bak hiç spermi olmayanlar kürleri kullanarak serm ürettiler bitkisel ilaçlar
internetten araştır
üzülme dua et allahın ol demesiyle olur sadece.olur olanlar var bak dur sana adres vereyim bekle.
canim esiminkine baktim ben fikir olsun diye soyluyorum 4,69 fsh ama kac olmasi gerek bilmiyorum
iyi aksamlar kizlar
sympathigue canim benim esim 10 yil önce doktoro gitti ve azosperm demislerdi ve kesinlikle senin cocugun olmaz demislerdi ve amaliyat oldu sonradan sperm olustu su anda 4 milyon falan 3.tüp bebek tedavisina basladik..zaman bence en büyük ilac..ne olacaginida allah bilir
Azoospermik erkeklerin genel fizik muayenelerinden sonra genellikle FSH ve total testosteron seviyelerinin kanda ölçümü isternir. Ancak bazı özel durumlarda (jinekomasti, Total Testosteronun düşük çıkması) prolaktin ve LH da bakılabilir. NOA durumunda kanda FSH düzeyi yükselmiştir. Sperm yapımı ne kadar bozulmuşsa FSH değerinin o kadar yükseldiği düşünülür. Geçmiş yıllarda FSH nın normal değerinin 2-3 katı kadar yükselmesinin o kişide hiç sperm bulunmayacağının bir göstergesi olabileceği öne sürülmüştür. Ancak biz günümüzde biliyoruz ki yeni ameliyat teknikleri ile FSH nın değeri ne kadar yüksek olursa olsun sperm bulma imkanı vardır.
bak canim yuksek olduguna takilma bence
ay caim benim ya cok saol bu bilgi icin sanirim netten buldun
Ancak biz günümüzde biliyoruz ki yeni ameliyat teknikleri ile FSH nın değeri ne kadar yüksek olursa olsun sperm bulma imkanı vardır.
bak demekki ameliyat imkani var demkki bu doktor korktumu ne ben yapamm demis ci
cikmis
tabi bunun peesini birakmicam daha bikac saat ldu bunu duyali aastirmalarim olcak ya insallah ustesinden gelebiliriz
sympathigue televizyonda meltem tv de izledim izmirde dermas diye aktarci varmis bitkisel tedaviyle azosperm olanlara kür veriyormus..hatta kadini biri telofon acti doktor kesinlikle cocugunuz olmaz demis.o kürü yaptiktan sonra cocugu olmus ..su anda 3.hamileymis.biz telefon actik 700 milyon kür dedi..birde sperm analizini istedi...egerki tedavimiz negatif olursa o macunu almayi düsünüyoruz.
evet canim yapacagin iki sey var birincisi ustune gidip arastirmak her yolu denemek
ikinicisi bol bol dua edip sabiretmek
sen merak etme bizlerde azosperm olan arkadaslarimiz icin en azindan ben her zaman dua ediyorum
insallah allahim mucizelerini bizlerden uzak etmek
sabirli ve guclu ol
kizlar ben kaciyorum bugun bir kez daha israrli bir sekilde birbirimiz icin dua edelim unutmayin allahim dualarimizi kabul etsin
amin amin amin
dualarimdasiniz
iyi geceler guzel haberlerle gorusmek uzereeeeeeeeee
canim benim bizde yok yok
ari poleni iyi dediler esim az kullandi birakt cunku ilac guvendi
o dedigin sanirim macun
bende suan 1 kilo kadar var turkiyeden saolsun gonderdiler sanirim senin dedigin sey balla karistiip yiyosun bir kavonoz hazirladim esim 2 haftadan fazla kullandi tabi bunu kadin erkek kullancakmis ,ben bi kasik aliyorum lavaboya kosuyodum cok kotu kokusu var esime zorla 2 hata kullandirttim adam istemedi kokusu cok kotu haa duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?