Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizler sohbete devam edin kıslar dr a gidicem yaa biraz hazırlık yapmam lazım.

akşama görüşürüz...hepinizi çoook öptüm. Şeniz

selamunaleyküm kızlarrrr bende çok geç yattım daha yeni kalktım duş aldım anca ayıldım gece ayrıldım burdan gene bir sürü sayfa birikmiş vay dedikoducu karular...ceylinnaz başınız sağolsun canım..........yağmurcan sende hoşgeldin inşallah hamişliğin rahat geçiyordur....butterfly canım siz dondurulmuşlarlamı tekrar tüpbebek yaptıracaksınız bildiğim kadarıyla sizdede azosperm vardı güzelim...stres yapma bence rahat ol gerilince insan her istediği soruları soramıyo unutuyor relax ol aklına gelen herşeyide sor sonra benim gibi pişman olma

tamam canım.akşama uçar gelirim inşallah hayırlı haberlerle.

inşallah canım bende ne garip 4.aşılama için adet bekliyorum.kaydirigubbakcemile3
olmasam daha iyi ama sankim desteksiz hamiş kalamıcam hissi var.
sabah kanserli kadın vardı hamile kalmış ve doğurmuş
allahım bende mucizenden istiyorum.........:Saruboceq:

gaye mm :1hug: anm alttan kopyaladım ya sen yoktundiye :1rolleyes: umarım sende iyisindir a.s.

kızlar iyiyiz çok şükür bebişte iyi heralde sabhları midemi bulandırdığına göre ufak yaramazlıklarla iyi :asigim:

Bir dahaki kontrolüm artık 3 hafta sonra falan şikayetim olmazsa

Butterfly's cnm çok sevindim tedaviye başlıyorsun demek umarımmm bebişler dönersin sendee

Hepiniz a.s. canlarummm

gelmedimi cnm seninkiler hala bişey varsa gelmesinler inşallah yoksada gelsinler ama artık klava:

kızlar sizi iyi sohbetler hava çok güzel burda bende gezeyim diyorum ...hepinizi öpüyorum

hımm bende günün geçti sandum cnm hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3

yokk be kuzumm dr adetin 3.günü gel dedi.aman korkuyommm pazar günü felan olur gidemezsem diyeeee
o yüzden gelecekse hemencikkkk gelsin:mymeka:

yokk be kuzumm dr adetin 3.günü gel dedi.aman korkuyommm pazar günü felan olur gidemezsem diyeeee

sen merak etme ablacım pazara gelirse getirtiriz doktoru madem 3. günü demiş bakcak hele bi bakmasın klava: klava:

sen merak etme ablacım pazara gelirse getirtiriz doktoru madem 3. günü demiş bakcak hele bi bakmasın klava: klava:

sağol tatlışımmmmmŞeniz
valla hamile kalıp bir doğursam da şu kadın doğumculardan kurtulsamyerimseniben

Benimki işin espirisi:1hug:İyiyim çok şükür şöyle böyle zaman geçiyo işte...Allahım sana ve bebişine sağlık versina.s.

İnşallah adetin gelir canım,gelmezseklava:geliyooo,adetin pazar gününe de denk gelse 4. gün gidemiyomusun?sanki ben olur gibi hatırlıyorum,Allah hakkına hayırlısını versin canım inşallah olur da tedavine başlarsına.s.

Ben gezmeye gidiyorum canlarım size iyi sohbetlera.s.

selam kızlar , akşamdan beri ofof döktürmüşsünüz oku oku yeni bitirdim. Gece ben de uyuyamadım, aklım sizde kaldı ama yataktan bir türlü kalkamadım. Eşim bu ara nette çok vakit geçiriyosun dio. Sızlanıyo ilgisiz kalıyomuş da benneyaptımki

merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...
canım Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah size sabırlar versin

benim eşim müdürüne sölemiş hemde müdürü bayan . napayın izin alırken zorlanmayayım diye söledim diyo . tedavi oluyoruz demiş :))))
canım al birini vur ötekine. Ama onlar da o kadar çok istiyorlar ki. Utanmayı falan bir yana bıraktılar. Parola; herşey çocuk için...

günaydın arkadaşlar ben geldimm,,,,
bugün , eşmin 50 gündür süren ücretsiz izni bittiii sonundaaa:lepi:bu nedenle mutluyum,,
Canım gözün aydın. Mutluluğunuz daim olsun..Şeniz

hehehe nesrinim ortalık yıkılıyor yine senin fıkralarınla. kaydirigubbakcemile3sositososito kedi fıkranı da beğendim. Şeniz

Onu dün bende izledim çok duygulandım izlerken gözyaşlarımı tutamadım hatta ne kadar büyük bi mucize dimi Allah hepimize nasip etsin inşallah:1hug:

evet haklısın canım canımı sıkmaya değmezler,eşim ise dediğin gibi askerdeyken bir hayli alıngan oldu o yüzden üstüne gitmemek en iyisi :1hug:

çok üzgünüm senağlama

Ceylin naz başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inş :Saruboceq:

bugün , eşmin 50 gündür süren ücretsiz izni bittiii sonundaaa:lepi:bu nedenle mutluyum,,

gözünaydın kaydirigubbakcemile3

öncelikle teşekkür ederim canım..,
ben şu net şifrelerinin telefonnların saklanması olayını anlamıyorum.. madem siz birlikte bir ömür paylaşacaksınız.. bu kaçırma nereye... sen kendine göre doğru olanı yapmışsın canım.. eşler araya aileleri girdiğinde daha da bi acayip oluyorlar.. sen onlarla görüşmüyorsun seninle ilgili ne dediklerini bilemiyosun.. belki de dolduruyorlar eşini sana karşı.. o da ikide bir görüşüyomusun diye soruyor.. boşver sıkılma canım.. eşinde içinde bulunduğu ortamdan dolayı üstüne gelmiş olabilir.. yaptığınıı bilerek ya da isteyerek yapmamış olabilir.. üzülme sen.. arayan aranır.. her zaman kendinden ödün vermek olmaz.. :teselli:

çok üzgünüm senağlama

ceylincim başınız sağolsun.. Allah taksiratını affetsin.. mekanını cennet eylesin inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldin neslihan.. nasılsın? eşlerin sürekli evde olası çekilir durum değil valla şükür gözün aydın bitmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

zambakım ben o otun basura olan faydasını biliyorum bi tek.. demek o da varmış... neymiş nasıl yapılacakmış? kim demiş ? hadi ver cevabıını bakalım kaydirigubbakcemile3

sabah sabah benim burada ne işim var di mi? CADIARZU siz sormadınız ben söyleyim..

dr a gidicem yaaa.çok stres oldum. :1shok: tüp bebek dr umla randevum var..

hayırlı haberlerle gel kelebeğim.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…