Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım üzülme bitanem rabbim büyük ve seni imtihan ediyo canım sabret bakalım inşallah ben inanıyorum sende hamiş kalıcaksın azcık daha dayan bitanem şuanada sana ne desek boş ama çarede dermanda rabbimde rabbime sığın bitanem inşallah duyucak sesini.....:teselli:

canim kullanmassa nasil fayda olacakki...belkide faydasi olacak

kaldirmistim insallah bozulmamistir gerci bozulsa daha cok var yine yaparim soyleyim esime mecbur kullansin tai bizim iyi bi doktora ihtiyacimiz var ne parsa yapsin care olmamzmi bitkisel urunler belki care ourmu
bugun baslaticam esime

yabangülüm canim bu dünya imtihan dünyasi..bir gün olurda bu sikintilarin hepsi gecer...yeterki biz sabredelim...allah hepimize sabir gücü versin..

canim ya allahtan tabiki hayrliini istiyorum ,bu hastanede ozel tup bebek hastanesi pariste yani bilemiyorum aile doktorumuza gidip oo ne dicek bakicaz

bitanem hemen canını sıkma Allah büyük
baktımda sizin fsh yüksek olması gereken
Erkek 1.7 - 12 mlu/ml imiş

ahh be canım üzülme lütfen
Allah yardımcımız olsun hepimizin
herşeyde bi hayır vardır

kizlar ben kaciyorum bugun bir kez daha israrli bir sekilde birbirimiz icin dua edelim unutmayin allahim dualarimizi kabul etsin
amin amin amin
dualarimdasiniz
iyi geceler guzel haberlerle gorusmek uzereeeeeeeeee

canımsın Allah kabul etsin dualarımızı inşallah

sabrediyorum,şükrediyorum her zaman.biliyorum rabbim en hayırlısını en hayırlı günde verecek.üzülmemek elde değil çaresizim rabbime sığındım.elimden geleni yaptım ama olmadı.biraz dinleneyim çok yıprandım hemde çok..bu günde doktorun artık şansa aşırı uyarılma olurda diyemem olmazda diyemem dedi.o kadar hormonu yüklen sonra para ver aşılama yaptır tutmasın.hadi verelim para geçtik ama aşırı uyarıldığını bile bile aşılama diyor.şimdi ben ne yapayım.iğneden aşırı uyarılma oluyor,hap limitimide doldurdum.işte bunu için ağlamam ya..şu an dua etmekten başka yapabileceğim hiç bişey yok..

yabangülüm üzülme böyle harap etme kendini olucak hayırlısıyla bebişler gelicek ama bi sakinleş 1-2 ay bi dinlen bakalım dr lar hemen der tabii..sen iç sesini dinle canım benim..hayırlısıyla inşş bakarsın kendiliğinden gelir inşşş..

yabangülüm canim bu dünya imtihan dünyasi..bir gün olurda bu sikintilarin hepsi gecer...yeterki biz sabredelim...allah hepimize sabir gücü versin..
amin canım.işallah rabbim bu imtihanı en güzel şekliyle kazanmayı nasip etsin hepimize..
ahh be canım üzülme lütfen
Allah yardımcımız olsun hepimizin
herşeyde bi hayır vardır

amin canım geçsin işallah en kısa zamanda..

canımsın Allah kabul etsin dualarımızı inşallah

evet canim ya iste benimde kafama takilan bu cokmu cok yuksek
zaten sizlerden bi cevap alamam doktor bile yapamam dedikten sonra zadece burda paylsmak istedim saolun yinede
hep burda olmay calisicam
sanirim benim durmumda bu stede kimse yok bi ilkmiym ne

kızlar ben bu gruba dahil değilim...
sadece simim ve yabanım burda diye bi baktım...
rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah...

kızlar ben bu gruba dahil değilim...
sadece simim ve yabanım burda diye bi baktım...
rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah...

kuzum hoş geldinna.s.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım benim:Saruboceq:
seninde ve bizlerinde:Saruboceq:

slm yabangülüm bende tüp bebek tedavisi oldum benimde vücudum ilaçlara aşırı tepki verdi östrojen 13200 oldu dktrm yumurta sayın fazla ama ilaçlara aşırı tepki verdiği için tüp bebekte döllenme bile olmayabilir dedi döllendi ama tutmadı. aslında araştırdığım kadarıyla daha az ilaç vermeleri gerekiyor bizlere yoksa tehlikeli olabilir.inşallah biran önce sağlıklı şekilde bebişlerimiz olur

Üniversite hastanelerinde raporsuz tüp bebek özel yerlere göre baya baya ucuz..Biz 3 senelik evli olmadığımız için rapordan yararlanamadık..Sadece ilaçları alabildik raporla...Tam benim transferim oldu kanun değişikliği yüzünden rapordan yararlanamadım...Ancak buna rağmen ilaç + Mikro enjeksiyon + co -cultur uygulaması aşağı yukarı toplam 2 -2 buçuk milyar tuttu..Bu arada co-cultur sadece 1 milyardı....Özel bir merkezde yaptırmaya kalksam bu paranın 10 katı masrafım olurdu.....

Arkadaşlar bu arada eczane yerine ecza depolarından bulabilirseniz ilaçlar daha ucuzmuş...En azından bir 100 ytl fark ediyormuş...Aklınızda bulunsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…