiz geçirirsin inşallah bundan sonraki aylarııı
allahımm bizlerinde bebişlerimiz olsun artıkk:Saruboceq::Saruboceq:

ben yemek yapmaya gidiyorum,yaramazlık yapmayın,her an gelebilirim kaydirigubbakcemile3
hepinizi çok seviyorum canlarım benim :1hug:a.s.

hep aynı şeyler malesefff-tatlicadiarzu-

balım hayrola nerden çıktı bu düşünce orası Allahın bileceği iş
bebişim benim herşeyin hayırlısı en iyisi düşünmemek tabiki
ama mahvettiğin bişey yok akışına bırak

çok sevindim canım herşeyin hayırlısı Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

kızlar bende çıkıyorumm yemek yapıcamm
ama ne yapacagımı bile bilemiyorummmcokacimcoook
tülin yemek başında galiba Şeniz
neyse görüşüşürüzzz

herkesinn hamiş kalması dilegiyleee....a.s.a.s.

kizlar neler olmus boyle burda fena dagitmisiniz, simdi kim toplayacak arkanizdan-tatlicadiarzu-

Kılzar merhaba herkeslereeeee umarım herkes iyidiri takip edemiyorum yatmaktan birde evimdede değilim heryerde nete giremiyorum fazla dolanmıyorum

Yeni hamişler var Allah kucağına almayı nasip etsin sevgi :)) darısı buradaki tüm isteyen arkaşlarımın başına

Nevrosky balımmm inşallah bebişleriniz sıkı sıkı tutunur güzel haberlerinizi bekliyorum

ınanın hergün aklımdasınız hatta nick nick dua ediyorum hepinize

Bende yarın dr gidiyorum kalp atışları için inşallah görürüm endişeliyim yani hamilede kalsak ayrı bir dert kızlar iyimi bebek kalbi atıyomu zor gerçekten . Midem bulanınca seviniyorum diyorumki normal gidiyor heralde hamişlik :)) habire çamaşırıma bakıyorum kanama varmı diye yok şuanda şükür yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel haberlerle dönerimmm

hepinizi öpüyorum canlarımmm Allah' a emamet olun
gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun

Yağmurcan bişey sorucam..benim yarın 1 ay olucak kürtaj olalı..bir kaç gündür yürürken ya da ani hareket edersem karnım kasılıyor,bıçak gibi sızı giriyor..Sanki karnımı hissediyorum...sende de oldu mu? sanki karnımda yara var gibi..karnımın içinde yani....:çok üzgünüm: Çok hızlı hareket edersem ya da bir şeyden ürkersem minik kramlar giriyor karnıma..bazan de farkına varmadan ben kasıyorum karnımı...:çok üzgünüm:fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…