meraba kızlar nasılsınız...benim moralim çok bozuk bu gün doktora gittim.diğer ay aşılama yaptırmıştım ya 4 tane iğne oldum.pko olduğu için yumurtalıklar aşırı uyarılmış ve yumurtalar büyümüş kiste dönüşmüştü.bu ay bi gideyim ne diyecek dedim.adam tekrar aşılama diyor ve iğneyi 10 güne çıkardı.4 tane iğneyle yumurtalıklar aşırı uyarıldı 10 taneyle daha fazla olmazmı?artık şansa diyor olamaz diyemem diyor.parayı almaya bakıyor adam..hiç bizi düşünen yok.moralim çok bozuk bi kaç ay gitmeyecem.aşılamam iğnelerden dolayı tutmadı.siz söyleyin 4 tane iğneyle bir sürü kistim oldu 10 taneyle ne kadar olur...bide 3.tane aşılama şart tüp bebk yaptırmak için..bilmiyorum ya artık annelik elimden iyice uzaklaşıyor..bi şeyi hallediyoruz diğeri çıkıyor..ağlamaktan başım ağrıyor.çok çaresizim.allah dermansız dert vermesin ne yapalım artık.
canim kullanmassa nasil fayda olacakki...belkide faydasi olacak
kizlarrrrcok kotuyum ya suan:çok üzgünüm: ,5 martta randovumlmuz vardi , test falan verdiler neyse bugun esimin doktorda randovusu vardi sperm sayisi0 oldugundan dolayi ameliyat olcakti
ve bugun doktor demis ben bisey yapamam ben ameliyat yaparsam sakat kalirsin ve yapsamda kesinlikle sperm bulamam imkansiz demis senağlamaya cok kotuyum ne yapcagimi sasirdim demis yumurtaliklarin hic gelismemis ben bisey yapamm diye ya ne olur bana bisey deyi olmazsa turkiyede yaptiram ,doktorlara 0 dedigimde bana ameliyat deniliyoda ve simdi yapilamazmis ne yapcam ya cok kotuyum durumum iyi olcak derken gittikce kotuye gidiyo hic kalmadi ameliyata belki umut olur dedik simdi oda yoksenağlamasenağlamasenağlama
canim esim horman testi yaptirdi onun sonucuna bakmis bide esimi muayene etmis demis senin yumurtaliklar hic gelismemis sana bisey yapamam yapsam sakat kalabilirsin ,bende diyorum okadar kisi ameliyat oluyo sakatmi kaliyo
esimde dedim iyi ozaman dedim ciktim diyo adam ben yapamam dedi diyo
kafamm karisti ,yumurtaliklar gelismediginde dolayi yapamazmis
canim ya allahtan tabiki hayrliini istiyorum ,bu hastanede ozel tup bebek hastanesi pariste yani bilemiyorum aile doktorumuza gidip oo ne dicek bakicaz
bitanem hemen canını sıkma Allah büyükarkadaslar esinizin hormon testi sonucu kac cikti normali kac olmasi gerekiyo
benim elimdeki sonuc fransizca yaziyo ama anlayabilirmisiniz yazsam
F.S.H plasmatique.....................28,8 UI/L
femmes (kadin)
phase folliculaire :2,9 à 12
pic ovulatoire :6,3 à 24
phase tuteale :1,5 à 7
menopause :17 à 95
hommes (erkek) :1,7 à12
kagitta boyle yani sonuc 28,8 oluyo cok heralde biriniz bana yardim edermisiniz biliyosaniz
ahh be canım üzülme lütfenmeraba kızlar nasılsınız...benim moralim çok bozuk bu gün doktora gittim.diğer ay aşılama yaptırmıştım ya 4 tane iğne oldum.pko olduğu için yumurtalıklar aşırı uyarılmış ve yumurtalar büyümüş kiste dönüşmüştü.bu ay bi gideyim ne diyecek dedim.adam tekrar aşılama diyor ve iğneyi 10 güne çıkardı.4 tane iğneyle yumurtalıklar aşırı uyarıldı 10 taneyle daha fazla olmazmı?artık şansa diyor olamaz diyemem diyor.parayı almaya bakıyor adam..hiç bizi düşünen yok.moralim çok bozuk bi kaç ay gitmeyecem.aşılamam iğnelerden dolayı tutmadı.siz söyleyin 4 tane iğneyle bir sürü kistim oldu 10 taneyle ne kadar olur...bide 3.tane aşılama şart tüp bebk yaptırmak için..bilmiyorum ya artık annelik elimden iyice uzaklaşıyor..bi şeyi hallediyoruz diğeri çıkıyor..ağlamaktan başım ağrıyor.çok çaresizim.allah dermansız dert vermesin ne yapalım artık.
kizlar ben kaciyorum bugun bir kez daha israrli bir sekilde birbirimiz icin dua edelim unutmayin allahim dualarimizi kabul etsin
amin amin amin
dualarimdasiniz
iyi geceler guzel haberlerle gorusmek uzereeeeeeeeee
bitanem hemen canını sıkma Allah büyük
baktımda sizin fsh yüksek olması gereken
Erkek 1.7 - 12 mlu/ml imiş
canım üzülme bitanem rabbim büyük ve seni imtihan ediyo canım sabret bakalım inşallah ben inanıyorum sende hamiş kalıcaksın azcık daha dayan bitanem şuanada sana ne desek boş ama çarede dermanda rabbimde rabbime sığın bitanem inşallah duyucak sesini.....:teselli:
amin canım.işallah rabbim bu imtihanı en güzel şekliyle kazanmayı nasip etsin hepimize..yabangülüm canim bu dünya imtihan dünyasi..bir gün olurda bu sikintilarin hepsi gecer...yeterki biz sabredelim...allah hepimize sabir gücü versin..
ahh be canım üzülme lütfen
Allah yardımcımız olsun hepimizin
herşeyde bi hayır vardır
amin canım geçsin işallah en kısa zamanda..
canımsın Allah kabul etsin dualarımızı inşallah
yabangülüm üzülme böyle harap etme kendini olucak hayırlısıyla bebişler gelicek ama bi sakinleş 1-2 ay bi dinlen bakalım dr lar hemen der tabii..sen iç sesini dinle canım benim..hayırlısıyla inşş bakarsın kendiliğinden gelir inşşş..
tamam ama bizimki cok daha yuksek 28,8
balımmm niye çıktın msn den canımm..bi çay alıp gelene kadar kayboldun
kızlar ben bu gruba dahil değilim...
sadece simim ve yabanım burda diye bi baktım...
rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah...
kızlar ben bu gruba dahil değilim...
sadece simim ve yabanım burda diye bi baktım...
rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah...
meraba kızlar nasılsınız...benim moralim çok bozuk bu gün doktora gittim.diğer ay aşılama yaptırmıştım ya 4 tane iğne oldum.pko olduğu için yumurtalıklar aşırı uyarılmış ve yumurtalar büyümüş kiste dönüşmüştü.bu ay bi gideyim ne diyecek dedim.adam tekrar aşılama diyor ve iğneyi 10 güne çıkardı.4 tane iğneyle yumurtalıklar aşırı uyarıldı 10 taneyle daha fazla olmazmı?artık şansa diyor olamaz diyemem diyor.parayı almaya bakıyor adam..hiç bizi düşünen yok.moralim çok bozuk bi kaç ay gitmeyecem.aşılamam iğnelerden dolayı tutmadı.siz söyleyin 4 tane iğneyle bir sürü kistim oldu 10 taneyle ne kadar olur...bide 3.tane aşılama şart tüp bebk yaptırmak için..bilmiyorum ya artık annelik elimden iyice uzaklaşıyor..bi şeyi hallediyoruz diğeri çıkıyor..ağlamaktan başım ağrıyor.çok çaresizim.allah dermansız dert vermesin ne yapalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?