Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlarrrr nbrrr nasılsınız dün çatlama iğne mi oldum ama ama nasıl hamile olup olmıcağımı bilemiyorum bilenler varsa yardımcı olsun dün çatlama iğnesi olduğumu yazdım kimse okuyup bir cvp bile yazmamışsınız kızlarr

çşatlama iğnesi vurulupta ilk denemede hamile kalan var mıy ki acaba çok merak ediyorum inşallah vardır ben bu ay çok hamile kalmak istoyorum..

arkadaşlar ben çıkıyorum iyi akşamlar size birşey sorcam benim belim çok ağrıyo arada kasılarım ağrıyo göğüslerimin ucları tomur tomur oldu göğüslerim şiş ucları açıyo başım dönüyo sanki hamilelik belirtisini gösteriyo sizce bu nedir beni bilgilendiriseniz sevinirim benimde içim rahatlar

tahmin ettim onun için sordum canım benim eşimde polis memuru..biz doğu görevini bitirdik çok şükür..inşş iyi bir çıkar
ne güzel canım nerde yaptınız şark görevini. bakalım bize neresi çıkacak

ya yanlis yazdim ben 23 yasindayim kizlar o yas zaten ocuk yasinda panikten ne yazdigimi bilmiyorum

bende erken kaç yaşında evlendi acaba diye düşünüyordum. herşeyin bir çaresi vardır canım.çok yıpratma kendini.

canım kusura bakma pek bilgim yok. dr. çatlatma iğnesinden sonra ne zaman birlikte olman konusunda bilgi vermedi mi sana.

ovitrelle catlama iğnesi vurularlar acaba iğne iyimidir ki

emine adet günün geçmeden bilemezsin hamile olduğunu..ayrıca ovitrelle ve diğer aynı aynı içerikli bunu kafana takma.aralarındaki fark biri kalçadan yapılır bir göbeğin altından

artvin de yaptık canım biz..törer olayı hiç yok orda o açıdan iyi bir yerdi ama tam bir mahrumiyet bölgesi..3 yıl yaptık iki yıldırda trabzon dayız..inş iyi bir yer çıkar canım bu senemi gideceksiniz doğuya

canım biz geçen sene ibka verdik. bu sene de aynı şekilde olcak galiba. Ben bu tüp bebek tedavi falan olaylarını doğuya gitmeden hallolsun istiyorum. Hamile de olsam giderim önemli değil. ama doğuda tedavi şansımız olmaz diye bekliyorum işte.

arkadaslar esinizin hormon testi sonucu kac cikti normali kac olmasi gerekiyo
benim elimdeki sonuc fransizca yaziyo ama anlayabilirmisiniz yazsam

F.S.H plasmatique.....................28,8 UI/L

femmes (kadin)
phase folliculaire :2,9 à 12
pic ovulatoire :6,3 à 24
phase tuteale :1,5 à 7
menopause :17 à 95

hommes (erkek) :1,7 à12

kagitta boyle yani sonuc 28,8 oluyo cok heralde biriniz bana yardim edermisiniz biliyosaniz

bu arada kızlar bnm de eşimde sorun vardı hareketlilik ve morfoloji sorunu.1 aydır keçiboynuzu kürünü kullandık bi de ilaca başladı.her gün her an dua ettim allahıma ve bu hamile olduğumu öğrendim.inş.hepiniz yaşarsınız bu duyguyu.allaha dua edin her şeyin yaratıcısı o.

gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah. Bizde de hareket ve sayı problemi var. İlaç derken ne kullandı eşin?

canim hormonoloji ve altindada aynen boyle yaziyo baska bisey yok
canim benimya senin adina cok sevindim demek hamilesin insallh bizde sein gibi bi gun guleriz
allahi kucagin almayi nasip etsin insallah

canim benim ne diyecegimi bilemiyorum
mevlamin turlu turlu isleri var o nasil olmus gelismmeis yumurtalik
ama muhakkak vardir bir caresi hemen oyle kararmsar olma allahim insallah bir yol gosterir sana senağlama

bilmiyorum canim ya goryosun gitikce daha kotuye gidiyo sanirim sonunda hamile kalma sansim hic olmucak cunki her seferinde umudum oluyo yeni bi tedaviye baslicam derken boyle kotu oluyo
ne bleyim koskoca tup bebek merkezinin urologu ,bunu demisse vardir biseyler
neden ne oldugunda anlamadim ,kendimde konusmadim ki zaten fransizcam yok
eger yaparsam tedaviye turkiyede yapicam
canim ya bid esimin hormon testi sonuclarini yazdim bi baksana sen anlarsin yani normali kac olmasi gerekmis
bu arada sen nasilsin ne durumdasin moralin nasil
insan alisiyo gittikce
oncekilerinde cok kotu oldum agladim sizladim bugun bu haberi aldim az bi agladim cani aglamakta istemedi moralim cok kotu kara kara dusnuyorum ne olcak diye
ne bleym doktor bile hayir derken biz ne yapabilir sadece duadan baska carem yok

phase folliculaire :2,9 à 12
pic ovulatoire :6,3 à 24
phase tuteale :1,5 à 7
menopause
canim bunlar zaten turkceside ayni kadinda olmasi gereken degerler yani sayi hangi aralikta cikarsa ona yakinsin yumurtlama donemi menapoz donemi yumrtanin olgunlastigi donem falan oluyor
erkkete kac olmasi gerektiginden emin degilim canim esiminkini aradim ama bulamadim nette bakiyim birde drlar oluyor canim onlara bir sorsana

bak hiç spermi olmayanlar kürleri kullanarak serm ürettiler bitkisel ilaçlar
internetten araştır
üzülme dua et allahın ol demesiyle olur sadece.olur olanlar var bak dur sana adres vereyim bekle.

bikac doktora yazdim buranin maya bolumu varya orayada yazdim
sanirim esimin sonuc bu
F.S.H plasmatique.....................28,8 UI/L
cunku buyuk yaziyla yazilmis
zaten o kadin erkek yazilanlar olmasi gerekenler onlari anladim
erkek 1,7 yaziyo ama sonucta 28,8 gozukuyo onu anlmdim
esime sonucun su bu dememis normali bu olmasi gerek falan dememis sadece ben yapamam demis cikmis adam bende yoktum olsam baya sooru sorardim
ama internette arastirip baya doktorlara sormam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…