Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya cnm bulamadım şimdi ama nette okudum hiç spermi olmayan ilaçla ya da bitksel ilaçlarla üretilmiş
denedinzmi bitkisel.

[COLOR="Indigo"]canim esiminkine baktim ben fikir olsun diye soyluyorum
yok canim ben yanlis yere bakmisim ama sonucta sayiya takilma

Son düzenleyen: Moderatör:
bak hiç spermi olmayanlar kürleri kullanarak serm ürettiler bitkisel ilaçlar
internetten araştır
üzülme dua et allahın ol demesiyle olur sadece.olur olanlar var bak dur sana adres vereyim bekle.

canim ya denememiyim hic
ilkonce bir ay boyunca nohut ve keciboynuzu kuru dneddik test yaptik 0 cikti
sonra tup bebekten randovu aldik 2 ay sonraya verdiler tabi bu arada yine 2 ay boyunca keci boynuzu kuru uygukladim sabah aksam icirdim
ve derya diye bi arkadas bi ilac ismi verdi internetten siparis verdik bitkisel ilac ismi tribulus terrestrist 1 ay boyunca esim bunu kullandi
e simdi doktor ben ameliat yapamam deyip cikmis
gerci yeniden spermmograp yaptirlmadi aceba yediden kendimiz yaptirsakmi diyorum ,gerci doktor soylerdi
ufff ya kafam karman corman oldu
hic duymadigim bisey zannetmiyorum kimsenn bana bu cevabi verecegini ancak doktorlardan cevap alirim

iyi aksamlar kizlar
sympathigue canim benim esim 10 yil önce doktoro gitti ve azosperm demislerdi ve kesinlikle senin cocugun olmaz demislerdi ve amaliyat oldu sonradan sperm olustu su anda 4 milyon falan 3.tüp bebek tedavisina basladik..zaman bence en büyük ilac..ne olacaginida allah bilir

canim benimya sizleri duyunca icim biraz daha osun duzeiyo
ama bizede kesin ameliyat denildi ,ve dusun tup bebek merkezindeki doktor ben yapamam kesinle diyo
yaparsam sakt olur diyo bu ne demek kafam catliyo dusune dusune
bi doktorla kalmicaz sorucaz baska doktorlara ama kesinlikle buyuk bi sorun var

Azoospermik erkeklerin genel fizik muayenelerinden sonra genellikle FSH ve total testosteron seviyelerinin kanda ölçümü isternir. Ancak bazı özel durumlarda (jinekomasti, Total Testosteronun düşük çıkması) prolaktin ve LH da bakılabilir. NOA durumunda kanda FSH düzeyi yükselmiştir. Sperm yapımı ne kadar bozulmuşsa FSH değerinin o kadar yükseldiği düşünülür. Geçmiş yıllarda FSH nın normal değerinin 2-3 katı kadar yükselmesinin o kişide hiç sperm bulunmayacağının bir göstergesi olabileceği öne sürülmüştür. Ancak biz günümüzde biliyoruz ki yeni ameliyat teknikleri ile FSH nın değeri ne kadar yüksek olursa olsun sperm bulma imkanı vardır.

bak canim yuksek olduguna takilma bence

sympathigue televizyonda meltem tv de izledim izmirde dermas diye aktarci varmis bitkisel tedaviyle azosperm olanlara kür veriyormus..hatta kadini biri telofon acti doktor kesinlikle cocugunuz olmaz demis.o kürü yaptiktan sonra cocugu olmus ..su anda 3.hamileymis.biz telefon actik 700 milyon kür dedi..birde sperm analizini istedi...egerki tedavimiz negatif olursa o macunu almayi düsünüyoruz.

ay caim benim ya cok saol bu bilgi icin sanirim netten buldun

Ancak biz günümüzde biliyoruz ki yeni ameliyat teknikleri ile FSH nın değeri ne kadar yüksek olursa olsun sperm bulma imkanı vardır.

bak demekki ameliyat imkani var demkki bu doktor korktumu ne ben yapamm demis ci
cikmis
tabi bunun peesini birakmicam daha bikac saat ldu bunu duyali aastirmalarim olcak ya insallah ustesinden gelebiliriz

canim ben editledim ama yne yaziyim o sayi yanlis oldu kusura bakama yanlis yere baktim
ama sonucta sayiya takilmiycan

evet canim yapacagin iki sey var birincisi ustune gidip arastirmak her yolu denemek
ikinicisi bol bol dua edip sabiretmek
sen merak etme bizlerde azosperm olan arkadaslarimiz icin en azindan ben her zaman dua ediyorum
insallah allahim mucizelerini bizlerden uzak etmek
sabirli ve guclu ol

canim benim bizde yok yok
ari poleni iyi dediler esim az kullandi birakt cunku ilac guvendi
o dedigin sanirim macun
bende suan 1 kilo kadar var turkiyeden saolsun gonderdiler sanirim senin dedigin sey balla karistiip yiyosun bir kavonoz hazirladim esim 2 haftadan fazla kullandi tabi bunu kadin erkek kullancakmis ,ben bi kasik aliyorum lavaboya kosuyodum cok kotu kokusu var esime zorla 2 hata kullandirttim adam istemedi kokusu cok kotu haa duruyo

saol bitanemya bende bol bol dua ediyorum bundan sonra dahafazla edicem
allahim kaldiramaycagim yuk vermesin
insallah herkesin dileklerini kabul eder ,nerden nereye geldik ,okadr umutluydumki kesin ameliyat olcak ,herkeste sprem bulunuyo sperm bulunur diye
esimi hemen aradim imkansiz dedi doktor diyince saka yapiyo zannettim

meraba kızlar nasılsınız...benim moralim çok bozuk bu gün doktora gittim.diğer ay aşılama yaptırmıştım ya 4 tane iğne oldum.pko olduğu için yumurtalıklar aşırı uyarılmış ve yumurtalar büyümüş kiste dönüşmüştü.bu ay bi gideyim ne diyecek dedim.adam tekrar aşılama diyor ve iğneyi 10 güne çıkardı.4 tane iğneyle yumurtalıklar aşırı uyarıldı 10 taneyle daha fazla olmazmı?artık şansa diyor olamaz diyemem diyor.parayı almaya bakıyor adam..hiç bizi düşünen yok.moralim çok bozuk bi kaç ay gitmeyecem.aşılamam iğnelerden dolayı tutmadı.siz söyleyin 4 tane iğneyle bir sürü kistim oldu 10 taneyle ne kadar olur...bide 3.tane aşılama şart tüp bebk yaptırmak için..bilmiyorum ya artık annelik elimden iyice uzaklaşıyor..bi şeyi hallediyoruz diğeri çıkıyor..ağlamaktan başım ağrıyor.çok çaresizim.allah dermansız dert vermesin ne yapalım artık.

kizlar ben kaciyorum bugun bir kez daha israrli bir sekilde birbirimiz icin dua edelim unutmayin allahim dualarimizi kabul etsin
amin amin amin
dualarimdasiniz
iyi geceler guzel haberlerle gorusmek uzereeeeeeeeee

kizlar ben kaciyorum bugun bir kez daha israrli bir sekilde birbirimiz icin dua edelim unutmayin allahim dualarimizi kabul etsin
amin amin amin
dualarimdasiniz
iyi geceler guzel haberlerle gorusmek uzereeeeeeeeee

sanada iyi geceler canim bilgin ve destegin icin cok teskkur ederim
insalla kenimiz ve hepimiz icin dua edelim artik benim duadan baska carem kalmadi
iyi geceler

70 tane bitkiden yapiliyormus ve balla karistirip erkek yiyormus..ama 5 ay boyunca ve azospermler icin netten sayfasini girebilirsin

senin dedigin kesinlikle bizde olandir
ah iste hazir yapilmis varda esim kullansa cok kotu yanindan bile gecmek insanin midesni kotu ediyo verimde mecbur esim kullansin bas
k caresi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…