Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim biz tup bebek merkezinden randovu aldik ,pariste ozel hastane baska doktorlara tabiki sorcaz ama ,o hastane tam yeri gidipte normal hastaneye sorarma gerci turkiye aklima iyice yatti
demkki durum baya kotu cunku bu isin doktorlari

canım tüp bebek merkezlerinde sperm bulmak için çok uğraşıyorlar onlardan birine başvurun hemen ümidini kaybetme allahım ol dedikten sonra bebişte olur spermde bulunur canım yeterki allahtan hayırlısını iste :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bencede başka bir doktora görünmenizde fayda var..rabbimden umut kesilmez

canım Fadik haklı. Vardır mutlaka bir çaresi. Bence Türkiye de üniversite hastanesi ya da iyi bir dr araştırın derim ben. Bir dr kararıyla hareket etme. Bir de keçiboynuzu pekmezi ya da kürü falan denesen belki bir faydası olur. Başka da birşey gelmiyor aklıma..:teselli:

canim biz tup bebek merkezinden randovu aldik ,pariste ozel hastane baska doktorlara tabiki sorcaz ama ,o hastane tam yeri gidipte normal hastaneye sorarma gerci turkiye aklima iyice yatti
demkki durum baya kotu cunku bu isin doktorlari

bakalım o doktor ne diyecek.. Allah yardımcınız olsun canım.. ama üzülmeye değmez.. herşeyin bir çaresi mutlaka vardır.. dermansız dert olmaz.. Allah'ım bir an önce dermanınıza giden yolları tek tek göstersin size Şeniz

canim esim horman testi yaptirdi onun sonucuna bakmis bide esimi muayene etmis demis senin yumurtaliklar hic gelismemis sana bisey yapamam yapsam sakat kalabilirsin ,bende diyorum okadar kisi ameliyat oluyo sakatmi kaliyo
esimde dedim iyi ozaman dedim ciktim diyo adam ben yapamam dedi diyo
kafamm karisti ,yumurtaliklar gelismediginde dolayi yapamazmis

kızlarr ben geldim. Allaha şükür test temiz çıktı. Zararlı hücre içermiyor. Çok mutlu oldum.
Dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun canlarımm.:1hug:

canım temiz çıkmasına çok sevindim inan..bu arada eşinin amirinden izin alışı olayına çok güldümm yaa.delikafaduldendelikafadulden.ayy yazık ya ama nasıl zor olmuştur onun için

eşin ne iş yapıyor canım senin doğgu görevi falan yazmışın merak ettim

canim ya allahtan tabiki hayrliini istiyorum ,bu hastanede ozel tup bebek hastanesi pariste yani bilemiyorum aile doktorumuza gidip oo ne dicek bakicaz

evet canım hele belirli bir yaştan sonra huy hiç değişmiyor....
rabbime çok şükür başka kötü huyu yok...ailelerimizde çok iyi ...
öğle kaynana elti görümce derdimiz hiç yok maşallah...
işte tek eşimin bu huyu var...
canım hiç onu boş bırakırmıyım:jeyyar: neler yapıyorum:jeyyar:ama insan kendinede ilgi gösterilmesini istiyor...
birde eşim ailesinin en küçüğü çok ilgiyle büyümüş...hem kendine ilgi gösterilmesine alışmış ya ilgi nasıl gösterilir bilmiyorkaydirigubbakcemile3
canım hiç untmam birgün işten geç gelmişti yorgun olduğu için erken yattı...bende yattım o sırtını dönmüştü çabuk dedim yüzünü dön zaten gündüz görmüyorum bari gece göreyim :mymeka:
ama yine dönmedi....
beden sinirlendim bak dedim yetti canıma hergün aynı şey ya çabuk yüzünü dönersin ya ben zorla seni döndürürüm yada artık seni hiç takmam ne halin varsa görürsün....
güldü ve bana ne dedi biliyormusun...zorunan çevirmeni tercih ederim...
azıcık pc başında fazla otursam hemen darılır...
ama kendi saatlerce tv başında oturur...
işte böyle bir adam

canım benim eşim sosyal bilimler öğretmeni ama kpss de yerleşemediği için polis memuru. Valla erkekler bu konuda bizden rahat mı oluyor benimki mi öyle bilmiyorum. tulin de sormuş amirinin sonra ne dediğini falan. Biliyor canım aşılama falan yaptırdığımızı izinler ondan çıktığı için. Adam da teselli falan vermiş hatta eşime. öyle yani.CADIARZU

canım bencede başka bir doktora görünmenizde fayda var..rabbimden umut kesilmez
tabiki goruncez daha yasimiz kucuk ben 13 esim 26 oyle oturupta bekleyemem ama insan ite bunu duyunca panikliyo umutsuzluga kapiliyo gittikce kotu olunca dahada karamsar olunuyo

evet canim sorcam ,turkiyede bi hastaneyle falan gorusmedim sadece burdaki maya tup bebek merkezinin doktoruyla konustum gidersem oraya giderim yada arastitririm iyi bi
keci boynuzu kurunu 1 ay kullandik test yaptik sonuc 0 sonra 2 ay kullandim ve yne boyle hata ilac bile kullandik yumurtaliklar gelismemis bu ana karnindayken olmus diyomus doktor

Allah yardımcınız olsun canım. Acil şifalar diliyorum.

anladım canım...ama dediğimiz gibi başka dr larada muhahakkak giidn...
rabbim yardımcınız olsun...
canımyaşın 13 mü yanlişmı yazdın:uhm:

kızlarr ben geldim. Allaha şükür test temiz çıktı. Zararlı hücre içermiyor. Çok mutlu oldum.
Dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun canlarımm.:1hug:
bitanem ya çok sevindim....oh be rabbime şükürler olsun...
ben hiç bir rahatsızlığım yokken smer tasti verdiğimde bile kendi kendime stres yağmıştım...
kötü bir hastalık çıkaar diye....allaha şükür birşey çıkmamaıştı...

canlar bana biraz müsade...mutfakta işlerim var....

tahmin ettim onun için sordum canım benim eşimde polis memuru..biz doğu görevini bitirdik çok şükür..inşş iyi bir çıkar

canim yasim 23 valla panikten ne yazdigmi bile bilmiyorum iste anlayin 13 olsam cocuk olurum
pazrtesiyi beklicez baska bi doktora sormak icin tabi bu arada nette doktorlara soracam

aaa gerçektenn 13 mü :uhm:tabi canım çaresine bakın..normal şartlar altında yaşın küçük biraz zaman derdim ama eşinde böyle bir problem varken çarelerine bakmak en iyisi

ya yanlis yazdim ben 23 yasindayim kizlar o yas zaten ocuk yasinda panikten ne yazdigimi bilmiyorum

ayy iyi yaa bende bir an şaşırdımmm yaa..fisfisfis.çok küçük falan diye..neyse canım inşş bir çaresi bulunur en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…