Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canım allah hepimize versin
AMİN...

iyiyiz eminecim sen nasıl oldun?

ben çok fazla iyi değilim canım çatlama iğnesi bayağı beni halsiz bıraktı canım göğüslerim şişti miğde bulantısı baş dönmesi belim ağrıyo bacaklarım ağrıyo birde astımım var benim nefes alamıyorum

sengözlerimebaksanab:jeyyar:Tuliynn canım sen gell şöyle bakayım yamacımaa .Dünkü buluşmaya baktım şimdi fotoğraflaraı fıstığımm çok tatlısınŞeniz

balsurat nbr canımmm iyimisin

:dance:İyi değilim canım ama iyi olmaya çalışıyorum .Bu aşılama benimm ...:roflol::roflol:
canım sende iyi değilsin okudum şimdiyazdıklarını.Allahım inşallah emeklerinin karşılığını verir sana inşallhh:Saruboceq:

inşallah unuturuz canım bu ay ümitliyiz bakalım doktorun her dediğine uyuyoruz evet astımım var doktoruma söledim ama ancak bu tozda verebiliyor yat diyor doktorum bana bende zaten yatıyorum

evet evet kandırmadım sizi ben o'yum.. burda eklediklerimle aynı dimi heheheh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sağol canım benim.. seni gördük mü ki biz... görmediysek göster kendini

gördün canı beni sen. Bir ara albüm koymuştum.
İlacı da dr a gittiğimde bir danışayım. Geçen tahlil için bir laboratuara gitmişti. Orda bu işin uzmanıymış bir dr. Alman hastanesinde tüp bebek tedavisi gören bazı hastaları dr oraya yönlendiriyormuş. Adam eşime bazen çok küçük bakteri gb bişeyler oluyo spermleri tek tek inceleyip 15-20 günlük bir ilaç tedavisi uygulanıyor. Onun sonucunda normal yoldan da bebek sahibi olunabiliyor demiş. Bakalım şuanki problemimizi tamamen atlatalım da eşim oraya bir gitmek istiyo. Ben de her dr um diyene artık güvenemiyorum ama bakalım.

hepimize inşallah emeğimizin karşılığını verir duamızı eksik etmeyelim çatlama iğnesi olduk ya canım peki adet günü mü beklicem kaç gün gecmesi lazım ki hamile olduğumu anlayay yım canım ben kalcadan vuruldum sen nerden cvp yazarsan sevinirim

Canım ben kendim göbekten vurdum ovitrellayı:jeyyar:
Canım adet gününü bekle.Eğer adet gecikmesi olursa öyle test yaparsın bazen idrarda erken yada geç çıkabiliyorr.Eğer sabredemem dersen kandan baktırısın sonuç kesin olur..Şeniz

eminecim astımolduğunu doktora söylemedin mi.. ilaçlar etki etmesin bi de.. telefonu falan varsa ara sor.. bişey olmasın şimdi bi de.. dikkat et kendine..

evet balım gördüm şimdi yorumunu.. sağol canım benim.. sende harikasın hatta süpersin.. bi de şu neyse ....... kaydirigubbakcemile3

yine de başka birine daha danışmadan uygulatmayın o ilacı.. herşey birşeyler söylüyor.. kimileri yurtdışından ilaç getirtiyormuş.. sen bi doktorunuza sor.. ona göre kullan l-arginine canım.. Şeniz

eminecim astımolduğunu doktora söylemedin mi.. ilaçlar etki etmesin bi de.. telefonu falan varsa ara sor.. bişey olmasın şimdi bi de.. dikkat et kendine..

doktoruma danıştımcanım başta söledim tozu düşüremem dedi yatarak gecir günlerini dedi bana dikkat et kenide dedi

peki bir farkı olur muyki ovitrellay vuruldum ama kalcadan peki tam olarak gün veremiyormusun canım mesela 1o gün bekle ne bileyim 6 gün bekle gibi sonucta ben catalzeytinde oturuyorum hastaneye gitmem için 2 saatlık yolum var tam belli olması için yani

eminem idrar testleri genelde adet gecikmesinden sonra doğru sonuç veriyorr.Ama kişiden kişiye değişiyorr tabi.. Anladım kadarı ile hastaneye gidceğine göre kan yaptırcaksın.Adet gecikmesi olduğu zaman istediğim zaman gidip yaptırabilirsin canım ama istersen doktorunada bir danış.Çünkü kanda gebelikk varsa çıkıyor adet geciktikten sonra :sm_confused:

hasdi kızlar ben kaçtım biraz yatmaya gidiyorum koçişim geldiğinde beni dinç görsün adam benden daha merişan oldu vallahi canım koçişim

hasdi kızlar ben kaçtım biraz yatmaya gidiyorum koçişim geldiğinde beni dinç görsün adam benden daha merişan oldu vallahi canım koçişim

güle güle canım. Dinlen Allah yardımcın olsun. Balım senin de Allah yardımcın olsun.İnşallah tutmuştur bebişleriniz. Daha fazla sizi yormadan, bekletmeden gelirler inşallah.

tşkler canım cvpladığın için bende şöle düşünüyorum eğer adet tarihim gecerse tam 10 gün bekleyip hem idrar testi hemde kan testi yaptırayım diyorum yolum uzak ya hani ondan dedim daha edet tarihime 11 gün var kızlar tek tek hesaplıyıp yazıyorum eğer gecikirse nisanın 10_11 gibi giderim doktora adet tarihimde martın 26sı inşşallah ikimizde hamile kalırız bana bir gün ilişkiye gir bir gün girme dedi canım sanada demiştir belki düşüncem nasıl iyimi danışmayı severim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…