meraba kızlar geldim ben cok sukur iyiymis bebek kanama bolgesi temizlenmeye baslamıs haftaya duzelirsin dedi desteginiz ve dualarınız icin tesekkur ederim Allahım sizlerde hamileligi yasatsın ama saglıklı korkusuz bi hamilelik ve saglıklı evlatlar insallah:Saruboceq:
Kılzar merhaba herkeslereeeee umarım herkes iyidiri takip edemiyorum yatmaktan birde evimdede değilim heryerde nete giremiyorum fazla dolanmıyorum
Yeni hamişler var Allah kucağına almayı nasip etsin sevgi :)) darısı buradaki tüm isteyen arkaşlarımın başına
Nevrosky balımmm inşallah bebişleriniz sıkı sıkı tutunur güzel haberlerinizi bekliyorum
İnanın hergün aklımdasınız hatta nick nick dua ediyorum hepinize
Bende yarın dr gidiyorum kalp atışları için inşallah görürüm endişeliyim yani hamilede kalsak ayrı bir dert kızlar iyimi bebek kalbi atıyomu zor gerçekten . Midem bulanınca seviniyorum diyorumki normal gidiyor heralde hamişlik :)) habire çamaşırıma bakıyorum kanama varmı diye yok şuanda şükür yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel haberlerle dönerimmm
hepinizi öpüyorum canlarımmm Allah' a emamet olun
gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun
Badem evet canım bende de oldu karnım içten içe acıyordu sanki kesilmiş gibi ben doğumdan sonra yapılan kürtaja bağladım hatta korktum acaba bir yanlışlıkmı yaptılar diye parça falan kalma gibi. Korse giyiyordum dayanamıyordum canımın acısından ama adetten sonra daha iyi olmuştum ve zamanlada kayboldu cnm... Normal yollada hamile kaldığıma göre sorun yokmuş cnm umarımm sende kendiliğinden hamile kalırsın yok falan deme benimde imkansız gibiydi... dualarımda emin ol sende varsın aklımdasın Rabbim yavrularının kardeşlerini en kısa zamanda göndersin inşallah
Aklımda badem ben şuanda bile endişeliyim dr gerek kalmayabilir diyor tek önelemini alcaz diyor ama ben ısrar edicem rahim ağzı kontrollerim şimdiden yapılmaya başladı kontrollerde bakıyor bu gittiğim tüp bebek dr tanıyorumda bakalım
Şimdiden korkular başladı yarında bir heyecxan kalp atışları varmı bugün midem bulanmadı sinir oldum acaba bişeymi oldu diyee valla kucağıma alana kadar rahat etmicem yaa Allah' ım yardımcım ol
Evet bademcim onaları bende araştırdım mutlaka kullanıcam zaten özellikle nidilat önleyisiymiş magnezyumda kullanıcam vitamin olarak dr başının etini yicem geçen hafta yedim zaten diğer dr demişyi ya kese bozuk bu dr düzgün dedi beni ikna etmek için kitaplar çıkardı olmuyorum valla kolay ikna
hayırlısı olsu canım...en azından artık için rahat olur....kızlar ben geldimmmmm.ama eli boş geldim malesef hamile değilmişim.dün hastaneden sonra can sıkıntısından alış verişe bıraktım kendimi akşamda 8 den sonra geldim ama ölmüş bir halde.geçmişin 30 sayfasını okudum ama tamammını okuyamadım kusura bakmayın ltf.
canım eşinin cesaretine hayran kaldım...Bişey anlatıyım da size gülün....
canım daha önce ben de yaptırmıştım. En son 19 ml de iken dr gün aşırı çalışmalara başla, yumurtan çatlamak üzere demişti. Eşim o gün milli maç vardı. Eşim mesai saatinden sonra da göreve gidecekti. Hemen aradım. Yumurtam çatlamak üzereymiş dedim. Benim saf kocam sen git amirine kaydirigubbakcemile3 amirim böyle böyle hanım dr dan aradı. Biz çocuğumuz olmasını çok istiyoruz. Yumurtlama günüymüş, mutlaka benim akşam evde olmam gerek demiş. Adam da izin vermiş.delikafadulden gelmiş bir de koştur koştur eve. Bana kızma ama aşkım böyle böyle oldu die anlatıyo. Hem nasıl güldüm, bi de utandım anlatamam
maşallah canım çantaları doldurmuşsun...ya sorma bir daha canım sıkılınca dışarı hiç çıkmıcam ben. resmen maaşı bitirdim canım
2 tane çizme 1 tane babet 3 tane kot bir tanede manto aldım
canım inşallah testiniz temiz çıkar....kızlar ben çıkmak zorundayım. valla sohbet te çok tatlı ama dr.a gitcem bende. Akşama görüşürüz inşallah. Dua edin bana da smear sonucumu alcamm. :1no2::bbo: öpüyorum hepinizi
güle güle canım:a015:seni özleyeceğiz:1hug:Şenizşimdi hazırlanayım birazdan gelirler beni almaya kabus 4 geri döndü ahhhhh ahhhhhhhhhhhhhh hastaymışta kaynannatör hasta olunca daha çok konuşurrrrrrrrrr allah kafacağızımın yardımcısı olsun kayınbabayla konuştum az önce her yeri hasta bi çenesi sağlam diyor ah bi o hasta olsa deyip dert yanıyo garibim işte biz kayınbabayla kader ortağıyız canım ortağım benim bekle geliyorum derdini paylaşmaya saatler kaldı babalık
benim de eşim arkadaşalrıyla ailesiyle çok konuşur...ama benimle hiç:1no2:kocişiminde benden yana bi az konuşuyosun derdi var .. normalde pek konuşmam ama burda tutmayın beni lülülülülülü
ah canım yazık değilmi midene:teselli:böyle yapma ama:mymeka:kızlar ne güzel kudurmuşsunuz
okumaya bile mecalim yok
adet belirtisi olarak paso bişiler yiyiyorum
çok fenayım
çöplük gibi midem
bi hap içeyim rahatlasın zavallı
alakalı alakasız ne bulduysam yedim
canım inşalalh kalp atışlarınıda duyarsın....Kılzar merhaba herkeslereeeee umarım herkes iyidiri takip edemiyorum yatmaktan birde evimdede değilim heryerde nete giremiyorum fazla dolanmıyorum
Yeni hamişler var Allah kucağına almayı nasip etsin sevgi :)) darısı buradaki tüm isteyen arkaşlarımın başına
Nevrosky balımmm inşallah bebişleriniz sıkı sıkı tutunur güzel haberlerinizi bekliyorum
Bende yarın dr gidiyorum kalp atışları için inşallah görürüm endişeliyim yani hamilede kalsak ayrı bir dert kızlar iyimi bebek kalbi atıyomu zor gerçekten . Midem bulanınca seviniyorum diyorumki normal gidiyor heralde hamişlik :)) habire çamaşırıma bakıyorum kanama varmı diye yok şuanda şükür yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel haberlerle dönerimmm
meraba kızlar geldim ben cok sukur iyiymis bebek kanama bolgesi temizlenmeye baslamıs haftaya duzelirsin dedi desteginiz ve dualarınız icin tesekkur ederim Allahım sizlerde hamileligi yasatsın ama saglıklı korkusuz bi hamilelik ve saglıklı evlatlar insallah:Saruboceq:
Kılzar merhaba herkeslereeeee umarım herkes iyidiri takip edemiyorum yatmaktan birde evimdede değilim heryerde nete giremiyorum fazla dolanmıyorum
benim de eşim arkadaşalrıyla ailesiyle çok konuşur...ama benimle hiç:1no2:
sen niye kociçinle konuşmuyorsun bakım:mymeka:
enerjini hep bize harcama:1hug: bak ne güzel eşinde onunla konuşmanı istiyormuş.....
konuşuyorum fadiğimde hergün evin içindeyim ben ne bulayım konuşacak.. soruyorum anlatıyor eşim.. bende burda bişey olduysa anlatıyorum az çok konuşma bitiyor kaydirigubbakcemile3 seviyom ben kocişimi o da beni :jeyyar:
senin kocişde tokatı hakediyor ama Çok üzgünüm çoook sen nasıl oldun toparlandın mı biraz yerimseniben evi topladın kendin ne alemdesin yerimseniben
ben 2 gün öncesinden çok iyiyim canım... kendi kendimi toparladım biraz...
ama koçiş aynı kociş
ah canım 5 senedir neler yaşadığımı anlatsam kesin bu adam seni sevmiyor dersiniz....
çünkü başlardada bende beni sevmediğini düşündüm...
ama seviyor artık bundan çok eminima.s
ama değişmiyor işteeşim bensiz yapamaz az bir görmese gözü hemen beni arar.... bir kere gördümüde o ona yeter...televizyonu açar ben konuşurken yüzüme bile bakmaz...bugün ne yaptın ne ettin diye hiç sormaz....kendi de hiç anlatmaz...
çoğu sorduğum soruda cevapsız kalır
işe gitmediği zaman evde vakit geçirmesini çok sever işi olmadığı müddetçe dışarı çıkmaz...
yani evinede çok bağlı ama çok farklı biri ne kadar anlatsam anlamassınız...
neyse canım boşverelim şimdi bunu...5 senedir değiştiremedim bundan sonramı değişecek...
ne yapım herkesin bir huyu var işte
rabbim daha beterinden korusun....
kizlarrrrcok kotuyum ya suan:çok üzgünüm: ,5 martta randovumlmuz vardi , test falan verdiler neyse bugun esimin doktorda randovusu vardi sperm sayisi0 oldugundan dolayi ameliyat olcakti
ve bugun doktor demis ben bisey yapamam ben ameliyat yaparsam sakat kalirsin ve yapsamda kesinlikle sperm bulamam imkansiz demis senağlamaya cok kotuyum ne yapcagimi sasirdim demis yumurtaliklarin hic gelismemis ben bisey yapamm diye ya ne olur bana bisey deyi olmazsa turkiyede yaptiram ,doktorlara 0 dedigimde bana ameliyat deniliyoda ve simdi yapilamazmis ne yapcam ya cok kotuyum durumum iyi olcak derken gittikce kotuye gidiyo hic kalmadi ameliyata belki umut olur dedik simdi oda yoksenağlamasenağlamasenağlama
kızlarr ben geldim. Allaha şükür test temiz çıktı. Zararlı hücre içermiyor. Çok mutlu oldum.
Dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun canlarımm.:1hug:
kızlarr ben geldim. Allaha şükür test temiz çıktı. Zararlı hücre içermiyor. Çok mutlu oldum.
Dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun canlarımm.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?