tamam canım.akşama uçar gelirim inşallah hayırlı haberlerle.
inşallah canım bende ne garip 4.aşılama için adet bekliyorum.kaydirigubbakcemile3
olmasam daha iyi ama sankim desteksiz hamiş kalamıcam hissi var.
sabah kanserli kadın vardı hamile kalmış ve doğurmuş
allahım bende mucizenden istiyorum.........:Saruboceq:
gelmedimi cnm seninkiler hala bişey varsa gelmesinler inşallah yoksada gelsinler ama artıkklava:
canım hesaplamalarıma göre yarın inşallah bekletmez:asigim:
hımm bende günün geçti sandum cnm hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3
yokk be kuzumm dr adetin 3.günü gel dedi.aman korkuyommm pazar günü felan olur gidemezsem diyeeee
o yüzden gelecekse hemencikkkk gelsin:mymeka:
sen merak etme ablacım pazara gelirse getirtiriz doktoru madem 3. günü demiş bakcak hele bi bakmasınklava: klava:
gaye mm :1hug: anm alttan kopyaladım ya sen yoktundiye :1rolleyes: umarım sende iyisindir a.s.
kızlar iyiyiz çok şükür bebişte iyi heralde sabhları midemi bulandırdığına göre ufak yaramazlıklarla iyi :asigim:
Bir dahaki kontrolüm artık 3 hafta sonra falan şikayetim olmazsa
Butterfly's cnm çok sevindim tedaviye başlıyorsun demek umarımmm bebişler dönersin sendee
Hepiniz a.s. canlarummm
yokk be kuzumm dr adetin 3.günü gel dedi.aman korkuyommm pazar günü felan olur gidemezsem diyeeee
o yüzden gelecekse hemencikkkk gelsin:mymeka:
canım Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah size sabırlar versinmerhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...
canım al birini vur ötekine. Ama onlar da o kadar çok istiyorlar ki. Utanmayı falan bir yana bıraktılar. Parola; herşey çocuk için...benim eşim müdürüne sölemiş hemde müdürü bayan . napayın izin alırken zorlanmayayım diye söledim diyo . tedavi oluyoruz demiş :))))
Canım gözün aydın. Mutluluğunuz daim olsun..Şenizgünaydın arkadaşlar ben geldimm,,,,
bugün , eşmin 50 gündür süren ücretsiz izni bittiii sonundaaa:lepi:bu nedenle mutluyum,,
Temel almanyada işçiyken karısından bir mektup gelir mektupta hmile olduğu yazılıdır temel düşünür sonra karısını arar ha pu çocuk nasıl olayi ben 2 yıldır memlekete gelmiyom ki der.
karısıda hani sen pağa bi fotagrafini gönderdiydinya ondan oldi der
temel sinirlenir - "ule adi kari o resim vesikalıktı...":roflol:
inşallah canım bende ne garip 4.aşılama için adet bekliyorum.kaydirigubbakcemile3
olmasam daha iyi ama sankim desteksiz hamiş kalamıcam hissi var.
sabah kanserli kadın vardı hamile kalmış ve doğurmuş
allahım bende mucizenden istiyorum.........:Saruboceq:
sıkma canını güzelim kimse kimseyle zorla görüşmek zorunda diyil bu eşimizin ailesinden olsada görümcelerin sana neler yaşattı bilmiyoruz tabi ama eşinde bunları biliyodur heralde ama askerdeyken çok anlayışlı olamayabilir
merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
günaydın arkadaşlar ben geldimm,,,,
bugün , eşmin 50 gündür süren ücretsiz izni bittiii sonundaaa:lepi:bu nedenle mutluyum,,
üzüldüm bitanem:çok üzgünüm: ama ne yazıkki her ailede böyle şeyler olabiliyor...
canım bence hafta sonundan önce sen eşinin şifresini eskisi gibi değiştir...
çünkü bunu güzel karşılamıyacakdır...
malesef değiştirdiği şifresini bilmiyorum,msnde şifre değiştirmek için 2 yol var biri e-posta adresine şifrenin gelmesi diğeri ise alternatif e posta adresine gelmesi,eşimin alternatif msn adresi ve şifresini de biliyorum :asigim: o yüzden onu seçtim ve bana yeni bir şifre oluşturmamı istediler bende ilk şifresini yazdım yani eşimin hafta sonu oluşturduğu şifreyi bilmiyorum :uhm: of ya karışık yani durumum
Temel almanyada işçiyken karısından bir mektup gelir mektupta hmile olduğu yazılıdır temel düşünür sonra karısını arar ha pu çocuk nasıl olayi ben 2 yıldır memlekete gelmiyom ki der.
karısıda hani sen pağa bi fotagrafini gönderdiydinya ondan oldi der
temel sinirlenir - "ule adi kari o resim vesikalıktı...":roflol:
nesrin sayende biraz keyfim yerine geldi kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol::roflol:hehehe nesrinim ortalık yıkılıyor yine senin fıkralarınla. kaydirigubbakcemile3sositososito kedi fıkranı da beğendim. Şeniz
hepinize günaydın hatta günün ilk günaydını benden olsun kaydirigubbakcemile3
tüliny canım fotoğraflara baktım,tam tahmin ettiğim gibisin,güzel,sempatik ve güleryüzlü
keşke bu topikte bulunan tüm arkadaşlarla buluşabilseydik ne güzel olurdu....
gelelim bana,evet canım hala sıkkın ve kendimi kötü hissediyorum sorun ise eşim ve ailesi daha doğrusu cadı görümcelerim,kendileriyle pek görüşmem,baştan beri bana yaşattıklarından dolayı şu an mesafeliyiz ancak msnde adreslerimiz var,ara sıra belki ayda bir defa selamlaşırız o kadar,eşim askere gittikten sonra yalnızca beni bir kere aradılar,Allah kavuştursun diye zaten bunu en uzaktaki tanıdıklarım bile yaptılar,sonra hiç görüşmedik,eşim ise her internetten görüşmemizde sürekli ailemle görüşüyor musun diye soruyor sanki ailesinin ne olduğunu bilmiyor bende görüşmüyorum diyorum suçlu ben oluyorum,bir süre önce görümcelerimden bir tanesini msnde göremedim ki her gün açardı neyse bende eşimin msn şifresi var ordan girdim ki meğer msnni açık yani beni engellemiş bende bunu eşime söyledim,beni engelleyen biriyle neden görüşeyim ki dedim ben suçlu oldum o beni engellerken iyi ama ben bunu bildiğim için kötü oldum ve eşim dün msn şifresini değiştirmiş ve bana bir şey demedi bende ileri gittim sanırım şifreyi buldum ve eski şifresini tekrar yeni şifre olarak yaptım şimdi bu hafta sonu kıyamet kopacak sonra yaptığıma pişman oldum beni en çok üzen eşimin şifresini değiştirmesi oldu değilse görümcelerim benimle görüşmesin bende daha da mutlu olurum...
sabah sabah uzattım kusura bakmayın belki içinizden bazı arkadaşlar keşke eşinin msninden bakmasaydın ya şifreyi değiştirmeseydin diyecekler ama eşimin sürekli ailemle görüşüyor musun lafından bıktım ve ona bir şeyleri ispatlamaya çalıştım ama başaramadım....
merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
günaydın arkadaşlar ben geldimm,,,,
Merhaba kızlarr nasılsınızzz
ceylin nazz başınsagolsunn canımm allah günalarını affetsinn babaanneninn.
kızlar azönce bir dr. yapı bozukulugu varsa bodur otu kullanınn dedii
belki biliyorsunuzdur ama ben yinede diyeyimm
sabah sabah benim burada ne işim var di mi? CADIARZU siz sormadınız ben söyleyim..
dr a gidicem yaaa.çok stres oldum. :1shok: tüp bebek dr umla randevum var..
selam kızlar , akşamdan beri ofof döktürmüşsünüz oku oku yeni bitirdim. Gece ben de uyuyamadım, aklım sizde kaldı ama yataktan bir türlü kalkamadım. Eşim bu ara nette çok vakit geçiriyosun dio. Sızlanıyo ilgisiz kalıyomuş da benneyaptımki
al benden de o kadar.. akşamları giremicem belki artık bu yüzden :mymeka: kaçamak yaparım yine ben kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?