Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...

canım başın sağolsun.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hejacım tedaviye başlıyormusun hayırlı olsun.ben tüp bebek merkezine tedaviye gittiğimde karıkoca gelençok çift gördüm.hemde uzak şehirlerden çünkü kimsciklere söylemeden gelmişlerdi.a.s

canlar mrh.. ceylinnaz canım başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin inş.....canlar geçmişte ne oldu bitti okuyamıyorum kusura bakmayın ama inş herkez iyidir navrodan ve ayşeden son haberler neler yazarmısın yagmurcan nasıl xvy ncinar hepsi iyiler inş

Kızlar hihoyyyt nasılsınız ben geldimmmm
aymes, butterfly 's'+, Fadik+, HARZEM, jeyannd, nesrinsavas+, ozlem82do+, sevcangoksel+, sidelya01+ ZAMBAK
canlarummm

Merhaba kızlarr nasılsınızzz
ceylin nazz başınsagolsunn canımm allah günalarını affetsinn babaanneninn.

kızlar azönce bir dr. yapı bozukulugu varsa bodur otu kullanınn dedii
belki biliyorsunuzdur ama ben yinede diyeyimm

Gel kız burayaklava:nerelerdesin kaç gündür?özelinede msj attım yoksun,sonucun negatifmiş,Allah böyle hayırlı görmüş napalım sağlık olsun,Allahım sağlıklı,ayıpsız özürsüz evlat versin,bizede ona bakabilmemiz için sağlık uzun ömür versin inşallaha.s. Topiğe az gelmeye başladın hayırdır?

sabah sabah benim burada ne işim var di mi? CADIARZU siz sormadınız ben söyleyim..

dr a gidicem yaaa.çok stres oldum. :1shok: tüp bebek dr umla randevum var..

kızlar bende çıkıyorum kursuma gidicem hepinizi öpüyorum..
ceylinnaz canım ALLAH sabırlıklar versin inşş.

sabah sabah benim burada ne işim var di mi? CADIARZU siz sormadınız ben söyleyim..

ayyy hadi canım hayırlısı olsun kelebeğim güzel haberlerle uç gel topiğeeeeeehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

butterfly canım panik olma herşey yolunda gitsin inşş canım..sakin ol dua oku içinden güzel geçer inşş akşama haberlerini bekliyoruz tatlımm..
yağmur canım hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl .inş iyi sinizdir

Hadi hayırlısı canım,inşallah herşey yolunda gider:Saruboceq:Allahım sana da bizede hayırlı çocuk nasip etsin inşallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…