hemen karamsar olma .. tek doktorla yetinmeyin.. birden fazla doktora sorun.. burda olan ameliyat orda niye olmuyormuş.. o doktorun yaptığı bi ameliyat değildi herhalde.. teseden bahsediyosun sanırım.. burda yapıyorlar duyuyoruz hep arkadaşlardan.. bulunuyor da şükür ki.. üzülme canım.. herşeyin bir oluru vardır muhakkak..
kizlarrrrcok kotuyum ya suan:çok üzgünüm: ,5 martta randovumlmuz vardi , test falan verdiler neyse bugun esimin doktorda randovusu vardi sperm sayisi0 oldugundan dolayi ameliyat olcakti
ve bugun doktor demis ben bisey yapamam ben ameliyat yaparsam sakat kalirsin ve yapsamda kesinlikle sperm bulamam imkansiz demis senağlamaya cok kotuyum ne yapcagimi sasirdim demis yumurtaliklarin hic gelismemis ben bisey yapamm diye ya ne olur bana bisey deyi olmazsa turkiyede yaptiram ,doktorlara 0 dedigimde bana ameliyat deniliyoda ve simdi yapilamazmis ne yapcam ya cok kotuyum durumum iyi olcak derken gittikce kotuye gidiyo hic kalmadi ameliyata belki umut olur dedik simdi oda yoksenağlamasenağlamasenağlama
kizlarrrrcok kotuyum ya suan:çok üzgünüm: ,5 martta randovumlmuz vardi , test falan verdiler neyse bugun esimin doktorda randovusu vardi sperm sayisi0 oldugundan dolayi ameliyat olcakti
ve bugun doktor demis ben bisey yapamam ben ameliyat yaparsam sakat kalirsin ve yapsamda kesinlikle sperm bulamam imkansiz demis senağlamaya cok kotuyum ne yapcagimi sasirdim demis yumurtaliklarin hic gelismemis ben bisey yapamm diye ya ne olur bana bisey deyi olmazsa turkiyede yaptiram ,doktorlara 0 dedigimde bana ameliyat deniliyoda ve simdi yapilamazmis ne yapcam ya cok kotuyum durumum iyi olcak derken gittikce kotuye gidiyo hic kalmadi ameliyata belki umut olur dedik simdi oda yoksenağlamasenağlamasenağlama
canim biz tup bebek merkezinden randovu aldik ,pariste ozel hastane baska doktorlara tabiki sorcaz ama ,o hastane tam yeri gidipte normal hastaneye sorarma gerci turkiye aklima iyice yatti
demkki durum baya kotu cunku bu isin doktorlari
canım gözün aydın allaha şükürler olsun çokkkk ama çookkk sevindim :dance::dance::dance:
canım dur bakalım hele:teselli:bir dr un demesiyle hemen pes etmeyin...
isterseniz birde türkiyede gidin dr a...
hem tese yapmadan içerde sperm olup olmadığını nasıl anlamış bu dr...
benim bildiğim tese yapmadan sperm olup olmadığı anlaşılmaz...
rabbim yardımcınız olsun....
kızlarr ben geldim. Allaha şükür test temiz çıktı. Zararlı hücre içermiyor. Çok mutlu oldum.
Dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun canlarımm.:1hug:
canım tüp bebek merkezlerinde sperm bulmak için çok uğraşıyorlar onlardan birine başvurun hemen ümidini kaybetme allahım ol dedikten sonra bebişte olur spermde bulunur canım yeterki allahtan hayırlısını iste :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
doğru diyosun fadiğim huy bu değişmez.. zamanla biraz olsa düzelme olur belki değişmesini beklemek mucize olur.. kimse dört dörtlük değil.. seninde seni seven evine bağlı ama içine kapanık bir kocişin var napalım.. bu da onun mizacı.. o bişey demedikçe sen sor daha da üstüne git önüne geç kucağına otur suratına bak kaydirigubbakcemile3 yap bişiler delikafadulden delikafadulden
canım temiz çıkmasına çok sevindim inan..bu arada eşinin amirinden izin alışı olayına çok güldümm yaa.delikafaduldendelikafadulden.ayy yazık ya ama nasıl zor olmuştur onun için
eşin ne iş yapıyor canım senin doğgu görevi falan yazmışın merak ettim
tabiki goruncez daha yasimiz kucuk ben 13 esim 26 oyle oturupta bekleyemem ama insan ite bunu duyunca panikliyo umutsuzluga kapiliyo gittikce kotu olunca dahada karamsar olunuyocanım bencede başka bir doktora görünmenizde fayda var..rabbimden umut kesilmez
canım Fadik haklı. Vardır mutlaka bir çaresi. Bence Türkiye de üniversite hastanesi ya da iyi bir dr araştırın derim ben. Bir dr kararıyla hareket etme. Bir de keçiboynuzu pekmezi ya da kürü falan denesen belki bir faydası olur. Başka da birşey gelmiyor aklıma..:teselli:
tabiki goruncez daha yasimiz kucuk ben 13 esim 26 oyle oturupta bekleyemem ama insan ite bunu duyunca panikliyo umutsuzluga kapiliyo gittikce kotu olunca dahada karamsar olunuyo
canım yaa ne kadar küçük evlenmişsin sen. Tabiki insan çocuğu olsun ister ve erken tedavide fayda vardır ama yaşını da duyunca hiç kıyamadım sana..yerimseniben
evet canim sorcam ,turkiyede bi hastaneyle falan gorusmedim sadece burdaki maya tup bebek merkezinin doktoruyla konustum gidersem oraya giderim yada arastitririm iyi bi
keci boynuzu kurunu 1 ay kullandik test yaptik sonuc 0 sonra 2 ay kullandim ve yne boyle hata ilac bile kullandik yumurtaliklar gelismemis bu ana karnindayken olmus diyomus doktor
canim esim horman testi yaptirdi onun sonucuna bakmis bide esimi muayene etmis demis senin yumurtaliklar hic gelismemis sana bisey yapamam yapsam sakat kalabilirsin ,bende diyorum okadar kisi ameliyat oluyo sakatmi kaliyo
esimde dedim iyi ozaman dedim ciktim diyo adam ben yapamam dedi diyo
kafamm karisti ,yumurtaliklar gelismediginde dolayi yapamazmis
bitanem ya çok sevindim....oh be rabbime şükürler olsun...kızlarr ben geldim. Allaha şükür test temiz çıktı. Zararlı hücre içermiyor. Çok mutlu oldum.
Dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun canlarımm.:1hug:
canım benim eşim sosyal bilimler öğretmeni ama kpss de yerleşemediği için polis memuru. Valla erkekler bu konuda bizden rahat mı oluyor benimki mi öyle bilmiyorum. tulin de sormuş amirinin sonra ne dediğini falan. Biliyor canım aşılama falan yaptırdığımızı izinler ondan çıktığı için. Adam da teselli falan vermiş hatta eşime. öyle yani.CADIARZU
anladım canım...ama dediğimiz gibi başka dr larada muhahakkak giidn...
rabbim yardımcınız olsun...
canımyaşın 13 mü yanlişmı yazdın:uhm:
bitanem ya çok sevindim....oh be rabbime şükürler olsun...
ben hiç bir rahatsızlığım yokken smer tasti verdiğimde bile kendi kendime stres yağmıştım...
kötü bir hastalık çıkaar diye....allaha şükür birşey çıkmamaıştı...
canlar bana biraz müsade...mutfakta işlerim var....
tabiki goruncez daha yasimiz kucuk ben 13 esim 26 oyle oturupta bekleyemem ama insan ite bunu duyunca panikliyo umutsuzluga kapiliyo gittikce kotu olunca dahada karamsar olunuyo
evet canim sorcam ,turkiyede bi hastaneyle falan gorusmedim sadece burdaki maya tup bebek merkezinin doktoruyla konustum gidersem oraya giderim yada arastitririm iyi bi
keci boynuzu kurunu 1 ay kullandik test yaptik sonuc 0 sonra 2 ay kullandim ve yne boyle hata ilac bile kullandik yumurtaliklar gelismemis bu ana karnindayken olmus diyomus doktor
ya yanlis yazdim ben 23 yasindayim kizlar o yas zaten ocuk yasinda panikten ne yazdigimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?