tünaydın herkese iyi pazarlar bonbon şekerleriiiiii kaydirigubbakcemile2
rylai, rapunzelim çok teşekkürler canlarım a.s.
yağmurcum bebişin kalp atışını duymak nasıl bir duygu acaba :1rolleyes: rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah :CüvCüv:
nurcum hislerine ortağım çok güzel yazmışsın :1hug:
dün çok hüzünlüydüm bende ama arkadaşım gelmişti rahatlattı biraz beni :teselli:
nevrocum gelmiş canım benim bizleride hiç ihmal etmez rabbim gönlüne göre verir inşallah :Saruboceq:
aşk meleği çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin,o konuşanlarada fazla takılma bizim nasıl bir psikoloji içinde olduğumuzu bilmiyorlar başlarına gelmediği için belki iyi niyetli belkide kötü niyetliler ama anlamıyorlar işte halimizden :çok üzgünüm:
emineecim sanada geçmiş olsun inşallah bir bebiş haberiyle unutursun bu çektiklerini :CüvCüv:
nehir7680 inşallah meleğin göbüşüne konmuştur rabbim hakkında hayırlısını versin canım :1hug:
balkafam kociş işde ben evde tekim hemen partiye uçuyorum o zaman
iyiyiz eminecim sen nasıl oldun?
balsurat nbr canımmm iyimisin
CANIM GEÇMİŞ OLSUN. ASTIM MI VAR DEMEK İSTEDİN?fisfisfis
PEKİ DOKTORUNA SÖLEMEDİN Mİ? BELKİ DOZUNU FALAN ONA GÖRE AYARLARDI... DİKKAT ET KENDİNE..HEM HAMİŞ KALINCA UNUTURSUN ZATEN BUGUNLERİ:1hug:
TAMAM CANIM BEN PAZARTESİ ÖZLEMLE KONUŞAYIM Bİ. ADETİ AYIN 20SİNDE İMİŞ VE O DA HİSTERESKOPİ İÇİN RANDEVU ALMAYA GELECEK. BEN AYARLARIM ORTAK Bİ GÜN SANA DA BİLDİRİRİM RANDEVU TARİHİNİlaelaelaelaelae
evet evet kandırmadım sizi ben o'yum.. burda eklediklerimle aynı dimi heheheh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sağol canım benim.. seni gördük mü ki biz... görmediysek göster kendini
:dance:İyi değilim canım ama iyi olmaya çalışıyorum .Bu aşılama benimm ...:roflol::roflol:
canım sende iyi değilsin okudum şimdiyazdıklarını.Allahım inşallah emeklerinin karşılığını verir sana inşallhh:Saruboceq:
hepimize inşallah emeğimizin karşılığını verir duamızı eksik etmeyelim çatlama iğnesi olduk ya canım peki adet günü mü beklicem kaç gün gecmesi lazım ki hamile olduğumu anlayay yım canım ben kalcadan vuruldum sen nerden cvp yazarsan sevinirim
gördün canı beni sen. Bir ara albüm koymuştum.
İlacı da dr a gittiğimde bir danışayım. Geçen tahlil için bir laboratuara gitmişti. Orda bu işin uzmanıymış bir dr. Alman hastanesinde tüp bebek tedavisi gören bazı hastaları dr oraya yönlendiriyormuş. Adam eşime bazen çok küçük bakteri gb bişeyler oluyo spermleri tek tek inceleyip 15-20 günlük bir ilaç tedavisi uygulanıyor. Onun sonucunda normal yoldan da bebek sahibi olunabiliyor demiş. Bakalım şuanki problemimizi tamamen atlatalım da eşim oraya bir gitmek istiyo. Ben de her dr um diyene artık güvenemiyorum ama bakalım.
eminecim astımolduğunu doktora söylemedin mi.. ilaçlar etki etmesin bi de.. telefonu falan varsa ara sor.. bişey olmasın şimdi bi de.. dikkat et kendine..
Canım ben kendim göbekten vurdum ovitrellayı:jeyyar:
Canım adet gününü bekle.Eğer adet gecikmesi olursa öyle test yaparsın bazen idrarda erken yada geç çıkabiliyorr.Eğer sabredemem dersen kandan baktırısın sonuç kesin olur..Şeniz
peki bir farkı olur muyki ovitrellay vuruldum ama kalcadan peki tam olarak gün veremiyormusun canım mesela 1o gün bekle ne bileyim 6 gün bekle gibi sonucta ben catalzeytinde oturuyorum hastaneye gitmem için 2 saatlık yolum var tam belli olması için yani
hasdi kızlar ben kaçtım biraz yatmaya gidiyorum koçişim geldiğinde beni dinç görsün adam benden daha merişan oldu vallahi canım koçişim
eminem idrar testleri genelde adet gecikmesinden sonra doğru sonuç veriyorr.Ama kişiden kişiye değişiyorr tabi.. Anladım kadarı ile hastaneye gidceğine göre kan yaptırcaksın.Adet gecikmesi olduğu zaman istediğim zaman gidip yaptırabilirsin canım ama istersen doktorunada bir danış.Çünkü kanda gebelikk varsa çıkıyor adet geciktikten sonra :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?