ne güzel canım nerde yaptınız şark görevini. bakalım bize neresi çıkacak
tahmin ettim onun için sordum canım benim eşimde polis memuru..biz doğu görevini bitirdik çok şükür..inşş iyi bir çıkar
ya yanlis yazdim ben 23 yasindayim kizlar o yas zaten ocuk yasinda panikten ne yazdigimi bilmiyorum
arkadaşlar ben çıkıyorum iyi akşamlar size birşey sorcam benim belim çok ağrıyo arada kasılarım ağrıyo göğüslerimin ucları tomur tomur oldu göğüslerim şiş ucları açıyo başım dönüyo sanki hamilelik belirtisini gösteriyo sizce bu nedir beni bilgilendiriseniz sevinirim benimde içim rahatlar
slm kızlarrrr nbrrr nasılsınız dün çatlama iğne mi oldum ama ama nasıl hamile olup olmıcağımı bilemiyorum bilenler varsa yardımcı olsun dün çatlama iğnesi olduğumu yazdım kimse okuyup bir cvp bile yazmamışsınız kızlarr
ovitrelle catlama iğnesi vurularlar acaba iğne iyimidir ki
ne güzel canım nerde yaptınız şark görevini. bakalım bize neresi çıkacak
bende erken kaç yaşında evlendi acaba diye düşünüyordum. herşeyin bir çaresi vardır canım.çok yıpratma kendini.
artvin de yaptık canım biz..törer olayı hiç yok orda o açıdan iyi bir yerdi ama tam bir mahrumiyet bölgesi..3 yıl yaptık iki yıldırda trabzon dayız..inş iyi bir yer çıkar canım bu senemi gideceksiniz doğuya
bu arada kızlar bnm de eşimde sorun vardı hareketlilik ve morfoloji sorunu.1 aydır keçiboynuzu kürünü kullandık bi de ilaca başladı.her gün her an dua ettim allahıma ve bu hamile olduğumu öğrendim.inş.hepiniz yaşarsınız bu duyguyu.allaha dua edin her şeyin yaratıcısı o.
kizlarrrrcok kotuyum ya suan:çok üzgünüm: ,5 martta randovumlmuz vardi , test falan verdiler neyse bugun esimin doktorda randovusu vardi sperm sayisi0 oldugundan dolayi ameliyat olcakti
ve bugun doktor demis ben bisey yapamam ben ameliyat yaparsam sakat kalirsin ve yapsamda kesinlikle sperm bulamam imkansiz demis senağlamaya cok kotuyum ne yapcagimi sasirdim demis yumurtaliklarin hic gelismemis ben bisey yapamm diye ya ne olur bana bisey deyi olmazsa turkiyede yaptiram ,doktorlara 0 dedigimde bana ameliyat deniliyoda ve simdi yapilamazmis ne yapcam ya cok kotuyum durumum iyi olcak derken gittikce kotuye gidiyo hic kalmadi ameliyata belki umut olur dedik simdi oda yoksenağlamasenağlamasenağlama
phase folliculaire :2,9 à 12
pic ovulatoire :6,3 à 24
phase tuteale :1,5 à 7
menopause
canim bunlar zaten turkceside ayni kadinda olmasi gereken degerler yani sayi hangi aralikta cikarsa ona yakinsin yumurtlama donemi menapoz donemi yumrtanin olgunlastigi donem falan oluyor
erkkete kac olmasi gerektiginden emin degilim canim esiminkini aradim ama bulamadim nette bakiyim birde drlar oluyor canim onlara bir sorsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?